Setări bot pentru semnale QFL pentru 3 comas.

Conţinut:

  1. Înregistrarea și conectarea bursei la 3comas.
  2. Principiul formării semnalului QFL.
  3. Configurarea unui bot folosind semnale QFL pe 3 comas.
  1. Înregistrare pentru 3virgule.

Serviciul este disponibil la linkul 3commas.io, acesta este linkul meu de recomandare, va oferi o reducere de 10% la plată.

După înregistrare, veți avea acces la 3 zile de servicii gratuite la tariful „Profesional” cu toate posibilitățile. Și dacă sunteți deja înregistrat și / sau au trecut deja 3 zile de testare, atunci trebuie să selectați unul dintre abonamente.

Pentru a lucra la semnalele QFL, este cel mai convenabil să lucrați cu roboți compuși și voi descrie toate setările suplimentare pentru acesta, acestea sunt disponibile în tariful “Professional”, care extinde capacitățile serviciului, puteți citi despre toate avantajele a acestui tarif asupra altora.

După înregistrarea la serviciul 3commas, trebuie să conectați schimbul Binance prin API, citiți cum să faceți acest lucru aici

Cum se creează o cheie API pentru Binance este scris aici

2. Principiul formării semnalelor QFL.

Pentru a înțelege principiul formării și funcționării acestor semnale și pentru a transmite informații într-o formă concisă și ușor de înțeles, aceasta articol. Voi încerca să descriu foarte scurt modul în care funcționează, altfel se va transforma într-un articol științific, dar îl puteți descoperi singur mai detaliat..

Cum funcționează semnalele QFL: există zone în care prețul este cel mai adesea localizat – aceasta este baza. Dacă prețul scade sub așa-numita bază, există o probabilitate crescută ca acesta să revină acolo..

Semnalele sosesc pe site https://cryptobasescanner.com

Există o aplicație pentru telefon.

3. Configurarea unui bot folosind semnale QFL la 3 comas.

Semnalele QFL sunt gratuite pentru utilizatorii 3commas.io, nu vin la fel de des ca alte semnale și acest lucru se întâmplă în principal atunci când piața scade..

Au apărut pentru roboții 3commas cu mult timp în urmă și la un moment dat (vara 2018) a fost un succes și mulți dintre ei au tranzacționat pe ei ca mine, dar apoi am trecut la tranzacționare pe alte semnale, nu-mi amintesc din ce motive.

Recent aceste semnale mi-au atras din nou atenția datorită @ roman506 care a continuat să le testeze și să lucreze la ele și m-a ajutat cu setările actuale, pentru care mulțumesc.

3commas a îmbunătățit setările robotului pentru aceste semnale și acum le consider mai conservatoare (citite în siguranță) decât înainte.

Am început să le testez din nou pe perechi pentru BTC pe 21.02.19 și în 2 săptămâni semnalele au funcționat foarte bine, prin „bine” vreau să spun că au atins obiectivele pe care mi le-am propus prin stabilirea lor, și anume:

  • Lipsa „investitorilor”
  • Obținerea profitului + 3%

Unele statistici de 2 săptămâni:

Semnal Deschis

oferte

Închis

oferte

Miercuri timp

încheierea unei înțelegeri

Miercuri Profit
QFL zece zece 8:23:45 2,9% *

* Profitul sub 3% este asociat cu utilizarea urmăririi în bot, dar despre asta voi scrie separat.

Teoria cu istoria s-a încheiat, iar acum la practica înființării botului.

Creați un bot compozit:

Odată creat, începem să configurăm:

După ce selectați toate perechile, va fi așa:

Să trecem mai departe prin setări:

Explicație: în acest moment (martie 2019) nu folosesc ordine de siguranță (în continuare CO) și lucrez 100% din depozit, ceea ce este destul de riscant și poate să nu fie potrivit strategiei dvs. de tranzacționare, în acest caz, configurați bot la 60-70% din suma alocată pentru acest bot de depozitare și utilizați restul pentru înainte de a cumpăra monede la prețuri mai mici (în medie prețul de achiziție), dar sfatul meu este să nu vă grăbiți să cumpărați, probabil că prețul va scădea chiar mai jos , lăsați moneda să se „răcească, să găsiți suport” și numai după media respectivă. Acest lucru se poate face în două moduri în oferte deja deschise:

Într-un mod. Prin adăugarea de CO

Metoda 2. Buton de calculare a mediei

Coborâm mai jos și continuăm să configurăm:

Alegerea unui semnal pentru tranzacționarea QFL

Comentariu: Nu am găsit o descriere și diferență (în timpul testelor din vara anului 2018) între tipuri (Original, tranzacționare pe zi etc.), așa că folosesc Original. Dacă găsiți informații sau le înțelegeți prin teste, anunțați-mă că vor fi extrem de interesante.

„% De tragere” în setările bot, ale căror statistici le-am furnizat mai sus, folosesc -7% Am configurat încă una la -10%, dar nu s-au deschis încă oferte.

După setarea tuturor parametrilor, verificăm valorile din Asistent, dacă „Procentul de fonduri utilizat de bot” este mai mare de 100%, atunci trebuie să reduceți ordinea inițială sau de siguranță sau numărul de perechi tranzacționate.

După finalizarea tuturor pașilor de mai sus, faceți clic pe „Creați bot”

Făcând clic pe butonul de mai sus, se va deschide o pagină pe care trebuie să faceți clic pe „Rulați”, iar botul va începe să funcționeze, să aștepte un semnal și să deschidă oferte, toate operațiunile pot fi văzute intrând în bot și uitându-vă la editare fereastră:

Asta este tot pentru configurarea botului utilizând semnale QFL.

Puteți vedea, de asemenea, descrierea setărilor bot pentru semnalele Cartelsignals descrise de mine anterior.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map