Salutare tuturor!

Pentru roboții 3Commas din Marketplace, există un set de semnale de la un furnizor – Muunship, care sunt împărțite în 4 tipuri de semnale:

 •  Rețeaua dinamică Muunship
 •  Muunship Scalper Bot
 •  Cupa și mânerul Muunship
 •  Semnalele Muunship QFL Bot

Aceste semnale au doar o comandă pentru a începe o tranzacție, iar tranzacția se renunță la atingerea profitului stabilit. Dacă dintr-o dată prețul a început să scadă, atunci decizia cu privire la calcularea sau stabilirea ulterioară a pierderii este a ta..

Conţinut:

 1. Înregistrarea și conectarea bursei la 3Commas.
 2. Perechi disponibile și schimburi de semnale Muunship
 3. Strategii recomandate pentru semnale Muunship.
 4. Configurarea botului 3Commas prin semnale Muunship.

1. Înregistrarea și conectarea bursei pentru 3Virgule

Serviciul este disponibil prin link, acesta este un link de recomandare, va oferi o reducere de 10% la plată. După înregistrare, veți avea acces la 7 zile de servicii gratuite la tariful „Professional” cu toate caracteristicile, iar dacă depozitul dvs. este mai mic de 750 USD, atunci serviciul va rămâne gratuit pentru dvs. chiar și după încheierea perioadei de încercare . Dacă aveți peste 750 USD în sold, va trebui să alegeți unul dintre abonamente. Pentru a lucra la semnale Muunship vom lucra cu roboți compuși.

După înregistrarea la serviciul 3Commas, trebuie să conectați schimbul Binance prin API, citiți cum să faceți acest lucru aici.

Cum se creează o cheie API pentru Binance este scris aici.

2. Perechi și schimburi disponibile

Muunship este relevant pentru toate schimburile disponibile pentru roboții 3Commas și tranzacțiile pe perechi populare:

3. Strategii recomandate pentru semnale Muunship

Mai jos voi descrie strategiile recomandate pentru configurarea botului 3Commas, dar, ca întotdeauna, rețineți că recomandările sunt nu reguli și suportați toate riscurile pe cont propriu și pe depozit – scriu această regulă în fiecare postare, nu o neglija.

Muunship – pe lângă semnale, există, în opinia mea, o platformă foarte convenabilă pentru tranzacționarea „mâinilor”. O puteți vizualiza și evalua accesând site-ul. Înregistrarea este simplă și există un curs video despre configurare, dar până acum doar în limba engleză.

Site web: https://muunship.com

Dar să revenim la semnale.

Muunship Dynamic Grid – strategie dinamică de tranzacționare în rețea. Există multe articole pe acest subiect pe Internet, în principal pe piața Forex. Pentru a simplifica la câteva cuvinte: când prețul se mișcă, apar tot felul de tipare de cumpărare, în acest moment vine un semnal și se deschide o afacere. Furnizorul de semnal nu dezvăluie detaliile, dar uitându-vă la bot, veți vedea că funcționează și, până acum, nu este rău. Folosesc cuvântul „pa” pentru că lucrurile se pot schimba și trebuie să te adaptezi la „piață”.

Cupa și mânerul Muunship – strategia „cup and handle”. Aceasta este o cifră de analiză tehnică, există, de asemenea, multe articole pe ea pe Internet pe care le puteți citi singuri. Ideea este simplă: forma de pe grafic seamănă foarte mult cu o ceașcă. Principala caracteristică a acestui model este că apare exclusiv pe o tendință ascendentă și avertizează asupra continuării sale..

Cred că ați înțeles semnificația și natura originală a semnalelor care au venit la tranzacționarea criptografică de pe piețele de valori..

Canale de telegramă:

https://t.me/muunship – canal de informare.

https://t.me/dynamicgridbot – canal pentru rapoarte despre tranzacții, acum trimit informații despre tranzacțiile mele acolo.

Avea Muunship în timp ce nu există telegrame de chat în care utilizatorii ar putea comunica și discuta strategii, dar sunt sigur că va apărea în curând, iar informațiile despre acest lucru vor fi postate în canalele pe care le-am indicat mai sus.

Acum permiteți-mi să dau setările sub forma Tabelului 2:

 1. Configurare bot 3Virgule prin semnale Muunship.

Dacă decideți să utilizați semnale plătite Muunship, apoi stabiliți mai întâi care și / sau care dintre cele patru le veți folosi și treceți la pasul 1.

În acest articol, vom configura un bot bazat pe semnale Rețeaua dinamică Muunship pentru perechi la BTC. Ca „bonus” la final, voi atașa, ca de obicei, linkuri către roboți de lucru atât la BTC, cât și la ETH, prin care puteți viziona statistici de performanță sau pur și simplu le puteți copia, ajustându-le la depozitul și strategia dvs..

 1. Cumpărare semnal:

Dacă totul a decurs bine, veți vedea următoarele:

 1. Configurare bot

Vom configura folosind Tabelul 2 pentru tipurile de semnal Grilă dinamică, sau vă puteți folosi strategia:

Creăm un bot:

Vom personaliza după blocuri:

 • Blocați „Parametrii de bază”

 • Bloc de perechi (voi seta tranzacționarea pentru BTC)

Ar trebui să arate astfel:

Notă: dacă doriți să eliminați câteva perechi de la tranzacționare, faceți clic pe crucea din dreapta unei perechi specifice.

 • Blocați „Strategia”

Notă: nu introduceți suma minimă de 0.0001 BTC în „Volumul comenzii de pornire”, deoarece există posibilitatea, din cauza rotunjirii schimburilor, atunci când cumpărați comanda dvs. să nu funcționeze, după ce ați emis un mesaj

Deci, utilizați 0,00015 sau mai mult.

 • Blocați „Condiția pentru inițierea unei tranzacții” – selectați doar semnalul dorit. În exemplul nostru Rețeaua dinamică Muunship. Dacă nu aveți acest semnal în listă, atunci nu le-ați emis încă. Trebuie să reveniți la punctul 1 „Cumpărarea semnalului”:

 • Luați blocul de profit

 • Blocarea comenzilor de siguranță

 • Blocați „Stop Loss” în semnale Muunship nu se recomandă utilizarea

 • Blocați „Setări suplimentare”

Gata, botul este configurat. Apăsați

Primim un memento pentru lansarea robotului.

După aceea, nu uitați să faceți clic pe „Rulați”

Aceasta finalizează configurarea botului prin semnal Rețeaua dinamică Muunship terminat.

Link către un bot personalizat (https://3commas.io/ru/bots/565410/shared_show?secret=e2dd234f37)

„Bonusul” promis: un link către un bot configurat pentru perechile ETH (https://3commas.io/ru/bots/566306/shared_show?secret=9e4d898244)

Făcând clic pe linkuri, puteți copia imediat botul, puteți „ajusta” parametrii dvs. sau pur și simplu să vă familiarizați cu statisticile activității sale..

Atenție: după un timp, pot schimba setările, așa că nu vă mirați dacă nu se potrivesc cu cele descrise mai sus..

Postez și un link către blog, care conține articole despre setările altor semnale și statistici în timp real despre un depozit real pentru diferite semnale.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me