Το Cryptocurrency έχει γίνει μια καινοτομία που κάποτε θεωρήθηκε αδύνατη.

Αυτός ο ψηφιακός τρόπος πληρωμής είναι απαλλαγμένος από τον κανόνα οποιουδήποτε διοικητικού φορέα και έχει τη δική του ανεξάρτητη αξία και ταυτότητα. Έτσι, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα παγκόσμιο νόμισμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την άμεση διεξαγωγή διεθνών συναλλαγών χωρίς την ανάγκη μετατροπής νομίσματος.

Παρέχει επίσης στους καταναλωτές αυξημένο ποσό ανωνυμίας, κάτι που όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να εκτιμούν καθώς ανησυχούν για την αύξηση της ιδιωτικής ζωής.

Η χρήση κρυπτονομισμάτων είναι απλή, αλλά αυτό που επενδύει σε αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο.

Δεν είστε σίγουροι από πού να αρχίσετε; Μην ανησυχείτε, σας καλύπτουμε. Θα διερευνήσουμε το καλύτερο cryptocurrency για να επενδύσουμε.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε τι πρέπει να προσέξουμε.

Αιθέριο

Αυτό το cryptocurrency γνώρισε εκρηκτική ανάπτυξη από τότε που μπήκε στο αγορά το 2015. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ταχύτατη ταχύτητα συναλλαγής του και στο γεγονός ότι είναι μια βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι του Bitcoin.

Όμως, δεν είναι μόνο οι ανεξάρτητοι επενδυτές που έχουν δει την αξία στο Ethereum. Ενα μεγάλο χούφτα του Fortune 500 εταιρείες βλέπουν δυνατότητες στο κρυπτογράφηση και έχουν ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο ενσωμάτωσής τους στις εταιρείες τους.

Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τα μεγάλα ονόματα όπως JPMorgan, Intel και λογισμικό κολοσσού Microsoft. Έχουν τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη, στην πραγματικότητα, ότι δημιούργησαν μια εταιρική σχέση που ονομάζεται Enterprise Ethereum Alliance (EEA).

Το Cryptocurrency θεωρείται συχνά εχθρός του τραπεζικού κλάδου λόγω της εστίασης του στην ανεξαρτησία και την αποκέντρωση. Αλλά, μερικές τράπεζες αρχίζουν ήδη να το ενσωματώνουν.

Έτσι, το μέλλον φαίνεται λαμπρό τόσο για την Ethereum όσο και για τους επενδυτές της.

Παύλα

Ένα cryptocurrency του οποίου το όνομα είναι ένας συνδυασμός «ψηφιακών» και «μετρητών», η Dash ενσωματώνει τις δύο τιμές που συνήθως αναζητούν οι χρήστες κρυπτονομισμάτων: το απόρρητο και η ταχύτητα συναλλαγής.

Ως αποτέλεσμα, πολλοί άνθρωποι έχουν πιάσει την πιθανή αξία του Dash ως επένδυση. Μερικοί αναλυτές ακόμη και να περιμένουμε να ξεπεράσει τελικά το γιγαντιαίο Bitcoin κρυπτογράφησης σε αξία, κάτι που τα περισσότερα νομίσματα δεν μπορούσαν καν να ελπίζουν.

Λόγω της ταχύτητάς του (η οποία σε πολλές περιπτώσεις είναι άμεση), η Dash έχει τη δυνατότητα να ανέβει στο ίδιο επίπεδο με τις πιστωτικές κάρτες όταν πρόκειται για μεθόδους πληρωμής. Τα πιο αργά κρυπτονομίσματα δεν είναι βιώσιμες επιλογές για αγορές σημείου πώλησης λόγω του χρόνου που απαιτείται για την επεξεργασία της συναλλαγής.

Επομένως, δεν είναι απίθανο να μπορέσουμε κάποια μέρα να δούμε μια μαζική ενσωμάτωση του Dash στην πλειονότητα των καταναλωτικών επιχειρήσεων. Όταν κάτι είναι τόσο διαδεδομένο στη χρήση, είναι δύσκολο να μην είναι μια επιτυχημένη επενδυτική απόφαση.

Bitcoin

Εδώ είμαστε. Το βαρύ βάρος του τομέα κρυπτογράφησης.

Το Bitcoin έχει γίνει τόσο αντιπροσωπευτικό του κρυπτονομίσματος που μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τα ονόματα εναλλακτικά. Αυτό το είδος δύναμης πίσω από το εμπορικό σήμα και μόνο είναι αρκετό για να πείσει πολλούς ανθρώπους να επενδύσουν σε αυτό.

Όμως, για όσους φαίνονται λίγο βαθύτερα, το Bitcoin φαίνεται σαν μια ενδιαφέρουσα επιλογή στην αρχή. Δεδομένου ότι είναι ουσιαστικά το πρόσωπο του κινήματος κρυπτονομισμάτων, το Bitcoin βρίσκεται στο προσκήνιο, περιμένει να τεμαχιστεί και να προβληθεί για να δει ο κόσμος.

Και, έχει. Το Bitcoin είναι γνωστό για το ότι έχει σημαντικούς χρόνους συναλλαγών, κάτι που είναι ένας κόσμος γεμάτος από ανθρώπους που έχουν συνηθίσει να χρησιμοποιούν το Google για άμεσα αποτελέσματα δεν μπορούν να έχουν στη ζωή τους.

Εκτός από τους χρόνους συναλλαγής, οι άνθρωποι μπορεί να βρουν προβλήματα με τις χρεώσεις, το μικρό μέγεθος μπλοκ, κ.λπ..

Όμως, το Bitcoin είναι ο σημερινός ηγέτης της αγοράς και έτσι θα προσελκύσει την πιο επένδυση σε κρυπτονομίσματα για το άμεσο μέλλον. Όταν προσπαθείτε να διαφοροποιήσετε το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο (και θα πρέπει να είστε), το Bitcoin είναι μια σταθερή επιλογή.

Bitcoin μετρητά

Ναι, γνωρίζουμε ότι το όνομα μπορεί να προκαλεί σύγχυση σε ορισμένους.

Μπορείτε να θεωρήσετε το Bitcoin Cash ως μικρό αδερφό του Bitcoin. Δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το Bitcoin. Έχει επίσης μικρές διαφορές, αλλά είναι λίγο πολύ το ίδιο.

Μία διαφορά είναι (ειρωνικά για έναν «μικρό αδελφό») μεγαλύτερο μέγεθος μπλοκ, το οποίο είναι κάτι για το οποίο πολλοί παραπονούνται όταν πρόκειται για παραδοσιακό Bitcoin.

Εκτός από αυτό, λειτουργεί λίγο πολύ το ίδιο.

Όμως, το μεγαλύτερο όφελος προέρχεται από δύο πηγές: το όνομα Bitcoin και το γεγονός ότι υπάρχει ως το δικό του κρυπτογράφηση ανεξάρτητο από το Bitcoin.

Οι άνθρωποι επενδύουν στο Bitcoin παρά τα ελαττώματα του λόγω του βάρους πίσω από το όνομά του. Όταν όλο και περισσότεροι επενδυτές ερευνούν το υψηλότερο μέγεθος μπλοκ του Bitcoin Cash, η αξία του θα αυξηθεί καθώς περισσότερα χρήματα διοχετεύονται σε αυτό.

Επομένως, είναι μια αξιόλογη προσθήκη στο επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο για το 2019.

Zcash

Όσον αφορά το απόρρητο, το Zcash είναι ουσιαστικά ένα φάντασμα όταν πραγματοποιεί συναλλαγές. Ενώ η κρυπτογράφηση βασίστηκε στο απόρρητο ως ένας από τους σημαντικότερους ενοικιαστές της, η Zcash κάνει τα πράγματα στο ακραίο.

Προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αποκρύψουν το ποσό της συναλλαγής, τον αποστολέα και τον παραλήπτη, επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε χρήματα με πλήρη ανωνυμία.

Με την ευρεία χρήση των κοινωνικών μέσων, των υπηρεσιών τοποθεσίας και του Διαδικτύου, το απόρρητο είναι κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί αυτές τις μέρες. Έτσι, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που θα εκτιμήσουν την ικανότητα του Zcash να αποκρύπτει τις πληρωμές.

Η τιμή του είναι προς το παρόν πολύ χαμηλότερη από το Bitcoin και μπορεί να είναι μια πολλά υποσχόμενη επενδυτική απόφαση για το επόμενο έτος, λόγω της δυνατότητάς του να ανεβεί στα ύψη.

Η εύρεση του καλύτερου κρυπτονομίσματος για επένδυση μπορεί να φαίνεται δύσκολο

Αλλά δεν πρέπει να είναι.

Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω πληροφορίες, θα είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επένδυσή σας σε κρυπτονομίσματα το 2019.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα κρίσιμα γεγονότα σχετικά με την κρυπτογράφηση και την καλύτερη κρυπτογράφηση που πρέπει να έχετε υπόψη; Δείτε το υπόλοιπο του ιστολογίου μας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me