Ρυθμίσεις bot για σήματα Koala στο 3Commas.

γεια σε όλους!

Εδώ, συνεχίζω να δημοσιεύω σχετικά με τα σήματα για bots που διατίθενται στο 3Commas Marketplace. Το επόμενο σήμα είναι Σήματα Κοάλα: θα καταλάβουμε τι είναι αυτό το σήμα, τι μπορείτε να ανταλλάξετε όταν το χρησιμοποιείτε και ποιες ρυθμίσεις προτείνει ο προγραμματιστής.

Περιεχόμενα:

 1. Εγγραφή και σύνδεση της ανταλλαγής στο 3Commas.
 2. Διαθέσιμα ζεύγη και ανταλλαγές.
 3. Προτεινόμενες στρατηγικές για Σήματα Κοάλα.
 4. Πώς να ορίσετε ένα bot για Σήματα Κοάλα στο 3Commas.
 1. Εγγραφή και σύνδεση της ανταλλαγής στο 3Commas.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω https://3commas.io/?c=tc12655, αυτός είναι ο σύνδεσμος παραπομπής που σας προσφέρει έκπτωση 10%.

Μετά την εγγραφή, θα λάβετε 7 ημέρες δωρεάν λογαριασμό Pro με όλες τις δυνατότητες. Στη συνέχεια, εάν η κατάθεσή σας είναι μικρότερη από 750 $, η υπηρεσία με όλες τις δυνατότητες θα παραμείνει δωρεάν για εσάς. Εάν έχετε περισσότερα από 750 $ στο λογαριασμό σας, επιλέξτε μία από τις συνδρομές. Για να δουλέψω με Σήματα Κοάλα, είναι πιο βολικό να χρησιμοποιείτε σύνθετα bots και θα περιγράψω όλες τις ρυθμίσεις μόνο για ένα τέτοιο bot που είναι διαθέσιμο σε λογαριασμό Pro.

Μετά την εγγραφή στο 3Commas, συνδέστε το ανταλλαγή Binance χρησιμοποιώντας το API σας. Πώς να το κάνετε αυτό διαβάστε εδώ: https://support.3commas.io/hc/en-us/articles/360000225253

Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κλειδί API για το Binance: https://support.3commas.io/hc/en-us/articles/360000221733

2. Διαθέσιμα ζεύγη και ανταλλαγές.

Διαθέσιμα ζεύγη και ανταλλαγές για Σήματα Κοάλα:

Τα σήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο στο BINANCE και μόνο στο BTC.

3. Προτεινόμενες στρατηγικές για σήματα Koala.

Παρακάτω θα περιγράψω τις προτεινόμενες στρατηγικές για τη διαμόρφωση ενός bot 3Commas που είναι σχετικές από τις 08.07.2019, αλλά πάντα να θυμάστε ότι οι προτάσεις δεν είναι οι κανόνες και όλοι οι κίνδυνοι που αναλαμβάνετε μόνοι σας και χρησιμοποιώντας την κατάθεσή σας.

Ιστορικά, Σήματα Κοάλα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μέσω του bot KoalaTradingBot, αλλά η ομάδα του 3Commas κατάφερε να το συνδέσει στην υπηρεσία μας.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπο https://koalabot.io/ Η περιγραφή της αρχής της παραγωγής σήματος είναι διαθέσιμη. Ο πωλητής δεν αποκαλύπτει δεδομένα και πολλά άτομα δεν τα χρειάζονται γενικά. Όλοι ενδιαφερόμαστε για το πόσο κερδοφόρα είναι, επομένως θα το δοκιμάσουμε ή θα εξετάσουμε τις αναφορές μου και θα λάβουμε τις δικές μας εμπορικές αποφάσεις

Υπάρχουν 5 τύποι σημάτων:

1. #swing: ανάληψη κινδύνου για ασταθείς αγορές.

2. #scalp: αναζητά συχνά, μικρά κέρδη.

3. #pivot: στρατηγική αντιστροφής.

4. # αναπήδηση: αναπήδηση τιμών αλιευμάτων.

5. # δυναμικό: δυναμική διακοπή απώλειας.

Στατιστικά είναι διαθέσιμα στο κανάλι Telegram https://t.me/KoalaChat – πρόκειται για συνομιλία όπου συζητούνται ρυθμίσεις και άλλα επείγοντα θέματα. Γράφοντας την εντολή / στατιστικά σε αυτό το κανάλι, θα λάβετε στατιστικά στοιχεία για την κερδοφορία των παραπάνω σημάτων ως εξής:

Από 08.07.2019, το bot 3Commas λαμβάνει σήματα από το κανάλι #bounce.

Εδώ, στον Πίνακα 2, είναι μια σύγκριση των ρυθμίσεων για διαφορετικά σήματα:

Επίσης, μπορείτε να λάβετε σήμα πώλησης ότι η συμφωνία θα κλείσει. Το σήμα πώλησης δεν θα λειτουργεί μόνο σε περίπτωση που έχει ήδη ξεκινήσει το Trailing Take Profit με λιγότερο ποσοστό, οπότε η συμφωνία σας θα κλείσει κατά το ποσοστό TP.

τέσσερα. Διαμόρφωση Bot στο 3Commas για σήματα Koala.

Εάν αποφασίσετε να πάρετε Σήματα Κοάλα, προχωρήστε στο βήμα 1. Αγορά σήματος.

 1. Αγορά σήματος:

Εάν όλα είναι εντάξει, θα δείτε τα εξής:

2. Διαμορφώστε ένα bot. Θα χρησιμοποιήσουμε τις προτάσεις που δίνονται στον Πίνακα 2 για σήματα # bounce.

Δημιουργία bot:

Θα το κάνουμε με ενότητες:

 • Κύριες ρυθμίσεις
 • Ζεύγη (Επιλέξτε όλα τα ζευγάρια σε BTC)

Θα μοιάζει με αυτό:

Εάν αποφασίσετε να αφαιρέσετε οποιοδήποτε ζεύγος, απλώς κάντε κλικ στο σταυρό στα δεξιά του ζεύγους.

 • Στρατηγική

Σημείωση: μην ορίσετε ένα ελάχιστο ποσό 0,001 BTC στην «αρχική τιμή παραγγελίας» επειδή όταν εργάζεστε με Stop Loss -4%, ένα bot δεν θα μπορεί να κλείσει τη συμφωνία λόγω πτώσης αξίας κάτω από το ελάχιστο, χρησιμοποιήστε την αξία του 0,0011 και άνω.

 • Όρος ανοίγματος συμφωνίας – εάν δεν έχετε Σήματα Κοάλα στη λίστα, δεν το έχετε αγοράσει ακόμη και πρέπει να επιστρέψετε στο βήμα 1 «Αγορά σήματος»:
 • Πάρε κέρδος
 • Παραγγελίες ασφαλείας (πρώτα ρυθμίστε αυτήν την ενότητα, διαφορετικά δεν θα μπορείτε να ορίσετε 4% για Stop Loss)
 • Σταματήστε την απώλεια

 • Προηγμένες ρυθμίσεις

Τώρα το bot έχει ρυθμιστεί. Κάντε κλικ

Λάβετε μια υπενθύμιση ότι πρέπει να εκτελέσετε το bot.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Εκτέλεση

Ολοκληρώσαμε τη διαμόρφωση bot για Σήματα Κοάλα.

Αφήνω τον σύνδεσμο για το bot που μόλις δημιουργήσαμε μαζί σας εδώ: https://3commas.io/bots/518262/shared_show?url_secret=67920ff9bc, κάνοντας κλικ σε αυτόν μπορείτε να το αντιγράψετε, να το προσαρμόσετε ή να δείτε τα στατιστικά στοιχεία του έργου του.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map