goedendag!

We blijven de Binance-uitwisseling beoordelen en vandaag zal ik het hebben over de meest interessante dingen: handelen, belangrijke instellingen en andere aspecten van het werken met de site. IN laatste artikel we hebben de belangrijkste punten van veilig werk op het platform behandeld: je account beschermen met een sterk wachtwoord, versleutelde https-verbinding en 2FA tweefactorautorisatie met behulp van de Google Authentificator-app.

Als je mijn publicaties op de Binance exchange nog niet hebt gelezen, raad ik aan om met te beginnen de eerste. Er was weinig meer te doen. Dus zodra we voor de eerste keer inloggen op een account, waarschuwt Binance ons onmiddellijk voor de beveiligingsinstellingen. Overweeg hoe u risico’s kunt vermijden en werk zonder u zorgen te maken over de veiligheid van uw geld.

Beveiligings opties

We plaatsen “vinkjes” voor alle items, we bevestigen dat u de risico’s begrijpt. Klik op “Ik begrijp het” / Ik begrijp het.

Daarna bevindt u zich in het persoonlijke account van de gebruiker. Laten we eens kijken naar de belangrijkste kenmerken.

Handelaarskabinet

Het persoonlijke account bevat basisinformatie over het account. Naast het e-mailadres waarop uw account is geregistreerd, is er een niveau – Lv, dat zal veranderen afhankelijk van de opnamelimiet en status (geverifieerde of niet-geverifieerde gebruiker).

De belangrijkste onderdelen van het persoonlijke account op Binance

 1. Commissie korting 25% bij het betalen Binance MuntBNB.
 2. Verificatieniveau.
 3. Wachtwoord wijzigen.
 4. Beveiligingscode voor phishing. Het kan worden bedacht en ingevoerd bij het inloggen voor extra bescherming.
 5. API. In dit gedeelte kunt u een API-code maken om de uitwisseling binnen te gaan via een mobiele applicatie of een site van een derde partij.
 6. SMS-authenticatie. De verificatiecode voor het betreden van de site wordt via sms verzonden.
 7. Google-authenticatie 2FA. We hebben het al geïnstalleerd.

We hebben het al gehad over beveiligingsinstellingen, verificatie, opnamelimieten en tweefactorauthenticatie in eerdere artikelen, dus we zullen niet in detail stilstaan ​​bij de beschrijving van de persoonlijke accounttools, maar naar de hoofdpagina gaan..

Binance.com startpagina

Hoofdsecties

Topmenu:

 • naast het logo is er een menu met andere uitwisselingsprojecten;

 • exchange – het menu om het handelsplatform binnen te gaan in een normale of geavanceerde interface;
 • aan de linkerkant is het handelsaccountmenu: accountaanvulling, opname van geld, enz., evenals het ordermenu. We zullen er later in detail over praten;
 • de volgende drie items van het bovenste menu zijn niet bedoeld om te handelen, maar meer informatief: Doe mee – “Vacatures”, Ondersteuning – “Ondersteuning”, Nieuws – “Nieuws”, voer uw persoonlijke account in en verander de interfacetaal.

2. Een ander menu met Binance-projecten, evenals nieuws, promoties, enz.;

3. Quotes van de meest populaire paren.

De hoofdpagina toont de cursussen van de meest populaire cryptocurrency-paren.

4. Beoordeling van cryptocurrencies, die op de beurs worden verhandeld.

Hier kunt u onmiddellijk de hoofdvaluta selecteren waarnaar het paar zal worden geselecteerd.

Onderste menu van de site

Dit is officiële informatie en informatie over het bedrijf, we zullen alleen de belangrijke items van het onderste menu in overweging nemen (we hebben al rekening gehouden met dergelijke menu-items als commissie en zullen niet twee keer stoppen):

 • Over – informatie over het bedrijf: missie, doel, strategie, voordelen;
 • Voorwaarden – gebruikersovereenkomst – een overeenkomst die de gebruiker tijdens de registratie sluit met de site en het bedrijf. Het bevat de rechten, plichten en verantwoordelijkheden van de partijen;
 • Privacy – privacybeleid;
 • API – informatie over API-werking;
 • Toepassen op lijst – een applicatie voor het toevoegen van een cryptocurrency aan de lijst;
 • Downloaden is een sectie voor het downloaden van de applicatie op Windows, MacOS, Android en andere platforms.

Aan de rechterkant van het onderste menu staan ​​links naar de bedrijfspagina’s op sociale netwerken.

Hoe te handelen op de Binance-beurs?

Handelen op Binance is net zo eenvoudig als handelen op andere beurzen. Zelfs een beginner kan hier gemakkelijk achter komen. Handelen kan worden uitgevoerd in de basis- of geavanceerde modus, om naar het geselecteerde handelspaneel te gaan, moet u op Exchange klikken.

Hoofdinterface:

Geavanceerd:

Het belangrijkste verschil tussen interfaces zit in hun functionaliteit. De gebruiker kan vrij en snel tussen hen wisselen. Geen beperkingen (betaalde toegang).

Basic staat toe:

 • kies een valutapaar;
 • analyseer de grafiek en volg de handelsgeschiedenis;
 • bekijk de beurs “glas”;
 • werken met de vorm van orders om valuta te verkopen of te kopen.

Geavanceerd

Bevat alle basisfuncties en stelt u in staat om een ​​diepgaande analyse uit te voeren van het gedrag van cryptocurrencies.

Laten we het handelsproces eens bekijken aan de hand van het voorbeeld van de hoofdinterface. De linkerkant van het handelspaneel – “orderboeken” – aanbiedingen voor het kopen en verkopen van cryptocurrency (orderlogboek). Ze zijn gegroepeerd, gesorteerd op prijs. In het bovenste gedeelte zijn er aanbiedingen te koop, hieronder – te koop.

Onder de grafiek zijn er vensters waarmee u een order kunt openen. Verder zijn de belangrijkste aspecten van handelen teruggebracht tot een aantal eenvoudige stappen:

Fase 1. Een valutapaar kiezen

In het handelspaneel zijn ze onderverdeeld in 4 categorieën: ETH, BTC, USDT, BNB. Er zijn slechts 6 paren met USDT. Rechtsboven kunt u de gewenste valuta selecteren in de lijst of met behulp van de zoekbalk.

De meest populaire recent was het TRN / BTC-valutapaar. Op de Binance-beurs is dat een kwart van het dagelijkse volume. Er zijn ook zeldzame valuta. Dus tot voor kort was Binance een van de twee beurzen waarop de IOTA-cryptocurrency werd verhandeld..

Stage 2. Analyse van de koersdynamiek

Dit is het moment voor technische analyse en gebruik van alle tools die u hiervoor gebruikt. Naast de standaardfuncties om bijvoorbeeld de weergave van de koersdynamiek voor een specifiek tijdsbestek te configureren: uur, dag, maand, kunt u werken met de brede functionaliteit van de TradingVeiw online grafiek, rechtstreeks in het Binance-platform, dat is erin ingebouwd. Binance heeft natuurlijk zijn eigen schema, iedereen die zich op zijn gemak voelt, kan het gebruiken.

Dan is alles eenvoudig, als u onafhankelijk de grafieken volgt en u tevreden bent met de prijs van de valuta – u koopt het, het gaat in de juiste portemonnee. Verkopen gebeurt op dezelfde manier: zodra je voor jezelf een winstgevende koers hebt bepaald, kun je verkopen.

Fase # 3. Een bestelling invullen

Aan de rechterkant is een verkoopoverzicht, aan de linkerkant – aankopen. In het bovenste menu van de besteltabel kunt u het type selecteren:

 • Begrenzing/Begrenzing – standaardtype lopende orders om te verkopen of te kopen;
 • Markt/ Markt (Markt) – onmiddellijke verkoop of aankoop tegen de beste prijs die momenteel door de markt wordt aangeboden. Bij dit type order kan een transactie zeer snel worden afgerond, maar u kunt de waarde niet zelf specificeren;
 • Hou opBegrenzing/ Stop limiet – een order waarvoor u zelf de gewenste prijs bepaalt, met een limiet om te grote verliezen te voorkomen. Zodra de waarde het aangegeven punt bereikt, wordt de order geactiveerd en komt deze in het orderboek.

Maar als de valuta sterk begint te dalen, wordt de order automatisch met kleine verliezen gesloten zodra deze de door u opgegeven ondergrens bereikt..

De gewenste order (kopen of verkopen) wordt geselecteerd, afhankelijk van het type transactie. Beschouw het voorbeeld van een paar ETHBTC. Als we willen kopen ETH per BTC, dan de gewenste bestelling – Kopen/”Kopen”, en als we van plan zijn om te verkopen ETH, die. kopen BTC per ETH, dan kiezen we – Verkopen/ “Verkopen”.

Nu moet u een formulier invullen, bijvoorbeeld een bestelling Begrenzing

 1. Prijs. Op de eerste regel moet u de kosten aangeven waartegen de valuta wordt gekocht of verkocht. In eerste instantie toont deze kolom de huidige marktprijs. U kunt ervan uitgaan als referentiepunt. U kunt het handmatig verhogen of verlagen.
 2. Aantal cryptocurrency-eenheden. Op de volgende regel geven we het vereiste bedrag aan – precies hoeveel cryptocurrency u wilt kopen of verkopen.
 3. Bedrag. Het volgende veld geeft het bedrag aan dat van de rekening wordt afgeschreven of in rekening wordt gebracht.

Het blijft te drukken Verkopen of Kopen, de deal wordt naar het orderboek geschreven en u hoeft alleen te wachten op de uitvoering ervan, d.w.z. wanneer iemand u het juiste aantal munten koopt of verkoopt. Onder de ordervensters vindt u lijsten met openstaande deals en de geschiedenis van operaties voor een dag..

U moet een commissie betalen voor het sluiten van een deal op de Binance-beurs, zoals inderdaad op elke andere site. Zoals ik al eerder zei, hier is het de laagste en is een% bij betaling met een cryptocurrency, 0,75% – bij het betalen Binance MuntBNB – wisselkoers.

Zoals u kunt zien, is de functionaliteit van de site voor het plaatsen van bestellingen op de Binance-beurs vrij beperkt. Dit probleem kan eenvoudig worden opgelost door services van derden. In het vorige artikel hebben we het bijvoorbeeld gehad over hoe u de centrale kunt verbinden met de 3commas-service..

Met dit platform kunt u volgorders plaatsen voor zowel kopen als verkopen. U kunt “ladders” instellen voor Take Profit en automatisch het gemiddelde van de positie bepalen, afkopen in geval van daling. Het is mogelijk om stop-timers in te stellen, bestellingen te plaatsen met een voorwaarde, zonder het wisselorderboek in te gaan, waardoor het mogelijk is om zoveel bestellingen te plaatsen als je wilt, zonder de aanbetaling op de beurs te bevriezen.

Met het gebruik van deze functionaliteit wordt handelen op binance erg handig, en het competente gebruik van het arsenaal aan 3commas-mogelijkheden verhoogt ook de effectiviteit van handelen..

Binance in het Russisch

Ik wil het kort hebben over hoe je op een Russified platform kunt werken. Het bedrijf heeft geen aparte officiële website die in het Russisch werkt, zoals bijvoorbeeld TradingView: de Engelstalige site bevindt zich op https://www.tradingview.com en de Russisch-talige site bevindt zich op https: / /ru.tradingview.com. En hoewel, als u een online grafiek in het Russisch opent, alle acties ermee worden gesynchroniseerd met de Engelse, zijn het nog steeds in wezen twee verschillende domeinnamen.

Binance is anders. Om met hem in het Russisch te werken, moet u eerst naar de officiële website in het Engels gaan, d.w.z. we gaan allemaal dezelfde link https://www.binance.com. Selecteer verder in het taalgedeelte van het hoofdmenu Russisch en de site wordt als het ware vertaald:

Alle mogelijkheden blijven hetzelfde, er verandert niets in de interface, maar het wordt gemakkelijker voor een Russisch sprekende handelaar die helemaal geen Engels spreekt om te werken en door de uitwisseling te navigeren.

Dit is hoe het Russische taalvenster voor het betreden van de site eruit ziet:

En wat misschien het meest interessant kan zijn voor een handelaar, is een handelsplatform in het Russisch.

Hoofdinterface:

Ordervenster:

Een geavanceerde interface samen met een bestelvenster:

Zoals u kunt zien, zijn er geen speciale wijzigingen, slechts enkele inscripties zijn duidelijker geworden en sommige zijn nog steeds in het Engels. U kunt bovendien de Google-vertaler gebruiken, dan worden ze in het Russisch vertaald, maar nogmaals, dit is een onjuiste vertaling en het kan meer verwarring dan alleen helpen.

Graag wil ik nogmaals uw aandacht vestigen: de site op de beurs Binance alleen! Domeinnaam binance.com. In dit geval moeten er drie www vooraan staan ​​en een bevestiging van een beveiligde verbinding https: //.

Nadat je een taal hebt geselecteerd, krijgt de domeinnaam een ​​toevoeging in de vorm van twee letters van de Engelse afkorting (afkorting) van de taal, als je bijvoorbeeld Russisch gebruikt, dan ziet de domeinnaam van de Binance-centrale er als volgt uit : https://www.binance.com/ ru /, en indien Engels, dan https://www.binance.com/en/.

Daarom zou je niet eens moeten proberen om een ​​andere officiële Binance-website in het Russisch te vinden, de site heeft maar één website! Anders kunt u in de handen van indringers terechtkomen en zijn de gevolgen onvoorspelbaar: van het banale verlies van vertrouwelijke gegevens en het gebruik ervan voor pogingen om andere bronnen en sites te betreden, evenals de daarmee samenhangende gevolgen, tot het verlies van uw geld.

Fraudeurs maken klonen van Binance die de uitwisselingsinterface volledig in detail kopiëren, u zult niet eens vermoeden dat u niet op de echte uitwisselingssite bent en hier zult u zeker afscheid nemen van zowel uw geld als uw gestorte.

Er zijn ook vrij veilige diensten op het netwerk, die zich in eerste instantie presenteren als een Russisch-talig uitwisselingsplatform, zelfs het logo gebruiken, maar al snel na het bezoeken van zo’n site wordt duidelijk dat dit niets meer is dan een verwijzing die nieuwkomers leert werk met de uitwisseling met behulp van informatiemateriaal en nodig hen uit om naar de officiële website van de uitwisseling te gaan met behulp van de verwijzingslink voor verdere registratie. Het doel van dergelijke sites is om een ​​verwijzingsbeloning te ontvangen, d.w.z. 20% van de commissie die de beurs op uw transacties verdient. Dit zijn de meest onschadelijke “Russisch-taal” Binances, dus wees voorzichtig!

Mobiele applicatie van de Binance cryptocurrency-uitwisseling

Veel gebruikers zijn zich bewust van het probleem waarbij de pagina langzaam wordt geladen.

En als we het hebben over een uitwisseling, dan is deze factor doorslaggevend: de belangrijkste informatie wordt in een fractie van een seconde bijgewerkt. Zelfs het snelste internet kan crashen. Omdat dergelijke problemen zeer wijdverbreid zijn, heeft de Binance-uitwisseling een mobiele applicatie ontwikkeld voor smartphones, tablets en desktopapparaten (netbooks, laptops, enz.).

Je kunt de applicatie downloaden van de officiële website, net hierboven schreef ik waar precies, het is op geen enkele manier inferieur aan de reguliere versie in functionaliteit, maar het werkt veel sneller, zelfs bij een langzame verbinding.

Dankzij de mobiele applicatie mis je nooit winstgevende offertes en ben je altijd op de hoogte van de huidige ruildynamiek.

Bovendien, gezien het tempo van het moderne leven, voor degenen die niet de hele dag op hun gemak zijn achter de computer, stelt de mobiele Binance-app je in staat om te allen tijde een dynamische handelaar te blijven..

Wedstrijden en promoties

Binance cryptocurrency exchange besteedt veel aandacht aan interactie met gebruikers, motiveert hen voor feedback en organiseert van tijd tot tijd wedstrijden, houdt promoties onder handelaren en digitale valuta. 

Zo hield het bedrijf 9 ronden van de Coin of the Month-wedstrijd. Alleen nieuwe munten die op Binance willen worden vermeld, kunnen deelnemer worden.

Volgens de voorwaarden van de wedstrijd werd de munt of token die de winnaar werd (met het grootste aantal stemmen van de uitwisselingsgebruikers) gratis in de aanbieding opgenomen.

Bovendien nemen gebruikers elke maand deel aan een trekking van digitale valuta. En de tophandelaren in de topranglijst in termen van het transactievolume vragen om de distributie van munten – airdrop.

Vaak zijn startups en jonge ontwikkelingsprojecten die de aandacht willen vestigen op hun activiteiten en die aangeven sponsors te zijn van dergelijke promoties en sweepstakes..

Wat professionele cryptohandelaren zeggen over Binance?

Ik heb veel recensies en commentaren op forums, sociale netwerken en in persoonlijke communicatie met handelaren gelezen en gehoord. Ik moet zeggen dat de recensies over Binance overwegend positief zijn. Niet iedereen is absoluut blij met de site, maar hij wordt door de meeste gebruikers geprezen en aanbevolen. Ze zijn tevreden met het werk van de site en besloten hier te gaan werken.

Zowel beginners als professionals werken aan de uitwisseling, ze spreken even goed over het platform. Aan de positieve kant merken ze ondersteuning op, die niet alleen 24 uur per dag oproepen en berichten beantwoordt, maar echt helpt om fouten en problemen die het systeem vertragen snel te elimineren.

Velen benadrukken het hoge niveau van beveiliging, snelle orderverwerking en lage transactiekosten. Gebruikers waarderen zowel de handige als de functionele twee interfaces waarin ze kunnen werken. Extra comfort en mobiliteit op het werk wordt geboden door de applicatie voor IOS en Android.

Sommige handelaren merken ook de meertaligheid van de site op. Desondanks noemen ze de ‘curve’ russificatie het belangrijkste nadeel van de uitwisseling. Veel mensen vinden het niet leuk dat de exchange alleen werkt met cryptocurrency (ondersteunt geen fiat).

Zoals u kunt zien, zijn de nadelen, gezien de vele voordelen van de site en de mogelijkheden die de uitwisseling biedt aan zijn gebruikers, volkomen onbeduidend. Hopelijk werkt het team in de nabije toekomst aan het verbeteren van het Russisch sprekende deel.

Binance is een jonge en veelbelovende dienst voor het verhandelen van digitale activa. Het team introduceert voortdurend nieuwe oplossingen en verbetert de site, en ontwikkelt nieuwe projecten die nuttig en interessant zijn, niet alleen voor handelaren in cryptovaluta, maar ook voor mensen die ver verwijderd zijn van de digitale activasfeer. Word lid van de Binance-gebruikersgemeenschap en ontdek nieuwe handelsmogelijkheden! Tot ziens!

Veel geluk en goede winsten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me