Εάν έχετε ακούσει τον όρο Hash Ribbons και αναρωτιέστε τι είναι και πώς μπορείτε να κερδίσετε με αυτόν τον δείκτη στο 3Commas, διαβάστε παρακάτω!

Εισαγωγή

Είτε είστε νέοι στο εμπόριο είτε θεωρείτε τον εαυτό σας έμπειρο έμπορο, ίσως έχετε ακούσει τους αγαπημένους σας Crypto YouTubers ή τους επιδραστές των κοινωνικών μέσων να αναφέρουν το Bitcoin “Hash Ribbons” από καιρό σε καιρό. Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ τι μπορεί να σας πει αυτός ο δείκτης ή πώς λειτουργεί, τότε αυτή είναι η ανάρτηση ιστολογίου για εσάς!

Τι είναι οι Hash Ribbons?

Μεγάλη ερώτηση, ας το αναλύσουμε λίγο και να εξερευνήσουμε μια σύντομη επισκόπηση των Hash Ribbons.

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι οι Bitcoin Miners εκτελούν υπολογισμούς για να λύσουν έναν υπολογιστικό παζλ για τη δημιουργία περισσότερων Bitcoin. Η υπολογιστική ισχύς που απαιτείται μετράται σε μονάδες γνωστές ως Hash Rates, που είναι το άθροισμα όλης της επεξεργαστικής ισχύος των συσκευών που προορίζονται για την εξόρυξη Bitcoin. Το τρέχον Bitcoin Hash Rate κατά τη στιγμή της σύνταξης αυτής της ανάρτησης ιστολογίου ήταν ένα εντυπωσιακό 125 Exahash ανά δευτερόλεπτο! Αυτό είναι ένα μυαλό 125.000.000.000.000.000.000 προσπαθειών ανά δευτερόλεπτο για την επίλυση ενός μαθηματικού προβλήματος με την επιβράβευση να είναι 6,25 Bitcons!

Hash Ribbons, απλά, σας επιτρέπουν οπτικοποιήστε το Hash Rate για να πραγματοποιήσετε τεχνική ανάλυση σε αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αλγορίθμων που συνήθως συνδυάζονται σε έναν δείκτη που μπορείτε να προσθέσετε στα διαγράμματα Bitcoin σε πλατφόρμες όπως TradingView.com.

Είναι φυσιολογικό το Hash Rate να κυμαίνεται καθημερινά καθώς οι νέες συσκευές εξόρυξης ενεργοποιούνται ή οι συσκευές απενεργοποιούνται στο δίκτυο Bitcoin, αλλά οι μεγάλες μεταβολές στο Hash Rate μπορεί συχνά να είναι ένα πλεονέκτημα για τον προσδιορισμό πιθανών κινήσεων τιμών Bitcoin.

Πώς μπορώ να κάνω συναλλαγές με Hash Ribbons?

Θα ρίξουμε μια ματιά στα πιο δημοφιλή Ένδειξη Hash Ribbon στο TradingView αυτή τη στιγμή.

Αυτός ο δείκτης λειτουργεί λαμβάνοντας τα ακατέργαστα δεδομένα Hash Rate στο τέλος κάθε ημέρας και σχεδιάζοντας το ως δύο γραμμές σε ένα γράφημα: ένα ταχύτερο MA 30 ημερών (Moving Average) και πιο αργό MA 60 ημερών.

Με απλά λόγια, όταν το γρήγορο MA διασχίζει πάνω το αργό MA, αυτό δείχνει μια αύξηση στο Hash Rate και συνήθως μια αύξηση στην τιμή του Bitcoin. Το αντίστροφο ισχύει αν το γρήγορο MA διασχίζει παρακάτω το αργό MA, το Hash Rate μειώνεται και η τιμή συνήθως πέφτει.

Καθώς η ένδειξη Hash Ribbon λειτουργεί σε ένα χρονικό πλαίσιο διαγράμματος 1 ημέρας, ταιριάζει καλύτερα σε υψηλά χρονικά πλαίσια, για παράδειγμα, 1D, 2D, 3D, Weekly και πιθανώς Μηνιαία γραφήματα.

Θα εξηγήσουμε περαιτέρω σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου πώς να δημιουργήσετε ένα Bot 3Commas που ελέγχεται από την ένδειξη Hash Ribbon, διαβάστε παρακάτω!

Πόσο επιτυχημένες ήταν οι Hash Ribbons στο παρελθόν?

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο τη δράση τιμών Bitcoin / USD και μπορείτε να δείτε μόνοι σας γιατί ο δείκτης Hash Ribbon θεωρείται τόσο πολύ!

Εάν είχατε αγοράσει Bitcoin το προηγούμενο έτος σε μια ανταλλαγή spot όταν ο δείκτης Hash Ribbon εμφάνισε ένα σήμα “Αγορά”, κάθε συναλλαγή θα ήταν επιτυχής. Στην πραγματικότητα, αυτός ο δείκτης χρησιμοποιείται συχνά από άτομα που είναι μακροπρόθεσμοι επενδυτές στο Bitcoin και χρησιμοποιούν το σήμα “Αγορά” ως ευκαιρία να προσθέσουν περισσότερα Bitcoin στα χαρτοφυλάκια τους.

Στην πραγματικότητα, εάν χρησιμοποιήσουμε το γράφημα ανταλλαγής Bitstamp για BTC / USD, μπορούμε να επιστρέψουμε μέχρι τον Αύγουστο του 2011 και να δούμε τα αποτελέσματα των δοκιμών του δείκτη Hash Ribbon.

Το παρακάτω διάγραμμα χρησιμοποιεί 1 εβδομάδα ανά χρονικό πλαίσιο κεριών και χρησιμοποιεί λογαριθμική κλιμάκωση για να χωρέσει όλα τα δεδομένα σε ένα μόνο screengrab:

Τα βέλη που σχεδιάζονται στο γράφημα δείχνουν την κατά προσέγγιση ημερομηνία ενός σήματος και μια συντηρητική εκτίμηση από την εβδομαδιαία τιμή κλεισίματος (είσοδος) και έξοδο στην επόμενη τοπική κορυφή με το ακόλουθο κόκκινο κερί (έξοδος). Αν επρόκειτο να «ακολουθήσετε την τάση» κατά τη διάρκεια του Αυγούστου 2016, η τιμή ξεπέρασε το απίστευτο 2.450%!

Περιμένετε λίγο … Τι γίνεται με το τελευταίο σήμα “Αγορά”?

Καλό εντοπισμό! Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας δείκτης δεν μπορεί να προσφέρει ποσοστό επιτυχίας 100% και οι επαγγελματίες έμποροι θα είναι οι πρώτοι που θα επισημάνουν ότι δεν πρέπει ποτέ να βασίζεστε σε έναν μόνο δείκτη για να βασίσετε όλες τις εμπορικές σας αποφάσεις.

Είναι ακόμα νωρίς σε αυτόν τον τρέχοντα κύκλο ταύρων για το Bitcoin και ενώ φαίνεται ότι η τιμή του Bitcoin έχει μειωθεί από τότε που εμφανίστηκε το τελευταίο σήμα “Αγορά” στο Hash Ribbon, θα πρέπει να προσέξετε και να αρχίσετε να κοιτάτε την 4 ώρα και την 1 ημέρα χρονικά χρονικά διαγράμματα για το πότε η τιμή αρχίζει να ανακάμπτει και δημιουργεί ένα σχέδιο διαπραγμάτευσης για να καθορίσει μια θετική θέση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα 3Commas DCA Bots και να χρησιμοποιήσετε το Hash Ribbon για να ξεκινήσετε μια συναλλαγή Bot όταν ενεργοποιείται ένα σήμα “Αγορά” και να χρησιμοποιήσετε παραγγελίες ασφαλείας για το κόστος δολαρίου Μέση τιμή εισόδου θέσης!

Σύνδεση του δείκτη Hash Ribbon με 3Commas DCA Bot

Προχωρήστε στο Bot DCA (1) μενού και κάντε κλικ Δημιουργία bot (2)

Στο Κύριες ρυθμίσεις (3) εισαγάγετε ένα όνομα για το bot σας, επιλέξτε την ανταλλαγή στην οποία θέλετε να ανταλλάξετε και επίσης το ζεύγος BTC / USD ή BTC / USDT (ανάλογα με το τι υποστηρίζει η ανταλλαγή ή η περιοχή σας ως ζεύγος συναλλαγών). Θα επιλέξουμε να δημιουργήσουμε ένα απλό bot, καθώς ενδιαφερόμαστε μόνο για την ανταλλαγή ενός ζεύγους νομισμάτων.

Για το Στρατηγική πάνελ (4), θα επιλέξουμε το νόμισμα Long και Quote (για κέρδος σε USD / USDT). Θα χρησιμοποιήσουμε μια εντολή Limit για να ανοίξουμε τη θέση, καθώς αυτό μπορεί να εξοικονομήσει κόστος συναλλάγματος στα περισσότερα χρηματιστήρια.

Για τα μεγέθη της παραγγελίας βάσης και της παραγγελίας ασφαλείας, θα ορίσουμε 100 $, αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στο επίπεδο κινδύνου και τα διαθέσιμα χρήματα για συναλλαγές με:

Για το Όρος έναρξης συμφωνίας (5) επιλέξτε “Custom View Custom Signal”, ορίστε το Πάρε κέρδος (%) (6) σε ένα συντηρητικό 10%, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το trailing take profit εάν το επιθυμείτε.

Θα απενεργοποιήσουμε Σταματήστε την απώλεια (7).

Θα ορίσουμε το Εντολές ασφαλείας (8) για να χρησιμοποιήσετε το πολύ 3 συναλλαγές ασφαλείας και 3 ενεργές παραγγελίες ασφαλείας, θα ορίσουμε επίσης την απόκλιση τιμής για να τοποθετήσετε κάθε παραγγελία ασφαλείας στο 5%.

Θα αυξήσουμε την κλίμακα όγκου παραγγελίας ασφαλείας σε 2 αλλά θα αφήσουμε την κλίμακα βήματος παραγγελίας ασφαλείας σε 1.

Μπορείτε να ελέγξετε το Βοηθός Bot (9) και αυτό θα δείξει ότι θα χρησιμοποιήσουμε το πολύ περίπου 800 $ για αυτό το εμπόριο και οι ρυθμίσεις της παραγγελίας ασφαλείας «Μέσος όρος κόστους δολαρίου» θα μας επιτρέψουν να επωφεληθούμε από μια πτώση 15% στην τιμή BTC για να αξιοποιήσουμε οποιαδήποτε πτώση ή φυτίλι στην τιμή του γραφήματος μόλις ανοίξει το εμπόριο.

Τώρα μπορείτε να αποθηκεύσετε το bot (10).

Όταν ερωτηθείτε εάν θέλετε να ξεκινήσετε το νέο bot, κάντε κλικ στο Αρχή κουμπί και τώρα θα επιστρέψετε στο Πληροφορίες Bot σελίδα. Μετακινηθείτε προς τα κάτω σε αυτήν τη σελίδα και αντιγράψτε το “μήνυμα για σήμα έναρξης συμφωνίαςΚάνοντας απλώς αριστερό κλικ στο ποντίκι μία φορά πάνω από το μπλε κείμενο:

Τώρα ανοίξτε TradingView.com σε μια νέα καρτέλα προγράμματος περιήγησης και συνδεθείτε.

Ανοιξε το Γράφημα BTCUSD ή BTCUSDT στο χρονικό πλαίσιο 1 ημέρας για το χρηματιστήριο στο οποίο διαπραγματεύεστε (1) και κάντε κλικ στο Δείκτης κουμπί (2) και πληκτρολογήστε “Hash κορδέλα“Και επιλέξτε την ένδειξη που εμφανίζεται στο” capriole_charles “(3):

Κάντε κλικ στο εικονίδιο σαν Ξυπνητήρι, για να δημιουργήσετε ένα νέο Συναγερμός (τέσσερα).

Για το Κατάσταση ρύθμιση, επιλέξτε το Hash κορδέλες δείκτης και το «Ειδοποίηση – Αγορά“Ενεργοποιήστε και μετά επιλέξτε το Μία φορά το μπαρ Κλείσιμο επιλογή (5).

Ορισμένα επίπεδα προγράμματος TradingView σας περιορίζουν σε ένα σταθερό Ώρα λήξης για την ειδοποίηση, λάβετε υπόψη αυτό καθώς θα πρέπει να γίνεται επαναφορά κάθε μήνα περίπου (6).

Για το Ειδοποιήσεις (7), επιλέξτε Διεύθυνση URL Webhook και εισάγετε: https://3commas.io/trade_signal/trading_view 

Σημείωση: Η διεύθυνση URL του Webhook δεν είναι ιστοσελίδα, οπότε μην κάνετε κλικ για να την επισκεφθείτε, δεν υπάρχει ιστοσελίδα για να δείτε!

Τέλος, στο Μήνυμα (7) πλαίσιο, επικολλήστε το Μήνυμα Bot που αντιγράψατε νωρίτερα από τη σελίδα μας Πληροφορίες Bot και κάντε κλικ Δημιουργώ (8):

Μεγάλος!

Έχετε δημιουργήσει το bot σας και το συνδέσατε με την ένδειξη Hash Ribbon, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι να περιμένετε έως ότου ενεργοποιηθεί το επόμενο σήμα και το bot σας θα δημιουργήσει αυτόματα μια ανταλλαγή στο χρηματιστήριο σας! Μπορείτε να επιλέξετε να επιτρέψετε στο bot να διαχειριστεί τη συμφωνία έως ότου κλείσει με κέρδος 10% ή να επανεκτιμήσει μόλις ανοίξει το εμπόριο εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή “Μετατροπή σε SmartTrade” και να το χρησιμοποιήσετε ως μεγαλύτερο εμπόριο, με στόχο για υψηλότερα κέρδη, με εξαιρετική τιμή εισόδου που επιτυγχάνεται από το πιστό σας bot 3Commas!

Προειδοποίηση: Η διαπραγμάτευση με τα χρήματά σας είναι εγγενώς επικίνδυνη και ενώ οι ανταμοιβές μπορεί να είναι μεγάλες, έτσι είναι πιθανές απώλειες που μπορεί να υποστείτε. Εάν η τιμή του κρυπτονομίσματος που διαπραγματεύεστε πέσει δραματικά, ενδέχεται να υποστείτε ζημιά εάν πουλάτε σε χαμηλότερη τιμή από την αγορά του νομίσματος. Οι αναρτήσεις ιστολογίου 3Commas γράφονται ως εκπαιδευτικές και δεν πρέπει να θεωρούνται “Οικονομικές συμβουλές”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me