Belangrijkste kenmerken van de Binance cryptocurrency-uitwisseling

goedendag!

Vandaag vervolgen we ons gesprek over de Binance cryptocurrency-uitwisseling. In het vorige artikel hebben we de belangrijkste voordelen van deze site onderzocht, het razendsnelle succes ervan, waardoor deze vandaag met recht de leidende positie kan innemen..

We hebben ervoor gezorgd dat deze site onze aandacht verdient en het is zeker de moeite waard om het eens uit te proberen. Laten we daarom verder gaan met registreren en aan de slag gaan met de uitwisseling..

Binance.com: registratiestappen

Om deel te nemen aan de uitwisseling, moet u traditioneel uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren op de officiële site van de site https://www.binance.com/. Vervolgens moet u tweefactorauthenticatie inschakelen, voer de eenmalige code in die naar u toe zal komen in de applicatie Google Authentificator. Laten we alle stappen op volgorde bekijken.

Stap 1. Account aanmaken

Klik in de rechterbovenhoek op de link Registreren / “Registreren”, dit venster zal verschijnen:

Tot dusver is alles zoals gewoonlijk: we voeren een betrouwbaar beveiligde e-mail in, bedenken een complex wachtwoord dat nergens anders wordt gebruikt, bevestigen het een tweede keer en gaan akkoord met de gebruiksvoorwaarden van de site.

Duwen Registreren of “Registreren”, als u de Russische versie van de site gebruikt. Daarna ontvang je een e-mail met een link om je account te activeren. Volg het en de registratie is voltooid.

Als u een verwijzingscode heeft, kunt u deze in het veld invoeren Verwijzing ID kaart, om kortingen te krijgen op commissies, geschenken en andere aangename bonussen.

Stap 2. Inloggen Binance

Om uw account in te voeren, hoeft u niet alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord op de site in te voeren https://www.binance.com/. Het bedrijf is herhaaldelijk het feit tegengekomen dat oplichters hun bronnen vermommen als de officiële website van de uitwisseling, dus voordat u naar binnen gaat, moet u ervoor zorgen dat u naar de Binance-website gaat.

Er moet een hangslot staan ​​naast de regel met de URL en het siteadres moet beginnen met https: // Dit geeft een beveiligde verbinding aan.

Na verificatie moet u op het veld met het siteadres klikken in het formulier met de login en het wachtwoord.

Stap 3. Captcha Binance

Binance gebruikt een ingenieuze manier om te verifiëren dat een gebruiker geen robot is. In plaats van de gebruikelijke captcha in te voeren: tekst, cijfers of een afbeelding, moet hij een stukje van de puzzel naar de juiste plaats verplaatsen en zodra het overeenkomt, verschijnt er een overeenkomstige inscriptie over de succesvolle voltooiing van de captcha..

Dat is alles met registratie. Nu kunt u uw saldo aanvullen met elke cryptocurrency, meestal BTC of ETH, en beginnen met handelen.

2FA tweefactorauthenticatie instellen

Binance beschouwt een hoog beveiligingsniveau als een van haar belangrijkste taken in het werk van gebruikers op de beurs. En we zullen geen ruzie met haar maken, omdat alles met betrekking tot financiën betrouwbaar moet worden beschermd, aangezien oplichters, hackers en andere aanvallers niet op het netwerk slapen..

Daarom zal de centrale bij herhaalde binnenkomsten op alle mogelijke manieren aandringen op een versterkte beschermingsmethode en tweefactorauthenticatie bieden. Ik raad u ook ten zeerste aan om 2FA meteen in te schakelen om ruilherinneringen te vergeten en vertrouwen te houden in de veiligheid van uw geld en rekening..

U zult dubbele authenticatie moeten inschakelen, zelfs als u zich niet al te veel zorgen maakt over de beveiliging – veel belangrijke functies werken niet zonder. U kunt bijvoorbeeld geen verificatie doorlopen of geld opnemen.

Binance.com biedt twee authenticatiemethoden, u kunt de handigste kiezen en klikken Inschakelen

 • door sms. Deze methode is eenvoudiger – koppel gewoon je telefoonnummer aan je account en elke keer dat je inlogt, geld opneemt of instellingen wijzigt, stuurt de centrale je een code in sms.

Om dit te doen, klikt u op Stuur SMS / “Verzenden”. Een paar minuten later wordt er een code in het bericht verzonden die in de kolom moet worden ingevoerd “SMS-verificatiecode” en druk op Verzenden.

Deze methode is minder betrouwbaar, aangezien SMS soms niet bereikt of vertraagd aankomt, en er zijn gevallen waarin aanvallers ook SMS hebben onderschept, dus ik raad aan om de tweede methode te gebruiken;

 • authenticatie Google. Hiervoor is een applicatie op de smartphone geïnstalleerd Google Authentificator, het app-account is gekoppeld aan het Binance-account.

Nu, elke keer dat u binnenkomt, vraagt ​​de centrale om een ​​code die naar de toepassing komt en elke minuut verandert, dus het is onmogelijk om deze te onderscheppen. Dit is een gemakkelijke en veilige manier. Laten we het in meer detail bekijken.

Tweefactorauthenticatie ingeschakeld binance.com aan de overkant Google Authentificator

1. Download de Google Authentificator-app van PlayMarket of Google App Store en installeer deze op uw smartphone. U kunt het rechtstreeks op de website downloadenhttps://www.binance.com

2. Het systeem zal u vragen om te scannen QR code, om automatisch de privésleutel in de applicatie in te voeren. Als uw smartphone de code om wat voor reden dan ook niet kan lezen, kunt u handmatig gegevens in de applicatie invoeren.

Uw privésleutel van Google Authentificator wordt naast de QR-code geschreven. Het zal dienen als basis voor het genereren van toekomstige codes voor het betreden van de centrale..

Het is belangrijk om deze sleutel op een veilige drager op een veilige plaats te bewaren. Zonder deze code kunt u niet inloggen op uw account.

Je Binance-account koppelen aan de Google Authentificator. Om dit te doen, moet u het volgende invoeren:

 • Sleutel;
 • accountwachtwoord in de regel Login Passvord;
 • eenmalige code van app.

Als je alles goed hebt gedaan, verschijnt er een melding over de succesvolle activering van tweefactorauthenticatie.

BELANGRIJK! Als u Google-verificatie niet kunt inschakelen, verschijnt er bij het invoeren van de code vanuit de applicatie constant een foutmelding dat de code of het wachtwoord onjuist is, doe het volgende: open de applicatie en ga naar “Instellingen”, selecteer daar het item “Tijdcorrectie voor codes”.

Persoonlijk geverifieerd, daarna werkt de login.

Verificatie op Binance

Niveau 1.

Als u niet van plan bent om meer dan 2 bitcoins per dag op te nemen, hoeft u geen verplichte verificatie te doorlopen, aangezien er geen fiat op de uitwisseling is. Dit is het belangrijkste verificatieniveau, wat betekent dat u de verificatie van de bijgevoegde e-mail hebt doorstaan, het is voldoende voor de meeste gebruikers om te werken.

Level 2.

Om tot 100 BTC per dag op te nemen, heb je een identiteitscontrole en diepere accountverificatie nodig. Om dit te doen, moet u de uitwisselingspaspoortgegevens en uw foto met deze in uw handen meesturen. Daarna zal het even duren om de documenten te controleren.

Niveau 3.

Om de hogere opnamebeperkingen – meer dan 100 BTC per dag) te verwijderen, moet u rechtstreeks contact opnemen met de exchange-ondersteuning.

Elk niveau is alleen beschikbaar nadat het vorige is geslaagd en 2FA is ingeschakeld.

Hoe Binance te financieren?

Binance is een cryptocurrency-uitwisseling, dus u vindt hier geen dollars, roebels of euro’s. Het is ook niet mogelijk om aan te vullen met elektronisch geld: Webmoney, Yandex.Money, Qiwi, enz. Alleen digitale valuta.

U kunt cryptocurrency kopen met uw MasterCard / VISA-kaart. Maar in dit geval zal de koers vrij sterk verschillen van de officiële, dus het is beter om vertrouwde online wisselaars te gebruiken en van tevoren cryptocurrency te kopen.

Cevens kunnen zonder problemen worden aangevuld met de volgende valuta’s:

 • Binance Coin (BNB Coin) – de interne perspectiefvaluta van de beurs;
 • Bitcon (BTC) is nog steeds de leidende cryptocurrency;
 • Ethereum (ETH) – de op één na populairste cryptocurrency na Bitcoin;
 • Tether (USDT) – valuta van Tether Limited, volgens hen, ondersteund door Amerikaanse dollars op hun rekeningen;
 • vele anderen.

Herlaad account op de beurs Binance erg makkelijk:

 • ga naar sectie Fondsen – Stortings
 • selecteer de munt in de valuta waarvan u de aanbetaling wilt aanvullen;
 • voer de portefeuillegegevens in voor aanvulling.

Inschrijving vindt niet direct plaats. U kunt het proces controleren en de ontvangst van fondsen controleren in de sectie Fondsen – Transactiegeschiedenis.

Na een succesvolle aanvulling van het saldo, kunt u beginnen met handelen of investeringen doen in bepaalde projecten. De Binance-uitwisseling biedt een enorme lijst met cryptocurrencies: een bijna complete set van de meest veelbelovende munten en veel nieuwe die ICO hebben voltooid.

Geld opnemen naar Binance

Om cryptocurrency uit uw portemonnee te halen, moet u in het menu selecteren Fondsen paragraaf Intrekking. Selecteer daarna de munt, het opnamebedrag en druk op Verzenden.

BELANGRIJK! Opnames zijn alleen mogelijk als u tweefactorauthenticatie heeft ingeschakeld.

Binance-kosten

In het vorige artikel hebben we het al gehad over het feit dat een van de factoren die de snelle groei in populariteit van de Binance-exchange hebben beïnvloed, de laagste commissie is in vergelijking met alle cryptocurrency-exchanges. Gewoonlijk hebben cryptocurrency-uitwisselingen drie soorten:

 • voor het storten van geld;
 • voor intrekking;
 • per transactie.

Per 5 februari 2019 bedraagt ​​de commissie nog 1% van de transactie. Er is geen commissie voor het aanvullen van het account en er is ook een zeer democratische benadering voor het opnemen van geld van de site: Ripple – 0,25%, Bitcoin – 0,001%, Ethereum – 0,01%, enz..

De vergoedingen op Binance zijn inderdaad aanzienlijk lager dan die van de concurrentie. Bovendien kan het een korting van 25% op Binance Coin-betalingen bevatten en dalen tot 0,75%. Dit is een van de laagste transactiekosten onder populaire cryptobeurzen..

Binance-lijst

Binance heeft een zeer brede lijst met cryptocurrency-paren, de exchange staat open voor samenwerking met nieuwe munten en wordt regelmatig aan haar lijst toegevoegd. De site presenteert: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, NEO, Monero, LiteCoin en vele anderen.

Aan de ene kant zijn alleen waardige munten opgenomen in de lijst, aan de andere kant noemt het bedrijf ook graag veelbelovende nieuwe cryptocurrencies na de ICO. Tegenwoordig zijn er op de beurs meer dan 240 munten die kunnen worden verhandeld in meer dan 370 valutaparen.

Het is moeilijk om op de lijst van Binance te komen, omdat het tegenwoordig het meest gevraagd is voor de notering van nieuwe munten. Sommige bronnen beweren dat de munt op de beurs kan worden genoteerd voor $ 2 miljoen, maar dit is niet de belangrijkste en niet de enige voorwaarde. Daarna zal ze een strenge selectie moeten doorlopen op basis van een aantal criteria..

De beoordeling wordt uitgevoerd door een speciale commissie. Ze houdt een besloten vergadering waarin ze de sollicitant uitvoerig onderzoekt. Het is onmogelijk om zijn beslissing te beïnvloeden, omdat niemand de samenstelling van de commissie of de selectiefactoren kent.

Ontwikkelaars van nieuwe munten mogen niet aankondigen of op enigerlei wijze communiceren dat ze van plan zijn of ernaar streven om op Binance te worden vermeld. Anders wordt het pad naar de beurs voor eens en voor altijd gesloten voor zo’n munt. Als de beslissing van de commissie ten gunste van de munt wordt genomen, kan de ontwikkelaar er samen met de belangrijkste gebruikers informatie over vinden via de officiële bronnen van de uitwisseling..

Zo bevestigt het bedrijf nogmaals zijn betrouwbaarheid en onberispelijke reputatie..

Waarom Binance verbinden met Cryptocurrency-services van derden?

Zoals we in het vorige artikel al zeiden, is een cryptocurrency-exchange een platform dat een handelaar verbindt met de cryptocurrency-markt. Daarop kan hij handelen en zijn transacties uitvoeren. In wezen geeft het hem toegang tot de markt. Natuurlijk zijn er op de uitwisselingssite, vooral zoals Binance, veel tools voor technische analyse, toegang tot informatie die belangrijk is voor een cryptohandelaar en een groot aantal andere functies waar we het al gedeeltelijk over hebben gehad (bijvoorbeeld een basis- en geavanceerde interface) en zal in het volgende artikel ingaan. … Maar vaak is dit niet genoeg voor een handelaar.

Vooral als hij net begint met handelen en nog niet in staat is om zelf indicatorcodes te schrijven, maar er de voorkeur aan geeft adviseurs op te zetten, bots te gebruiken die handelen volgens gespecificeerde indicatoren, waarschuwingen in te stellen, enz. Dat wil zeggen, zowel een beginner als een ervaren handelaar streven ernaar om voor zichzelf een betrouwbare service te kiezen die hun werk zoveel mogelijk vereenvoudigt en automatiseert. Een van deze services is het 3commas-platform.

Nadat u zich op 3commas of een andere site heeft geregistreerd, kunt u Binance en andere exchanges ermee verbinden om hun informatie over offertes te gebruiken en transacties te doen.

Hoe Binance te verbinden met 3commas?

Nadat je je hebt geregistreerd voor 3commas in je persoonlijke account, moet je op de knop “Exchange toevoegen” klikken en vervolgens op “Connect to the exchange” klikken..

Hier voeren we de gewenste naam van de centrale in en selecteren deze uit de lijst. Daarna moet u een paar sleutels invoeren: API-sleutel en API-geheim. Om ze te ontvangen, moet u tweefactorauthenticatie (2FA) hebben ingeschakeld op Binance, waarover we het hierboven hebben gehad. daarna heb je nodig:

1.Log in op uw account op https://www.binance.com/

2. Klik op het tabblad Account.

3. Ga naar sectie API-instelling.

4. Voer een gewenste en betekenisvolle naam voor de toets in en druk op Maak een nieuwe sleutel.

5. Voer de code van in Google Authentificator.

6. Het volgende venster toont een paar API- en geheime sleutels die klaar zijn voor gebruik:

Als u de service gaat gebruiken om te handelen, is hiermee de vorming van de API-sleutel voltooid. En als u een service nodig heeft om grafische informatie te ontvangen, moet u op de knop klikken Bewerken envink het vakje uit Handelen inschakelen, druk vervolgens op Opslaan en voer de 2FA-code van de applicatie opnieuw in Google Authentificator.

Als u om de een of andere reden de sleutel moet verwijderen, klikt u op Verwijderen en bevestig de actie.

Nu hebben we alles voorbereid op het werk: we hebben een account geregistreerd, de beveiliging ervan ingesteld, de cryptocurrency-service die voor ons van belang is, verbonden voor geautomatiseerde handel of vereenvoudiging van ons werk. Laten we beginnen met handelen! In het volgende Binance-artikel zullen we bekijken hoe u kunt handelen op de # 1 cryptocurrency-uitwisseling. Tot ziens!

Veel geluk en goede winsten!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map