Kryptovaluuttakauppa on yksi niistä toimialoista, joihin kaikki näyttävät liittyvän, mutta kukaan ei koskaan näytä pystyvän selittämään. Ainakin ei ytimekkäästi. Valtavien voittomahdollisuuksien ja skaalautuvuuden ansiosta se on kuitenkin yhä vähemmän mahdollisuus “ei saada”.

Tieto siitä, miten käydä salausta, on lippusi kasvaville markkinoille, täynnä uusia jännittäviä kolikoita ja huipputason alustoja. Mutta jokainen matka alkaa yhdellä askeleella, ja tänään otamme tämän askeleen selittämällä, mitä salaukset ja altcoiinit ovat ja miten niitä käydään kauppaan.

Mitä kaupat?

Kryptovaluutta, yksinkertaisesti sanottuna, on digitaalinen rahanvaihto ohjelmistoalustoilla. Nyt tämä jättää paljon vivahteita, mutta se sisältää kaiken mitä sinun tarvitsee tietää. Aivan kuten Windows, Dropbox tai PayPal, Cryptocurrency tarjoaa palveluja ohjelmiston kautta.

Kryptovaluutat ovat hajautetun digitaalisen valuutan muoto, jota ei ole koskaan ennen nähty maailmanmarkkinoilla. Salaa ei ole keskuspankissa, kuten dollareilla tai punnilla. Valuutalla ei ole alkuperämaata, ja sillä voidaan käydä kauppaa missä tahansa ilman ongelmia.

Satoja lajikkeita, joista jokaisella on oma arvo, kaksi asiaa tekevät kryptovaluutasta niin tärkeän:

 1. Ne ovat digitaalisia, ja niiden käymiseen verkossa käytettävät alustat ovat kaikkien saatavilla.
 2. He käyttävät Blockchain-nimistä verkkotietokantaa tapahtumien seuraamiseen.

Jälkimmäinen kohta on suuri osa, mikä tekee kryptovaluuttakaupasta turvallisen ja elinkelpoisen. Lohkoketju, ennätys lähetetyistä ja vastaanotetuista rahoista, on aivan kuten itse Crypto, täysin hajautettu. Kukaan ei omista tai ylläpitää sitä. Se on kaikkien saatavilla ja sisällytetään kaikkiin tapahtumiin täysin avoimesti.

Tiedot on salattu voimakkaasti, ja koska kaikilla on kopio puhtaassa tilassa, on melkein mahdotonta hakata tai korruptoida. Jos tehdään yksi laiton muutos, järjestelmä havaitsee sen ja hylkää sen välittömästi.

Nyt kun sinulla on ollut lyhyt opetus kryptovaluutasta (ja usko meitä, tee tutkimuksesi ja löydät paljon muuta), voimme ryhtyä kaupankäyntiin.

Kryptovaluuttakauppa aloittelijoille

Päivän kaupankäynnin kryptovaluutta alkaa valitsemalla kaksi asiaa: salauksen “lompakko” ja pörssi, jolla käydään kauppaa. Nämä kuulostavat tarkalleen: lompakko, johon mahtuu kaikki saamasi tai käyttämäsi rahat, ja paikka käydä kauppaa valuutalla muiden ihmisten kanssa.

Siellä olevista vaihtoista suurimpia ja menestyneimpiä ovat:

 • Kolikkopohja
 • Poloniex
 • Bitfinex
 • Binance
 • CEX
 • Bittrex

Nämä pörssit helpottavat kaupankäyntiäsi. Niiden avulla voit yleensä yhdistää luottokortin tai pankkitilin kauppojen rahoittamiseksi.

Lompakot ovat samalla hyvä tapa pitää tulosi turvassa. On tärkeää, ettet koskaan säilytä kryptovaluuttasi itse pörsseissä, koska ne voidaan hakata. Lompakot toimivat käsi kädessä Blockchainin kanssa, salaavat valuuttasi ja pitävät ne salviana.

Bitcoinin, Etherin ja Litecoinin saaminen on helppoa. Mutta jos haluat pienempiä altcoineja, sinun on tehtävä vaihto.

Riippumatta siitä, mitä valitset (verkossa on paljon tietoa päätöksen tekemiseksi), seuraava vaihe on yksinkertainen. Täytä lomake ja odota tapahtuman suorittamista.

Tietenkin on olemassa tekijöitä, jotka sinun on otettava huomioon ennen kaupankäynnin aloittamista.

Kuinka käydä salausta: Mitä tietää ennen aloittamista

Kuten valuuttakaupoissa “tosielämässä”, on joitain asioita, jotka haluat tietää ennen aloittamista:

 • Kryptovaluutanvaihtoa ei ole tavallisessa pörssissä.
 • Salausvaluuttamarkkinat ovat aktiivisia 24 tuntia vuorokaudessa, toisin kuin osakemarkkinat.
 • Tarvitset todennäköisesti useita pörssejä, jotta voit käydä kauppaa kaikilla kolikoilla.
 • Salausvaluuttamarkkinat voivat olla melko epävakaat. Voit ansaita omaisuuden yhdestä kolikosta tai menettää nipun toisesta. Sinun tulisi aina tehdä parhaasi lieventääksesi kaupan riskejä.

Mutta ei hätää – tuhannet ihmiset tekevät päivittäin täysin kannattavia kauppoja harrastajista pitkäaikaisiin harrastajiin. Aloittelijoiden tulisi tutkia vaihtoa ja valuuttoja sekä parhaita lompakoita heidän erityistarpeisiinsa.

On myös tärkeää aloittaa kaupankäynnillä merkittävillä kolikoilla kryptovaluuttamarkkinoilla. Kolikot, kuten Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH), ovat melko korkealla, vaikka markkinat voivat vaihdella tulevaisuudessa.

Huomautus Altcoineista

Tietenkään kaikki eivät halua kahlata kryptoarvopörssin julkisen rannan vuorovesialtaassa. Lopulta haluatte haarautua, ja teemme sen altcoineilla.

Mutta älä anna nimen huijata sinua – altcoinien kauppa on sama asia kuin kryptovaluuttojen kauppa. Kutsumme heitä vain altcoineiksi, koska ne ovat vaihtoehtoja isoille kolikoille, kuten Bitcoin.

Altcoins käyttää suurimmaksi osaksi samoja välttämättömiä rakennuspalikoita kuin Bitcoin, joka toimii hyvin, koska Bitcoin on ilmainen ja avoin lähdekoodi. Altcoins luo ainutlaatuisia, arvokkaita kolikoita, jotka kohdistuvat tietyille markkinoille. Näin tekemällä monet altcoiinit ovat todella tulleet todellisiksi kilpailijoiksi salausmarkkinoilla.

Niillä käydään kauppaa samalla tavalla kuin perinteisillä kryptoilla, ja markkinat vaihtelevat samojen tekijöiden perusteella.

Kuinka käydä kauppaa kryptovaluutalla: Nyt tiedät

Kutsuminen kryptovaluuttamarkkinoiksi viime vuosikymmenen mielenkiintoisimmista kehityksistä olisi lievästi sanottuna. Koska hajautettu valuutta on salatuilla alustoilla, tämä markkinapaikka kehittyy jatkuvasti.

Aloittelijalle ei ole vaikeaa oppia kryptovaluutan kauppaa. Se on myös taito, joka skaalautuu ylöspäin, kun tarpeesi ja sijoitusintressisi kehittyvät. Ennen lompakon ja vaihtoalustan valitsemista on otettava huomioon muutama olennainen näkökohta, mutta pieni tutkimus voi viedä sinut sinne, missä sinun täytyy olla. Toivottavasti tämä artikkeli on kyseisen prosessin alku sinulle.

Virtaviivaista salauksen kaupankäyntiprosessia käy 3commassa parhaiden kryptovaluuttakauppatyökalujen löytämiseksi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me