Jurisdiksjonsbegrensninger, volumrestriksjoner, tillitsgrenser, høye servicekostnader er bare noen av problemene de som ønsker å ta et lån eller sette inn depositum i banker over hele verden. I denne “Kunnskapen DeFi ‘cit ”artikkel, vil vi fortelle deg med enkle ord hvordan du bruker DeFi-verktøy for å ta et lån uten geografiske begrensninger, kreditthistorikk, samt hvordan du kan plassere et innskudd på gunstigere vilkår og uten mellomledd..

DeFi-utlån og lån

De mest populære DeFi-tjenestene i dag er kryptovalutalån og innskudd. Deres viktigste forskjell fra banktjenester er at brukerinteraksjon med DeFi-plattformer er fullstendig desentralisert og automatisert.

I dag er DeFi-tjenester klare til å tilby raske, billige lån og lønnsomme innskudd over hele verden. For eksempel kan du låne fra innbyggere og investorer i utlandet på få minutter – fra Canada til Nigeria.

Hovedårsakene til populariteten til DeFi-lån, samt de viktigste fordelene, er letthet, gjennomsiktighet og desentralisering:

 • Desentralisering eliminerer behovet for en kreditthistorie eller bankkonto. Enhver Internett-bruker kan bruke kryptovalutaen sin som sikkerhet for et lån eller innskudd for å få renter.
 • Låntakeren trenger ikke å fremlegge bevis på inntekt og andre standarddokumenter. Alt du trenger å gjøre er å koble kryptolommeboken din til systemet.
 • Når det gjelder innskudd, gir DeFi-tjenester 2-3 ganger høyere avkastning enn konvensjonelle banker, mens desentraliserte lån er mye billigere enn de tradisjonelle.
 • Desentralisering eliminerer muligheten for den menneskelige faktoren som hovedårsaken til manipulasjon og misbruk, og skaper tillit blant brukerne.

Hvordan det fungerer

De mest populære er enkle systemer der noen deltakere gjør rentebærende innskudd; disse midlene fordeles deretter på andre deltakere som tar opp lån med sikkerhet. Innskudd, kreditter og sikkerhet stilles og utstedes i kryptovalutaer.

Følgelig er det to hovedtyper av renter:

 • Renter på lånet som låntakeren betaler;
 • Renter på innskuddet som långiveren mottar (som faktisk er en del av renten som låntakeren betaler).

Prisene avhenger av mange indikatorer og beregnes automatisk av systemet i hver blokk. Variasjoner kan være forårsaket av en bestemt tjenestes forhold, størrelsen på innskudd / lån, kryptokurrency bak innskudd / sikkerhet, etterspørsel / tilgjengelighet av disse eiendelene på plattformen og mer.

Siden lån er sikret med kryptovaluta, som er utsatt for sterk volatilitet, for å dekke risikoen, kan lånets sikkerhet betydelig overstige lånebeløpet. Dette skyldes at i tilfelle en kraftig endring i prisen på pantsatte eiendeler, for å betale tilbake gjelden, må kontrakten lukkes, i henhold til formelen i kontrakten og vilkårene for plattformen ; resterende sikkerhet vil bli brukt til tilbakebetaling. Dermed vil lånet bli tilbakebetalt i alle fall, inkludert gjennom avvikling av stillingen, og overflødig sikkerhet på lånet er den garanterte sikkerhetsfaktoren som lar deg søke uten å ha en kreditthistorie..

Utsikter

 • En lønnsom og enkel inntektskilde for eiere av krypto eiendeler, gunstigere enn enkel lagring;
 • For å møte marginhandler, stor investor og annen etterspørsel etter lån fra kryptodeltakere;
 • Arbitrage.

Komplikasjoner

 • Kompleksiteten i bruk og fokus på erfarne kryptobrukere, mulige tekniske feil og feil, uvennlige og forvirrende grensesnitt fremmedgjør stort sett DeFi-utlån fra massebrukeren;
 • Regulatoriske risikoer knyttet til regulatorenes ønske om i nær fremtid å ta kontroll over et nytt område med finansiell aktivitet, på grunn av behovet for å bekjempe hvitvasking av penger og ulike uønskede finansieringer, vil føre til en sterk komplikasjon av regler og prosesser som kan skyve bort et stort antall potensielle brukere.

Dagens muligheter

På DeFi Pulse nettsted, Du kan studere gjeldende statistikk over DeFi-utlånsmarkedet i detalj og se bransjeledernes rangeringer.

I det følgende “Kunnskap DeFi ‘cit ”-artikler, vil vi fortsette å informere deg om den nåværende situasjonen på DeFi-markedet og med spesifikke lukrative saker i denne retningen. Lykke til alle sammen!

Ansvarsfraskrivelse: Innholdet i denne artikkelen er ikke ment å være økonomisk rådgivning og bør ikke behandles som sådan. 3commas og dets forfattere tar ikke noe ansvar for fortjeneste eller tap etter at du har lest denne artikkelen. Artikkelen er presentert for å gi leserne generell informasjon. Det er bare personlig erfaring beskrevet her. Brukeren må gjøre sin egen uavhengige undersøkelse for å ta informerte beslutninger angående sine kryptoinvesteringer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me