Για να είμαι ειλικρινής, είναι δύσκολο να βρείτε μια πιο κερδοφόρα κατεύθυνση στο Διαδίκτυο από τις επενδύσεις σε κρυπτονομίσματα. Σας ενδιαφέρει επίσης αυτό το θέμα; Ας καλωσορίσουμε όλους όσους θέλουν να εισέλθουν σε κρυπτογράφηση και να κερδίσουν χρήματα. Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για το θέμα του ψηφιακού χρήματος τα τελευταία χρόνια. 

πώς να κερδίσετε χρήματα με κρυπτογράφηση

Στις αρχές του 2016, το Bitcoin είχε αξία 820-960 $, και στο τέλος του έτους, ξεπέρασε το σημάδι των 20.000 $. Οι άνθρωποι άρχισαν να αγοράζουν το νόμισμα σε μεγάλη κλίμακα με την ελπίδα να κάνουν μεγάλο κέρδος από την επένδυση. Το 2018, το Bitcoin κατέρρευσε απότομα. 

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι αμφιβάλλουν αν αξίζει να επενδύσετε σε αυτό το κρυπτογράφηση. Όμως εκείνοι οι επενδυτές κρυπτογράφησης που γνωρίζουν πραγματικά την αγορά συνεχίζουν να βγάζουν καλά χρήματα. Θέλετε να μάθετε πώς να ξεκινήσετε; Στη συνέχεια, διαβάστε αυτό το άρθρο στο σύνολό του.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΙΟΝ

ΕΠΕΝΔΥΩ
 • Πολύτιμο λογισμικό συναλλαγών
 • Ανωνυμία
 • Αυτονομία
 • Μεταβλητότητα
 • Κίνδυνοι κλοπής
 • ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
 • Ανησυχίες ανησυχίες
ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
 • Βολικός
 • Κινητικότητα
 • Μεταβλητές τιμές
 • Οι επωνυμίες δέχονται επιτέλους την κρυπτογράφηση
 • Δεν μπορείτε να κάνετε συναλλαγές 24 ώρες την ημέρα
ΚΕΡΔΙΖΩ
 • Εύκολο να ξεκινήσετε
 • Καθυστερημένες ή εντελώς παραιτήσεις πληρωμών
 • Αναγκαιότητα να ξοδεύετε πολύ χρόνο και προσοχή
 • Το ελάχιστο χρηματικό ποσό που πρέπει να αποσυρθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα
 • Δύσκολο να βρεις ένα καλό έργο

3 τρόποι για να κερδίσετε καλά χρήματα με Cryptocurrency 

Μερικοί άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι δεδομένου ότι η κρυπτογράφηση είναι κάτι εικονικό και υπάρχει ένας μαγικός τρόπος να κερδίζετε πολλά χρήματα από αυτό χωρίς να κάνετε καμία προσπάθεια. Θα απογοητευτείτε αν ακολουθήσετε αυτή τη σκέψη. 

Ενώ τα κρυπτονομίσματα γενικά ανοίγουν μερικές νέες ευκαιρίες εσόδων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας Bitcoin, τα βασικά πρέπει να είναι γνωστά σε εσάς – πρέπει να επενδύσετε χρόνο ή χρήματα για να κερδίσετε χρήματα. Τρεις βασικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα με την κρυπτογράφηση είναι η επένδυση, η διαπραγμάτευση και τα κέρδη. 

Επένδυση σε Cryptocurrency 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι επένδυσης σε κρυπτονομίσματα – μακροπρόθεσμες επενδύσεις, παθητικό εισόδημα και επενδύσεις arbitrage (εξαγωγή κρυπτονομισμάτων). Όλες οι επιλογές είναι καλές με τον δικό τους τρόπο, μερικές απαιτούν σημαντικές επενδύσεις, άλλες είναι διαθέσιμες για χρήστες με ελάχιστο αρχικό κεφάλαιο.

Θα πρέπει επίσης να αναφερθούν τα μειονεκτήματα των επενδύσεων σε κρυπτονομίσματα. Αυτά τα χρήματα δεν αναγνωρίζονται επίσημα από τις πολλές κρατικές δομές. Η έλλειψη κεντρικού ελέγχου είναι ένα απόλυτο πλεονέκτημα, αλλά σημαίνει επίσης ότι όλες οι συναλλαγές με bitcoin και άλλα νομίσματα είναι με δική σας ευθύνη.

Ένα άλλο μειονέκτημα, το οποίο συχνά μετατρέπεται σε πλεονέκτημα για έναν κερδοσκόπο, είναι η υψηλή αστάθεια του κρυπτονομίσματος. Το μάθημα αλλάζει κάθε μέρα. Οι άπειροι επενδυτές φοβούνται συχνά και αρχίζουν να χάνουν κεφάλαια όταν παρατηρείται ακόμη και μια μικρή πτωτική τάση.

Στρατηγική # 1: Μακροχρόνιες επενδύσεις – Αγορά και κρυπτογράφηση HODL

Η θεμελιώδης σκέψη πίσω από αυτό το είδος της τεχνικής είναι να οδηγήσει σε μεγάλες κλίσεις ταύρων και να σκοτώσει τον «θόρυβο» της αγοράς που σχετίζεται με χαμηλότερα χρονικά διαστήματα. Οι βραχυπρόθεσμοι έμποροι απογοητεύονται τακτικά όταν η αγορά τους απομακρύνει από τις ανταλλαγές τους καθώς παραβιάζει τα μικρότερα χρονικά διαστήματα (για παράδειγμα, το χρονικό διάστημα μιας ώρας). 

Η δραστηριότητα αξίας, σε διάγραμμα εβδομάδας σε εβδομάδα, συχνά δεν είναι ασταθής σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Σε αυτό το σημείο, όταν μια παρόμοια περίοδος διασπάται σε μικρότερες χρονικές περιόδους, η εικόνα είναι συνήθως πολύ πιο φθαρμένη και διασκορπισμένη σε σχέση με την κατανομή της εβδομάδας μετά την εβδομάδα.

Τι κάνει μια στρατηγική αγοράς και κράτησης ελκυστική για πολλούς εμπόρους και ειδικούς σε θέματα χρηματοοικονομικών; Το πιο σημαντικό πράγμα για τους εμπόρους που σκοπεύουν να είναι στην πράξη για μήνες ή και χρόνια είναι απλά να ξεκινήσουν την επιχείρηση. Τέτοιοι επενδυτές συχνά δεν περιμένουν σημαντικές αντιστροφές έναντι της τελευταίας αγοράς ταύρων επειδή συνειδητοποιούν ότι μπορεί να χάσουν την ευκαιρία να φτάσουν στο σημείο που θέλουν.

Μειωμένο κόστος για συναλλαγές 

Οι έμποροι που συμμετέχουν σε μακροπρόθεσμες συναλλαγές αγοράς και εκμετάλλευσης συνήθως δεν υπερβαίνουν. Αυτό μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος συναλλαγής. Ένας μεσίτης που βρίσκεται εντός και εκτός επιχείρησης κάθε μέρα ή εβδομάδα θα συνεισφέρει στην αξία της σωρευτικής πώλησης. Η διανομή ορισμένων κρυπτονομισμάτων είναι πολύ υψηλότερη από, για παράδειγμα, τα κύρια ζεύγη νομισμάτων. Μπορεί να κάνει την απόδοση των περισσότερων βραχυπρόθεσμων συναλλαγών πολύ ακριβή και αναποτελεσματική υπέρ μερικών μακροπρόθεσμων συναλλαγών.

Αποδοτικότητα χρόνου

Οι συμβουλές για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι ιδανικές για επενδυτές και εμπόρους που επιδιώκουν να αποφέρουν δυνητικά σημαντικές αποδόσεις με χαμηλό χρόνο επένδυσης. Οι μακροπρόθεσμοι έμποροι κρυπτογράφησης που ενδιαφέρονται για επενδύσεις αγοράς και αναμονής δεν χρειάζεται να παρακολουθούν το κλείσιμο της αγοράς κάθε μέρα και ούτε πρέπει να κάνουν τεχνική έρευνα ή να κοιτάζουν τακτικά γραφήματα.

Θα ήταν σοφό για αυτούς τους επενδυτές / επενδυτές σε κρυπτονομίσματα να παραμείνουν στην κορυφή των θεμελιωδών ειδήσεων, φυσικά, και να ελέγχουν τις θέσεις τους τώρα και ξανά, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ λιγότερο χρονοβόρα από τις βραχυπρόθεσμες συναλλαγές.

Στρατηγική # 2: Παθητικό εισόδημα από πληρωμές μερισμάτων

Το παθητικό εισόδημα χαρακτηρίζεται ως πηγή εισοδήματος που συλλέγεται τακτικά και δεν απαιτεί συντήρηση. Οι παραδοσιακές πληρωμές μερισμάτων από τα αποθεματικά αποθέματα αποτελούν πηγή παθητικών εσόδων. 

Ουσιαστικά, το παθητικό εισόδημα είναι το εισόδημα που δημιουργείται από ενοικίαση ακινήτου ή μια συνεργασία με συγκεκριμένο χρονικό όριο. Μπορεί επίσης να προέρχεται από έναν άλλο οργανισμό στον οποίο ένα άτομο δεν έχει ενεργή συμμετοχή. Με τον ίδιο τρόπο όπως το αντίστοιχο, η αναβαλλόμενη αποζημίωση φορολογείται συχνά. Ορισμένοι αναλυτές πιστεύουν ότι το «εισόδημα χαρτοφυλακίου» είναι παθητικό εισόδημα και επομένως τα μερίσματα και οι τόκοι είναι στατικοί.

Δεν γνωρίζουν πολλοί έμποροι ότι ορισμένα κρυπτονομίσματα αποτελούν επίσης πηγή μερισμάτων. Πώς μπορείτε να αποκτήσετε επιπλέον παθητικό εισόδημα από κρυπτονομίσματα στο πορτοφόλι σας; Λοιπόν, ναι, υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με τις παραδοσιακές προσεγγίσεις των χρηματοπιστωτικών αγορών. Μπορείτε να αντλήσετε από την κατοχή μετοχών που πληρώνουν μερίσματα ή αγοράσετε ένα ομόλογο που χρεώνει περιοδικά σταθερούς τόκους. 

Πλεονεκτήματα

 • Ορισμένα κρυπτονομίσματα πληρώνουν μερίσματα μεταξύ 5% και 10% ετησίως
 • Μπορείτε να κερδίσετε μεγαλύτερα κέρδη εάν η τιμή του νομίσματος αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου

Μειονεκτήματα

 • Μεγάλοι κίνδυνοι απώλειας χρημάτων σε περίπτωση μεγάλων επενδύσεων 
 • Η ανάγκη για συνεχή διαφοροποίηση των καταθέσεων σας

Στρατηγική # 3: Cryptocurrency Arbitrage

Το arbitrage χρημάτων κρυπτονομισμάτων μεταξύ διαφόρων συναλλαγών είναι το πιο διαφανές είδος ανταλλαγής δεδομένου ότι είναι ουσιαστικά το ίδιο με το Forex arbitrage και τις αθλητικές συναλλαγές. Η σκέψη είναι πρωταρχική: επωφεληθείτε από τις διακρίσεις στο κόστος για ένα παρόμοιο νόμισμα σε διάφορες συναλλαγές. 

Για παράδειγμα, ένα χρηματιστήριο κρυπτογράφησης πωλεί κέρμα για 8.000 $, το άλλο για 10.500 $. Η δουλειά σας είναι να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη διαφορά στις συναλλαγματικές ισοτιμίες προς όφελός σας και να κερδίσετε χρήματα. Αλλά μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη την προμήθεια καθεμιάς από τις εμπορικές αγορές! 

Διακριτικά χαρακτηριστικά Arbitrage

Για τον προσδιορισμό των χαρακτηριστικών κρυπτογράφησης arbitrage σε σύγκριση με τις συναλλαγές, πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένα στοιχεία, για παράδειγμα: 

 • Ρευστότητα: Όπως και στη διάκριση των όγκων ανταλλαγής σε διάφορες συναλλαγές, καθώς η διαφορά στα συμφέροντα της αγοράς επηρεάζει το κόστος. Σε προοδευτικά διευθετημένες συναλλαγές, οι τιμές ποικίλλουν, όχι όπως σε μικρές ή νέες. 
 • Τοπογραφία: Ανάλογα με τη ζώνη ώρας, μπορεί να είναι απλούστερη ή πιο δύσκολη η πώληση κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων περιστάσεων της ημέρας. 
 • Δημοσιεύσεις: Αντίθεση αξίας, όταν ένα νόμισμα κρυπτογράφησης καταγράφεται σε μία από τις σημαντικές συναλλαγές όπως το Binance.

Πώς να κερδίσετε χρήματα Cryptocurrency  

Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι ένας από τους κύριους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα με την κρυπτογράφηση σήμερα. Οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα δεν διαφέρουν σημαντικά από τις συναλλαγές σε πολύτιμα μέταλλα, νομίσματα και μετοχές. 

Το κύριο καθήκον παραμένει το ίδιο: αγοράστε όσο το δυνατόν φθηνότερα, πωλήστε σε υψηλότερη τιμή και κερδίστε κέρδος. Η κύρια διαφορά μεταξύ συναλλαγών κρυπτονομισμάτων και χρηματιστηρίου είναι η υψηλή αστάθεια της συναλλαγματικής ισοτιμίας. 

Οι συναλλαγές βάζουν χρήματα σε ένα βραχυπρόθεσμο απόθεμα. Οι έμποροι αγοράζουν και πωλούν γρήγορα για να επιτύχουν υψηλότερα έσοδα λιανικής. Η απώλεια της σωστής ώρας μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια. Κοιτάζουν τα τρέχοντα αποτελέσματα της εταιρείας για να επιτύχουν υψηλότερες τιμές και βραχυπρόθεσμα κέρδη. 

Η επένδυση, αντίθετα, μένει μακριά από τις τάσεις της αγοράς και βασίζεται στην αξία. Οι επενδυτές παίζουν σε ένα μακροχρόνιο παιχνίδι, παρακολουθώντας τις μετοχές τους. Η επένδυση περιμένει υπομονετικά το απόθεμα να φτάσει στο δυναμικό του.

Ακολουθούν οι πιο κοινές και κερδοφόρες στρατηγικές συναλλαγών:

 • Ενδοημερήσιες συναλλαγές 
 • Συναλλαγές Swing 
 • Ξύρισμα 
 • Συναλλαγή θέσης 
 • Συναλλαγές τάσεων

Θα αναφερθούμε λεπτομερώς σε καθεμία από τις στρατηγικές διαπραγμάτευσης αργότερα σε αυτό το άρθρο. 

Η επιλογή της στρατηγικής δεν πρέπει να γίνεται τυχαία. Πριν κερδίσετε τη διαφορά των ποσοστών κρυπτονομισμάτων και μετατρέψετε την κρυπτογράφηση σε μετρητά, είναι απαραίτητο να αναλύσετε τις δυνατότητες: 

 • το μέγεθος του αρχικού κεφαλαίου για τις συναλλαγές · 
 • ψυχολογικές ιδιότητες – για παράδειγμα, εάν είστε σε θέση να συγκρατήσετε τον εαυτό σας σε μια επιλογή μακροπρόθεσμης στρατηγικής για κέρδη για μεγάλο χρονικό διάστημα · 
 • τάση για εξανθήματα. 

Δεν είναι πάντα δυνατό να προσδιορίσετε αυτές τις αποχρώσεις μόνοι σας, καθώς είναι δύσκολο να αξιολογήσετε αντικειμενικά τις ικανότητές σας. Επομένως, προτού κερδίσετε το χρηματιστήριο κρυπτογράφησης και κερδίσετε το κέρδος κρυπτογράφησης, συμβουλευτείτε πάντα ειδικούς για να υπολογίσετε τους κινδύνους και να προσεγγίσετε με σύνεση. 

Πλεονεκτήματα

 • Χαμηλή χρέωση εισόδου 
 • Υποβολή προσφορών όλο το 24ωρο 
 • Ανεξαρτησία από την πολιτική και την παγκόσμια οικονομία
 • Υψηλή μεταβλητότητα

Μειονεκτήματα

 • Κίνδυνος απώλειας της κατάθεσης εάν η προσέγγιση είναι αναλφάβητη 
 • Η ανάγκη για σε βάθος γνώση των τεχνικών Blockchain 

Ενδοημερήσιες συναλλαγές 

Ως μεσίτης στο χρηματιστήριο αξιών, μπορεί κανείς να αγοράσει ή να προσφέρει από την ελεύθερη αγορά για την επίτευξη στιγμιαίων στόχων. Η αγορά ανεβαίνει ή κατεβαίνει. Έτσι, το κόστος της προσφοράς. Οι μεσίτες που κερδίζουν χρήματα σε αυτήν την αγορά, απρόβλεπτες, μπορούν να αποκομίσουν κέρδη. 

Ωστόσο, όπως συμβαίνει, οι ατυχίες εμφανίζονται επιπλέον κατά την ανταλλαγή. Η ανταλλαγή εντός της ημέρας αναφέρεται ουσιαστικά στην αγορά και πώληση προσφορών κατά την ίδια ημέρα. Πρέπει να κατανοήσετε τη σημασία ανταλλαγής εντός της ημέρας πριν ξεκινήσετε τις συναλλαγές. Προς το παρόν, συνειδητοποιήστε τι είναι η ενδοημερήσια συναλλαγή. 

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πιθανότητες που αποφέρουν μεγάλα οφέλη, η ανταλλαγή εντός της ημέρας είναι επίσης επικίνδυνη. Ως μεσίτης, πρέπει να διαχωρίσετε την κατάστασή σας πριν από τις 3:10 μ.μ., πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση που έχετε αγοράσει ένα συγκεκριμένο ποσό μετοχής, πρέπει να το πουλήσετε και στην περίπτωση που έχετε πουλήσει ένα συγκεκριμένο ποσό , πρέπει να το πάρετε. Εάν δεν το κάνετε αυτό, η θέση σας φυσικά θα τακτοποιήσει τα πράγματα. 

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολη διαχείριση χρημάτων
 • Είναι εύκολο να γνωρίζουμε την αποδοτικότητα της στρατηγικής που χρησιμοποιείται
 • Ελάχιστος κίνδυνος απώλειας ολόκληρης της κατάθεσης
 • Χωρίς προμήθειες

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να παρακολουθείτε συνεχώς την αγορά
 • Απαιτεί υπομονή και ακριβή σχεδιασμό όλων των ενεργειών

Συναλλαγές Swing

παράδειγμα στρατηγικής swing trading

Η ανταλλαγή Swing είναι ένας τύπος συναλλαγών που προσπαθεί, για διάστημα αρκετών ημερών έως αρκετών εβδομάδων, να συλλάβει τα κέρδη των αποθεμάτων (ή οποιοδήποτε χρηματοοικονομικό μέσο). Οι επενδυτές Swing χρησιμοποιούν κυρίως τεχνικούς δείκτες για τον προσδιορισμό ευκαιριών διαπραγμάτευσης. Εκτός από την αξιολόγηση των τάσεων και των προτύπων της αγοράς, αυτοί οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιούν βασική ανάλυση.

Οι έμποροι Swing θα αναζητούν τακτικά περιστάσεις, καθημερινά περιγράμματα και μπορεί να παρακολουθούν διαγράμματα μίας ώρας ή 15 λεπτών για να ανακαλύψουν το ακριβές πέρασμα και να σταματήσουν τις εστίες της ατυχίας. 

Πλεονεκτήματα

 • απαιτεί λιγότερο χρόνο για ανταλλαγή από την ανταλλαγή ημέρας 
 • ενισχύει το δυναμικό στιγμιαίων ωφελειών, πιάνοντας το κεντρικό τμήμα των αλλαγών της αγοράς 
 • οι έμποροι μπορούν να εξαρτηθούν μόνο από εξειδικευμένη έρευνα, αποσυνδέοντας τη διαδικασία ανταλλαγής

Μειονεκτήματα

 • Οι συναλλαγματικές θέσεις εξαρτώνται από μεσοπρόθεσμους και τέλους της εβδομάδας κινδύνους
 • απροσδόκητες αντιστροφές στην αγορά μπορούν να προκαλέσουν γενναιόδωρες ατυχίες 
 • Οι swing trader χάνουν τακτικά μακροπρόθεσμες κλίσεις για στιγμιαίες κινήσεις της αγοράς

Ξύρισμα

παράδειγμα στρατηγικής διαπραγμάτευσης

Οι βραχυπρόθεσμες στρατηγικές ή οι στρατηγικές κλιμάκωσης είναι οι πιο δημοφιλείς στους περισσότερους παίκτες στις αγορές κρυπτογράφησης. Μερικές φορές, βασίζονται στην ερμηνεία των τρεχουσών ειδήσεων και πολιτικών για τις χρηματοοικονομικές αγορές, αλλά συνήθως περιορίζονται από μεθόδους τεχνικής ανάλυσης. Είναι γρήγορες συμφωνίες για αγορά και πώληση ηλεκτρονικού νομίσματος σε μια περίοδο ασήμαντων αλλαγών στις τιμές, ξεκινώντας γενικά από το ένα λεπτό. Διορθώνοντας τις παραμικρές διακυμάνσεις στις τιμές των περιουσιακών στοιχείων, οι έμποροι ανοίγουν δεκάδες θέσεις την ημέρα. Πολλά άτομα που δεν ξέρουν πώς να κερδίσουν κρυπτογράφηση ή από πού να ξεκινήσουν, επιλέγουν αυτήν τη στρατηγική. 

Μέσα σε μια δεδομένη περίοδο συναλλαγών, τα scalpers μπορούν να κάνουν χιλιάδες συναλλαγές. Οι τεχνικές scalping έχουν τρία χαρακτηριστικά:

 • αρνητικές θέσεις, 
 • μικρά περιθώρια κέρδους  
 • υψηλή μόχλευση

Το Scalpers προσπαθεί να στοχεύσει τις διαφορές τιμών και άλλα «κενά» στη βραχυπρόθεσμη ανταλλαγή, βοηθώντας τους να μετατρέψουν γρήγορα μια μεγάλη θέση για το κέρδος.

Οι βραχυπρόθεσμες στρατηγικές που συχνά αναφέρονται ως scalping, επιτρέπουν στους εμπόρους να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία πολύ γρήγορα. Η κερδοφορία από μεμονωμένες λειτουργίες σε στρατηγικές κλιμάκωσης μπορεί να είναι υψηλή, αλλά κατά μέσο όρο, δείχνουν χαμηλά αποτελέσματα κερδών. 

Το Scalping χρησιμοποιείται συχνά από μεγάλες εμπορικές εταιρείες και επενδυτικά τμήματα τραπεζών: με υψηλού επιπέδου επαγγελματίες στη σύνθεση, τεράστια χρηματικά ποσά στους ισολογισμούς και τη χρήση αυτοματοποιημένων συναλλαγών, στις οποίες οι παραμικρές διακυμάνσεις στο επιτόκιο και αλλαγές στις τάσεις να απαντήσετε άμεσα σε ειδικά προγράμματα – ρομπότ, ειδικοί, που ολοκληρώνουν συναλλαγές για αγορά / πώληση νομισμάτων.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι δυνατόν να κάνετε συναλλαγές με μια μικρή κατάθεση
 • Δεν υπάρχει πολύπλοκη ανάλυση. Οι ζημίες αντισταθμίζονται από κερδοφόρες συναλλαγές
 • Δεν χρειάζεται να περιμένετε, υπάρχει πάντα ένας τρόπος συναλλαγών

Μειονεκτήματα

 • Μεγάλη νευρική ένταση κατά τη διάρκεια της εργασίας, γιατί πρέπει να λαμβάνετε γρήγορες αποφάσεις και να ανοίγετε συνεχώς νέες θέσεις

Συναλλαγή θέσης

παράδειγμα στρατηγικής διαπραγμάτευσης θέσης

Οι έμποροι θέσης είναι, εξ ορισμού, λάτρεις της τάσης. Η κεντρική τους πεποίθηση είναι ότι μόλις ξεκινήσει μια τάση, πιθανότατα θα προχωρήσει. Απλώς αγοράστε και κρατήστε κερδοσκόπους μεγάλων αποστάσεων, οι οποίοι ονομάζονται απόλυτοι οικονομικοί ειδικοί, οι καταστάσεις τους ισχύουν για πολύ μεγαλύτερες περιόδους από ό, τι οι πωλητές (εβδομάδες έως μήνες).

Η συλλογιστική ανταλλαγής τους προορίζεται για την αποτελεσματική σύλληψη του πιο σημαντικού μέρους της κίνησης μιας τάσης, η οποία θα επιφέρει αποτίμηση για το κερδοσκοπικό κεφάλαιο τους. Υπό αυτήν την ικανότητα, είναι το συνολικό αντίστροφο της ανταλλαγής ημέρας, που φαίνεται να εκμεταλλεύεται τις μεταβατικές αλλαγές στην αγορά. Επιπλέον διαφέρει από τη μεταφορά swing. Ωστόσο, και οι δύο εξαρτώνται από την ιδέα των ακόλουθων τάσεων.

Οι έμποροι θέσεων μπορούν να χρησιμοποιήσουν εξειδικευμένη έρευνα, ουσιαστική εξέταση ή ένα μείγμα και των δύο για να αποφασίσουν να ανταλλάξουν επιλογές. Εξαρτώνται επιπλέον από μακροοικονομικές μεταβλητές, γενικά πρότυπα αγοράς και αυθεντικά παραδείγματα για να επιλέξουν εικασίες που πιστεύουν ότι θα επιτύχουν το ιδανικό τους αποτέλεσμα. Για να είναι καρποφόρος, ένας έμπορος θέσης πρέπει να αναγνωρίζει τα επίπεδα διέλευσης / άδειας και να έχει ρυθμίσει μια ρύθμιση για τον έλεγχο της πιθανότητας, ως επί το πλείστον, σταματώντας τα επίπεδα ατυχίας.

Πλεονεκτήματα

 • Δυνατότητα να περιμένετε ήρεμα για να επιτευχθεί το επίπεδο τιμών-στόχου
 • Η ικανότητα να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στην αγορά και να κάνετε οποιεσδήποτε αλλαγές εάν είναι απαραίτητο

Μειονεκτήματα

 • Θα πρέπει να έχετε μια βαθιά γνώση της αγοράς για να σχεδιάσετε μια στρατηγική

Συναλλαγές τάσεων

παράδειγμα στρατηγικής διαπραγμάτευσης τάσεων

Η διαπραγμάτευση τάσεων είναι μια στρατηγική ανταλλαγής που αποσκοπεί στην εκμετάλλευση των ανατροπών όπου η αξία, γενικά, θα κάνει νέα υψηλά ή κατηφορικά όπου η τιμή θα κάνει γενικά νέα χαμηλά. Η ανοδική πορεία είναι μια εξέλιξη υψηλότερων υψηλών ταλάντευσης και υψηλότερων χαμηλών ταλάντευσης. Η πτωτική τάση είναι μια εξέλιξη των χαμηλότερων ψηλών ταλάντευσης και των χαμηλότερων χαμηλών ταλάντευσης. 

Παρόλα αυτά, αυτοί οι έμποροι χρησιμοποιούν διάφορα όργανα όπως γραμμές τάσης, κινούμενα μεσαία σημεία και εξειδικευμένους δείκτες για να βοηθήσουν στην αναγνώριση της πορείας τάσεων και πιθανώς να δώσουν σήματα ανταλλαγής. 

Οι έμποροι χρησιμοποιούν τόσο τη δραστηριότητα αξίας όσο και άλλες εξειδικευμένες συσκευές για να προβλέψουν την πορεία μιας τάσης και πού μπορεί να κινείται. 

Πλεονεκτήματα

 • Η διαπραγμάτευση προς την κατεύθυνση της τρέχουσας τάσης επιτρέπει σε έναν έμπορο να προσδιορίσει με σαφήνεια τα σημεία εισόδου και εξόδου στην αγορά, να αξιοποιήσει στο έπακρο την κίνηση των τιμών και να ελαχιστοποιήσει τους κινδύνους συναλλαγών
 • Ένας τεράστιος αριθμός στρατηγικών συναλλαγών τάσεων και δεικτών τάσεων

Μειονεκτήματα

 • Η αξιοπιστία της τάσης εξαρτάται από το μέγεθος του χρονικού πλαισίου – όσο μεγαλύτερο είναι το χρονικό πλαίσιο, τόσο πιο αξιόπιστο είναι, αλλά, κατά συνέπεια, ο σχηματισμός του διαρκεί πολύ περισσότερο χρόνο

Πώς να κερδίσετε κρυπτονομίσματα 

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν τώρα την αγορά και πώληση κρυπτογράφησης ως ταξίδι στο καζίνο. Ναι, οι ραγδαίες σκαμπανεβάσματα του Bitcoin και άλλων ηλεκτρονικών χρημάτων μπορεί να είναι μια φασαρία οικονομική φούσκα. Αλλά προσέξτε, το φορείο μπορεί να μετατραπεί σε κολοκύθα.

Αλλά τι γίνεται αν οι συναλλαγές έξυπνων παιδιών είναι σωστές – και η κρυπτογράφηση είναι πραγματικά το μέλλον; Και οι έγκαιρες επενδύσεις θα φέρουν φανταστικά κέρδη?

Ας εξετάσουμε τη δυνατότητα απόκτησης κρυπτονομισμάτων με τη βοήθεια διαδικτυακών τεχνολογικών πόρων. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε, εάν θέλετε να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε κρυπτονομίσματα, είναι ότι είναι απαραίτητο να διακινδυνεύσετε μόνο αυτά τα χρήματα, τα οποία εάν χαθούν, τα οποία δεν θα οδηγήσουν στην κατάρρευση του οικογενειακού προϋπολογισμού. 

Εξόρυξη κρυπτονομισμάτων

κερδίζοντας κρυπτογράφηση εξόρυξης χρημάτων

Αυτή η μέθοδος είναι ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από την κρυπτογράφηση με την εξαγωγή της. Όπως ήδη αναφέρθηκε, η κρυπτογράφηση είναι το αποτέλεσμα της ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ εκατομμυρίων χρηστών. Αυτό απαιτεί πολλή δύναμη υπολογιστή, την οποία οι άνθρωποι αποκαλούν «εκμεταλλεύσεις εξόρυξης». Τα απλούστερα αγροκτήματα παρουσιάζονται με τη μορφή ενός συνόλου ισχυρών καρτών βίντεο που συνδέονται μεταξύ τους σε ένα μόνο σύστημα που λειτουργεί με τη χρήση ειδικού λογισμικού. 

Πλεονεκτήματα

 • ωραίο κέρδος με την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού νομίσματος που επιλέγεται για εξόρυξη

Μειονεκτήματα

 • Απαιτείται σημαντική απόδοση της επένδυσης σε εξαρτήματα 
 • τεράστιοι λογαριασμοί ηλεκτρικής ενέργειας 
 • απαιτείται συνεχής παρακολούθηση του συστήματος 

Αυτός ο τρόπος απόδοσης θα είναι κατάλληλος για άτομα που γνωρίζουν καλά τις αρχές της σύγχρονης τεχνολογίας και έχουν ένα εντυπωσιακό αρχικό κεφάλαιο για την αγορά ακριβού εξοπλισμού.

Εξόρυξη σύννεφων

εξόρυξη σύννεφων

Ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από την κρυπτογράφηση είναι να αγοράσετε την ικανότητα άλλων χρηστών για εξόρυξη. 

Πλεονεκτήματα

 • δεν απαιτεί σημαντικές επενδύσεις 
 • γρήγορη αποπληρωμή 

Μειονεκτήματα

 • μια μεγάλη προμήθεια για τη λήψη χρημάτων
 • τη δυνατότητα απώλειας της επένδυσης ως αποτέλεσμα του κλεισίματος του ιστότοπου

Εργαστείτε για Cryptocurrency

δουλέψτε για το crypto

Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στατιστικά στοιχεία για εταιρείες που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση για να πληρώνουν υπαλλήλους. Όμως, κατά κανόνα, τέτοιοι μισθοί καταβάλλονται σε εκπροσώπους έργων ICO, καθώς και σε εταιρείες blockchain και crypto. Πρώτον, είναι πιο πιστοί στην καινοτομία και μπορούν ακόμη και να καλωσορίσουν μια τέτοια ανταμοιβή. Δεύτερον, μια εταιρεία μπορεί απλά να μην έχει επαρκείς πόρους fiat. Τρίτον, είναι ένας επιπλέον τρόπος προώθησης της εταιρείας – εάν, για παράδειγμα, τα τέλη καταβάλλονται στις μάρκες του έργου. 

Στις ΗΠΑ, η υπηρεσία μισθοδοσίας Bitwage λειτουργεί από το 2014, επιτρέποντας στους εργοδότες να πραγματοποιούν διεθνείς πληρωμές τόσο σε εθνικό όσο και σε εικονικό νόμισμα: bitcoin, ethereum, litecoin και DASH. Η υπηρεσία υποστηρίζει συνολικά 25 νομίσματα. Οι τακτικοί πελάτες είναι η Google, το Facebook, η GE, η Philips, η Airbnb, η Uber, ακόμη και το Ναυτικό των ΗΠΑ. 

Σύμφωνα με το Bloomberg, ευρωπαϊκές και αμερικανικές εταιρείες χρησιμοποιούν συχνά κρυπτονομίσματα για να πληρώνουν υπαλλήλους από τη Λατινική Αμερική, καθώς οι εθνικές τους τράπεζες δεν παρέχουν μια βολική και αξιόπιστη υποδομή για διεθνείς μεταφορές.

Υπάρχουν υπηρεσίες που βοηθούν στην εύρεση εκτελεστών που είναι έτοιμοι να εργαστούν, έναντι αμοιβής, σε κρυπτογράφηση. Οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες είναι Dream, Jobs by Cointelegraph, καθώς και ανταλλαγές BitGigs και Coinality. Μπορείτε να αναζητήσετε εργασία με αμοιβή σε κρυπτογράφηση στη λίστα εργασιών Crypto, Crypto Jobs και Crypto Currency Jobs.

Βρύσες και μικροεργασίες

Οι βρύσες είναι ιστότοποι όπου μπορείτε να λάβετε ένα ελάχιστο ποσό κρυπτογράφησης εάν κάνετε κάποια πράγματα. Αυτή είναι συνήθως μια είσοδος captcha και περιμένει το χρονόμετρο, αν και ο χρονοδιακόπτης δεν είναι παντού. Μετά από αυτό, θα σας δοθεί κάποιο ψηφιακό χρήμα. Αν και οι περισσότερες βαλβίδες είναι του ίδιου τύπου, υπάρχουν κάποιες διαφορές που μπορούν να εντοπιστούν.

Μέγεθος κερδών

Οι πιο γενναιόδωρες βρύσες είναι έτοιμες να σας δώσουν μερικά νομίσματα Satoshi, έως και 100 ή περισσότερα. Από μία επίσκεψη σε έναν τέτοιο ιστότοπο, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πλούσιο σε δέκα ή περισσότερα νομίσματα, μερικές φορές σε 400-500. Είναι πολύ; Για να απαντήσετε σε αυτήν την ερώτηση, αξίζει να προσδιορίσετε ότι 1 Bitcoin αναφέρεται σε 1 Satoshi, καθώς 100.000.000 σχετίζονται με 1. 

Η τιμή του 1 BTC ήταν 10.500 USD. Είναι εύκολο να υπολογίσετε ότι όταν λαμβάνετε γερανό 10.000 Satoshi, θα είστε πιο παραγωγικοί μόνο με 1,05 δολάρια. Και μετά μόνο με μια “γενναιόδωρη” βρύση, μπορείτε να πάρετε 1.000 νομίσματα, είναι μόνο 0.11 σεντ. Εφόσον κερδίζετε ένα δολάριο, θα πρέπει να τρέχετε στο Διαδίκτυο αναζητώντας βρύσες για νέα κρυπτονομίσματα το 2020.

Μικρές εργασίες

Κλικ για Satoshi: πολύ απλές και πολύ μεγάλες μικρο εργασίες. Ο ευκολότερος αλλά μακρύτερος τρόπος για να αποκτήσετε ηλεκτρονικό νόμισμα. Ο χρήστης έρχεται σε έναν ειδικό ιστότοπο όπου οι διαφημιζόμενοι αφήνουν εργασίες, όπως κάνουν κλικ σε πανό και μεταβαίνουν σε σελίδες. Για τέτοιες απλές ενέργειες, μπορείτε να πάρετε μια μικρή ποσότητα Satoshi.

Πλεονεκτήματα

 • κέρδη χωρίς επενδύσεις 
 • είναι δυνατόν να περάσετε τον ελεύθερο χρόνο με όφελος (αλλά πιο συχνά χωρίς αυτό)

Μειονεκτήματα

 • μικρό κέρδος
 • ένα κέρμα μπορεί να πάρει χρόνια για να κερδίσει 
 • απαιτείται πολύ ελεύθερος χρόνος

Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για άτομα που έχουν εντελώς ανοιχτό πρόγραμμα. Για παράδειγμα, για γυναίκες με άδεια μητρότητας ή φύλακες που εργάζονται σε ανεύθυνες εγκαταστάσεις σε νυχτερινές βάρδιες.

Μάρκετινγκ θυγατρικών

3Commas Affiliate Marketing

Πάνω απ ‘όλα, υπάρχουν δύο μοναδικοί τρόποι αντιμετώπισης έργων θυγατρικών κρυπτογράφησης και πρέπει να κατανοήσετε την αντίθεση μεταξύ των δύο. 

Ορισμένα σχέδια θυγατρικών θυγατρικών crypto χειρίζονται κρυπτογραφικές δόσεις χρημάτων από τις εξαγορές σας. Ωστόσο, πρέπει να κάνετε τις δόσεις σε κανονικά μετρητά. Άλλοι προσφέρουν αντικείμενα και διοικήσεις (συχνά, ωστόσο, δεν ταυτίζονται συνεχώς με κρυπτογραφικές μορφές χρημάτων) και πληρώνουν επίσης τις θυγατρικές τους σε ψηφιακό νόμισμα. 

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο συμμετέχετε και εργάζεστε με ένα σύστημα συνεργατών κρυπτογράφησης, αυτό ισοδυναμεί σχεδόν με τη διαχείριση ενός τυπικού προγράμματος που βασίζεται σε προγράμματα συνεργατών. 

Ανακαλύπτετε ένα θυγατρικό σύστημα ψηφιακού χρήματος στο οποίο πρέπει να εγγραφείτε, να συνδεθείτε μαζί τους και μετά να αποκτήσετε πρόσβαση στις παραπομπές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να επιδείξετε και να προωθήσετε τις συνεισφορές σας. Στο σημείο που οι δυνατότητές σας κάνουν την απαραίτητη κίνηση, αυτό αντικατοπτρίζεται στην αναλογική προμήθεια που καταβάλλεται στο θυγατρικό σας αρχείο. 

Υπάρχει κρίσιμη αντίθεση μεταξύ των έργων θυγατρικών crypto και των συνηθισμένων έργων συνεργατών; Το πρόγραμμα συνεργατών θα λαμβάνει δόσεις από δυνατότητες σε ψηφιακό νόμισμα και μπορεί να σας πληρώνει παρόμοια.

Περίληψη 

Η πιθανότητα να κερδίσουν χρήματα από κρυπτογράφηση και να υποφέρουν λόγω των ακραίων κινδύνων είναι αρκετά υψηλή. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον όγκο των γνώσεων, το επίπεδο δεξιοτήτων στις χρηματοπιστωτικές αγορές, την επιλεγμένη στρατηγική απόδοσης, την αστάθεια του επιτοκίου κ.λπ. Μερικές φορές, ο καθοριστικός παράγοντας είναι απλώς τύχη. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, μόλις η συναλλαγματική ισοτιμία bitcoin αυξηθεί δέκα φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επιτρέψει σε μια περιορισμένη ομάδα ανθρώπων να βελτιώσει σημαντικά την ευημερία τους. 

Σήμερα, η ερώτηση “Πόσο μπορώ να πληρώνομαι σε κρυπτογράφηση και να γίνω πλούσιος;” έπαψε να είναι ένα νόμιμο ερώτημα για ιδιώτες που διαπραγματεύονται στην αγορά, καθώς το κόστος των επιχειρηματικών συνιστωσών και του ανταγωνισμού σε αυτόν τον τομέα έχει αυξηθεί δραματικά, με τις μεσαίες έως μεγάλες εταιρείες να εισέρχονται στην αγορά ορυχείων. Επομένως, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να ανταλλάσσουν συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα. 

Έτσι, εάν έχετε επιλέξει να δοκιμάσετε συναλλαγές ως έναν τρόπο για να κερδίσετε χρήματα από κρυπτογράφηση, σας συνιστούμε να εγγραφείτε στο τερματικό 3commas, η διαδικτυακή υπηρεσία υποστηρίζει όλα τα δημοφιλή χρηματιστήρια κρυπτογράφησης, τα οποία είναι απλά και φιλικά τόσο για επαγγελματίες όσο και για αρχάριους. Κάντε κλικ εδώ και λάβετε τη δοκιμή 7 ημερών στο 3Commas!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me