Οδηγός συναλλαγών Crypto Arbitrage

Το Crypto arbitrage δεν μπορεί να περιγραφεί ως μια διάσημη μέθοδος συναλλαγών μεταξύ εμπόρων. Ωστόσο, είναι μια από τις επιλογές χαμηλότερου κινδύνου που δεν απαιτεί σημαντικές προσπάθειες. Επιπλέον, υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός bots και λογισμικού που μπορούν να βοηθήσουν τους εμπόρους. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν τη μέθοδο, το άρθρο μας είναι για εσάς. 

Contents

Cryptocurrency Arbitrage: Σημασία

Το arbitrage Cryptocurrency είναι μία από τις επιλογές δημιουργίας χρημάτων. Η ιδέα του arbitrage έγκειται στο να επωφεληθούμε από τις ανεπάρκειες της αγοράς.

Εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου σε διαφορετικά χρηματιστήρια, ένας έμπορος μπορεί να επωφεληθεί από την αγορά και πώληση του σε διαφορετικές αγορές. Η διαφορά στα ποσοστά θα γίνει ανταμοιβή ενός εμπόρου. Αυτή η προσέγγιση λειτουργεί για οποιαδήποτε ασφάλεια που έχει διαφορετικές τιμές τουλάχιστον σε δύο ανταλλαγές (το crypto arbitrage είναι επίσης διαθέσιμο στο ίδιο χρηματιστήριο). Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το arbitrage για διεθνή νομίσματα, μέταλλα κ.λπ.. 

Βιβλίο παραγγελίας: Ορισμός

Ένα βιβλίο εντολών ανταλλαγής αποτελεί βασικό στοιχείο του arbitrage περιουσιακών στοιχείων. Το βιβλίο παραγγελιών είναι μια αυτοματοποιημένη ή μη αυτόματη λίστα με τις τρέχουσες παραγγελίες αγοράς και πώλησης για ένα στοιχείο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο σχετικά με το πώς λειτουργεί ένα Βιβλίο Παραγγελιών:

Το βιβλίο παραγγελιών έχει τέσσερις βασικούς όρους που πρέπει να γνωρίζετε. Αυτά είναι προσφορά, ερώτηση, ποσό και τιμή. Το ποσό και η τιμή δείχνουν τον αριθμό των μονάδων προς διαπραγμάτευση σε μια συγκεκριμένη τιμή. 

Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ανταλλαγής που διαπραγματεύεστε, θα βλέπετε πάντα τις δύο πλευρές της προσφοράς και θα ζητάτε παραγγελίες. Χρησιμοποιούνται για την αξιολόγηση του ενδιαφέροντος για θέσεις αγοράς / πώλησης ενός συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος. Οι προσφορές αντιπροσωπεύουν παραγγελίες αγοράς, επομένως, πόσο και σε τι τιμή θέλει να αγοράσει ένας έμπορος. Η πλευρά ερώτησης δείχνει παραγγελίες πώλησης. 

Αγορά-Πώληση πλευρά

Παρόλο που αυτή η εμπορική προσέγγιση δεν είναι πολύ περίπλοκη, αξίζει να γνωρίζετε ορισμένα βασικά πράγματα. 

Πώς λειτουργεί το Crypto Trading Arbitrage?

Ας εξετάσουμε βήμα-βήμα τις συναλλαγές arbitrage: 

 1. Βρείτε ένα κρυπτογράφηση που διαπραγματεύεται σε τουλάχιστον δύο ανταλλαγές (είναι επίσης δυνατό να κάνετε arbitrage σε μία μόνο ανταλλαγή, αλλά είναι ευκολότερο να εξετάσετε δύο διαφορετικά). 
 2. Συγκεντρώστε τα βιβλία παραγγελιών και από τις δύο πλατφόρμες για να αξιολογήσετε το ενδιαφέρον των εμπόρων. 
 3. Συγκρίνετε ευκαιρίες και στις δύο ανταλλαγές και βρείτε την τέλεια συσχέτιση μεταξύ τους.
 4. Αγοράστε το περιουσιακό στοιχείο στην ανταλλαγή με τη χαμηλότερη τιμή. 
 5. Ανάληψη του κρυπτογραφικού στοιχείου στη δεύτερη ανταλλαγή. 
 6. Πουλήστε το cryptocurrency στη δεύτερη ανταλλαγή. 
 7. Συνεχίστε να αγοράζετε και να πωλείτε έως ότου λήξει η συσχετισμένη επιλογή σας. 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε τον οδηγό βίντεο

Μπορώ να βρω ευκαιρίες Crypto Arbitrage φέτος?

Παρόλο που το arbitrage κρυπτογράφησης έχει αλλάξει σημαντικά, εξακολουθεί να είναι μια κερδοφόρα στρατηγική που μπορεί να οδηγήσει σε οφέλη εάν το εφαρμόσετε σωστά. 

Το ποσό που κερδίζετε εξαρτάται επίσης από τον αριθμό των παραγγελιών που κάνετε. Σύμφωνα με πρόσφατες εκτιμήσεις, ένα εμπόριο σε πλατφόρμες Kraken και Binance μπορεί να αποφέρει μέσο κέρδος 15 $. Φέτος μπορείτε να περιμένετε ένα spread 0,2% -2,5%, με κατά προσέγγιση όφελος στην περιοχή από 10 $ και 50 $. Ας υποθέσουμε ότι κερδίζετε 15 $ κατά μέσο όρο. Εάν βρείτε κρυπτογράφηση με σημαντικό αριθμό ευκαιριών, μπορείτε να κερδίσετε έως και 150 $ την ημέρα. 

Για να κάνετε τις συναλλαγές σας πιο κερδοφόρες και γρήγορες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bot 3Commas. Έχει συνεργαστεί με το Binance και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα ανταλλαγών. Η 3Commas παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από τυπικά analytics και αυτοματοποιημένα bots έως χαρτοφυλάκια δοκιμής και την παρακολούθηση χαρτοφυλακίων άλλων χρηστών. 

Απλός & Τριγωνικό Arbitrage

Το Crypto arbitrage έχει διάφορους τύπους. Θα ξεκινήσουμε με τα πιο συνηθισμένα. Οι απλές και τριγωνικές προσεγγίσεις έχουν σημαντική διαφορά. Εφαρμόζοντας την απλή μέθοδο, αγοράζετε και πουλάτε ένα νόμισμα, συνήθως σε δύο χρηματιστήρια. Όταν χρησιμοποιείτε τριγωνικό arbitrage, πρέπει να ασχοληθείτε με τρία κρυπτονομίσματα, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία μόνο πλατφόρμα. Ωστόσο, ένας απλός τρόπος είναι πιο άνετος από τον τριγωνικό. 

Τριγωνικό Arbitrage Cryptocurrency

Ένα τριγωνικό arbitrage μπορεί επίσης να ονομαστεί cross-currency arbitrage και three-point arbitrage. Μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία ή περισσότερες ανταλλαγές. Όπως μπορείτε να καταλάβετε από το όνομα της προσέγγισης, αυτό το arbitrage συνδέει τρία στοιχεία. Η ιδέα είναι απλή – ανταλλάξτε το πρώτο νόμισμα στο δεύτερο, το δεύτερο στο τρίτο και στο τέλος το τρίτο με το πρώτο. 

Κοιτάξτε το παρακάτω σχήμα για να πάρετε την ιδέα. 

τρίγωνο crypto arbitrage

Υπάρχουν 5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε στις συναλλαγές τριγωνικού arbitrage:

 1. Βρείτε τρία στοιχεία που μπορούν εύκολα να διαιτηθούν. 
 2. Επιλέξτε το κρυπτογράφηση που θέλετε να καταλήξετε. 
 3. Ανταλλάξτε το με ένα δεύτερο στοιχείο κρυπτογράφησης. Θα πρέπει να συνδεθεί με το πρώτο και το τρίτο νόμισμα. 
 4. Ανταλλάξτε τη δεύτερη κρυπτογράφηση με την τρίτη. 
 5. Μετατρέψτε το τρίτο νόμισμα στο πρώτο. 

Το κύριο πλεονέκτημα είναι ότι σε όλες τις τριγωνικές συναλλαγές, ένας έμπορος αποκτά ένα ρίσκο χωρίς κέρδος μόλις ολοκληρωθεί η δεύτερη συναλλαγή. Ωστόσο, αυτός ο τύπος arbitrage είναι σπάνιος. Επιπλέον, δεν είναι εύκολο. Έτσι, οι έμποροι προτιμούν να χρησιμοποιούν bots και λογισμικό. Επίσης, καθώς πρέπει να αντιμετωπίσετε τρία κρυπτονομίσματα, το κεφάλαιό σας θα πρέπει να είναι αρκετά μεγάλο. 

Τι είναι το στατιστικό arbitrage?

Το στατιστικό arbitrage είναι η πιο περίπλοκη προσέγγιση. Απαιτεί πολλούς μαθηματικούς υπολογισμούς και εξαιρετικές αναλυτικές δεξιότητες. Γι ‘αυτό οι έμποροι χρησιμοποιούν κυρίως bots που παρέχουν όλους τους απαραίτητους υπολογισμούς. 

Όταν διαπραγματεύονται στατιστικά arbitrage, οι έμποροι ανοίγουν ταυτόχρονα θετικές και θετικές θέσεις. Αυτός ο τύπος arbitrage παρέχει ένα βαθμό κινδύνου καθώς βασίζεται σε ιστορικές σημασίες τιμών. Ωστόσο, η τιμή δεν επαναλαμβάνει ποτέ προηγούμενες κινήσεις με ακρίβεια 100%. 

Κυρίως, το στατιστικό arbitrage χρησιμοποιεί μοντέλα μέσης αναστροφής. Οι έμποροι επενδύουν σε πολύ διαφοροποιημένα χαρτοφυλάκια με πολλούς τίτλους (αυξάνονται σε χιλιάδες). Είναι ένας τύπος βραχυπρόθεσμης χρηματοδότησης που κυμαίνεται από λίγα δευτερόλεπτα έως αρκετές ημέρες. 

Η προσέγγιση συνένωσης είναι ο πυρήνας μιας σχέσης μέσου-αναστροφής μεταξύ δύο κρυπτονομισμάτων. Ας δούμε ένα διάσημο απλό παράδειγμα. 

Φανταστείτε ότι έχουμε έναν άντρα και έναν σκύλο. Ο άντρας επιστρέφει από ένα μπαρ. Ο σκύλος περπατάει. Τα μονοπάτια τους είναι εξαιρετικά απρόβλεπτα. Τι γίνεται αν είναι ο σκύλος του άνδρα; Στη συνέχεια, θα κινούνται τυχαία αλλά σε μια συγκεκριμένη απόσταση μεταξύ τους. 

Μερικά ζευγάρια έχουν μια σχέση μέσης-αναστροφής. Για παράδειγμα, Ethereum και Ethereum Classic. Το τελευταίο δημιουργήθηκε μέσω ενός πιρουνιού του Ethereum. Αν και είναι ξεχωριστά κρυπτογραφικά στοιχεία, το Ethereum Classic είναι απλώς ένα παράγωγο του Ethereum. 

Ένα άλλο παράδειγμα είναι το Monero και το ZCash. Αυτά τα στοιχεία κρυπτογράφησης έχουν την ίδια ιδέα. Δημιουργήθηκαν για να παρέχουν ανώνυμες συναλλαγές. Κανένα από αυτά δεν προσφέρθηκε μέσω ICO. Επίσης, οι Monero και ZCash παρέχουν κορυφαίες δυνατότητες απορρήτου. 

Καλύτερες ανταλλαγές για Crypto Arbitrage

Το να γνωρίζετε πώς να ανταλλάσσετε το arbitrage δεν είναι το τελικό βήμα για την επιτυχία σας. Είναι σημαντικό να επιλέξετε μια αξιόπιστη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του Binance για επιτυχημένες συναλλαγές, διαβάστε το άρθρο μας Πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance.

Ποια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μιας αξιόπιστης ανταλλαγής; Πρώτον, θα έπρεπε να λειτουργεί στην αγορά για τουλάχιστον αρκετά χρόνια. Δεύτερον, θα πρέπει να χρεώνει χαμηλές χρεώσεις. Εάν πρέπει να αντιμετωπίσετε τεράστια τέλη, όλα τα κέρδη σας θα εξαφανιστούν. Τρίτον, πρέπει να παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας. Για να μάθετε πόσο ασφαλής είναι, ελέγξτε αναφορές σχετικά με επιθέσεις hack. 

Εάν βρείτε μια ανταλλαγή που φαίνεται να είναι χαμηλού κόστους, μην βασίζεστε ποτέ μόνο στην τιμή. Μπορεί να κοστίσει όλο το κεφάλαιό σας. Επίσης, πρέπει να ελέγξετε τις κριτικές άλλων χρηστών που υποτίθεται ότι παρέχουν ακριβείς πληροφορίες. 

Υπάρχουν μερικές ανταλλαγές που έχουν αποδειχθεί αξιόπιστες. Ας εξετάσουμε τα πιο διάσημα – Binance, Coinbase και Bitfinex:

 • Κάθισμα. Το Binance είναι, χωρίς αμφιβολία, το πιο διάσημο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης. Χρεώνει σχετικά χαμηλές χρεώσεις και είναι μια από τις πιο ασφαλείς πλατφόρμες για συναλλαγές. Η Binance λειτουργεί παγκοσμίως, γεγονός που αποδεικνύει την αξιοπιστία του. Αν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Binance για επιτυχημένη διαπραγμάτευση, διαβάστε το άρθρο Πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance.
 • Bitfinex. Το Bitfinex είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες κρυπτογράφησης που προσφέρει μια βολική διεπαφή και υποστήριξη 24/7 στους πελάτες της. Επιπλέον, μπορείτε να εξατομικεύσετε τη διεπαφή της εφαρμογής, η οποία θα εξυπηρετεί τους στόχους σας. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει έναν δοκιμαστικό λογαριασμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε στρατηγικές συναλλαγών. Στον ιστότοπο, μπορείτε να βρείτε όγκους τιμών και συναλλαγών για κέρματα.
 • Νομισματική βάση. Το Coinbase είναι μια εταιρεία ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων άλλου κόσμου. Προσφέρει μια πλατφόρμα για την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων. Είναι επίσης μία από τις πιο ασφαλείς πλατφόρμες που διαθέτει σημαντικά κεφάλαια και παρέχει υψηλό επίπεδο ασφάλειας για την προστασία των κεφαλαίων των πελατών της.

Crypto Arbitrage: Τέλη προς πληρωμή

Πολλοί έμποροι, ειδικά οι αρχάριοι, μετρούν μόνο το κέρδος που θα κερδίσουν από επιτυχημένες συναλλαγές. Ωστόσο, ξεχνούν το κόστος που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν. Οι χρεώσεις μπορεί να πάρουν ένα καλό κομμάτι των κερδών σας χωρίς να το παρατηρήσετε. Ας εξετάσουμε το κόστος που μπορεί να αντιμετωπίσετε. 

Προμήθεια κατάθεσης / ανάληψης Fiat

Είναι το συνηθέστερο τέλος που εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε λειτουργία της αγοράς. Η χρέωση χρεώνεται από ανταλλαγή όταν καταθέτετε και αποσύρετε χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό σας ή σε πιστωτική κάρτα. Είναι απίθανο να βρείτε μια ανταλλαγή που δεν χρεώνει αυτόν τον τύπο χρέωσης. Έτσι, πρέπει να στοχεύσετε να βρείτε το χαμηλότερο τέλος. 

Το μέγεθος της αμοιβής εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής. Εάν χρησιμοποιείτε πιστωτική κάρτα, η συναλλαγή θα πραγματοποιηθεί αμέσως. Ωστόσο, το κόστος είναι το μεγαλύτερο. Πολλά χρηματιστήρια και χρηματιστές χρησιμοποιούν τραπεζικό έμβασμα. Είναι λίγο πιο αργό, αλλά το τέλος είναι επίσης χαμηλότερο. Σε περίπτωση άμεσης κατάθεσης, θα πληρώσετε τη μικρότερη χρέωση. Ταυτόχρονα, ο χρόνος της συναλλαγής θα αυξηθεί σημαντικά. 

Τέλος συναλλαγής

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι τελών συναλλαγής. Αυτά είναι μια σταθερή αμοιβή, αμοιβή κατασκευαστή και αμοιβή λήψης. Μια σταθερή χρέωση δεν αλλάζει όσον αφορά το βιβλίο, το όγκο και τα βιβλία παραγγελιών. Εάν θέλετε να εκτελέσετε την ανταλλαγή αμέσως, πληρώνετε ένα τέλος ανάληψης. Εάν οι συνθήκες της αγοράς δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να περιμένετε λίγο χρόνο για τον τέλειο αγώνα. Στη συνέχεια, θα πληρώσετε μια χρέωση κατασκευαστή που συνήθως υπερβαίνει την αμοιβή λήψης κατά 2-3 φορές. 

Κατάθεση / Ανάληψη κρυπτονομισμάτων

Είναι μια συνήθης πρακτική ότι οι ανταλλαγές δεν χρεώνουν τέλη εάν καταθέσετε κρυπτονομίσματα. Ωστόσο, εάν η ανταλλαγή πρέπει να δημιουργήσει μια νέα διεύθυνση για το περιουσιακό σας στοιχείο, θα πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος. 

Το τέλος ανάληψης δεν είναι πάντα παρόν. Αλλάζει ανάλογα με την ανταλλαγή στην οποία διαπραγματεύεστε. Ορισμένες ανταλλαγές δεν χρεώνουν αυτήν την χρέωση. 

Πώς να μειώσετε τα τέλη σας

Ακολουθούν οι προτάσεις μας:

 • Εάν βρείτε μια τέλεια αντιστοιχία μεταξύ δύο στοιχείων, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί χωρίς χρονικό διάστημα. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να πληρώσετε τέλη. 
 • Μια άλλη προφανής συμβουλή είναι να χρησιμοποιείτε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων που χρεώνουν χαμηλές χρεώσεις ή δεν τις εφαρμόζουν καθόλου. Διαβάστε τους όρους & προϋποθέσεις προσεκτικά για να γνωρίζετε τυχόν πιθανή χρέωση που μπορεί να χρεώσει η ανταλλαγή από εσάς.
 • Ορισμένες ανταλλαγές δεν χρεώνουν τέλη εάν αποσύρετε κέρματα. Παρ ‘όλα αυτά, συνήθως εφαρμόζουν τέλη εάν θέλετε να αποσύρετε το νόμισμα fiat.
 • Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας είναι η μεγαλύτερη μεταξύ άλλων. Έτσι, για να έχετε γρήγορες αλλά όχι τόσο ακριβές συναλλαγές, επιλέξτε τραπεζικό έμβασμα.
 • Εάν βρείτε μια ανταλλαγή με τη συναλλαγή κατάθεσης, έχετε την ευκαιρία να μειώσετε τις χρεώσεις που θα πρέπει να πληρώσετε. 

Λογισμικό Crypto Arbitrage & Ρομπότ

Αν και το crypto arbitrage φαίνεται σαν μια εύκολη συμφωνία, έχει κάποιες παγίδες που μπορείτε να συναντήσετε. Έτσι, ακόμη και οι επαγγελματίες έμποροι χρησιμοποιούν διαφορετικό λογισμικό και ρομπότ που τους βοηθούν να κάνουν παραγγελίες και να βρουν τέλειες αντιστοιχίσεις στοιχείων. Ευτυχώς, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα λογισμικού που κάνει τη διαδρομή του εμπόρου πολύ πιο εύκολη. 

Πώς λειτουργεί ένα Crypto Arbitrage Bot?

Τα bots εξυπηρετούν δύο βασικούς σκοπούς. Πρώτον, μπορούν να περιορίσουν το κουραστικό έργο για έναν έμπορο. Έτσι, δίνοντάς τους χρόνο να αναζητήσουν μια τέλεια ευκαιρία. Δεύτερον, είναι έτοιμοι να νικήσουν την αγορά και να επωφεληθούν από αυτήν τακτικά. 

Το bot crypto arbitrage είναι ένα σύνολο οδηγιών που βασίζονται στις συνθήκες της αγοράς. Μόλις συναντηθούν, το bot εκτελεί συναλλαγές χωρίς τη συμμετοχή ενός ατόμου. 

Τα bots Crypto arbitrage έχουν προγραμματιστεί για να βρουν αναντιστοιχίες τιμών σε πολλές αγορές ή ανταλλαγές. Μπορούν να ρυθμιστούν για διαφορετικούς τύπους arbitrage. Έτσι, ακολουθούν διαφορετικές στρατηγικές για την εξυπηρέτηση των στόχων του εμπόρου. 

Λογισμικό Crypto Arbitrage

Το λογισμικό Crypto arbitrage χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον για τη δημιουργία της στρατηγικής συναλλαγών σας ή ενός bot χωρίς συγκεκριμένες δεξιότητες κωδικοποίησης. Οι στρατηγικές βασίζονται σε συγκεκριμένους δείκτες. Το λογισμικό είναι ένα πιο περίπλοκο και περιεκτικό εργαλείο για το crypto arbitrage από τα ρομπότ, καθώς τα bots είναι μόνο ένα μέρος αυτών. 

Αυτόματο Crypto Arbitrage. Είναι δυνατόν?

Το αυτοματοποιημένο arbitrage γίνεται όλο και πιο δημοφιλές καθώς είναι πιο ακριβές (αν οι ρυθμίσεις είναι σωστές) και εξοικονομεί χρόνο για τους εμπόρους. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες και ρομπότ που παρέχουν σήματα συναλλαγών ή εκτελούν συναλλαγές υπό συγκεκριμένες συνθήκες, αλλά οι έμποροι μπορούν να εφαρμόσουν τους δικούς τους ειδικούς συμβούλους, εάν είναι εξοικειωμένοι με την κωδικοποίηση. 

Crypto Arbitrage: Πλατφόρμες και οθόνες

Η πλατφόρμα crypto arbitrage και το λογισμικό παρακολούθησης χρησιμοποιούνται από εμπόρους για να βρουν ευκαιρίες arbitrage μεταξύ ορισμένων κρυπτονομισμάτων και altcoin και διαφορετικών ανταλλαγών κρυπτογράφησης σε λειτουργία σε πραγματικό χρόνο. Υποστηρίζουν επίσης τη χρήση πολλών στρατηγικών arbitrage και διαχείρισης ρευστότητας και βοηθούν τους εμπόρους να ακολουθούν τις συνθήκες της αγοράς σε μία εφαρμογή. 

Οι πλατφόρμες Arbitrage έχουν αναπτυχθεί για τη σύνδεση αγοραστών και πωλητών. Τέτοιες πλατφόρμες παρέχουν συναλλαγές σε διαφορετικά χρηματιστήρια, συνήθως διαφέρουν και έχουν μεγάλο αριθμό μεθόδων πληρωμής. Επίσης, ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν επιπλέον τρόπους απόκτησης ανταμοιβών. Για παράδειγμα, η Paxful παρέχει ένα ασφάλιστρο σε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Επίσης, μπορείτε να κάνετε crypto arbitrage στις αγορές διαφορετικών χωρών. Για παράδειγμα, εάν πουλάτε BTC, μπορείτε να βρείτε μια αγορά όπου το BTC είναι πιο δύσκολο να αγοράσετε, επομένως η τιμή του είναι υψηλότερη. 

Το 3Commas είναι ένα άλλο παράδειγμα. Είναι ένα τερματικό συναλλαγών και διαθέτει bots που παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία μέσων για επιτυχημένη διαπραγμάτευση. 

BTC: Ας το Arbitrage

Ας εξετάσουμε πώς μπορείτε να διαιτητείτε το πρώτο κρυπτογράφηση, BTC. 

Απλό Arbitrage

Θα εξετάσουμε δύο ανταλλαγές – το Bitstamp και το Coinbase. 

Η τιμή του Bitcoin στο Bitstamp είναι 9.224,13 $, στο CoinBase 8,165,15 $. Όπως μπορούμε να δούμε, η διαφορά είναι περίπου 1.059 $. 

 • Βήμα 1. Ας υποθέσουμε ότι αγοράζετε 100 BTC στο Bitstamp για 8,165,15 $. Έτσι, ξοδεύετε 816.150 $. Νομισματική βάση
 • Βήμα 2. Μεταφορά νομισμάτων στο Coinbase.
 • Βήμα 3. Πουλήστε 100 BTC στο Coinbase για 9.224.13. Έτσι, κερδίζετε 924.130 $. Bitstamp
 • Βήμα 4. Αφαιρέστε 816.150 $ από 924.130 $. Το κέρδος σας είναι 107.980.

Ωστόσο, θα πρέπει να θυμάστε τα τέλη που ενδέχεται να χρεωθείτε για κατάθεση και ανάληψη. 

Τριγωνικό αρμπιτράζ BTC

Φανταστείτε ότι διαπραγματευόμαστε σε ένα χρηματιστήριο. Παίρνουμε τρία δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Είναι Bitcoin, Ethereum και BNB (Binance Coin). Η κύρια ιδέα των τριγωνικών συναλλαγών είναι ότι καταλήγετε με το κρυπτογράφηση που ξεκινήσατε. 

Εμπορευόμαστε Bitcoin. Για να υπολογίσετε το κέρδος που θα λάβετε από το τριγωνικό arbitrage, θα πρέπει να υπολογίσετε την προσφορά και να ζητήσετε τις τιμές και για τα τρία ζεύγη. Μαντέψτε τις συναλλαγματικές ισοτιμίες για BTC / BNB ανέρχεται σε 462.963, BTC / ETH – 48.9809, ETH / USDT – 148.94 και BNB / USDT – 15.37. Πρέπει να συμπεριλάβουμε την ισοτιμία USDT, επειδή δεν έχουμε συναλλαγματική ισοτιμία για το ζεύγος BNB / ETH.

Τι έχουμε; Θα ανταλλάξουμε 1 BTC σε ETH με την τιμή προσφοράς 48,809 ETH. Τότε θα ανταλλάξαμε το αποτέλεσμα σε USDT και BNB (48.809 ETH = 472.9747 BNB). Το τελευταίο βήμα είναι η ανταλλαγή BNB σε BTC (472.9747 BNB = 1.0216 BTC). Το κέρδος σας είναι σχεδόν 2,5%. 

Αριθμομηχανή

Στο παραπάνω παράδειγμα, εξετάσαμε απλούς υπολογισμούς που δεν περιλαμβάνουν χρεώσεις. Ωστόσο, πρέπει πάντα να θυμάστε ότι οι χρεώσεις μπορεί να μειώσουν σημαντικά τα κέρδη σας. Έτσι, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε λογισμικό ή πλατφόρμες που υπολογίζουν όλες τις λειτουργίες και δείχνουν τα κέρδη σας με 100% ακρίβεια. 

Εάν εξακολουθείτε να μην θέλετε να χρησιμοποιήσετε πλατφόρμες, μπορείτε να κάνετε τον δικό σας υπολογισμό. Ελεγξε το αριθμομηχανή arbitrage δημιουργήσαμε για δύο ανταλλαγές – το Bitfinex και το Binance. 

Σας παρακαλούμε αντιγράψτε αυτό το υπολογιστικό φύλλο Google έγγραφο στο Google Drive ή λήψη του ως αρχείου Excel, ώστε να μπορείτε να αλλάξετε οποιεσδήποτε τιμές:

Όροι που πρέπει να γνωρίζετε

 • Fiat (χρήματα fiat). Είναι κοινά χρήματα που εκδίδονται και συντηρούνται από τις κυβερνήσεις. Τα χρήματα που χρησιμοποιείτε για καθημερινές αγορές και πληρωμές υπηρεσιών. Για παράδειγμα, ευρώ, βρετανική λίρα.
 • Crypto Asset. Είναι ένα ψηφιακό στοιχείο που δημιουργήθηκε ως ένα ανοιχτό και αποκεντρωμένο μέσο πληρωμής. Καταγράφεται στο blockchain. Υπάρχουν τέσσερις τύποι. Πρόκειται για κρυπτονομίσματα, διακριτικά πλατφόρμας, βοηθητικά διακριτικά και διακριτικά συναλλαγών. 
 • Μεταβλητότητα. Είναι ένας βαθμός διακυμάνσεων των τιμών. Η υψηλή μεταβλητότητα αναφέρεται σε τεράστιες διακυμάνσεις της αγοράς που προκαλούνται από απροσδόκητα γεγονότα. Η χαμηλή μεταβλητότητα σημαίνει μικρές αλλαγές στην τιμή λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος των εμπόρων.
 • Βιβλίο παραγγελιών. Είναι ένα καθολικό που συνδυάζει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες παραγγελίες αγοράς και πώλησης που βοηθούν τους εμπόρους να αποφασίσουν.
 • Κατάθεση. Είναι το χρηματικό ποσό που είστε έτοιμοι να επενδύσετε στο λογαριασμό σας για να αγοράσετε μια ασφάλεια.
 • Απόσυρση. Είναι το χρηματικό ποσό που μπορείτε να πάρετε από το λογαριασμό σας μετά από επιτυχημένες συναλλαγές.

συμπέρασμα

Πρέπει σίγουρα να χρησιμοποιήσετε το crypto arbitrage εάν θέλετε να κερδίσετε στην κρυπτογράφηση. Είναι μια απολύτως νόμιμη μέθοδος δημιουργίας χρημάτων. Επιπλέον, τα bots και το λογισμικό θα κάνουν τις συναλλαγές σας ευκολότερες και πιο αποτελεσματικές. Αλλά παρόλο που αυτή η μέθοδος διαπραγμάτευσης δεν είναι περίπλοκη, υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν εισέλθετε στην αγορά. 

Οφέλη και κίνδυνοι

Φαίνεται ότι η διαπραγμάτευση arbitrage φέρνει μόνο οφέλη, κρύβει ορισμένα μειονεκτήματα που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν τη χρησιμοποιήσετε. 

Οφέλη Κίνδυνοι
 • Σχετικά χαμηλού κινδύνουΠρόκειται για μια σχετικά εμπορική επιλογή χαμηλού κινδύνου που μπορεί να αποφέρει αξιοσημείωτες ανταμοιβές εάν γνωρίζετε πώς να τη χρησιμοποιήσετε. 
 • Κανονισμοί KYCΤο KYC σημαίνει “γνωρίστε τον πελάτη σας”. Εάν είστε αρχάριος στο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης, ενδέχεται να χρειαστούν έως και αρκετές ημέρες για την επικύρωση του λογαριασμού σας και την ανάληψη χρημάτων. Έτσι, προτού αρχίσετε να κάνετε το arbitrage, κάντε κάποιες συναλλαγές για να αποκτήσετε αξιοπιστία. 
 • Πολλές ανταλλαγέςΥπάρχουν πολλές ανταλλαγές όπου μπορείτε να βρείτε συναρπαστικές ευκαιρίες για συναλλαγές arbitrage. 
 • Ανταλλαγή εισβολήςΑν και οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, εξακολουθούν να είναι θύματα πειρατείας. Έτσι, υπάρχει υψηλός κίνδυνος απώλειας χρημάτων. 
 • Υψηλή μεταβλητότηταΑν και η υψηλή μεταβλητότητα είναι πιθανός κίνδυνος, εάν γνωρίζετε πώς να το χρησιμοποιήσετε υπέρ σας, μπορεί να προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες arbitrage. Η αγορά κρυπτονομισμάτων θεωρείται μία από τις πιο ασταθείς. 
 • Τέλη ανταλλαγήςΕάν χρησιμοποιείτε δύο ανταλλαγές για το crypto arbitrage, θα πρέπει να γνωρίζετε την πιθανή χρονική καθυστέρηση που θα συμβεί από τη στιγμή που θα ξεκινήσετε την ανάληψη χρημάτων, τη στιγμή που θα εμφανιστούν στον δεύτερο λογαριασμό σας για να ολοκληρώσετε αυτήν τη λειτουργία arbitrage.
 • Απαιτούνται μεγάλες συναλλαγέςΔεν έχει σημασία σε ποια αγορά πραγματοποιείτε συναλλαγές. μόνο το μεγάλο κεφάλαιο θα φέρει σημαντικές ανταμοιβές. Εάν κάνετε arbitrage κρυπτογράφησης σε διάφορα χρηματιστήρια, θα πρέπει να έχετε υπόψη τα τέλη για τις πράξεις ανάληψης. 
 • Πολύ γρήγοραΠαρόλο που η ιδέα του arbitrage κρυπτογράφησης είναι εύκολη, δεν πετυχαίνουν πολλοί έμποροι επειδή απαιτεί σημαντικό χρονικό διάστημα για να αναλύσει την αγορά, να βρει την τέλεια ευκαιρία και να μεταφέρει χρήματα με όριο καθυστέρησης. 
 • Όρια ανάληψηςΠριν κάνετε το arbitrage, ελέγξτε τους όρους & συνθήκες. Εάν η ανταλλαγή έχει περιορισμένο ποσό ανάληψης, δεν θα πετύχετε στο arbitrage.

Συχνές ερωτήσεις

&# 128110; ‍♂️ Είναι νόμιμο το Arbitrage?

Το arbitrage κρυπτονομισμάτων είναι απολύτως νόμιμο. Η βασική ιδέα του arbitrage είναι ότι ένας έμπορος αγοράζει και πουλά ένα κρυπτογραφημένο περιουσιακό στοιχείο όπως οποιαδήποτε άλλη ασφάλεια σε μια αγορά. 

&# 129297; Είναι το Crypto Arbitrage επικερδές το 2020?

Το Crypto arbitrage εξακολουθεί να είναι κερδοφόρο. Σύμφωνα με τον υπολογισμό των συναλλαγών στα χρηματιστήρια Binance και Kraken, μπορείτε να κερδίσετε τουλάχιστον 15 $ για μια συναλλαγή. Έτσι, το ποσό που λαμβάνετε εξαρτάται από τις ευκαιρίες που βρίσκετε σε ανταλλαγές. Επιπλέον, η ανάπτυξη κρυπτονομισμάτων παγκοσμίως έκανε τις αγορές πιο σταθερές και τις ανταλλαγές πιο αξιόπιστες. 

&# 128177; Είναι δυνατό το Crypto Arbitrage στο ίδιο Exchange?

Ναι, μπορείτε να κάνετε arbitrage είτε σε μία ανταλλαγή είτε με μεταφορά χρημάτων μεταξύ πολλών ανταλλαγών. 

&# 128178; Ποια είναι τα καλύτερα ζεύγη Crypto Arbitrage το 2020?

Δεδομένου ότι το BTC είναι ένα από τα κορυφαία κρυπτονομίσματα, θα πρέπει να βρείτε νομίσματα που συνδυάζονται με αυτό. Για παράδειγμα, BTC / LTC, ETH / BTC, ακόμη και BTC / USD. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me