rakkaat ystävät!

Tänään puhumme Binancen kryptovaluutanvaihdosta. Monet salauskauppiaat ovat kuulleet sen äskettäin, siitä puhutaan usein, ja siihen viitataan kaikkialla. Kaupan myös tällä sivustolla. Mitä mahdollisuuksia hänellä on ja miksi alle kahdessa vuodessa hän on saanut suuren suosion – tästä keskustellaan artikkelissa.

Omistan myös 3 julkaisua Binance-pörssille sekä TradingView-verkkokaavion. Kuten edellisessä artikkelisarjassa, tämäkin ensimmäinen Binance-teksti on johdantokappale. Puhumme siitä, mikä tämä foorumi on, miten se tuli salausvaluuttamarkkinoille, mikä johti sen menestykseen. Tarkastellaan palvelun tärkeimpiä etuja ja haittoja, puhutaan sen luojista, omasta kryptovaluutastamme ja kosketetaan jopa muita Binance-projekteja. Perinteisesti se on mielenkiintoinen ja informatiivinen!

Mutta seuraavissa artikkeleissa olen laatinut sinulle käytännön osan. Kerron sinulle yksityiskohtaisesti, kuinka voit rekisteröityä pörssiin, täydentää tiliäsi ja nostaa varoja, käydä läpi vahvistuksen ja ottaa käyttöön kaksivaiheinen todennus suojataaksesi tiliäsi hakkeroinnilta ja haitallisilta hyökkäyksiltä. Opit yhdistämään keskuksen kolmansien osapuolten palveluihin, kuten 3commoihin, ja mihin se on tarkoitettu. Analysoimme myös, miten Binancea käytetään, mitä työkaluja tähän on tarjolla. Jatketaan hyvin pian!

 • Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

 

Binance on maailman suurin kryptovaluutanvaihto

Salausvaihto on foorumi, joka kokoaa kauppiaat ja markkinat yhteen. Täällä he tekevät sopimuksia ja kauppaa. Elinkeinonharjoittaja valitsee sopivimman pörssin mieltymyksensä mukaan, koska kukin niistä eroaa eduistaan, haitoistaan, jonkin verran erilaisista olosuhteistaan ​​verrattuna muihin kriteereihin:

 • valuuttaparien määrä;
 • palkkion koko;
 • turvallisuustaso;
 • talletuksen / varojen nostamisen helppous ja tehokkuus.

Salausvaluuttamarkkinat kehittyvät valtavasti. Kerran viikossa uusi vaihto saapuu siihen, tänään niitä on noin 400. Tietenkin vain vahvimmat pelaajat pysyvät ja puolustavat “paikkansa auringossa”.

Binanas on nopeimmin kasvava kryptovaluutanvaihto. Se onnistui kasvamaan johtajan asemaan 6 kuukaudessa perustamisestaan ​​lähtien – se tuli kolmen parhaan salauspörssin mukaan päivittäisen kaupankäynnin määrässä. Ja tänään, 1. helmikuuta 2019, se on kaikkien luokitusten ykkönen useiden kriteerien mukaan (tutkimukset suoritti cryptonisation.ru, coinmarketcap.com):

Kaupankäyntimäärän mukaan

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Alustana, jolla on mukavin venäjänkielinen versio

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Kauppiaiden arvosteluiden ja luotettavuuden mukaan

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Palkkion suuruuden mukaan

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Sivustoksi, joka sopii parhaiten aloittelijoille

Salauskauppiaiden joukossa tehtiin kysely, joka heidän mielestään on ykkönen vuonna 2019. Yhtiöllä ei ollut kilpailijoita mestaruuteen.

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Joten, kuten olemme jo nähneet, Binance on tänään 1. sija cryptocurrency -vaihdossa. Kiitos siitä, mitä hän pystyi saavuttamaan tämän?

Jopa käynnistysvaiheessa yrityksen johtajat valitsivat kolikoiden varhaisen sijoittamisen, kirjaimellisesti välittömästi ICO: n jälkeen. Pörssin matala palkkio kilpailijoihin verrattuna pelasi sen roolia. Tämä on houkutellut monia kauppiaita ja sijoittajia. Alustaa käyttäessään he huomasivat CMS-vaihdon nopean nopeuden – palapeli tuli yhteen ja projekti oli tuomittu menestykseen.

Kryptovaluutanvaihtoyhteisö hyväksyi mielellään uuden vahvan pelaajan joukkueeseensa, jonka sivustolle rekisteröitiin ensimmäisten päivien aikana yli 20 tuhatta käyttäjää.

Päivittäisen kaupankäynnin määrän suhteen Binance Exchange otti 1. sijan maailmassa tammikuussa 2019.!

 • Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Avaintiedot

 • Virallinen sivusto:  https://www.binance.com/
 • Sivuston kieli: saatavana 14 kielellä, mukaan lukien venäjä ja englanti
 • Sivuston rekisteröinti: 1. huhtikuuta 2017
 • Lähetysbonus: 20% palkkiosta
 • Kryptovaluuttaparit: yli 240 kpl.
 • Sisäinen kryptovaluutta: Binanssiraha (BNB)
 • Viserrys: @ binance_2017
 • Mukaan coinmarketcap.com, yhtiön päivittäinen liikevaihto 1. helmikuuta 2019 oli 376 365 510 dollaria tai 107 862 BTC.
 • alla olevassa kuvakaappauksessa – TOP-5 kryptovaluutta paria tilavuuden mukaan päivässä:

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

 • Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Kuinka Binance tuli markkinoille?

Binance-pörssi tuli kryptovaluuttamarkkinoille vuonna 2017. Se avattiin Sveitsissä. Perustaja on Shanghai Beiji Technology Corporation, jota johtaa kokenut johtaja Changpeng Zhao. Tämä on OKCoinin perustaja ja teknologiajohtaja, ja ennen kuin hän johti Blockchainin kehitysosastoa..

Tiimi koostuu huippuasiantuntijoista, joilla on vaikuttava kokemus työskentelystä Wall Streetillä kryptovaluuttojen alalla, ja ne ovat alansa johtavia ammattilaisia. Joten yksi ryhmän jäsenistä on johtava rahoittaja, vaikutusvaltainen hahmo Kiinan verkkotaloudessa – Yi He. Yritys houkuttelee sponsoreita ja sijoittajia, mikä varmistaa alustan nopean kehityksen. Pääkonttori Shanghaissa.

Heti ICO: n käynnistämisen jälkeen ensimmäisten päivien aikana siihen liittyi 20 tuhatta käyttäjää, yhdeksän kuukautta julkaisun jälkeen sivustolla oli 3 miljoonaa kauppiaita, ja tänään kaupassa on yli 6 miljoonaa ihmistä. Tammikuussa 2019 saavutettiin ennätysarvo: 250 000 ihmistä ilmoittautui pörssiin tunnissa.

Vuonna 2018 kävi ilmi, että alustan oli lopetettava hetkeksi uusien käyttäjien rekisteröinti, koska palvelun tekniset valmiudet eivät tarjoaneet eikä pystyneet selviytymään tällaisesta kasvusta ja vastaavasta kuormituksesta. Mutta pian tilanne oli ratkaistu, tänään kuka tahansa voi liittyä siihen..

Alusta käsittelee yli 1 400 000 tilausta sekunnissa. Se sai suurta suosiota venäjänkielisten salakirjoittajien keskuudessa, kiitos sen, että se tukee venäjän kieltä.

Yritys sai nimensä kahden sanan yhdistelmästä: “binaarinen”, joka englanniksi käännettynä tarkoittaa “kaksinkertainen, binaarinen” ja “rahoitus” – “rahoitus”. Aluksi sivusto tuki 6, sitten 8 kieltä, nykyään niitä on jo 14:

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Siksi Binance-alustaa voidaan turvallisesti kutsua täysimittaiseksi monikieliseksi alustaksi. Sillä on ympärivuorokautinen tekninen tuki, joka miellyttää myös kauppiaita. Toinen houkutteleva tekijä on 0,1%: n palkkio kaupasta, jolla on 50%: n alennus Binance Coin (BNB) -maksun yhteydessä, eli se voidaan alentaa 0,05%: iin (käyttäjillä oli tämä mahdollisuus vuoden 2018 loppuun saakka vuoden 2019 alennus on 25%).

Toinen etu on, että sinun ei tarvitse suorittaa pakollista henkilöllisyystarkastusta nostaaksesi varoja alle 2 BTC päivässä.

 • Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Kuinka Binance-vaihto toimii?

Binance-salausvaihto on online-foorumi, toisin sanoen kaikki kaupat suoritetaan yrityksen virallisilla verkkosivustoilla. Sivustolla on kaksi versiota: Basic aloittelijoille ja Advanced kokeneille salaustoimijoille, jotka haluavat aktiivista kaupankäyntiä, sekä mobiilisovellus, joka toimii suosituilla mobiilialustoilla.

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Molemmat liitännät on suunniteltu, suunniteltu ja erotettu korkealaatuisella käytettävyydellä. Jos olet törmännyt ainakin vähän ja tiedät, miten kryptovaluutan vaihto toimii, voit helposti ymmärtää alustan ja ymmärtää, miten kaikki toimii täällä..

Tärkein ero näiden kahden liitäntätyypin välillä on se, että edistyksellinen toiminnallisuus on laajempi teknisen analyysin suhteen, myös kaavioissa. Tässä tapauksessa pää vaihtuu nopeasti parista pariksi. Tapahtumahistoria ja tilauskannat ovat läsnä.

Päänäyttöliittymän kuvakaappaus

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Edistynyt kuvakaappaus

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Binanssin edut ja haitat

Ennen tämän artikkelin osaa kerroin koko ajan siitä, kuinka upea Binance-vaihto, jonka ansiosta se sai niin suuren suosion. Mutta kuten mikä tahansa muu kryptovaluutanvaihto, se ei ole ilman haittoja. Vaikka sillä on paljon enemmän etuja, olen varma, että se ansaitsee huomionne ja yrittää käydä kauppaa sillä. Mutta objektiivisuuden takaamiseksi sinun on puhuttava palvelun heikkouksista. Siksi korostamme jälleen kerran projektin etuja ja paljastamme sen puutteet..

Binancen tärkeimmät edut

 • Valtava valikoima valuuttapareja. Niitä on täällä yli 240. Uudet kolikot, joihin on ehdottomasti syytä kiinnittää huomiota, näkyvät usein Binancessa heti ICO: n jälkeen;
 • Suuri päivittäinen liikevaihto, suurin määrä Ethereumia, NEO, TRON;
 • Sinun ei tarvitse vahvistaa henkilöllisyyttäsi (olla vahvistettu), ennen kuin aiot vetää yli kaksi bitcoinia päivässä;
 • Russified version of exchange. Tämä tekee siitä täydellisen venäjänkielisille aloittelijoille;
 • Intuitiivinen käyttöliittymä, yksinkertainen ja helppokäyttöinen. Kaksi tilaa, joilla on laaja toiminnallisuus;
 • Todella pieni provisio, jota voidaan vähentää toisella neljänneksellä, jos maksat pörssin sisäisellä kryptovaluutalla;
 • Binance laskee kuukausittain kaasua kaikille NEO: n haltijoille;
 • Resurssit ovat vaikuttavia – alustan ominaisuuksien ansiosta se pystyy käsittelemään lähes 1,5 miljoonaa tilausta 1 sekunnissa;
 • API: n tarjoaminen kolmansien osapuolten kehittäjille;
 • Loistava joukkue, merkittävät sijoittajat, mukaan lukien Morgan Stanley, Roger Ver ja muut;
 • Tekninen tuki 24/7;
 • Hyvä lähetyspalkkio – 20% palkkiosta;
 • Sivusto huolehtii hyökkäyksiltä suojautumisesta ja kehittyy jatkuvasti parantamalla turvallisuustasoa entisestään, mikä saavutetaan Google Authentificatoria käyttävän kaksivaiheisen todennuksen ansiosta.
 • Tuki mobiilialustoille;
 • Moitteeton maine ja korkea luottamus käyttäjien keskuudessa.

Binancen haitat

 • Fiatin epäonnistuminen tiukemman Kiinan rahanpesun vastaisen lainsäädännön vuoksi. Voit täydentää tiliäsi vain kryptovaluutassa. Mutta foorumi on käynnistänyt salaus-fiat-vaihdon Itä-Afrikan maassa Ugandassa. Lisää tästä myöhemmin;
 • Venyttäminen on edelleen ontavaa. Asiantuntijat työskentelevät tämän suhteen ja toivon, että he korjaavat sen lähitulevaisuudessa. Sillä välin voit sietää kömpelöitä tai käyttää englanninkielistä versiota;
 • Viitteet ovat saatavilla vain englanniksi ja kiinaksi;
 • Joitakin kolikoita ei voida nostaa kymmenyksillä ja sadoilla, vain koko summa.

Kuten näette, vaihdon edut ovat huomattavasti suuremmat kuin sen haitat. Siksi kannattaa ehdottomasti kokeilla kättäsi siinä.!

 • Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

Muut hankkeet Binance

Salausvaluutanvaihdon lisäksi Binance kehittää aktiivisesti muita palveluita, joista on hyötyä monille kryptovaluuttayhteisön ihmisille. Suosituin joukossa:

Binance Labs

Tämä ohjelma on suunniteltu tukemaan salausalan aloittelijoita, yrittäjiä ja yhteisöä. Binance valitsee lupaavimmat aloitushankkeet ja auttaa heitä kehittymään, pääsemään kryptovaluuttamarkkinoille ja tarjoamaan taloudellista tukea.

Ajoittain laboratorio käynnistää erilaisia ​​ohjelmia, esimerkiksi Labs-inkubaatio-ohjelman, joka on erityisesti suunniteltu tukemaan parhaita kryptovaluuttaprojekteja alkuvaiheessa, “inkubointivaiheessa” ja auttamaan heitä toteuttamaan ideoita. Binance sijoittaa säännöllisesti 10% ohjelmaan.

Binance-akatemia

Tämä on koulutusprojekti, jota varten yritys tarjoaa ehdottomasti maksutta hyödyllistä ja tärkeää tietoa lohkoketjutekniikoista ja salausalasta. Paketin iästä riippumatta se sisältää jo laajan tietokannan video- ja tekstitiedoista. Akatemian materiaalit ovat vapaasti saatavilla. Käyttäjät voivat myös lähettää ja pyytää heitä kiinnostavaa sisältöä.

Laukaisualusta

ICO-foorumi.

Binance Uganda

Kryptovaluutta-fiat-palvelu Itä-Afrikan Ugandan osavaltiossa. Tämä on ensimmäinen tällainen projekti, foorumi käyttää Ugandan shillinkiä (paikallinen valuutta) yhdessä kryptovaluutan kanssa.

Binance-hyväntekeväisyyssäätiö

Blockchain-hyväntekeväisyysjärjestö, joka perustettiin Maltan presidentin tuella.

Binance-ketju

Kehittäjien ilmoitusprojekti on hajautettu vaihto. Se käynnistetään hyvin pian (ilmoitettiin vuoden 2019 alussa). Alustaa luodaan paitsi digitaalisilla varoilla tapahtuvia operaatioita varten, joita elinkeinonharjoittajat itse hallinnoivat, myös käyttäjille, jotta ne voivat laskea liikkeeseen kolikoitaan ja käydä kauppaa pörssissä.. 

Binanssitiedot

Tietoalusta, kryptovaluutta- ja lohkoketjutekniikoille, digitaalisille varoille omistettu tietokanta, josta käyttäjät, mukaan lukien aloittelevat kauppiaat, voivat saada tarvittavat tiedot rahakkeista ja kolikoista. Täältä he saavat selville viimeisimmät uutiset, hintadynamiikan, lukea tärkeimmistä taloudellisista, poliittisista ja muista tärkeistä tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa tietyn digitaalisen valuutan käyttäytymiseen..

 • Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019

mitä sellaisia Binanssiraha (BNB)?

Binance Coin on Binance-pörssin sisäinen kryptovaluutta, joka lasketaan liikkeeseen Ethereumin lohkoketjun perusteella. Yhtiö loi sen vahvistamaan asemaansa markkinoilla, nopeuttamaan kaupankäyntiä ja vapautti sen ICO: n aikana. Valuutan avulla pörssi parantaa palvelujensa toimivuutta ja kehittää uusia.

Pörssi ostaa ja polttaa BNB-rahakkeita kerran vuosineljänneksessä 20% tietyn ajanjakson voitosta. Tämä on Whitepaperissa, jotta niiden arvo kasvaa rajoitetun määrän vuoksi. Prosessi jatkuu, kunnes vaihto lunastaa 50% (100 000 000 kolikkoa) Binance Coinin kokonaismäärästä.

Valuutta on jo pitkään osoittanut vakaata kasvua. Binance-rekisteröinnin aikana sen arvo (valuuttakurssi suhteessa dollariin) oli 0,1 dollaria. 6. tammikuuta 2018 se saavutti lähes 25 dollarin hintalappun. Mutta vuoden 2018 aikana tapahtui useita jyrkkiä pudotuksia 4,58 dollariin.

Binance Coinia pidetään kuitenkin lupaavana pörssissä vaihdettavana omaisuuseränä, koska suhteessa Binance-pörssiprojektien suosion kasvuun ja se on heille valtava, valuutan arvo kasvaa väistämättä..

BTCUSD vs BNBUSD

Jos tarkastelet BNB: n dynamiikkaa verrattuna BTC: hen, niin koko viime vuoden tämä altcoin tuntui luottavaisemmalta kuin isoisänsä.

Tänään BNB: n arvo on 6,72 dollaria. Koska Binance kasvaa ja kehittyy paljon nopeammin kuin muut kaupankäyntialustat, omaisuuserällä on kaikki mahdollisuudet jatkaa kasvuaan..

Kolikkoa voidaan käyttää kaupankäyntiin Binance-kaupankäynnissä, se on esitetty monina valuuttapareina tai sitä voidaan käyttää palkkion maksamiseen kriittisen valuutan pörssin tapahtumista, joista käyttäjä saa 25% alennuksen rahan koosta. komissio on jo maininnut edellä.

Seuraavien vuosien aikana alennus puolittuu vuosittain. Koska vuotta 2018 ei enää lasketa, alennuksessa on edelleen kolme alennusta, kunnes se on kokonaan poistettu käytöstä: 12,5%; 6,75% ja 0%. Binance-projektien nopean kehityksen perusteella, kuinka vastuullisesti se kohtelee kutakin yritystään, todennäköisesti yritys rakentaa pian täysimittaisen blockchain-ekosysteemin.

Jos aiot jo kuljettaa kaikki säästösi BNB: n ostamiseksi, minun on jäähdytettävä kiihkeytesi. Tosiasia on, että viime aikoina kryptovaluuttamarkkinoiden sääntely- ja valkaisuprosessit ovat täydessä vauhdissa, joten kaikilla salausvaroilla, jotka ovat lähes arvopapereita, on suuri vaara, että sääntelyviranomainen voi määrätä seuraamuksia. Siksi etenkin kryptovaluutta ja BNB ovat edelleen erittäin riskialttiita varoja, joihin et voi sijoittaa enemmän rahaa kuin sinulla on varaa menettää..

Joten, nyt tiedät kaiken siitä, miten Binance-salausvaihto ja sen valuutta tulivat markkinoille. Seuraavissa artikkeleissa selvitämme ehdottomasti kuinka toimia sen kanssa. Nähdään pian!

Onnea ja hyviä voittoja!

Kryptovaluutan vaihto Binance: yksityiskohtainen katsaus-2019