Undrar hur man kan handla kryptovaluta som en heltids karriär?

Visste du att jobbannonser för kryptovalutahandlare har det ökade med 621% sedan november 2015? Även efter ett massivt dopp är kryptovalutor fortfarande det hetaste på investeringsmarknaden i slutet av 2018.

Den verkliga frågan är hur du kan dra nytta av trenden?

Gruvkryptovaluta är fortfarande en trend, men det kräver en betydande investering i förskott. Du måste anskaffa all nödvändig hårdvara för jobbet som kan kosta mer än 10 000 USD. Ditt andra alternativ är att handla kryptovalutor.

Du kan anställa någon att köpa och sälja åt dig. Eller så kan du göra allt själv.

De flesta av er som läser den här artikeln har redan handlat själv. Så, hur byter du det till en heltids karriär? Vi ska berätta allt detta och mer.

Hur man handlar kryptovaluta: Steg 1, utvärdering

Det första steget – och kanske det minst roliga steget – är att utvärdera dina utgifter. Hej, om du vill dyka in i kryptovaluta på heltid måste du ta reda på hur mycket pengar du behöver tjäna. Det innebär att du förstår din nuvarande budget.

Samla dina kredit- och kontoutdrag för de senaste två åren. Utvärdera dina månatliga levnadskostnader. Börja med återkommande räkningar, som hyra, verktyg och lån. Fortsätt lägga till utgifter för att täcka andra månatliga förnödenheter, som bränsle, mat och tvätt.

Skapa dig en omfattande lista och notera varje objekt. Ja, vi vet att det inte är kul. Men det är nödvändigt.

Att bli dagshandlare tar tid. Du måste bygga dig en ekonomisk buffert för att upprätthålla dig själv när du bygger din karriär. Vi rekommenderar att du sparar minst sex månaders levnadskostnader innan du bestämmer dig för att spela med din karriärförändring.

Steg 2, Konvertera till Bitcoin

Bitcoin är den mest stabila och högst rankade kryptovalutan. Det är därför människor använder det som grund för att förstå sina affärer. Vad vi vill att du ska göra är att ta det belopp som du beräknade varje månad och konvertera det till Bitcoins.

Du har precis skrivit ner ditt mål. Det minsta du behöver för att överleva varje månad som dagshandlare. Du måste ta ut minst så många Bitcoins varje månad för att betala dina räkningar.

Är det ett exakt antal? Nej. Tyvärr fluktuerar marknaden, så värdet på dina Bitcoins kommer att fluktuera från dag till dag. Så länge du förväntar dig att ta ut minst detta belopp varje månad har du en tydlig destination.

Steg 3, öva

Du kanske redan har massor av erfarenhetshandel, eller så kanske inte. Hur som helst är det dags att börja handla papper. Det är ett enkelt, smärtfritt sätt att avgöra när du är redo att börja handla med krypto.

När du handlar papper, handlar du faktiskt inte hård valuta. Tänk på det mer som låtsas handla eller spela handel. Det är ett enkelt sätt att handla kryptovaluta utan att förlora din tröja.

Håll bara reda på de affärer du skulle ha gjort om du faktiskt hade handlat. Räkna upp det i slutet av varje dag. Glöm inte att lägga till skatter eller serviceavgifter som du brukar förvärva.

Om du inte vill hålla reda på det själv, erbjuder flera webbplatser också simulatorer för kryptovalutahandel. Du kan spela dem som ett spel för att bli mer skickliga på handel. Var försiktig med de webbplatser som kräver en avgift för användningen av deras “gratis” simulatorer.

Det bästa med denna process är förmodligen att du kan göra det medan du arbetar. Du behöver inte sluta jobbet för att lära dig. Det är särskilt enkelt om du har ett flexibelt jobb, ett som gör att du kan kontrollera dina affärer varje timme.

Steg 4, handel

När du faktiskt börjar heltidshandel med kryptovaluta, bör du ha följande:

  • Tillräckligt med pengar i besparingar för att täcka sex månaders utgifter
  • Pengar att investera i kryptovaluta (mellan fyra och åtta månaders utgifter)
  • En beprövad handel med pappersrekord

Därefter måste du välja dina favoritwebbplatser för handel med kryptovalutor. Här är en lista över de mest populära sajterna:

Vi rekommenderar att du spelar på var och en i några dagar innan du väljer vilken du vill. Var noga med att du väljer minst en webbplats som handlar Bitcoins tillbaka till din lands valuta. Du behöver det när du vill ta ut pengar varje månad för att betala dina räkningar.

Resten kan du lämna kvar för att öka ditt investeringskapital.

Jag täckte mina räkningar, nu vad?

Som med alla karriärer måste du arbeta för att avsätta pengar för saker förutom dina räkningar. Planerar du att åka på semester snart? Har du några speciella evenemang, som födelsedagar eller bröllop, inom en snar framtid?

Vad sägs om pensionering? För vissa av er är det långt på vägen. För andra är det snabbare än du är beredd på. Hur som helst är nu den bästa tiden att investera. Varför?

Två ord: sammansatt vinst.

Om du börjar spara idag har du ett större investeringskapital i morgon. Om du handlar varje dag fortsätter det beloppet att växa exponentiellt.

Låt oss till exempel säga att du börjar din handelskarriär med din investering på 1 000 USD. Om du handlar med hjälp av indikatorer och mönster som ger dig 1% vinst varje dag tjänar du 37 783 $ på ett år.

Det kanske inte verkar mycket, men kolla vad som händer i slutet av det andra året. Om du fortsätter att tjäna 1% varje dag och återinvesterar pengarna har du 1 427 587 USD år två.

Ja, i den verkliga världen måste du redogöra för andra variabler. Du kommer antagligen inte att arbeta 365 dagar om året. Du kommer också att behöva betala dina statliga och federala skatter.

Kom ihåg att tänka igenom alla dina kostnader innan du börjar handla heltid. Sammansatt ränta kan fungera mot dig lika enkelt som sammansatt vinst kan fungera för dig. Se till att du ringer in alla nummer innan du tar steget.

Vad kommer härnäst?

Nu när du har upptäckt hur du kan handla kryptovaluta är det dags att prova processen. Du kan byta papper så det kostar inte en krona.

Allt du behöver är en stabil internetanslutning, en internetklar enhet och en metod för att hålla reda på dina affärer. Om inget annat, ta en penna och ett papper.

Skriv ner varje handel. Räkna upp saker i slutet av varje dag för att se hur bra du presterade. När du mår bra i en månad eller mer kan du överväga att göra karriärförändringen.

Var den här informationen till hjälp? Om så är fallet, kolla in våra andra artiklar om handel med kryptovalutor.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me