Με την κεφαλαιοποίηση της αγοράς του Bitcoin να φτάνει σε μια εκπληκτική 237,62 εκατομμύρια δολάρια το 2017, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι σας ενδιαφέρει η ημερήσια συναλλαγή κρυπτογράφησης. Το επόμενο cryptocurrency στο οποίο επενδύετε θα μπορούσε να είναι το επόμενο Bitcoin εάν λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

Μπορεί να είναι δύσκολο να χειριστεί κανείς την κρυπτογράφηση συναλλαγών, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά κρυπτονομίσματα στα οποία μπορείτε να επιλέξετε να επενδύσετε και η αγορά μπορεί να αλλάξει γρήγορα. Το να μην ξέρετε πώς να κάνετε το σωστό εμπόριο μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια πολλών μετρητών. Εδώ είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι έμποροι κρυπτογράφησης.

1. Πολλές συναλλαγές

Είναι εύκολο να γίνετε πρόθυμοι να κάνετε συναλλαγές αφού ανακαλύψετε το πολλά υποσχόμενο ψηφιακό νόμισμα στην αγορά, ειδικά αν είστε νέοι στο εμπόριο. Ωστόσο, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε λογική αντί για ενθουσιασμό κατά τις συναλλαγές, καθώς η διαπραγμάτευση πολλών κρυπτονομισμάτων μπορεί να οδηγήσει σε μικρότερο κέρδος. Το να κολλήσετε στην οθόνη του υπολογιστή σας και να παρακολουθείτε κάθε αλλαγή στην τιμή μπορεί να σας οδηγήσει να λάβετε λανθασμένες αποφάσεις.

Σίγουρα, μπορεί να χάσετε μια φαινομενικά καλή ευκαιρία να κερδίσετε μετρητά, αλλά θα υπάρχουν πάντα περισσότερα στο μέλλον. Δεδομένου ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων κυμαίνεται συνεχώς, ο χρόνος σας θα έρθει αν είστε υπομονετικοί και λογικοί για τις επενδύσεις σας.

2. Μη χρήση των καλύτερων εργαλείων

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολλά εργαλεία συναλλαγών κρυπτογράφησης εκεί έξω, δεν είναι όλα κατάλληλα για ημερήσιες συναλλαγές. Τα εργαλεία διαπραγμάτευσης που δεν είναι βελτιστοποιημένα για ημερήσιες συναλλαγές μπορούν πραγματικά να εμποδίσουν την πρόοδό σας.

Για παράδειγμα, η αποθήκευση του κρυπτονομίσματός σας σε ψηφιακό πορτοφόλι μπορεί να σας εμποδίσει να κάνετε αποτελεσματικές συναλλαγές ημέρας. Αυτά τα εργαλεία είναι εξαιρετικά ασφαλή, αλλά το μεγάλο χρονικό διάστημα που χρειάζεστε για να συνδεθείτε και η ολοκλήρωση των συναλλαγών μπορεί να σας επιβραδύνει σημαντικά. Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε ένα εργαλείο που έχει δημιουργηθεί ειδικά για κρυπτογράφηση ημερήσιων συναλλαγών.

3. Επιλογή λανθασμένης ανταλλαγής

Ο αριθμός των ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων μεγαλώνει γρηγορότερα από ποτέ. Η επιλογή συναλλαγής σε μια νεότερη ανταλλαγή που δεν έχει δοκιμαστεί δεν είναι η καλύτερη ιδέα – η ανταλλαγή ενδέχεται να καταλήξει να απαγορεύει τις αναλήψεις ή να μην είναι διαθέσιμη σε δυσάρεστες στιγμές.

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια συμβουλών για κρυπτονομίσματα είναι να ξεκινήσετε χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη ανταλλαγή που ήταν εδώ και λίγο καιρό. Βεβαιωθείτε ότι αποδέχονται μια ποικιλία κρυπτονομισμάτων.

4. Μπαίνοντας σε κολλώδεις καταστάσεις

Μην πιαστείτε σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να φύγετε. Στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων, μερικές φορές είναι πιο απλό να βρεθείτε σε μια κατάσταση παρά να βγείτε από έναν. Ορισμένες ανταλλαγές αποδεικνύονται πολύ ρευστές, πράγμα που σημαίνει ότι στερούνται παραγγελιών αγοράς, γεγονός που σας εμποδίζει να πουλάτε το κρυπτογράφηση σας σε λογική τιμή. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα χρηματιστήρια έχουν πιο συνεπή ρευστότητα, αλλά ξαφνικά μπορεί να έχουν μικρότερο όγκο συναλλαγών – αυτό συμβαίνει συνήθως τα σαββατοκύριακα ή τις αργίες.

Όταν πιαστείτε σε μια υγρή κατάσταση, δεν μπορείτε να φύγετε. Με άλλα λόγια, θα μπορούσατε να χάσετε μια άλλη σημαντική ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα.

Αντ ‘αυτού, κλείστε τις θέσεις σας τις νύχτες και τα σαββατοκύριακα – αυτό σας επιτρέπει να ξεπεράσετε τις ώρες που έχουν χαμηλότερο όγκο συναλλαγών. Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο διαπραγμάτευσης που σας επιτρέπει να κάνετε συναλλαγές σε πολλαπλά χρηματιστήρια ταυτόχρονα.

5. Διαφοροποίηση πολύ γρήγορα

Πολλοί έμποροι νέας ημέρας πιστεύουν ότι η γρήγορη επένδυση σε ένα ευρύ φάσμα κρυπτονομισμάτων μπορεί να οδηγήσει σε τεράστια κέρδη. Ωστόσο, η ταυτόχρονη επένδυση σε πολλά νομίσματα μπορεί να είναι τεράστιο λάθος. Με την υψηλή ποσότητα altcoins στην αγορά, είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταλάβουμε ποια altcoin είναι και δεν είναι αυθεντικά.

Η κατώτατη γραμμή είναι ότι πρέπει να ερευνήσετε όσο μπορείτε πριν ξεκινήσετε τις καθημερινές συναλλαγές. Διαλέξτε νομίσματα που έχουν υψηλούς όγκους συναλλαγών και κεφαλαιοποιήσεις αγοράς. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με το Bitcoin και αργά να διασκεδάσετε με άλλα altcoins όταν αισθάνεστε ότι το έχετε πάρει.

6. Μη χρήση διαχείρισης κινδύνων

Μία από τις πιο σημαντικές συμβουλές συναλλαγών κρυπτογράφησης είναι να χρησιμοποιήσετε τη διαχείριση κινδύνων. Το να μην έχετε σχέδιο όσον αφορά τη διαχείριση κινδύνων μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες. Κάθε φορά που επενδύετε, πρέπει να είστε σε θέση να ξέρετε πώς να αντισταθμίσετε το εμπόριό σας για να σας σώσει από τη σπατάλη χρόνου και χρήματος.

Στόχος να χρησιμοποιήσετε πολλές διαφορετικές ανταλλαγές. Όταν παρατηρήσετε σημάδια ότι η αγορά ενδέχεται να αλλάξει, αγοράστε το κρυπτογράφηση που αξίζει λιγότερο και πωλήστε ένα μικρό ποσό από αυτό που αξίζει περισσότερο. Προφανώς θα κερδίσετε χρήματα εάν η αξία αυξηθεί, αλλά θα προστατευτείτε επίσης εάν μειωθεί η αξία – απλώς αγοράστε ξανά το απόθεμα με χαμηλότερο κόστος.

7. Μη ανάλυση της προηγούμενης απόδοσής σας

Οι καλύτεροι έμποροι κρυπτογράφησης γνωρίζουν τα δικά τους λάθη και δεν τα επαναλαμβάνουν. Εάν δεν ξέρετε πού πήγε στραβά στο παρελθόν, θα πρέπει να επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά. Πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμοστείτε σε μια αγορά που αλλάζει συνεχώς.

Ακόμη και οι πιο έμπειροι έμποροι ημέρας μπορούν να βελτιωθούν. Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τα πιο πρόσφατα συμβάντα σε κρυπτογράφηση και βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη αυτά τα συμβάντα πριν από τις συναλλαγές.

8. Τηρώντας τα τεχνικά διαγράμματα

Παρόλο που δεν πρέπει να λαμβάνετε αποφάσεις με βάση αυτό που αισθάνεστε, δεν πρέπει επίσης να αφιερώνετε πολύ χρόνο στην ανάλυση γραφημάτων. Το να βασίζεσαι αποκλειστικά στις συναλλαγές σου σε διαγράμματα έχει ως αποτέλεσμα να αγνοείς τα τρέχοντα γεγονότα που επηρεάζουν την κρυπτογράφηση.

Να είστε ύποπτοι για το γράφημα που διαβάζετε. Πάντα προσπαθήστε να προσδιορίσετε εάν η πηγή είναι έγκυρη και εάν υπάρχει εξωτερική πηγή που επηρεάζει τους αριθμούς. Κοιτάξτε πίσω από τα δεδομένα – μάθετε τις επιπτώσεις τους και αν υπάρχει κάτι που επηρεάζει τους αριθμούς.

Μην διαβάζετε μόνο γραφήματα όλη την ημέρα. Αυτοί δεν είναι οι καλύτεροι προγνωστικοί παράγοντες για το πού κατευθύνεται η αγορά. Λάβετε υπόψη την κατάσταση της αγοράς και μετά κάντε την κίνησή σας.

Ημέρα συναλλαγών Cryptocurrency ο εξυπνότερος τρόπος

Μην αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας υπερνικήσουν καθώς βιώνετε το τρενάκι του λούνα παρκ. Εφόσον ελέγχετε τις παρορμήσεις σας και είστε εξοπλισμένοι με την κατάλληλη γνώση της αγοράς κρυπτογράφησης, θα είστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας. Στο τέλος, η κρυπτογράφηση των συναλλαγών ημέρας είναι δύσκολη, αλλά σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Αν ψάχνετε για πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία στην κρυπτογράφηση, ελέγξτε το ιστολόγιό μας και εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή σήμερα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me