„Știu că nu poți avea totul dintr-o dată, așa că o să încep mic – cu bani”..

Janusz Vasilkowski

Probabil ați auzit sau ați citit despre milionari care au câștigat bani mari din criptomonede. În cea mai mare parte, aceștia sunt cei care au făcut descoperirea cu criptă în primele etape. Se mai numesc și balene. S-ar putea să vă întrebați: este posibil să obțineți criptare gratuită fără tranzacționare și minerit? Raspunsul este da.

Airdrops

Unele proiecte oferă publicului larg o anumită cantitate de jetoane în cantități mici. Logica din spatele acestui lucru este simplă – cu cât utilizează produsul mai multe persoane, cu atât este mai mare valoarea atribuită jetoanelor. În perioada de glorie a ofertelor inițiale de monede (ICO), mulți au primit „picături de aer” în valoare de până la 5.000 USD. În 2019, acestea costă în continuare până la 100 de dolari, în timp ce cadourile sunt în mii..

Pentru acest tip de primire de monede, poate fi necesar să îndepliniți anumite sarcini, care includ schimbul pe forumurile de socializare, comunicarea cu un anumit participant la proiectul blockchain etc..

Robinete și micro-sarcini Bitcoin

Există site-uri web numite robinete care oferă vizitatorilor lor satoshi (cea mai mică unitate de bitcoin). Acești vizitatori completează captchas, vizualizează anunțuri sau completează micro-sarcini. Microtaskurile variază de la completarea sondajelor la descărcarea aplicațiilor, vizionarea videoclipurilor până la completarea chestionarelor și efectuarea testelor beta. FreeBitco.in este una dintre cele mai vechi baterii Bitcoin existente pe internet. Oferă utilizatorilor până la 200 USD în BTC gratuit în fiecare oră, care este mai mare decât majoritatea robinetelor bitcoin..

Consultanță și instruire

Fiecare persoană intră în industrie cu propriile sale abilități și găsește modalități de a le folosi într-un spațiu descentralizat. Cea mai bună parte este că cererea de expertiză blockchain combinată cu abilitățile tradiționale este în creștere. Astfel, se poate începe să ofere servicii de consultanță pentru noi proiecte blockchain..

Să aruncăm o privire la câteva exemple:

  • avocați blockchain și criptomonedă;
  • consiliere contabilă privind gestionarea fondurilor;
  • brokeri de schimb care oferă consiliere cu privire la problemele legate de criptomonedă.

Copiii independenți pentru companiile blockchain.

Această listă nu are sfârșit. Și majoritatea companiilor blockchain preferă implicit o structură descentralizată. Deci locația dvs. nu contează. Puteți primi plăți bitcoin transfrontaliere la un cost redus, fără metodele tradiționale de plată costisitoare și consumatoare de timp.

Investiți în Bitcoin

Cumpărarea și păstrarea este metoda cu care probabil sunteți cel mai familiarizat. HODLing – Aceasta înseamnă deținerea de bitcoin, nu vânzarea, mai ales atunci când piața este redusă. Aceasta este o strategie de bază de obținere a profitului pe care chiar și începătorii o pot adopta..

Aceasta este una dintre cele mai bune și mai ușoare modalități de a vă concentra asupra modului de a câștiga bani în criptomonedă..

Deținerea pe termen lung este foarte recomandată. Dacă ați deține BTC în valoare de 100 USD în 2014, ar valora astăzi 8.734 USD, și asta este doar la 5 ani de acum înainte. Nicio bancă sau altă investiție similară nu vă poate promite un astfel de profit.

Lucrați ca independent pentru cripto

Lucrul pentru bitcoin este cel mai simplu și legal mod de a exploata activele critice. Există multe platforme și site-uri care îți oferă bitcoins în schimbul serviciilor tale.

Indiferent de abilitățile pe care le aveți, vă puteți vinde cu ușurință serviciile pe platforme specializate pentru criptă. Unele dintre cele mai populare platforme independente includ:

  • Jobs4Bitcoin – Tablou de mesaje popular Reddit pentru sarcinile plătite în bitcoin
  • Bitwage – salarizare și servicii HR pentru primirea plăților în criptografie;
  • Angel’s List este un site de pe bursa de locuri de muncă cu multe proiecte criptografice implicate;
  • CryptoGrind este un loc unde puteți cumpăra și vinde servicii independente folosind Bitcoin;
  • CryptoJobs – un forum de mesaje pentru freelanceri care doresc să câștige cripto pentru munca lor;
  • Coinality – avizier al proiectului;
  • Bitfortip – Plătește bitcoin pentru a ajuta oamenii.

Cumpărați și obțineți monede criptografice

Printre cele mai rapide oportunități de a obține cripto, cumpărăturile online sunt cele mai eficiente. Prin crearea unui cont pe site-ul web CEX, vi se va furniza o aplicație mobilă pentru Android și iOS. Folosind aplicația Lolli (extensie Chrome), puteți câștiga bile cu simplă achiziție zilnică sub formă de rambursare.

Bitcoins pentru a ajuta oamenii

O modalitate distractivă de a câștiga active criptografice.

Acesta este un mod destul de revoluționar de a câștiga active criptografice dacă sunteți priceput la cercetări offline și online..

Bitfortip este o platformă mobilă care vă plătește pentru a vă ajuta să educați publicul despre criptomonede. Sloganul lor este: „Recomandați bitcoin ca stimulent. Câștigați Bitcoins pentru ajutor “.

Pe această platformă, oricine poate întreba orice, iar furnizorul de răspuns primește solicitări și Bitcoin în schimbul răspunsului lor. De exemplu, dacă cineva dorește să știe de unde să cumpere o pisică persană roz în India, atunci persoana care dă răspunsul va fi plătită cu monede criptografice.

Platforma online este disponibilă în 11 limbi internaționale. Acest lucru oferă un nivel ușor de acces pentru multe persoane din întreaga lume..

Marketing cripto și afiliat

Acest tip de venit este foarte popular printre bloggeri, site-uri de știri, rețele sociale și utilizatori obișnuiți. Companiile oferă o adresă URL unică sau un cod promoțional pentru comercianții afiliați pentru a le trimite clienților lor prin e-mail. Când cineva face o achiziție folosind linkul dvs. de afiliat, vi se va plăti o recompensă în active criptografice.

Fiecare companie își structurează programul de afiliere în mod diferit. Pentru multe mărci de comerț electronic, veți primi un procent din valoarea totală a comenzii a clientului la care v-ați conectat. Pentru alte companii, puteți obține o taxă stabilită pentru fiecare persoană care se înscrie la serviciu folosind codul dvs. promoțional.

De exemplu, Coinbase vă va plăti 10 USD pentru fiecare client care se înscrie și depune cel puțin 100 USD. Un alt schimb popular, Binance, oferă taxe de tranzacție de până la 40% pentru recomandările dvs. Pentru persoanele cu un public mare, aceasta poate ajunge până la o mie de dolari pe lună..

O altă alternativă este programul de afiliere BlockFi, care oferă o dobândă de 10% câștigată prin recomandări către un cont de dobândă BlockFi.

Jucați jocuri și obțineți bitcoin

Există mai multe jocuri pe care le poți juca pe smartphone-ul tău care te vor recompensa în Bitcoin (BTC). Iată șase dintre cele mai bune jocuri Bitcoin pentru a juca și a obține monede criptografice:

Bitcoin Alien Run este un popular joc Bitcoin mobil, care vă permite să jucați un joc captivant 2D runner pe smartphone-ul dvs. și să câștigați bitcoins. Jocul este disponibil atât pentru Android, cât și pentru iOS.

Spark ProfitSpark Profit – simularea tranzacțiilor financiare vă permite să faceți predicții pe piețele cu bani reali, cum ar fi piețele valutare și criptomonede.

Simulator gratuit de criptomonede Altcoin Fantasy – vă va învăța cum să tranzacționați activele digitale într-un mediu fără riscuri.

Vrăjile din Geneza vă permit să dețineți de fapt obiectele și cărțile din joc pe blockchain-ul în sine.

Satoshi Quiz – Vă permite să câștigați BTC răspunzând la întrebări din diferite categorii. Pentru fiecare răspuns corect, puteți câștiga un fond de premii de 1000 Satoshi.

RollerCoin – Oferă o recompensă bloc la fiecare cinci minute, care este distribuită tuturor participanților în funcție de puterea lor de exploatare.

Depozite flexibile

Este un produs financiar pe care Binance îl oferă utilizatorilor săi pentru împrumuturi și primiri de dobânzi. Utilizatorii își pot împrumuta activele de criptare gratuite cu Binance Margin și pot primi dobânzi.

Această opțiune face mai ușor să profitați de criptomoneda dvs. Acest lucru se întâmplă indiferent de mișcarea pieței, oferindu-vă o investiție sigură care va oferi un randament garantat. Oferă confort prin ușurința utilizării. Depozitele flexibile sunt un fel de cont de economii criptomonede.

Concluzie

Criptomonedele sunt moneda erei digitale. La urma urmei, un astfel de mediu de schimb urma să preia Internetul și întreaga lume. Ca și în cazul oricărei alte metode de plată, puteți obține profituri semnificative din criptomonede. Cu toate acestea, vi se cere să aveți un ochi acut pentru tendințele pieței și capacitatea de a îndeplini cu exactitate sarcinile atribuite..

Declinarea responsabilității. Informațiile furnizate nu sunt sfaturi financiare și sunt prezentate în scopuri educaționale. Această postare exprimă opinia personală a autorului, nu trebuie să coincidă cu opinia administrației 3commas.io.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me