Hallo allemaal!

Voor 3Commas-bots van Marketplace is er een reeks signalen van één leverancier – Muunship, die zijn onderverdeeld in 4 soorten signalen:

 •  Muunship Dynamic Grid
 •  Muunship Scalper Bot
 •  Muunship Cup en handvat
 •  Muunship QFL Bot-signalen

Deze signalen hebben alleen een commando om een ​​transactie te starten, en de transactie wordt verlaten wanneer de ingestelde take-profit is bereikt. Als de prijs plotseling begint te dalen, dan is de beslissing om het verlies verder te middelen of het verlies te corrigeren aan u..

Inhoud:

 1. Registratie en aansluiting van de uitwisseling bij 3Commas.
 2. Beschikbare paren en uitwisselingen voor signalen Muunship
 3. Aanbevolen strategieën voor signalen Muunship.
 4. De 3Commas-bot configureren op basis van signalen Muunship.

1. Registratie en aansluiting van de beurs voor 3Komma’s

De service is beschikbaar via de link, dit is een verwijzingslink, deze geeft 10% korting op de betaling. Na registratie heeft u toegang tot 7 dagen gratis service tegen het “Professional” -tarief met alle functies, en als uw aanbetaling minder dan $ 750 is, blijft de service voor u gratis, zelfs na het einde van de proefperiode. . Als u meer dan $ 750 op uw saldo heeft, moet u een van de abonnementen kiezen. Om aan signalen te werken Muunship we zullen werken met samengestelde bots.

Nadat je je hebt geregistreerd bij de 3Commas-service, moet je de Binance-uitwisseling via API verbinden, lees hier hoe je dit doet.

Hier wordt beschreven hoe u een API-sleutel voor Binance maakt.

2. Beschikbare paren en uitwisselingen

Muunship is relevant voor alle beurzen die beschikbaar zijn voor 3Commas-bots en handelt op populaire paren:

3. Aanbevolen strategieën voor signalen Muunship

Hieronder zal ik de aanbevolen strategieën beschrijven voor het opzetten van de 3Commas-bot, maar houd er zoals altijd rekening mee dat de aanbevelingen zijn geen regels en u draagt ​​alle risico’s alleen en op uw deposito – ik schrijf deze regel in elke post, verwaarloos hem niet.

Muunship – naast signalen is er naar mijn mening een erg handig platform voor het verhandelen van “handen”. U kunt het bekijken en evalueren door naar de site te gaan. Registratie is eenvoudig en er is een videocursus over het opzetten, maar tot nu toe alleen in het Engels.

Website: https://muunship.com

Maar laten we teruggaan naar de signalen.

Muunship Dynamic Grid – dynamische grid trading strategie. Er zijn veel artikelen over dit onderwerp op internet, voornamelijk op de forexmarkt. Om het met een paar woorden te vereenvoudigen: als de prijs beweegt, verschijnen er allerlei kooppatronen, op dit moment komt er een signaal en wordt er een deal geopend. De signaalaanbieder onthult de details niet, maar als je in de bot kijkt, zul je zien dat het werkt, en tot nu toe niet slecht. Ik gebruik het woord ‘dag’ omdat dingen kunnen veranderen en je je moet aanpassen aan de ‘markt’.

Muunship Cup en handvat – de “beker en handvat” -strategie. Dit is een figuur van technische analyse, er staan ​​ook veel artikelen op internet die je zelf kunt lezen. Het punt is simpel: de vorm op de grafiek lijkt veel op een kopje. Het belangrijkste kenmerk van dit patroon is dat het uitsluitend in een opwaartse trend verschijnt en waarschuwt voor voortzetting ervan..

Ik denk dat je de betekenis en de oorspronkelijke aard hebt begrepen van de signalen die vanuit de aandelenmarkten naar de cryptohandel kwamen..

Telegram-kanalen:

https://t.me/muunship – informatiekanaal.

https://t.me/dynamicgridbot – kanaal voor rapportages over transacties, nu stuur ik daar informatie over mijn transacties.

Hebben Muunship hoewel er geen chattelegrammen zijn waarop gebruikers kunnen communiceren en strategieën kunnen bespreken, maar ik weet zeker dat het binnenkort zal verschijnen en informatie hierover zal worden gepost in de kanalen die ik hierboven heb aangegeven.

Laat me nu de instellingen geven in de vorm van tabel # 2:

 1. Bot instellen 3Komma’s door Muunship-signalen.

Als u besluit om betaalde signalen te gebruiken Muunship, bepaal dan eerst welke en / of welke van de vier je gaat gebruiken en ga naar stap 1.

In dit artikel gaan we een bot configureren op basis van signalen Muunship Dynamic Grid voor paren met BTC. Als een “bonus” helemaal aan het einde, zal ik, zoals gewoonlijk, links naar werkende bots toevoegen aan zowel BTC als ETH, waarmee je prestatiestatistieken kunt bekijken of ze gewoon kunt kopiëren en ze kunt aanpassen aan je storting en strategie.

 1. Signaal kopen:

Als alles goed is gegaan, ziet u het volgende:

 1. Bot setup

We zullen configureren met behulp van tabel 2 voor signaaltypes Dynamisch raster, of u kunt uw strategie gebruiken:

We maken een bot:

We zullen aanpassen door Blocks:

 • Blokkeer “Basisparameters”

 • Parenblok (ik zal handelen voor BTC opzetten)

Het zou er als volgt uit moeten zien:

Opmerking: als u enkele paren uit de handel wilt verwijderen, klikt u gewoon op het kruisje rechts van een specifiek paar.

 • ‘Strategie’ blokkeren

Let op: zet niet het minimumbedrag van 0.0001 BTC in het “Volume van de startorder”, omdat er een mogelijkheid is, als gevolg van afronding van uitwisselingen, wanneer het kopen van uw bestelling niet werkt, nadat u een bericht hebt verzonden

Gebruik dus 0.00015 of meer.

 • Blokkeer “Voorwaarde voor het starten van een deal” – selecteer gewoon het gewenste signaal. In ons voorbeeld Muunship Dynamic Grid. Staat dit signaal niet in de lijst, dan heb je ze nog niet afgegeven. U moet terugkeren naar punt 1 “Signaal kopen”:

 • Neem winstblokkering

 • Veiligheidsopdrachten blokkeren

 • Blokkeer “Stop Loss” in signalen Muunship niet aanbevolen om te gebruiken

 • Blokkeer ‘Aanvullende instellingen’

Dat is alles, de bot is geconfigureerd. Duwen

We krijgen een herinnering om de bot te starten.

Vergeet daarna niet op “Uitvoeren” te klikken

Hiermee is de installatie van de bot per signaal voltooid Muunship Dynamic Grid afgewerkt.

Link naar een aangepaste bot (https://3commas.io/ru/bots/565410/shared_show?secret=e2dd234f37)

De beloofde “bonus”: een link naar een geconfigureerde bot voor ETH-paren (https://3commas.io/ru/bots/566306/shared_show?secret=9e4d898244)

Door op de links te klikken, kunt u de bot onmiddellijk kopiëren, “aanpassen” aan uw parameters, of gewoon kennis maken met de statistieken van zijn werk.

Waarschuwing: na een tijdje kan ik de instellingen wijzigen, dus wees niet verbaasd als ze niet overeenkomen met de hierboven beschreven instellingen..

Ik plaats ook een link naar de blog, die artikelen bevat over de instellingen van andere signalen en real-time statistieken over een echte aanbetaling voor verschillende signalen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me