Ollakseni rehellinen, Internetistä on vaikea löytää kannattavampi suunta kuin sijoitus kryptovaluuttoihin. Oletko kiinnostunut myös tästä aiheesta? Tervetuloa kaikki, jotka haluavat päästä kryptovaluuttaan ja ansaita rahaa. Digitaalisen rahan aihe on ollut vilkasta kiinnostusta viime vuosina. 

kuinka ansaita rahaa kryptovaluutalla

Vuoden 2016 alussa Bitcoinin arvo oli 820-960 dollaria, ja vuoden lopussa se ylitti 20000 dollarin rajan. Ihmiset alkoivat ostaa kolikkoa suuressa määrin toivoen saavansa suuren voiton investoinnista. Vuonna 2018 Bitcoin romahti jyrkästi. 

Nykyään monet ihmiset epäilevät, kannattaako sijoittaa tähän kryptovaluuttaan. Mutta ne salaussijoittajat, jotka todella tuntevat markkinat, ansaitsevat edelleen hyvää rahaa. Haluatko tietää miten aloittaa? Lue sitten tämä artikkeli kokonaisuudessaan.

PLUSSAT

HAITTOJA

SIJOITTAA
 • Arvokkaat kaupankäyntiohjelmistot
 • Nimettömyys
 • Autonomia
 • Volatiliteetti
 • Varkausriskit
 • Turvallisuusongelmat
 • Huonon hallinnon huolenaiheet
KÄYDÄ KAUPPAA
 • Kätevä
 • Liikkuvuus
 • Vaihtelevat hinnat
 • Tuotemerkit hyväksyvät vihdoin kryptovaluutan
 • Et voi käydä kauppaa 24 tuntia vuorokaudessa
ANSAITA
 • Helppo käynnistää
 • Viivästyneet tai kokonaan luopuvat maksut
 • Tarve viettää paljon aikaa ja huomiota
 • Vähimmäisraha, joka nostetaan pitkäksi aikaa
 • Vaikeaa löytää hyvää projektia

3 tapaa ansaita hyvää rahaa kryptovaluutalla 

Jotkut ihmiset ajattelevat, että koska kryptovaluutta on jotain virtuaalista, ja on maaginen tapa ansaita siitä paljon rahaa tekemättä mitään. Tulet pettymään, jos noudatat tätä ajattelutapaa. 

Vaikka kryptovaluutat avaavat yleensä joitain uusia tulomahdollisuuksia, mukaan lukien Bitcoinin tekeminen, perusasioiden tulisi olla sinulle tuttuja – sinun on sijoitettava aikaa tai varoja ansaitaksesi rahaa. Kolme perustavaa tapaa ansaita rahaa kryptovaluutalla ovat sijoittaminen, kaupankäynti ja ansaitseminen. 

Sijoitus kryptovaluuttaan 

On olemassa useita tapoja sijoittaa kryptovaluuttaan – pitkäaikainen sijoittaminen, passiiviset tulot ja arbitraasisijoitukset (kryptovaluutan louhinta). Kaikki vaihtoehdot ovat hyviä omalla tavallaan, jotkut vaativat merkittäviä investointeja, toiset ovat käyttäjille, joilla on vähäinen alkupääoma.

Kryptovaluutta-investointien haitat on myös mainittava. Monet valtiorakenteet eivät tunnusta virallisesti tätä rahaa. Keskitetyn valvonnan puuttuminen on ehdoton plus, mutta se tarkoittaa myös, että kaikki liiketoimet bitcoineilla ja muilla kolikoilla ovat omalla vastuullasi.

Toinen haittapuoli, joka usein muuttuu keinottelijan eduksi, on kryptovaluutan suuri volatiliteetti. Kurssi muuttuu joka päivä. Kokemattomat sijoittajat joutuvat usein paniikkiin ja alkavat menettää pääomaa, kun havaitaan jopa pieni laskusuunta.

Strategia # 1: Pitkäaikainen sijoittaminen – Osta ja HODL-salausvaluutta

Tämäntyyppisen tekniikan perimmäinen ajatus on ajaa pitkän matkan sonnien kaltevuuksia ja tappaa markkinoiden “melu”, joka liittyy lyhyempiin aikoihin. Lyhytaikaiset kauppiaat pettyvät säännöllisesti, kun markkinat ravistelevat heitä pörssistään, kun ne piiskaavat pienemmillä aikarahoilla (esimerkiksi yhden tunnin aikavälillä).. 

Arvotoiminta viikoittain kaaviossa ei usein ole epävakaa tietyn ajanjakson aikana. Siinä vaiheessa, kun samanlainen jakso jakautuu pienempiin ajanjaksoihin, kuva on tyypillisesti huomattavasti kuluneempi ja lentävämpi kuin viikko toisensa jälkeen.

Mikä tekee osto- ja pidä -strategia houkuttelevan monet kauppiaat ja finanssialan asiantuntijat? Tärkeintä kauppiaille, jotka aikovat olla käytännössä kuukausia tai jopa vuosia, on yksinkertaisesti aloittaa liiketoiminta. Tällaiset sijoittajat eivät usein odota merkittäviä käännöksiä viimeisimpiin härkämarkkinoihin nähden, koska he ymmärtävät, että he saattavat menettää mahdollisuuden päästä haluamaansa paikkaan.

Alennetut transaktiokustannukset 

Elinkeinonharjoittajat, jotka osallistuvat pitkäaikaiseen kauppaan ja pitävät kauppaa, eivät yleensä käy kauppaa. Tämä voi vähentää merkittävästi transaktiokustannuksia. Välittäjä, joka on toiminnassa joka päivä tai viikko, myötävaikuttaa kumulatiivisen myynnin arvoon. Joidenkin kryptovaluuttojen jakauma on paljon suurempi kuin esimerkiksi päävaluuttapareilla. Se voi tehdä useimpien lyhytaikaisten kauppojen suorittamisesta erittäin kallista ja tehotonta muutaman pitkän aikavälin kaupan hyväksi.

Aikatehokkuus

Kryptovaluuttakauppavinkit ovat täydellisiä sijoittajille ja kauppiaille, jotka haluavat tuottaa potentiaalisesti merkittäviä tuottoja vähän sijoittamalla aikaa. Pitkäaikaisten kryptovaluuttakauppiaiden, jotka ovat kiinnostuneita ostamaan ja pitämään -sijoituksesta, ei tarvitse seurata markkinoita lähellä joka päivä, eikä heidän tarvitse myöskään tehdä teknistä tutkimusta tai tarkastella säännöllisesti kaavioita..

Näiden kryptovaluuttakauppiaiden / sijoittajien olisi viisasta pysyä tietysti perustavanlaatuisten uutisten yläpuolella ja valvoa positioitaan silloin tällöin, mutta se on silti paljon vähemmän aikaa vievää kuin lyhytaikainen kaupankäynti.

Strategia # 2: Passiiviset tuotot osinkomaksuista

Passiivisia tuloja luonnehditaan säännöllisesti kerätyksi tulonlähteeksi, joka ei vaadi ylläpitoa. Perinteiset osinkomaksut hallussapidosta ovat passiivisten tulojen lähde. 

Pohjimmiltaan passiiviset tulot ovat vuokrakohteesta tai kumppanuudesta tiettyyn aikarajaan perustuvia tuloja. Se voi myös tulla toisesta organisaatiosta, johon henkilöllä ei ole aktiivista osallistumista. Samoin kuin vastaava, lykätyt korvaukset ovat usein verollisia. Jotkut analyytikot uskovat, että “salkutuotot” ovat passiivisia tuottoja, ja siksi osingot ja korot ovat staattisia.

Ei monet kauppiaat tietävät, että jotkut kryptovaluutat ovat myös osinkojen lähde. Kuinka voit saada ylimääräisiä passiivisia tuloja salausvaluutoista? Kyllä, kyllä, on joitain yhtäläisyyksiä perinteisiin rahoitusmarkkinamalleihin. Voit hankkia omistavia osakkeita, jotka maksavat osinkoja tai ostavat joukkovelkakirjalainaa, joka veloittaa säännöllisesti kiinteää korkoa. 

Edut

 • Jotkut kryptovaluutat maksavat osinkoja 5–10% vuodessa
 • Voit saada suurempia voittoja, jos kolikon hinta nousee ajan myötä

Haitat

 • Suuret rahan menettämisen riskit suurten investointien yhteydessä 
 • Talletusten jatkuvan hajauttamisen tarve

Strategia # 3: Kryptovaluutan välitys

Eri kauppojen välinen kryptovaluutta-arbitraasi on läpinäkyvin vaihtotyyppi, koska se on pohjimmiltaan sama kuin Forex-arbitraasi ja urheilukaupat. Ajatus on ensisijainen: hyödynnä samanlaisen kolikon kustannusten eroja, jotka on kuitenkin tehty eri kaupoissa. 

Esimerkiksi yksi kryptovaluutanvaihto myy kolikkoa 8000 dollaria, toinen 10 500 dollaria. Sinun tehtäväsi on käyttää tätä valuuttakurssieroa hyödyksi ja ansaita rahaa. Mutta älä unohda ottaa huomioon jokaisen kauppamarkkinoiden palkkiota! 

Välimiesmenettelyn ominaisuuksien erottaminen

Salausraha-arbitraasin ominaisuuksien tunnistamiseksi kaupankäyntiin verrattuna on otettava huomioon muutama elementti, esimerkiksi: 

 • Likviditeetti: Kuten eri kauppojen vaihtomäärien erottelussa, koska markkinoiden kiinnostuksen ero vaikuttaa kustannuksiin. Vähitellen suoritettujen kauppojen hinnat vaihtelevat, eivät kuten pienillä tai uusilla. 
 • Topografia: Aikavyöhykkeestä riippuen myyminen voi olla yksinkertaisempaa tai vaikeampi tiettyinä päivinä. 
 • Lähetyksiä: Arvon kontrasti, kun salakirje nauhoitetaan yhdelle merkittävistä kaupoista, kuten Binance.

Kuinka ansaita rahaa kaupankäynnin kryptovaluutta  

Kryptovaluuttakauppa on yksi tärkeimmistä tavoista ansaita rahaa kryptovaluutalla tänään. Kaupankäynti kryptovaluutoilla ei poikkea merkittävästi kaupasta jalometallien, valuuttojen ja osakkeiden kanssa. 

Päätehtävä säilyy samana: osta mahdollisimman halvalla, myy korkeammalla hinnalla ja ansaitse voittoa. Suurin ero kryptovaluuttakaupan ja osakemarkkinoiden välillä on valuuttakurssin suuri volatiliteetti. 

Kaupankäynti on rahan asettamista lyhytaikaiselle osakkeelle. Elinkeinonharjoittajat ostavat ja myyvät nopeasti saadakseen suuremmat vähittäistulot. Oikean ajan puuttuminen voi johtaa menetykseen. He tarkastelevat yrityksen tämänhetkisiä tuloksia saavuttaakseen korkeammat hinnat ja kirjanpidollisen voiton lyhyellä aikavälillä. 

Sijoittaminen päinvastoin pysyy poissa markkinoiden kehityksestä ja luottaa arvoon. Sijoittajat pelaavat pitkään pelaamalla osakkeitaan. Sijoittaminen odottaa kärsivällisesti, että osakkeet saavuttavat potentiaalinsa.

Tässä ovat yleisimmät ja kannattavimmat kaupankäyntistrategiat:

 • Päivänsisäinen kauppa 
 • Swing-kauppa 
 • Päänahka 
 • Sijaintikauppa 
 • Trendikauppa

Käsittelemme kutakin kaupankäyntistrategiaa yksityiskohtaisesti myöhemmin tässä artikkelissa. 

Strategiaa ei tule valita sattumanvaraisesti. Ennen kuin ansaitset kryptovaluuttojen kurssieroja ja muutat salauksen rahaksi, on tarpeen analysoida mahdollisuuksia: 

 • kauppojen alkupääoman koko; 
 • psykologiset ominaisuudet – esimerkiksi pystytkö hillitsemään itseäsi pitkän aikavälin ansaintastrategian valinnassa; 
 • taipumus ihottumistoimiin. 

Näitä vivahteita ei ole aina mahdollista määrittää yksin, koska on haastavaa arvioida omia kykyjäsi objektiivisesti. Siksi, ennen kuin ansaitset pörssin kryptovaluutta ja saat salausvaluutan voiton, ota aina yhteyttä asiantuntijoihin riskien laskemiseksi ja lähestymiseksi kaupankäynnissä viisaasti. 

Edut

 • Pieni sisäänpääsymaksu 
 • Tarjous ympäri vuorokauden 
 • Riippumattomuus politiikasta ja maailmantaloudesta
 • Suuri volatiliteetti

Haitat

 • Talletuksen menettämisen riski, jos lähestymistapa on lukutaidoton 
 • Tarve perusteelliseen tietoon Blockchain-tekniikoista 

Päivänsisäinen kauppa 

Arvopaperipörssin välittäjänä voi ostaa tai tarjota vapailta markkinoilta hetkellisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Markkinat nousevat tai laskevat; näin myös tarjous maksaa. Välittäjät, jotka rahoittavat näillä markkinoilla, arvaamattomuus, voivat tuottaa voittoa. 

Olipa niin, onnettomuuksia tapahtuu lisäksi vaihdettaessa. Päivänsisäinen vaihto viittaa periaatteessa saman päivän tarjousten ostamiseen ja myyntiin. Sinun pitäisi ymmärtää päivänsisäinen vaihto-merkitys ennen kaupankäynnin aloittamista. Ymmärrä tällä hetkellä päivänsisäinen kauppa. 

Huolimatta siitä, että on olemassa kertoimia, jotka viittaavat suuriin etuihin, päivänsisäinen vaihto on myös vaarallista. Välittäjänä sinun on tasoitettava tilanne ennen klo 15.10, mikä tarkoittaa, että jos olet ostanut tietyn määrän osakkeita, sinun on myytävä se ja jos mahdollista, että olet myynyt tietyn määrän , sinun täytyy saada se. Jos et halua tehdä sellaisena, asento siistii asiat luonnollisesti. 

Edut

 • Helppo rahanhallinta
 • Käytetyn strategian kannattavuus on helppo tietää
 • Pieni riski menettää koko talletus
 • Ei palkkioita

Haitat

 • Sinun on seurattava markkinoita jatkuvasti
 • Vaatii kärsivällisyyttä ja kaikkien toimien tarkkaa suunnittelua

Swing-kauppa

esimerkki swing-kauppastrategiasta

Swing-kauppa on eräänlainen kaupankäynti, joka yrittää useasta päivästä useaan viikkoon saada kiinni osakevoitoista (tai muista rahoitusvälineistä). Swing-kauppiaat käyttävät ensisijaisesti teknisiä indikaattoreita kaupankäyntimahdollisuuksien tunnistamiseen. Markkinoiden trendien ja mallien arvioinnin lisäksi tällaiset kauppiaat voivat käyttää perustutkimusta.

Swing-jälleenmyyjät etsivät säännöllisesti olosuhteita päivittäin, ja voivat katsella tunnin tai 15 minuutin kaavioita löytääksesi tarkan kulun ja pysäyttääkseen onnettomuuskohdat. 

Edut

 • vaatii vähemmän aikaa vaihtaa kuin päivittäinen vaihto 
 • lisää hetkellistä hyötymahdollisuutta tarttumalla markkinoiden heilahtelun keskeiseen osaan 
 • jälleenmyyjät voivat olla riippuvaisia ​​vain erikoistuneesta tutkinnasta ja purkaa vaihtomenettelyn

Haitat

 • vaihtopositiot ovat riippuvaisia ​​keskipitkän aikavälin ja viikon lopun riskeistä
 • odottamattomat markkina-inversiot voivat aiheuttaa suuria epäonnia 
 • swing-kauppiaat kaipaavat säännöllisesti pidemmän aikavälin kaltevuutta markkinoiden hetkellisistä liikkeistä

Päänahka

esimerkki päänahkaisen kaupankäynnin strategiasta

Lyhytaikaiset strategiat tai skalpointistrategiat ovat suosituimpia cryptocurrency -markkinoiden toimijoiden keskuudessa. Joskus ne perustuvat nykyisten finanssimarkkinoiden uutisten ja politiikkojen tulkintaan, mutta yleensä tekniset analyysimenetelmät rajoittavat niitä. Ne ovat nopeita sopimuksia sähköisen valuutan ostamisesta ja myymisestä merkityksettömien hintamuutosten aikana, yleensä yhdestä minuutista. Korjaamalla pienimmätkin varallisuushintojen vaihtelut kauppiaat avaavat kymmeniä positioita päivässä. Monet ihmiset, jotka eivät tiedä miten ansaita kryptovaluutalla tai mistä aloittaa, valitsevat tämän strategian. 

Tietyllä kaupankäyntiajalla scalpers voivat tehdä tuhansia kauppoja. Skalppaustekniikoilla on kolme ominaisuutta:

 • lyhyet kannat, 
 • pienet voittomarginaalit  
 • korkea vipuvaikutus

Scalpers yrittää kohdistaa hintaerot ja muut “porsaanreiät” lyhyellä aikavälillä, mikä auttaa heitä kääntämään suuren aseman nopeasti voittoa varten.

Lyhytaikaiset strategiat, joita usein kutsutaan skalpiksi, antavat kauppiaille mahdollisuuden saada käytännön kokemusta hyvin nopeasti. Yksittäisten toimintojen kannattavuus skalpointistrategioissa voi olla korkea, mutta keskimäärin niiden tulokset ovat matalia. 

Scalpingia käytetään usein suurissa kauppayhtiöissä ja pankkien sijoitusosastoissa: huippuluokan ammattilaiset kokoonpanossa, valtavat rahamäärät taseissa ja automaattisen kaupankäynnin käyttö, jossa kurssin pienimmätkin vaihtelut ja trendien muutokset reagoi välittömästi erityisohjelmiin – robotteihin, asiantuntijoihin, jotka tekevät kauppoja valuuttojen ostamiseksi / myymiseksi.

Edut

 • Kaupankäynti on mahdollista pienellä talletuksella
 • Ei ole monimutkaista analyysiä. Tappiot kompensoidaan kannattavilla liiketoimilla
 • Sinun ei tarvitse odottaa, on aina tapa käydä kauppaa

Haitat

 • Suuri hermostunut jännitys työn aikana, koska sinun on tehtävä nopeita päätöksiä ja avattava jatkuvasti uusia tehtäviä

Sijaintikauppa

esimerkki position kaupankäyntistrategiasta

Asemakauppiaat ovat määritelmänsä mukaan trendiharrastajia. Heidän keskusvakaumuksensa on, että kun trendi alkaa, se todennäköisesti etenee. Ostamalla ja pitämällä kaukokuljetuksia keinottelijoita, jotka kutsutaan syrjäisiksi talousasiantuntijoiksi, heidän tilanteensa ovat paljon pitempiä kuin jälleenmyyjien päänahka (viikkoja tai kuukausia).

Heidän vaihdon perustelut on tarkoitettu tehokkaammin kiinni trendin liikkeestä, mikä antaisi arvon heidän spekulaatiopääomaansa. Tässä ominaisuudessa se on päivänvaihdon käänteinen kokonaismäärä, joka pyrkii hyödyntämään ohimeneviä markkinamuutoksia. Se vaihtelee lisäksi swing-siirrosta. Molemmat riippuvat kuitenkin ajatuksesta seurata trendejä.

Sijoittajat voivat käyttää erikoistuneita tutkimuksia, välttämättömiä tutkimuksia tai molempien yhdistelmää ratkaisujen vaihtamiseksi. Ne riippuvat lisäksi makrotaloudellisista muuttujista, yleisistä markkinamalleista ja aidoista esimerkeistä valitsemaan spekulaatiot, joiden uskotaan saavuttavan ihanteellisen tuloksen. Jotta positiokauppias olisi hedelmällinen, hänen on tunnistettava kulku- / lomamatkat ja järjestettävä mahdollisuus hallita sattumaa suurimmaksi osaksi pysäyttämällä epäonnea.

Edut

 • Kyky odottaa rauhallisesti tavoitetason saavuttamista
 • Kyky seurata mitä markkinoilla tapahtuu ja tehdä muutoksia tarvittaessa

Haitat

 • Sinulla on oltava syvällinen tuntemus markkinoista suunnitellaksesi strategiaa

Trendikauppa

trendikaupan strategiaesimerkki

Trendikauppa on vaihtoon käytettävä strategia, jonka tarkoituksena on hyödyntää nousuja, joissa arvo yleensä saa aikaan uusia nousuja tai laskusuuntauksia, joissa arvo yleensä tuo uusia matalia. Nousu on korkeammien ja korkeimpien heilahdusten eteneminen. Lasku on alempien keinu- ja matalien heilahdusten eteneminen. 

Siitä huolimatta, kun otetaan huomioon suuntaus trendien ylä- ja alamäissä, nämä kauppiaat käyttävät erilaisia ​​instrumentteja, kuten trendiviivoja, liikkuvia keskipisteitä ja erikoistuneita markkereita, jotka auttavat tunnistamaan trendikurssin ja antavat mahdollisesti vaihtosignaaleja. 

Jälleenmyyjät hyödyntävät sekä arvotoimintaa että muita erikoistuneita laitteita ennustamaan trendin kulkua ja minne se voi liikkua. 

Edut

 • Kaupankäynti nykyisen trendin suuntaan antaa elinkeinonharjoittajalle mahdollisuuden tunnistaa selkeästi markkinoille tulo- ja poistumispisteet, saada kaiken irti hintaliikkeestä ja minimoida kaupankäynnin riskit
 • Valtava määrä trendikauppastrategioita ja suuntaindikaattoreita

Haitat

 • Trendin luotettavuus riippuu aikataulun koosta – mitä vanhempi aikataulu, sitä luotettavampi se on, mutta vastaavasti sen muodostuminen vie paljon kauemmin

Kuinka ansaita kryptovaluutta 

Monet ihmiset pitävät nyt kryptovaluutan ostamista ja myyntiä matkana kasinolle. Kyllä, Bitcoinin ja muun sähköisen rahan nopeat nousut ja alamäet voivat olla banaali taloudellinen kupla. Mutta varo, vaunu voi muuttua kurpitsa.

Mutta entä jos älykkäiden kavereiden kauppa on oikeassa – ja kryptovaluutta on todella tulevaisuus? Ja oikea-aikaiset investoinnit tuovat upeita tuloja?

Tarkastellaan mahdollisuutta ansaita kryptovaluutta online-teknologisten resurssien avulla. Tärkeintä on muistaa, jos haluat löytää tapoja ansaita kryptovaluutalla, on se, että on välttämätöntä riskoida vain niihin varoihin, jotka menetetään, mikä ei johda perhebudjetin romahtamiseen. 

Kaivostoiminta kryptovaluutta

rahan ansaitseminen salaus

Tämä menetelmä on tapa ansaita rahaa kryptovaluutalla purkamalla se. Kuten jo mainittiin, kryptovaluutta on seurausta miljoonien käyttäjien välisestä tiedonvaihdosta. Tämä vaatii paljon tietokoneiden virtaa, jota ihmiset kutsuvat “kaivostiloiksi”. Yksinkertaisimmat maatilat esitetään joukkoa tehokkaita videokortteja, jotka on kytketty toisiinsa yhdessä järjestelmässä, joka toimii erityisohjelmistojen kanssa. 

Edut

 • mukava voitto kaivostoimintaan valitun sähköisen valuutan kasvun myötä

Haitat

 • komponentteihin vaaditaan merkittävä tuotto 
 • valtavat sähkölaskut 
 • järjestelmän jatkuvaa seurantaa tarvitaan 

Tämä tapa ansaita sopii ihmisille, jotka tuntevat hyvin modernin tekniikan periaatteet ja joilla on vaikuttava alkupääoma kalliiden laitteiden ostamiseen.

Pilvikaivos

pilvikaivostoiminta

Toinen tapa ansaita rahaa kryptovaluutalla on ostaa muiden käyttäjien kapasiteetti kaivostoimintaan. 

Edut

 • ei vaadi merkittäviä investointeja 
 • nopea takaisinmaksu 

Haitat

 • suuri palkkio varojen vastaanottamiseksi
 • mahdollisuus menettää investointi sivuston sulkemisen seurauksena

Työskentele kryptovaluutta

työskentele salausta varten

Ei ole tarkkoja tilastoja yrityksistä, jotka käyttävät kryptovaluuttaa palkkojen maksamiseen. Mutta pääsääntöisesti tällaiset palkat maksetaan ICO-projektien edustajille sekä blockchain- ja salausyrityksille. Ensinnäkin he ovat uskollisempia innovaatioille ja voivat jopa olla tyytyväisiä tällaiseen palkkioon. Toiseksi yrityksellä ei välttämättä ole riittäviä fiat-resursseja. Kolmanneksi se on ylimääräinen tapa mainostaa yritystä – jos esimerkiksi maksut maksetaan projektin tunnuksina. 

Yhdysvalloissa Bitwage-palkkapalvelu on ollut toiminnassa vuodesta 2014, jolloin työnantajat voivat suorittaa kansainvälisiä maksuja sekä kansallisina että virtuaalisina valuuttoina: bitcoin, ethereum, litecoin ja DASH. Palvelu tukee yhteensä 25 kolikkoa. Kanta-asiakkaita ovat Google, Facebook, GE, Philips, Airbnb, Uber ja jopa Yhdysvaltain laivasto. 

Bloombergin mukaan eurooppalaiset ja amerikkalaiset yritykset käyttävät usein kryptovaluuttoja maksaessaan työntekijöille Latinalaisesta Amerikasta, koska niiden kansalliset pankit eivät tarjoa kätevää ja luotettavaa infrastruktuuria kansainvälisiin siirtoihin.

On palveluja, jotka auttavat löytämään toimeenpanijoita, jotka ovat valmiita työskentelemään maksua vastaan ​​kryptovaluutassa. Suosituimmat palvelut ovat Dream, Jobs by Cointelegraph sekä BitGigs ja Coinality-freelance-pörssit. Voit etsiä palkkatyötä salausvaluutassa olevista töistä Crypto Jobs List, Crypto Jobs ja Crypto Currency Jobs.

Hanat ja mikrotehtävät

Hanat ovat verkkosivustoja, joista saat minimaalisen määrän kryptovaluutta, jos teet joitain asioita. Tämä on yleensä captcha-tulo ja odottaa ajastinta, vaikka ajastinta ei ole kaikkialla. Sen jälkeen sinulle annetaan digitaalista rahaa. Vaikka suurin osa venttiileistä on samantyyppisiä, on joitain eroja, jotka voidaan tunnistaa.

Ansioiden koko

Anteliaimmat hanat ovat valmiita antamaan sinulle muutaman Satoshi-kolikon, jopa 100. Yhden vierailun aikana tällaiselle verkkosivustolle voit rikastua kymmenellä tai useammalla kolikolla, joskus 400-500 kolikolla. Onko se paljon? Tähän kysymykseen vastaamiseksi on syytä täsmentää, että 1 Bitcoin viittaa 1 Satoshiin, koska 100 000 000 liittyy 1: een. 

Yhden BTC: n hinta oli 10500 dollaria. On helppo laskea, että kun saat 10000 Satoshin nosturin, olet tuottavampi vain 1,05 dollaria. Ja sitten vain “anteliaalla” hanalla saat 1000 kolikkoa, se on vain 0,11 senttiä. Niin kauan kuin ansaitset yhden dollarin, joudut juoksemaan Internetissä etsimällä hanoja uusille kryptovaluutoille vuonna 2020.

Mikrotehtävät

Napsautukset Satoshille: hyvin yksinkertaiset ja hyvin pitkät mikrotehtävät. Helpoin, mutta pisin tapa hankkia e-valuutta. Käyttäjä tulee erityiselle sivustolle, jossa mainostajat jättävät tehtäviä, kuten napsauttamalla bannereita ja siirtymällä sivuille. Tällaisista yksinkertaisista toimista saat pienen määrän Satoshia.

Edut

 • tulos ilman investointeja 
 • on mahdollista viettää vapaa-aika hyödyksi (mutta useammin ilman sitä)

Haitat

 • pieni voitto
 • yhden kolikkopanoksen ansaitseminen kestää vuosia 
 • tarvitaan paljon vapaa-aikaa

Tämä menetelmä soveltuu ihmisille, joilla on täysin avoin aikataulu. Esimerkiksi äitiyslomalla oleville naisille tai turvahenkilöille, jotka työskentelevät vastuuttomissa tiloissa yövuorossa.

Kumppanuusmarkkinointi

3Commas Affiliate Marketing

Ennen kaikkea on olemassa kaksi ainutlaatuista tapaa käsitellä salauksen kumppaniprojekteja, ja sinun on ymmärrettävä näiden kahden välinen kontrasti. 

Jotkut salauksen tytäryhtiön tytäryhtiösuunnitelmat käsittelevät yritysostojesi salausrahaa. Sinun on kuitenkin suoritettava erät normaalilla käteisellä. Toiset tarjoavat tuotteita ja hallintoelimiä (usein mutta silti jatkuvasti tunnistamatta kryptografisia rahamuotoja) ja maksavat tytäryhtiöilleen myös digitaalisessa valuutassa. 

Mitä tulee liittymään ja työskentelemään salauksen kumppanijärjestelmän kanssa, tämä vastaa melko paljon tavallisen kumppaniohjelmapohjaisen suunnitelman hallinnassa. 

Löydät digitaalisen rahan tytäryhtiön, johon sinun on liityttävä, muodostettava yhteys heihin, ja sen jälkeen voit käyttää viittausliittymiä, joita sinun on käytettävä esittelemään ja edistämään maksujasi. Siinä vaiheessa, kun mahdollisuutesi tekevät tarvittavan siirron, tämä heijastuu tytäryhtiötallenteeseesi maksettavaan suhteelliseen palkkioon. 

Onko salauksen tytäryhtiöhankkeiden ja tavallisten liitännäishankkeiden välillä kriittinen kontrasti? Kumppanisuunnitelma ottaa eriä digitaalisessa valuutassa olevista mahdollisuuksista ja saattaa maksaa sinulle vastaavasti.

Yhteenveto 

Sekä kryptovaluuttaan ansaitsemisen että äärimmäisten riskien vuoksi kärsimisen todennäköisyys on melko suuri. Tulos riippuu tiedon määrästä, taitotasosta rahoitusmarkkinoilla, valitusta ansaintastrategiasta, koron volatiliteetista jne. Joskus ratkaiseva tekijä on yksinkertaisesti onni. Kuten jo mainittiin, kun bitcoinin vaihtokurssi on kymmenkertaistunut lyhyessä ajassa, se antaa rajoitetulle ihmisryhmälle mahdollisuuden parantaa omaa hyvinvointiaan merkittävästi. 

Tänään kysymys “Kuinka paljon voin saada rahaa kryptovaluutassa ja rikastua?” ei ole enää oikeutettu kysymys markkinoilla kaupankäynnin kohteena oleville yksityishenkilöille, koska liiketoiminnan komponenttien kustannukset ja kilpailu tällä alalla ovat kasvaneet dramaattisesti, kun kaivosmarkkinoille on tullut keskisuuria ja suuria yrityksiä. Siksi yhä useammat ihmiset alkavat käydä kauppaa kryptovaluutan pörsseissä. 

Joten, jos olet päättänyt kokeilla kaupankäyntiä tapana ansaita rahaa kryptovaluutalla, suosittelemme, että rekisteröidyt 3commas-päätteeseen, verkkopalvelu tukee kaikkia suosittuja kryptovaluutan vaihtoa, mikä on yksinkertaista ja ystävällistä sekä ammattilaisille että aloittelijoille. Napsauta tätä ja hanki seitsemän päivän kokeilusi 3Commasilla!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me