o zi buna!

Astăzi ne continuăm conversația despre schimbul de criptomonede Binance. În articolul precedent, am examinat principalele avantaje ale acestui site, succesul său fulgerător, care îi permite să ocupe pe bună dreptate astăzi poziția de lider..

Ne-am asigurat că acest site merită atenția noastră și cu siguranță merită să încercăm. Prin urmare, să trecem la înregistrare și să începem cu schimbul..

Binance.com: Pași de înregistrare

Pentru a intra în schimb, în ​​mod tradițional trebuie să introduceți numele de utilizator și parola pe site-ul oficial al site-ului https://www.binance.com/. Apoi, va trebui să activați autentificarea cu doi factori, introduceți codul unic care vă va veni în aplicație Google Autentificator. Să luăm în considerare toți pașii în ordine.

Pasul 1. Creați un cont

Faceți clic pe linkul din colțul din dreapta sus Înregistrați-vă / „Înregistrați-vă”, această fereastră va apărea:

Până în prezent, totul este ca de obicei: introducem un e-mail protejat în mod fiabil, venim cu o parolă complexă care nu este folosită în altă parte, o confirmăm a doua oară și suntem de acord cu condițiile de utilizare ale site-ului.

Apăsați Inregistreaza-te sau “Inregistreaza-te”, dacă utilizați versiunea în limba rusă a site-ului. După aceea, veți primi un e-mail cu un link pentru a vă activa contul. Urmați-l și înregistrarea va fi finalizată.

Dacă aveți un cod de recomandare, îl puteți introduce în câmp Recomandare ID, pentru a primi reduceri la comisioane, cadouri și alte bonusuri plăcute.

Pasul 2. Conectați la Binance

Pentru a vă introduce contul, nu trebuie doar să introduceți numele de utilizator și parola pe site https://www.binance.com/. Compania a întâlnit în repetate rânduri faptul că escrocii își ascund resursele ca pe site-ul oficial al bursei, astfel încât înainte de a intra trebuie să vă asigurați că accesați site-ul web Binance.

Trebuie să existe un lacăt lângă linia cu adresa URL, iar adresa site-ului trebuie să înceapă cu https: // Aceasta indică o conexiune sigură.

După verificare, trebuie să faceți clic pe câmpul cu adresa site-ului în formularul cu datele de conectare și parola.

Pasul 3. Captcha Binance

Binance folosește un mod ingenios de a verifica dacă un utilizator nu este un robot. În loc să introducă captcha obișnuit: text, numere sau o imagine, el trebuie să mute o piesă a puzzle-ului la locul potrivit și, de îndată ce se potrivește, va apărea o inscripție corespunzătoare despre finalizarea cu succes a captcha.

Asta este tot cu înregistrare. Acum puteți să vă completați soldul cu orice criptomonedă, cel mai adesea este BTC sau ETH și puteți începe tranzacționarea.

Configurarea autentificării cu doi factori 2FA

Binance consideră că un nivel ridicat de securitate este una dintre sarcinile sale cheie în activitatea utilizatorilor de pe bursă. Și nu ne vom certa cu ea, deoarece tot ceea ce ține de finanțe trebuie protejat în mod fiabil, deoarece escrocii, hackerii și alți atacatori nu dorm în rețea..

Prin urmare, la intrări repetate, schimbul va insista în orice mod posibil pe o metodă de protecție consolidată și va oferi autentificare cu doi factori. De asemenea, vă recomand să activați 2FA imediat pentru a uita de memento-urile de schimb și pentru a rămâne încrezători în siguranța fondurilor și a securității contului.

Va trebui să activați autentificarea dublă chiar dacă nu sunteți foarte preocupat de securitate – multe funcții importante nu funcționează fără ea. De exemplu, nu puteți trece prin verificare sau retrage fonduri.

Binance.com oferă două metode de autentificare, puteți alege cea mai convenabilă și faceți clic Permite:

 • prin SMS. Această metodă este mai ușoară – legați-vă numărul de telefon de contul dvs. și, de fiecare dată când vă conectați, retrageți fonduri sau modificați setările, schimbul vă va trimite un cod în SMS.

Pentru a face acest lucru, faceți clic pe Trimite SMS / „Trimite”. Câteva minute mai târziu, un mesaj va fi trimis în mesaj, care ar trebui introdus în coloană „Cod de autentificare SMS” și apăsați Trimite.

Această metodă este mai puțin fiabilă, deoarece uneori SMS-urile nu ajung sau ajung cu întârziere, există cazuri în care atacatorii au interceptat și SMS-uri, așa că vă recomand să folosiți a doua metodă;

 • autentificare Google. Pentru a face acest lucru, o aplicație este instalată pe smartphone Google Autentificator, contul aplicației este conectat la contul Binance.

Acum, de fiecare dată când intrați, bursa va solicita un cod care vine în aplicație și se modifică în fiecare minut, astfel încât este imposibil să îl interceptați. Acesta este un mod convenabil și sigur. Să o luăm în considerare mai detaliat.

Autentificare cu doi factori activată binance.com peste Google Autentificator

1. Descărcați aplicația Google Authentificator din PlayMarket sau Google App Store și instalați-o pe smartphone. O puteți descărca direct de pe sitehttps://www.binance.com

2. Sistemul vă va solicita să scanați Cod QR, pentru a introduce automat cheia privată în aplicație. Dacă dintr-un anumit motiv smartphone-ul dvs. nu poate citi codul, puteți introduce manual date în aplicație.

Cheia dvs. privată de la Autentificator Google va fi scris lângă codul QR. Acesta va servi drept bază pentru generarea viitoarelor coduri de intrare în bursă..

Este important să păstrați această cheie pe un mediu sigur într-un loc sigur. Fără acest cod, nu vă veți putea conecta la contul dvs..

Conectarea contului dvs. Binance la Google Authentificator. Pentru a face acest lucru, trebuie să introduceți:

 • Cheie;
 • parola contului în linia Login Passvord;
 • cod unic de aplicație.

Dacă ați făcut totul corect, va apărea o notificare despre activarea cu succes a autentificării cu doi factori.

IMPORTANT! Dacă nu puteți activa autentificarea Google, când introduceți codul din aplicație, apare în mod constant o eroare că codul sau parola sunt incorecte, faceți următoarele: deschideți aplicația și accesați „Setări”, acolo selectați elementul „Corecția timpului pentru coduri”.

Verificat personal, după aceea autentificarea va funcționa.

Verificare pe Binance

Nivelul 1.

Dacă nu intenționați să retrageți mai mult de 2 bitcoini pe zi, atunci nu trebuie să treceți prin verificarea obligatorie, deoarece nu există nicio fiat pe bursă. Acesta este principalul nivel de verificare, ceea ce înseamnă că ați trecut verificarea mesajelor atașate, este suficient ca majoritatea utilizatorilor să lucreze..

Nivelul 2.

Pentru a retrage până la 100 BTC pe zi, aveți nevoie de o verificare a identității și de o verificare mai profundă a contului. Pentru a face acest lucru, trebuie să trimiteți datele pașaportului la bursă și fotografia dvs. cu ea în mâini. După aceea, va dura ceva timp pentru a verifica documentele.

Nivelul 3.

Pentru a elimina restricții mai mari de retragere – peste 100 BTC pe zi), va trebui să contactați direct asistența de schimb.

Fiecare nivel este disponibil numai după trecerea cu succes a precedentului și activarea 2FA.

Cum se finanțează Binance?

Binance este un schimb de criptomonede, deci nu veți găsi dolari, ruble sau euro aici. Nici nu veți putea completa bani electronici: Webmoney, Yandex.Money, Qiwi etc. Numai monede digitale.

Puteți cumpăra criptomonede folosind cardul dvs. MasterCard / VISA. Dar, în acest caz, rata va diferi destul de semnificativ de cea oficială, deci este mai bine să folosiți schimbători online de încredere și să cumpărați criptomonede în avans.

Cparul poate fi completat cu următoarele monede fără probleme:

 • Binance Coin (BNB Coin) – moneda perspectivă internă a schimbului;
 • Bitcon (BTC) este în continuare criptomoneda de frunte;
 • Ethereum (ETH) – a doua cea mai populară criptomonedă după Bitcoin;
 • Pripon (USDT) – valută de la Tether Limited, potrivit lor, susținută de dolarii americani în conturile lor;
 • multe altele.

Completați contul la bursă Binance foarte simplu:

 • mergi la secțiune Fonduri – Depozits;
 • selectați moneda în moneda în care doriți să completați depozitul;
 • introduceți detaliile portofelului pentru completare.

Înscrierea nu are loc instantaneu. Puteți controla procesul și puteți verifica primirea fondurilor în secțiune Fonduri – Istoricul tranzacțiilor.

După realimentarea cu succes a soldului, puteți începe tranzacționarea sau puteți face investiții în anumite proiecte. Bursa Binance oferă o listă imensă de criptomonede: un set aproape complet al celor mai promițătoare monede și o mulțime de noi care au finalizat ICO.

Retrageți fonduri către Binance

Pentru a retrage criptocurrency în portofel, trebuie să selectați în meniu Fonduri paragraf Retragere. După aceea, selectați moneda, suma de retragere și apăsați Trimite.

IMPORTANT! Retragerile sunt posibile numai dacă aveți activată autentificarea cu doi factori.

Taxe Binance

În articolul precedent, am vorbit deja despre faptul că unul dintre factorii care au influențat creșterea rapidă a popularității bursei Binance este cel mai mic comision în comparație cu toate schimburile de criptomonede. Există de obicei trei tipuri de schimburi de criptomonede:

 • pentru depunerea de fonduri;
 • pentru retragere;
 • pe tranzacție.

Începând cu 5 februarie 2019, comisionul reprezintă încă 1% din tranzacție. Nu există comision pentru completarea contului și există, de asemenea, o abordare foarte democratică pentru retragerea fondurilor de pe site: Ripple – 0,25%, Bitcoin – 0,001%, Ethereum – 0,01% etc..

Taxele pentru Binance sunt într-adevăr semnificativ mai mici decât cele ale concurenței. În plus, poate include o reducere de 25% la plățile Binance Coin și scade la 0,75%. Aceasta este una dintre cele mai scăzute comisioane de tranzacție printre bursele cripto populare..

Listă Binance

Binance are o listă foarte largă de perechi de criptomonede, schimbul este deschis cooperării cu monede noi și se adaugă în mod regulat la lista sa. Site-ul prezintă: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, NEO, Monero, LiteCoin și multe altele.

Pe de o parte, doar monedele demne intră pe listă, pe de altă parte, compania listează de bună voie noi criptomonede promițătoare după ICO. Astăzi la schimb există mai mult de 240 de monede pentru tranzacționare în peste 370 de perechi valutare.

Este dificil să fie listat pe Binance, deoarece este cel mai solicitat pentru listarea de monede noi astăzi. Unele surse susțin că moneda poate fi listată la bursă pentru 2 milioane de dolari, dar aceasta nu este principala și nu singura condiție. După aceea, va trebui să treacă printr-o selecție strictă în funcție de o serie de criterii..

Evaluarea este efectuată de o comisie specială. Ea ține o ședință închisă la care examinează solicitantul în detaliu. Este imposibil să îi influențăm decizia, deoarece nimeni nu știe nici componența comisiei, nici factorii de selecție.

Dezvoltatorii de monede noi nu au voie să anunțe sau să comunice în niciun fel că intenționează sau caută să fie listate pe Binance. În caz contrar, drumul către schimb va fi închis pentru o astfel de monedă definitiv. Dacă decizia comisiei se ia în favoarea monedei, atunci dezvoltatorul acesteia va putea afla despre aceasta din sursele oficiale ale schimbului împreună cu principalii utilizatori..

Astfel, compania își confirmă încă o dată fiabilitatea și reputația impecabilă..

De ce să conectați Binance la servicii terțe de criptocurrency?

După cum am spus în articolul precedent, un schimb de criptomonede este o platformă care conectează un comerciant cu piața criptomonedelor. Pe el, el poate tranzacționa și face tranzacțiile sale. În esență, acesta îi oferă acces la piață. Desigur, pe site-ul de schimb, în ​​special, cum ar fi Binance, există multe instrumente pentru analiza tehnică, accesul la informații importante pentru un comerciant de cripto și o serie de alte caracteristici despre care am vorbit deja parțial (de exemplu, un interfață de bază și avansată) și va atinge în articolul următor … Dar de multe ori acest lucru nu este suficient pentru un comerciant..

Mai ales dacă tocmai începe să tranzacționeze și nu este încă capabil să scrie coduri de indicator pe cont propriu, dar preferă să înființeze consilieri experți, să utilizeze roboți care vor tranzacționa conform indicatorilor specificați, să alerteze etc. Adică, atât un comerciant începător, cât și un comerciant experimentat se străduiesc să aleagă un serviciu de încredere pentru ei înșiși, care să le simplifice și să automatizeze munca pe cât posibil. Unul dintre aceste servicii este platforma 3commas.

După ce vă înregistrați pe 3comas sau pe un alt site, puteți conecta Binance și alte schimburi la acesta pentru a utiliza informațiile lor despre cotații și a efectua tranzacții.

Cum se conectează Binance la 3 comas?

După ce vă înregistrați pentru 3 comas în contul dvs. personal, trebuie să faceți clic pe butonul „Adăugați un schimb”, apoi „Conectați-vă la schimb”.

Aici introducem numele dorit al schimbului și îl selectăm din listă. După aceea, trebuie să introduceți o pereche de chei: cheia API și secretul API. Pentru a le primi, trebuie să aveți activată autentificarea cu doi factori (2FA) pe Binance, despre care am vorbit mai sus. după aceea ai nevoie de:

1. Conectați-vă la contul dvs. pe https://www.binance.com/

2. Faceți clic pe fila Cont.

3. Accesați secțiunea Setarea API.

4. Introduceți orice nume dorit și semnificativ pentru tastă și apăsați Creați o cheie nouă.

5. Introduceți codul din Autentificator Google.

6. Următoarea fereastră va afișa o pereche de chei API și secrete gata de utilizare:

Dacă urmează să utilizați serviciul pentru tranzacționare, acest lucru completează formarea cheii API. Și dacă aveți nevoie de un serviciu pentru a primi informații grafice, atunci trebuie să faceți clic pe buton Editați șidebifați caseta Activați tranzacționarea, apoi apăsați Salvați și reintroduceți codul 2FA din aplicație Google Autentificator.

Dacă dintr-un motiv sau altul trebuie să ștergeți tasta – faceți clic pe Șterge și confirmați acțiunea.

Acum avem totul pregătit pentru lucru: am înregistrat un cont, am configurat securitatea acestuia, am conectat serviciul de criptomonedă care ne interesează pentru tranzacționarea automată sau simplificarea activității noastre. Să începem să tranzacționăm! În următorul articol Binance, vom arunca o privire asupra modului de tranzacționare pe bursa de criptomonede # 1. Ne vedem în curând!

Noroc și profituri bune!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me