Αναρωτιέστε πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης ως καριέρα πλήρους απασχόλησης?

Γνωρίζατε ότι οι θέσεις εργασίας για εμπόρους κρυπτονομισμάτων έχουν αυξήθηκε 621% από τον Νοέμβριο του 2015? Ακόμα και μετά από μια τεράστια πτώση, τα κρυπτονομίσματα εξακολουθούν να είναι τα πιο καυτά πράγματα στην επενδυτική αγορά στο τέλος του 2018.

Το πραγματικό ερώτημα είναι πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε την τάση?

Η εξόρυξη κρυπτονομισμάτων εξακολουθεί να είναι μια τάση, αν και απαιτεί σημαντική επένδυση εκ των προτέρων. Πρέπει να αποκτήσετε όλο το απαραίτητο υλικό για την εργασία που μπορεί να κοστίζει πάνω από 10.000 $. Η άλλη επιλογή σας είναι η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Μπορείτε να προσλάβετε κάποιον για αγορά και πώληση για εσάς. Ή, μπορείτε να τα κάνετε μόνοι σας.

Οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε αυτό το άρθρο έχουν ήδη κάνει κάποια συναλλαγή μόνοι σας. Λοιπόν, πώς το αλλάζετε σε καριέρα πλήρους απασχόλησης; Λοιπόν, θα σας πούμε όλα αυτά και πολλά άλλα.

Πώς να κάνετε εμπόριο κρυπτονομισμάτων: Βήμα 1, Αξιολόγηση

Το πρώτο βήμα – και ίσως το λιγότερο διασκεδαστικό βήμα – είναι να αξιολογήσετε τα έξοδά σας. Γεια σας, αν θέλετε να βουτήξετε σε κρυπτονομίσματα πλήρους απασχόλησης, πρέπει να καταλάβετε πόσα χρήματα θα χρειαστείτε. Αυτό σημαίνει κατανόηση του τρέχοντος προϋπολογισμού σας.

Συγκεντρώστε την πιστωτική σας κάρτα και τα τραπεζικά σας στοιχεία τα τελευταία δύο χρόνια. Αξιολογήστε τα μηνιαία έξοδα διαβίωσής σας. Ξεκινήστε με επαναλαμβανόμενους λογαριασμούς, όπως ενοίκιο, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και δάνεια. Συνεχίστε να προσθέτετε έξοδα για την κάλυψη άλλων μηνιαίων αναγκών, όπως καύσιμα, τρόφιμα και ρούχα.

Δημιουργήστε μια ολοκληρωμένη λίστα, σημειώνοντας κάθε στοιχείο. Ναι, γνωρίζουμε ότι δεν είναι διασκεδαστικό. Αλλά είναι απαραίτητο.

Το να γίνετε έμπορος ημέρας χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να δημιουργήσετε τον εαυτό σας ένα οικονομικό απόθεμα για να διατηρήσετε τον εαυτό σας καθώς χτίζετε την καριέρα σας. Σας συνιστούμε να εξοικονομήσετε τουλάχιστον έξι μήνες εξόδων διαβίωσης προτού αποφασίσετε να στοιχηματίσετε με την αλλαγή της σταδιοδρομίας σας.

Βήμα 2, Μετατροπή σε Bitcoin

Bitcoin είναι η πιο σταθερή και υψηλότερη βαθμολογία κρυπτογράφησης. Γι ‘αυτό οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν ως βάση για την κατανόηση των συναλλαγών τους. Αυτό που θέλουμε να κάνετε είναι να λάβετε το ποσό που υπολογίσατε ότι θα χρειαστείτε κάθε μήνα και να το μετατρέψετε σε Bitcoin.

Μόλις γράψατε τον στόχο-στόχο σας. Το ελάχιστο που πρέπει να επιβιώσετε κάθε μήνα ως έμπορος ημέρας. Θα πρέπει να εξαργυρώσετε τουλάχιστον τόσα πολλά Bitcoin κάθε μήνα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Είναι ακριβής αριθμός; Οχι. Δυστυχώς, η αγορά κυμαίνεται, επομένως η αξία των Bitcoin σας θα κυμαίνεται από μέρα σε μέρα. Εφόσον αναμένετε να λάβετε τουλάχιστον αυτό το ποσό κάθε μήνα, θα έχετε έναν σαφή προορισμό.

Βήμα 3, Εξάσκηση

Μπορεί να έχετε ήδη πολλές εμπειρίες συναλλαγών, ή ίσως όχι. Σε κάθε περίπτωση, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να διαπραγματεύεστε χαρτί. Είναι ένας εύκολος, χωρίς πόνο τρόπος για να καθορίσετε πότε είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την ημέρα συναλλαγών κρυπτογράφησης.

Όταν ανταλλάσσετε χαρτί, δεν ανταλλάσσετε πραγματικά σκληρό νόμισμα. Σκεφτείτε το περισσότερο σαν να προσποιούνται συναλλαγές ή να παίζετε συναλλαγές. Είναι ένας εύκολος τρόπος συναλλαγών κρυπτογράφησης χωρίς να χάσετε το πουκάμισό σας.

Απλά παρακολουθήστε τις συναλλαγές που θα κάνατε αν έχετε πραγματοποιήσει συναλλαγές. Δείξτε το στο τέλος κάθε ημέρας. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε φόρους ή τέλη υπηρεσιών που συνήθως αποκτάτε.

Εάν δεν θέλετε να το παρακολουθείτε μόνοι σας, πολλοί ιστότοποι προσφέρουν επίσης προσομοιωτές συναλλαγών κρυπτογράφησης. Μπορείτε να τα παίξετε σαν ένα παιχνίδι για να γίνετε πιο έμπειροι στις συναλλαγές. Να είστε προσεκτικοί με τους ιστότοπους που απαιτούν χρέωση για τη χρήση των «δωρεάν» προσομοιωτών τους.

Αναμφισβήτητα το καλύτερο μέρος αυτής της διαδικασίας είναι ότι μπορείτε να το κάνετε ενώ εργάζεστε. Δεν χρειάζεται να κόψετε τη δουλειά σας για να μάθετε. Είναι ιδιαίτερα εύκολο αν έχετε μια ευέλικτη δουλειά, που θα σας επιτρέπει να ελέγχετε τις συναλλαγές σας κάθε ώρα.

Βήμα 4, Εμπόριο

Μέχρι τη στιγμή που αρχίζετε πραγματικά την ημέρα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων με πλήρη απασχόληση, θα πρέπει να έχετε τα εξής:

  • Αρκετά χρήματα σε αποταμίευση για κάλυψη εξόδων έξι μηνών
  • Χρήματα για επένδυση σε κρυπτογράφηση (δαπάνες μεταξύ τεσσάρων έως οκτώ μηνών)
  • Μια αποδεδειγμένη διαπραγμάτευση ιστορικού

Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε τους αγαπημένους σας ιστότοπους για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους:

Σας συνιστούμε να παίζετε σε καθένα για λίγες μέρες προτού επιλέξετε αυτό που σας αρέσει. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τουλάχιστον έναν ιστότοπο που ανταλλάσσει τα Bitcoin στο νόμισμα των χωρών σας. Θα το χρειαστείτε όταν θέλετε να εξαργυρώσετε κάθε μήνα για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να αφήσετε για να αυξήσετε το επενδυτικό σας κεφάλαιο.

Κάλυψα τους λογαριασμούς μου, τώρα τι?

Όπως με κάθε καριέρα, πρέπει να εργαστείτε για να αφαιρέσετε χρήματα για πράγματα εκτός από τους λογαριασμούς σας. Σκοπεύετε να ξεκινήσετε διακοπές σύντομα; Έχετε κάποια ειδικά γεγονότα, όπως γενέθλια ή γάμους, στο εγγύς μέλλον?

Τι γίνεται με τη συνταξιοδότηση; Για μερικούς από εσάς, είναι πολύ μακριά. Για άλλους, είναι νωρίτερα από ό, τι είστε προετοιμασμένοι. Ούτως ή άλλως τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για επένδυση. Γιατί?

Δύο λέξεις: σύνθετο κέρδος.

Εάν αρχίσετε να εξοικονομείτε σήμερα, έχετε μεγαλύτερο επενδυτικό κεφάλαιο αύριο. Εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές κάθε μέρα, αυτό το ποσό συνεχίζει να αυξάνεται εκθετικά.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι ξεκινάτε την επαγγελματική σας καριέρα με την επένδυσή σας 1.000 $. Εάν κάνετε συναλλαγές χρησιμοποιώντας δείκτες και μοτίβα που αποφέρουν κέρδος 1% κάθε μέρα, θα κερδίσετε 37.783 $ σε ένα έτος.

Αυτό μπορεί να μην μοιάζει πολύ, αλλά δείτε τι θα συμβεί μέχρι το τέλος του δεύτερου έτους. Εάν συνεχίζετε να κερδίζετε 1% κάθε μέρα και επανεπενδύετε αυτά τα χρήματα, θα έχετε 1.427.587 $ το δεύτερο έτος.

Ναι, στον πραγματικό κόσμο, πρέπει να λάβετε υπόψη άλλες μεταβλητές. Πιθανότατα δεν θα εργαστείτε 365 ημέρες το χρόνο. Θα πρέπει επίσης να πληρώσετε τους κρατικούς και ομοσπονδιακούς φόρους σας.

Θυμηθείτε να σκεφτείτε όλα τα κόστη σας προτού αρχίσετε να κάνετε συναλλαγές πλήρους απασχόλησης. Το σύνθετο ενδιαφέρον μπορεί να λειτουργήσει εναντίον σας τόσο εύκολα όσο το κέρδος σύνθεσης μπορεί να λειτουργήσει για εσάς. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καλέσει όλους τους αριθμούς προτού πάρετε τη βουτιά.

Τι έπεται?

Τώρα που ανακαλύψατε πώς να κάνετε συναλλαγές κρυπτογράφησης, είναι καιρός να δοκιμάσετε τη διαδικασία. Μπορείτε να ανταλλάξετε χαρτί, οπότε δεν θα σας κοστίσει μια δεκάρα.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο, μια συσκευή έτοιμη για Διαδίκτυο και μια μέθοδος για την παρακολούθηση των συναλλαγών σας. Εάν τίποτα άλλο, πιάστε ένα στυλό και ένα χαρτί.

Καταγράψτε κάθε συναλλαγή. Συγκεντρώστε τα πράγματα στο τέλος κάθε ημέρας για να δείτε πόσο καλά αποδόσατε. Όταν τα πηγαίνετε καλά για ένα μήνα ή περισσότερο, μπορείτε να σκεφτείτε να αλλάξετε την καριέρα σας.

Ήταν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες; Εάν ναι, ρίξτε μια ματιά στα άλλα άρθρα μας σχετικά με την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me