Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ένα μικρό κομμάτι για μένα

Οι έμποροι κρυπτονομισμάτων με γνωρίζουν ως Mikhail Hyipov.

Εμπορεύομαι ενεργά για πάνω από μια δεκαετία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είχα πολλές νίκες και ήττες. Ανεξάρτητα από το πόσο αιματηρή η αποτυχία, δεν σταμάτησα ποτέ τις συναλλαγές. Αντ ‘αυτού, διπλασίασα τη μελέτη μου και ανέπτυξα την τέχνη του εμπορίου.

Ξεκίνησα την καριέρα μου να διαπραγματεύομαι Forex, μετά πήγα σε προωθητικές ενέργειες και συρταριέρα. Κατάφερα να γνωρίσω την κρυπτογράφηση σε βάθος όταν το Bitcoin ήταν 200 $ και όλοι καθόταν στο BTC-e.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπήκα βαθιά στη μελέτη εργαλείων τεχνικής ανάλυσης όπως:

 • Εργαλεία ανάλυσης και στρατηγικές συναλλαγών από τον Thomas DeMark
 • Πλατεία 9, η μέθοδος του Πυθαγόρα και η πραγματική έκλειψη
 • Αρμονικά μοτίβα, φράκταλ και κυκλική ανάλυση
 • Ανάλυση γραφικών και τάσεων
 • Πανοραμική αναθεώρηση και SK-FX
 • Ανάλυση κεριών, tic-tac-toe, Range, Kagi, Renko, Γραμμική ανακάλυψη
 • Ανάλυση συστάδων και ανάλυση όγκου
 • Ανάλυση κυμάτων
 • Διάφοροι δείκτες τάσης και ταλαντωτές
 • Επίσης, έδωσα μεγάλη προσοχή στη μελέτη της ψυχολογίας της αγοράς, της θεμελιώδους ανάλυσης και της μελέτης των συστημάτων διαχείρισης κινδύνου.
 • Μοιράζομαι όλη τη γνώση και την εμπειρία μου στους αγαπημένους μου αναγνώστες δωρεάν.
 • Μπορείτε να βρείτε τα εκπαιδευτικά και αναλυτικά άρθρα και τις προβλέψεις μου στο Διαδίκτυο σε διάφορες πηγές, η κύρια από τις οποίες είναι εδώ

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΟΥ

Η ενεργή μεταβλητότητα και ο χειρισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της αγοράς κρυπτογράφησης. Επομένως, η διαπραγμάτευση με βάση μικρότερα χρονικά διαστήματα (λεπτά διαγράμματα) συγχέει τα πράγματα με τον θόρυβο της αγοράς και τα ψευδή σήματα. Οι συναλλαγές σε τόσο σύντομα χρονικά διαστήματα χωρίς αυτοματοποίηση εξαντλούν ψυχολογικά οποιονδήποτε έμπορο και προκαλεί λάθη.

Αφήστε αυτήν την απογοήτευση πίσω και χρησιμοποιήστε ρομπότ 3commas!

Χρησιμοποιώντας τη δεκαετία γνώσης και εμπειρίας μου, ανέπτυξα μια στρατηγική που λειτουργεί αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε κατάσταση της αγοράς σε πολλά χρονικά διαστήματα.

Κανένας έμπορος με στρατηγική εργασίας δεν θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά του. Ωστόσο, χάρη στα 3commas, έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε συναλλαγές μαζί μου online.

Η εμπορική στρατηγική της GTI MH εμπνέεται από τη δουλειά ενός γνωστού εμπειρογνώμονα εμπόρων και τεχνικών αναλύσεων, Thomas DeMark.

Δημιούργησα ένα μοναδικό σενάριο που υποδηλώνει μη φυσιολογικές υπεραξίες ενός στοιχείου σύμφωνα με τους δείκτες DeMark σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή – μόλις επιτευχθεί, ένα απαραίτητο pullback που δεν είναι πολύ πίσω.

Λαμβάνοντας υπόψη τη γενική τάση του περιουσιακού στοιχείου, η στρατηγική είναι να αναλύσουμε το μοτίβο και να το μετατρέψουμε σε επιτυχημένες συναλλαγές κατά τη διάρκεια της απόσυρσης των τιμών.

Μελέτες δείχνουν ότι η ελάχιστη επαναφορά μετά το λαμβανόμενο σήμα είναι 3%.

Για να ελαχιστοποιηθούν τα πιθανά λάθη, η στρατηγική επικεντρώνεται σε περιθώριο κέρδους 0,5% ανά συναλλαγή. Το σήμα, σύμφωνα με αυτήν τη στρατηγική, δεν καθυστερεί, αλλά συχνά δίνει ένα κορυφαίο σημάδι.

 Η στρατηγική παρέχει μέσο όρο κόστους με μικρο-αυξήσεις της θέσης σας και μείωση του spread βοηθώντας στη δημιουργία περισσότερου κέρδους και λιγότερου κινδύνου. Ο μέσος όρος σάς επιτρέπει να διατηρήσετε το επίπεδο της απαραίτητης αύξησης για το κλείσιμο μιας συναλλαγής Take-Profit σε απόσταση μικρότερη από 3%, ακόμη και λαμβάνοντας υπόψη μια μείωση 6% του σημείου εισόδου.

Όλα τα σήματα θα δοθούν με βάση δεδομένα από την ανταλλαγή BINANCE και αποκλειστικά σε ρευστά μέσα διαπραγμάτευσης.

Για επιλογές που ελπίζουμε ότι θα βοηθήσουν όλους, διαχώρισα τη στρατηγική 3 κανάλια σήματος:

 •   GTI MH BTCUSD – λειτουργεί αποκλειστικά στο ζεύγος BTCUSDT (απλό bot, το ελάχιστο μέγεθος κατάθεσης είναι 240 USD) – ΔΩΡΕΑΝ

 • GTI MH ALTBTC – λειτουργεί αποκλειστικά σε ζεύγη Altcoin / BTC (σύνθετο bot, το ελάχιστο μέγεθος κατάθεσης είναι 0,12 BTC) – μόνο 8,76 $ ανά μήνα

 •   GTI MH ALTUSD – λειτουργεί αποκλειστικά σε ζεύγη Altcoin / USDT (σύνθετο bot, το ελάχιστο μέγεθος κατάθεσης είναι 1200 USDT) – μόνο 8,76 $ το μήνα

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ

Ας υποθέσουμε ότι είστε συνδεδεμένοι στο κανάλι ALTBTC. Οι ρυθμίσεις bot για όλα τα κανάλια είναι ίδιες. Επομένως, αυτό το παράδειγμα θα ισχύει και για άλλα κανάλια της οικογένειας GTI.

Ακολουθώντας τη στρατηγική διαπραγμάτευσης, λάβαμε δύο σήματα αγοράς με μικρό διάστημα το ένα από το άλλο. Δεδομένου ότι αυτό το κανάλι σας επιτρέπει να ανοίξετε έως και 5 συναλλαγές ταυτόχρονα και ένα ζεύγος έως και 3 παραγγελίες, και τα δύο σήματα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία.

Όπως μπορείτε να δείτε, το τελευταίο σήμα πήρε κέρδος σε λιγότερο από 30 λεπτά, γιατί αμέσως μετά το σήμα υπήρχε μια μικρο-επαναφορά, η οποία ήταν αρκετή για να διορθώσει το εισόδημα.

Όσον αφορά το πρώτο σήμα, η κατάσταση με αυτό είναι πολύ πιο ευχάριστη. Το κόκκινο βέλος σηματοδοτεί το αρχικό σημείο εισόδου. Αμέσως μετά, έξι παραγγελίες ασφαλείας παρατάσσονται παρακάτω, οι οποίες έρχονται με συμπύκνωση και αύξηση μεγέθους. Όταν εκτελείται καθεμία από τις έξι παραγγελίες, μια νέα ανοίγει ακόμη χαμηλότερα. Ένα τέτοιο περιθώριο σάς επιτρέπει να πιάσετε τη συμπίεση του κεριού (μια μεγάλη σκιά του κεριού για να βγείτε από τις στάσεις) και να κλείσετε αμέσως τη θέση με ένα καλό κέρδος.

Ωστόσο, στο παράδειγμά μας, αυτό δεν συμβαίνει, αντί για πωλήσεις πανικού, συνεχίστηκε μια συστηματική πτώση.

Το πράσινο πλαίσιο υποδεικνύει τις εκτελεσθείσες ασφαλιστικές παραγγελίες – μόνο 8 από τις 16. Παρακάτω είναι άλλες 6 σε σειρά – επισημαίνονται με μπλε πλαίσιο. Και ακόμη χαμηλότερα, έχω επισημάνει με κόκκινο πλαίσιο, το μέρος όπου θα εμφανιστούν οι δύο τελευταίες εντολές ασφαλείας, σε περίπτωση που η κατάσταση συνεχίσει να επιδεινώνεται.

Κοιτάξτε το παράδειγμα. Κατά την εκτέλεση όλων των παραγγελιών, βλέπουμε ότι η απόκλιση από το επίπεδο της κερδοφορίας δεν υπερβαίνει το 2,55%.

Όπως φαίνεται στον παραπάνω πίνακα, η απόκλιση σταματά ουσιαστικά να αυξάνεται στη δέκατη ασφαλιστική σειρά. Παύει να αναπτύσσεται για να διατηρήσει την υψηλή πιθανότητα μετάβασης σε κερδοφόρα θέση, ακόμη και σε μια πτώση 6% από την είσοδο. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βλέπουμε ένα βάθος ανάληψης πιο σημαντικό από αυτό.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει ότι η συμπίεση των ασφαλιστικών παραγγελιών σχετίζεται με αξιόπιστα κανάλια συναλλαγών και επίπεδα υποστήριξης που είναι αρκετά ικανά να παρέχουν τουλάχιστον βραχυπρόθεσμη ανοδική ανάκαμψη, μετά την οποία θα καθορίσουμε το κέρδος.

Όπως μπορείτε να δείτε, πολύ σύντομα, η τιμή ξεπέρασε το επίπεδο διάλειμμα – σημειώθηκε με πορτοκαλί βέλος και είναι πολύ κοντά στο επίπεδο της κερδοφορίας. Αλλά ας φανταστούμε το χειρότερο σενάριο και δεν έχει συμβεί ποτέ ανατροπή.

Σε αυτήν την περίπτωση, έχετε δύο επιλογές:

 1. Διορθώστε τις απώλειες που δεν υπερβαίνουν το 1% της κατάθεσής σας. Για να το κάνετε αυτό, διορθώστε με απόκλιση 4-5% από το επίπεδο διάλειμμα ή περίπου 10% από τη στιγμή της εισόδου. Δεδομένου ότι η είσοδος πραγματοποιείται με τοπική πτωτική ώθηση, από την αρχή του φθινοπώρου, θα έχει ήδη βάθος 15-20%. Οι έμποροι που βρίσκονται σε κρυπτογράφηση εδώ και πολύ καιρό γνωρίζουν ότι τέτοιες ισχυρές καταρρεύσεις, χωρίς αντίστροφη επαναφορά, είναι εξαιρετικά σπάνιες και συνήθως σχετίζονται με κάποια ανωτέρα βία. Αλλά και πάλι, ακόμη και σε αυτήν την περίπτωση, η ζημία δεν θα υπερβαίνει το 1% της κατάθεσης, η οποία αντιστοιχεί στους τυπικούς κανόνες διαχείρισης κινδύνων.
 2. Εάν είστε πιο συντηρητικοί και δεν θέλετε να δεχτείτε ούτε μια απώλεια 1%, υπάρχει η ευκαιρία να βγείτε από το νερό και να κερδίσετε. Υπάρχει μια μαγική λειτουργία για την αντιστροφή της συναλλαγής.

 Αφού το ενεργοποιήσετε, το bot θα ακυρώσει τις ανοιχτές παραγγελίες σας και ένα νέο bot θα σχεδιάσει στρατηγικά για την κρυπτογράφηση που έχετε ήδη αγοράσει. Η νέα στρατηγική θα παίξει το φθινόπωρο. Η ιδιαιτερότητά του είναι ότι λειτουργεί σε μια πτώση, αλλά χωρίς καμία μόχλευση.

 Λειτουργεί με την ίδια αρχή με το κλασικό bot, μόνο στην αντίθετη κατεύθυνση. Πωλεί τη βασική παραγγελία στην τρέχουσα θέση και εξαργυρώνει χαμηλότερα κατά ένα καθορισμένο ποσοστό. Εάν το crypto ξεδιπλώνεται και ανεβαίνει, τότε καταγράφουμε αύξηση στις ασφαλιστικές παραγγελίες. Σε κάθε περίπτωση, θα είναι επωφελές για εμάς, καθώς, με την ανάπτυξη της βιόλας, θα λάβουμε περισσότερο από το υποκείμενο περιουσιακό μας στοιχείο (αντισταθμίζουμε τις απώλειές μας).

 Με αυτήν τη μέθοδο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Δεν θα σας προστατεύσει από απώλειες σε περίπτωση κατάρρευσης και της συνέχισης της τάσης. Είναι αντ ‘αυτού ένας τρόπος μέτρησης μιας θέσης, χωρίς να την αυξάνει, κοντά στις τρέχουσες τιμές στην περίπτωση που υπάρχουν προσδοκίες αντίστροφης επαναφοράς.

 Επομένως, μπορώ να προτείνω αυτήν τη μέθοδο ακόμη και για έμπειρους εμπόρους. Και για τη φήμη μου, μπορώ να πω ότι λειτουργεί και λειτουργεί καλά!

 Εάν αποφασίσετε ξαφνικά να πάτε με αυτόν τον τρόπο, μην ξεχάσετε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις.

 1. Φροντίστε να κάνετε τις παραγγελίες βάσης και ασφάλισης σε αναλογία 2 προς 1
 2. Βεβαιωθείτε ότι το υπόλοιπο που χρησιμοποιείται δεν υπερβαίνει το 100%

3. Το άνοιγμα της συναλλαγής θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό

4. Επίπεδο κέρδους 0,5%

5. Το επιτόκιο πρέπει να διαμορφώνεται ανάλογα με τον όγκο

6. Ο μέγιστος αριθμός εντολών ασφαλείας – 16

7. Ο αριθμός των ταυτόχρονα ενεργών παραγγελιών ασφαλείας – 6

8. Απόκλιση τιμών για την παραγγελία ασφαλείας – 0,84

9. Ο συντελεστής του όγκου των παραγγελιών ασφαλείας – 1.04

10. Βήμα πολλαπλασιαστής των παραγγελιών ασφαλείας – 0,88

Αποτελέσματα καναλιού:

 • Για το κανάλι GTI MH BTCUSD, τα αποτελέσματα του bot είναι εδώ
 • Για το κανάλι GTI MH ALTBTC, τα αποτελέσματα του bot είναι εδώ
 • Για το κανάλι GTI MH ALTUSD, τα αποτελέσματα του bot είναι εδώ

Για να συνοψίσουμε τα αποτελέσματα εν συντομία, πρακτικά δεν υπάρχουν απώλειες στα κανάλια, με εξαίρεση την αρχή, όταν οι ρυθμίσεις δοκιμάστηκαν σε πραγματικούς λογαριασμούς. Τώρα, αυτά τα σήματα είναι εξαιρετικά κερδοφόρα και φέρνουν ένα σταθερό εισόδημα!

 ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΑΛΙΟΥ 

 1. Χρησιμοποιήστε έναν ξεχωριστό λογαριασμό στην ανταλλαγή για να εργαστείτε με σήματα GTI. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή έλλειψης χρημάτων για την πραγματοποίηση ασφαλιστικών παραγγελιών λόγω διασταυρούμενων συναλλαγών από άλλα κανάλια ή κατά τη διάρκεια μη αυτόματης διαπραγμάτευσης.
 1. Ελέγξτε το ελάχιστο επίπεδο χρημάτων στη διαχείριση του bot. Ελλείψει ανοικτών θέσεων, το μέγιστο ποσό χρημάτων που χρησιμοποιείται από το bot πρέπει να είναι μικρότερο ή ίσο με το δωρεάν υπόλοιπο. Εάν αυτό δεν συμβαίνει, πρέπει είτε να μειώσετε το μέγεθος της θέσης του bot είτε να συμπληρώσετε το υπόλοιπο για διαχείριση.
 1. Μην αλλάξετε τις ρυθμίσεις bot. Οι ρυθμίσεις του bot έχουν τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν την βέλτιστη αναλογία κινδύνου-ανταμοιβής για τη στρατηγική συναλλαγών μας συγκεκριμένα. Τυχόν μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένη κερδοφορία ή αυξημένους κινδύνους!

Μπορείτε να βρείτε τις πιο πρόσφατες ρυθμίσεις για bots στους παρακάτω συνδέσμους:

 • Για το κανάλι GTI MH BTCUSD, οι ρυθμίσεις bot είναι εδώ
 • Για το κανάλι GTI MH ALTBTC, οι ρυθμίσεις bot είναι εδώ
 • Για το κανάλι GTI MH ALTUSD, οι ρυθμίσεις bot είναι εδώ
 1. Γίνετε μέλος της κοινότητάς μας σε τηλεγραφήματα https://t.me/GoodTradingIdea / ΣΗΜΑΤΑ GTI. Χάρη σε αυτό το κανάλι, θα λάβετε γρήγορα μια ειδοποίηση σχετικά με τις τελευταίες αλλαγές στις ρυθμίσεις των bots, των στρατηγικών διαπραγμάτευσης και όλων των άλλων ειδήσεων που σχετίζονται με τα κανάλια συναλλαγών. Επίσης, σε περίπτωση ερωτήσεων, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με την ανοιχτή συνομιλία μας GTI CHAT. Θα σε βοηθησουμε!

Καλή τύχη και καλό κέρδος!

Χαιρετισμοί,

Mikhail @Hyipov

 ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ: Ο Πάροχος σημάτων δεν δημοσιεύει συμβουλές σχετικά με τη χρήση κρυπτονομισμάτων ή την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Παρόλο που ο ιστότοπος περιέχει πληροφορίες σχετικά με έναν αλγοριθμικό δείκτη που δημιουργήθηκε από το Signals Provider, δεν παρέχει στον αναγνώστη του καμία οικονομική συμβουλή. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για δεδομένα που δημοσιεύει ο δείκτης, καθώς είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι, είτε σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) είτε με άλλο τρόπο, για τυχόν ζημιά, δαπάνη ή άλλη απώλεια που ενδέχεται να υποστείτε λόγω τέτοιων πληροφοριών ή οποιασδήποτε εμπιστοσύνης που μπορεί να προσφέρετε σε αυτές τις πληροφορίες.

Το περιεχόμενό μας προορίζεται να χρησιμοποιηθεί και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Είναι σημαντικό να κάνετε την ανάλυσή σας πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επένδυση με βάση τις περιστάσεις σας .. Οι προηγούμενες επιδόσεις από τον αλγοριθμικό δείκτη δεν αποτελούν οδηγό για το μέλλον. Για την αποφυγή οποιασδήποτε αμφιβολίας, ο Πάροχος Σημάτων και τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες ή υπάλληλοι, δεν εμφανίζονται ως Σύμβουλοι Εμπορευμάτων Εμπορευμάτων (“CTA”) ή Εξουσιοδοτημένοι Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι (“AFAs”). Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν την αναπαράσταση, όλες οι πληροφορίες, τα δεδομένα και το υλικό που παρέχονται από τον Πάροχο Σημάτων και τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες ή υπαλλήλους, προορίζονται μόνο για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να θεωρούνται συγκεκριμένες επενδυτικές συμβουλές.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me