Девет начина да печелите криптовалута без копаене и търговия

“Знам, че не можете да имате всичко наведнъж, така че ще започна от малко – с пари.”.

Януш Василковски

Сигурно сте чували или чели за милионери, които са спечелили големи пари от криптовалути. В по-голямата си част това са тези, които са направили пробив с крипта в ранните етапи. Наричат ​​ги още китове. Може би се чудите: възможно ли е да получите безплатни крипто без търговия и копаене? Отговорът е да.

Въздушни капки

Някои проекти раздават определено количество от своите токени в малки количества на широката публика. Логиката зад това е проста – колкото повече хора използват продукта, толкова по-висока е стойността, приписвана на жетоните. По време на разцвета на първоначалните предложения за монети (ICO), мнозина получиха „въздушни капки“ на стойност до 5000 долара. През 2019 г. те все още струват огромни $ 100, докато раздаването е в хиляди.

За този тип получаване на монети може да се наложи да изпълните някои задачи, които включват обмен на форуми в социалните медии, комуникация с конкретен участник в проекта за блокчейн и т.н..

Биткойн кранове и микрозадачи

Има уебсайтове, наречени кранове, които раздават сатоши (най-малката единица биткойн) на своите посетители. Тези посетители попълват капчи, преглеждат реклами или изпълняват микрозадачи. Микрозадачите варират от попълване на анкети до изтегляне на приложения, гледане на видеоклипове до попълване на въпросници и провеждане на бета тестване. FreeBitco.in е един от най-старите биткойн кранове в Интернет. Той предлага на потребителите до $ 200 безплатни BTC на всеки час, което е по-високо от повечето биткойн кранове..

Консултиране и обучение

Всеки човек влиза в индустрията със свои собствени умения и намира начини да ги използва в децентрализирано пространство. Най-хубавото е, че търсенето на блокчейн експертиза, съчетано с традиционни умения, нараства. По този начин човек може да започне да предлага консултантски услуги за нови блокчейн проекти..

Нека да разгледаме няколко примера:


  • адвокати за блокчейн и криптовалута;
  • счетоводни съвети за управление на фондове;
  • борсови брокери, съветващи по въпроси с криптовалута.

Свободни писатели на копия за блокчейн компании.

Този край няма край. И повечето блокчейн компании предпочитат децентрализирана структура по подразбиране. Така че местоположението ви няма значение. Можете да получавате трансгранични биткойн плащания на ниска цена, без скъпите и отнемащи време традиционни методи на плащане.

Инвестирайте в биткойн

Купуването и задържането е методът, който вероятно сте най-добре запознат. HODLing – Това означава да държите биткойни, а не да продавате, особено когато пазарът е мечи. Това е основна стратегия за реализиране на печалба, която дори начинаещите могат да възприемат..

Това е един от най-добрите и най-лесните начини да се съсредоточите върху това как да печелите пари в криптовалута..

Силно се препоръчва дългосрочно задържане. Ако държите BTC на стойност $ 100 през 2014 г., то днес ще струва $ 8,734 и това е само след 5 години. Никоя банка или друга подобна инвестиция не може да ви обещае такава печалба.

Работете на свободна практика за крипто

Работата за биткойни е законният и най-лесният начин за добиване на критични активи. Има много платформи и сайтове, които ви предлагат биткойни в замяна на вашите услуги.

Каквито и умения да имате, можете лесно да продавате услугите си на специализирани платформи за крипто. Някои от най-популярните платформи на свободна практика включват:

  • Jobs4Bitcoin – Популярно табло за съобщения Reddit за задачи, платени в биткойн
  • Bitwage – заплати и HR услуги за получаване на плащания в крипто;
  • Angel’s List е сайт за работа с много крипто проекти;
  • CryptoGrind е място за покупка и продажба на услуги на свободна практика, използващи Bitcoin;
  • CryptoJobs – табло за съобщения за фрийлансъри, които искат да печелят крипто за своята работа;
  • Coinality – табло за обяви на проекта;
  • Bitfortip – изплаща биткойни, за да помогне на хората.

Пазарувайте и вземете крипто монети

Сред най-бързите възможности за получаване на крипто, онлайн пазаруването е най-ефективно. Чрез създаването на акаунт на уебсайта на CEX ще ви бъде предоставено мобилно приложение за Android и iOS. Използвайки приложението Lolli (разширение за Chrome), можете да печелите топки, просто като правите ежедневни покупки под формата на кешбек.

Биткойни за помощ на хората

Забавен начин да печелите крипто активи.

Това е доста революционен начин да направите крипто активи, ако сте добри в офлайн и онлайн проучвания..

Bitfortip е мобилна платформа, която ви плаща, за да ви помогне да образовате обществеността за криптовалутите. Лозунгът им е: „Посъветвайте биткойн като стимул. Печелете биткойни за помощ “.

На тази платформа всеки може да попита всичко и доставчикът на отговори получава подсказки и биткойн в замяна на своя отговор. Например, ако някой иска да знае откъде може да си купи розова персийска котка в Индия, тогава този, който даде отговор, ще получи платени крипто монети.

Онлайн платформата е достъпна на 11 международни езика. Това осигурява лесно ниво на достъп за много хора по света..

Крипто и партньорски маркетинг

Този тип доходи са много популярни сред блогъри, новинарски сайтове, социални мрежи и обикновени потребители. Компаниите предоставят уникален URL или промоционален код за маркетинг партньори, които да изпращат поща до своите клиенти. Когато някой направи покупка, използвайки вашата партньорска връзка, ще ви бъде платена награда в крипто активи.

Всяка компания структурира своята партньорска програма по различен начин. За много марки за електронна търговия ще получите процент от общата стойност на поръчката на клиента, с когото сте се свързали. За други компании можете да получите определена такса за всеки човек, който се регистрира за услугата, използвайки вашия промоционален код.

Например Coinbase ще ви плати $ 10 за всеки клиент, който се регистрира и депозира поне $ 100. Друга популярна борса, Binance, предлага до 40% такси за транзакции за вашите реферали. За хора с голяма аудитория това може да достигне до хиляда долара на месец..

Друга алтернатива е партньорската програма BlockFi, която предлага 10% лихва, спечелена от реферали към сметка за лихви в BlockFi.

Играйте игри и вземете биткойни

Има няколко игри, които можете да играете на вашия смартфон, които ще ви възнаградят в биткойн (BTC). Ето шест от най-добрите биткойн игри за игра и получаване на крипто монети:

Bitcoin Alien Run е популярна мобилна биткойн игра, която ви позволява да играете завладяваща 2D игра на бегач на вашия смартфон и да печелите биткойни. Играта е достъпна както за Android, така и за iOS.

Spark Profit Spark Profit – симулация на финансова търговия ви позволява да правите прогнози на реални парични пазари като валутни и криптовалутни пазари.

Безплатен симулатор на криптовалута Altcoin Fantasy – учи как да търгувате с цифрови активи в безрискова среда.

Spells of Genesis ви позволява действително да притежавате вашите артикули и карти в играта на самата блокчейн.

Тест за сатоши – Позволява ви да спечелите BTC, като отговаряте на въпроси от различни категории. За всеки верен отговор можете да спечелите награден фонд от 1000 сатоши.

RollerCoin – предлага награда за блок на всеки пет минути, която се разпределя между всички участници в зависимост от мощността им.

Гъвкави депозити

Това е финансов продукт, който Binance предоставя на своите потребители за кредитиране и получаване на лихва. Потребителите могат да заемат своите безплатни крипто активи с Binance Margin и да получават лихва.

Тази опция улеснява печалбата от вашата криптовалута. Това се случва независимо от движението на пазара, като ви осигурява безопасна инвестиция, която ще осигури гарантирана възвръщаемост. Той предлага удобство чрез лекота на използване. Гъвкавите депозити са вид криптовалутна спестовна сметка.

Заключение

Криптовалутите са валутата на дигиталната ера. В края на краищата такава среда за обмен трябваше да завладее Интернет и целия свят. Както при всеки друг начин на плащане, и тук можете да спечелите значителни печалби от криптовалути. От вас обаче се изисква да имате внимателно око за пазарните тенденции и способността да изпълнявате точно възложените задачи..

Опровержение. Предоставената информация не е финансова консултация и е представена с образователна цел. Тази публикация изразява личното мнение на автора, не е задължително да съвпада с мнението на администрацията на 3commas.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map