Odată cu capitalizarea de piață a Bitcoinului, atingând un nivel uimitor 237,62 milioane dolari în 2017, nu este surprinzător faptul că sunteți interesat de tranzacționarea criptomonedelor de zi. Următoarea criptomonedă în care investiți ar putea fi următoarea Bitcoin dacă luați deciziile corecte.

Poate fi dificil să obțineți un control asupra criptomonedelor de tranzacționare de zi, deoarece există atât de multe criptomonede în care puteți alege să investiți, iar piața se poate schimba rapid. Nu știți cum să tranzacționați în mod corespunzător poate duce la pierderea multor bani. Iată câteva dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac comercianții din ziua criptocurrency.

1. Tranzacție prea mare

Este ușor să deveniți dornici de tranzacționare după ce ați aflat cantitatea de monede digitale promițătoare de pe piață, mai ales dacă sunteți nou în tranzacționare. Cu toate acestea, este important să folosiți logica în loc de entuziasm atunci când tranzacționați, deoarece tranzacționarea a prea multe criptomonede poate duce la un profit mai mic. A fi lipit de ecranul computerului și a ține evidența fiecărei modificări de preț vă poate determina să luați decizii greșite.

Sigur, s-ar putea să pierdeți o oportunitate aparent bună de a primi bani, dar vor fi întotdeauna mai multe în viitor. Întrucât piața criptomonedelor fluctuează constant, va veni timpul dacă sunteți răbdători și raționali cu privire la investițiile dvs..

2. Nu utilizați cele mai bune instrumente

În ciuda faptului că există o mulțime de instrumente de tranzacționare a criptomonedelor, acestea nu sunt toate potrivite pentru tranzacționarea zilnică. Instrumentele de tranzacționare care nu sunt optimizate pentru tranzacționarea zilnică vă pot împiedica progresul.

De exemplu, stocarea criptomonedei într-un portofel digital vă poate împiedica să tranzacționați în mod eficient. Aceste instrumente sunt extrem de sigure, dar perioada lungă de timp necesară pentru a vă conecta și a finaliza tranzacțiile vă poate încetini semnificativ. Încercați un instrument creat special pentru tranzacționarea criptomonedelor de zi.

3. Alegerea schimbului greșit

Numarul schimburi de criptomonede crește mai repede ca niciodată. Alegerea de a tranzacționa la un schimb mai nou care nu a fost testat nu este cea mai bună idee – schimbul ar putea sfârși prin a interzice retragerile sau ar putea deveni indisponibil în momente incomode..

Unul dintre cele mai esențiale sfaturi ale criptomonedelor este să începeți prin utilizarea unui schimb de încredere care există de ceva vreme. Asigurați-vă că acceptă o varietate de criptomonede.

4. Intrarea în situații lipicioase

Nu te lăsa prins într-o situație pe care nu o poți părăsi. În tranzacționarea cu criptomonede, uneori este mai simplu să te duci într-o situație decât să te scoți dintr-o situație. Unele schimburi se dovedesc a fi foarte nelichide, ceea ce înseamnă că le lipsește ordinele de cumpărare, ceea ce vă împiedică să vă vindeți criptomoneda la un preț rezonabil. Pe de altă parte, unele schimburi au o lichiditate mai consistentă, dar pot avea brusc un volum mai mic de tranzacții – acest lucru se întâmplă de obicei în weekend sau de sărbători.

Când ești prins într-o situație nelichidă, nu mai poți pleca. Cu alte cuvinte, ați putea pierde o altă oportunitate importantă de a face bani.

În schimb, închideți pozițiile în nopți și în weekend – acest lucru vă permite să obțineți momente care au un volum de tranzacționare mai mic. De asemenea, puteți utiliza un instrument de tranzacționare care vă permite să tranzacționați pe mai multe schimburi simultan.

5. Diversificarea prea rapidă

Mulți comercianți noi cred că investițiile rapide într-o gamă largă de criptomonede pot duce la profituri enorme. Cu toate acestea, investiția într-o serie de valute simultan poate fi o greșeală uriașă. Având în vedere cantitatea mare de altcoins de pe piață, este extrem de dificil să ne dăm seama care altcoins sunt și nu sunt autentici.

Concluzia este că ar trebui să cercetați cât de mult puteți înainte de a începe tranzacționarea zilei. Alegeți monede care au volume mari de tranzacționare și capitalizări de piață. Ar trebui să începeți cu Bitcoin și să vă îndreptați încet spre alte monede altcândre când simțiți că ați prins-o.

6. Nu se utilizează gestionarea riscurilor

Unul dintre cele mai importante sfaturi de tranzacționare a criptomonedelor este utilizarea gestionării riscurilor. Lipsa unui plan în ceea ce privește gestionarea riscurilor poate duce la pierderi majore. Ori de câte ori investiți, trebuie să fiți capabili să știți cum să vă acoperiți comerțul, pentru a vă scuti de a pierde timpul și banii.

Scopul de a utiliza mai multe schimburi diferite. Când observați orice semne că piața s-ar putea schimba, cumpărați criptomoneda care merită cel mai puțin și vindeți o cantitate mică din ceea ce merită cel mai mult. În mod evident, veți câștiga bani dacă valoarea crește, dar veți fi protejat și dacă valoarea scade – pur și simplu cumpărați din nou stocul la un cost mai mic.

7. Nu vă analizați performanța anterioară

Cei mai buni comercianți de cripto sunt conștienți de propriile greșeli și nu le repetă. Dacă nu știți unde ați greșit în trecut, sunteți obligat să repetați aceleași erori de mai multe ori. Trebuie să vă puteți adapta la o piață în continuă schimbare.

Chiar și cei mai experimentați comercianți de zi se pot îmbunătăți. Fiți la curent cu cele mai recente evenimente în criptomonedă și asigurați-vă că aveți în vedere aceste evenimente înainte de tranzacționare.

8. Respectarea diagramelor tehnice

Deși nu ar trebui să luați decizii în funcție de ceea ce simțiți, nici nu ar trebui să petreceți prea mult timp analizând diagrame. Dacă vă bazați doar tranzacțiile pe diagrame, nu sunteți la curent cu evenimentele actuale care afectează criptomoneda.

Fiți suspicios cu privire la graficul pe care îl citiți. Încercați întotdeauna să determinați dacă sursa este validă și dacă există o sursă externă care afectează numerele. Priviți în spatele datelor – aflați implicațiile lor și dacă există ceva care să afecteze numerele.

Nu citiți doar diagrame toată ziua. Aceștia nu sunt cei mai buni predictori ai direcției pieței. Luați în considerare statutul pieței și apoi faceți-vă mișcarea.

Day Trading Cryptocurrency într-un mod mai inteligent

Nu lăsați emoțiile să vă copleșească pe măsură ce experimentați roller-coaster-ul care se tranzacționează zilnic. Atâta timp cât vă controlați impulsurile și sunteți echipat cu cunoașterea adecvată a pieței criptomonedelor, veți fi mai aproape de atingerea obiectivelor dvs. În cele din urmă, tranzacționarea criptomonedelor de zi este o provocare, dar merită cu siguranță.

Dacă sunteți în căutarea accesului la unele dintre cele mai bune instrumente de tranzacționare criptografică, consultați blogul nostru și înscrieți-vă astăzi pentru o încercare gratuită.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me