Θέλετε να βελτιστοποιήσετε την απόδοση του πορτοφολιού σας με ρομπότ συναλλαγών?

Το λογισμικό αυτοματοποίησης μπορεί να αυξήσει το παιχνίδι κρυπτογράφησής σας και να σας βοηθήσει να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από κάθε συναλλαγή. Αλλά πώς βρίσκετε το καλύτερο bot συναλλαγών κρυπτογράφησης?

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να αναπτύξετε το χαρτοφυλάκιο κρυπτογράφησης με ρομπότ συναλλαγών.

Βασικά στοιχεία συναλλαγών

Ας εξετάσουμε πρώτα ορισμένους ορισμούς. Τα bots συναλλαγών είναι προγράμματα λογισμικού που μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων. Το κάνουν μέσω διαφόρων αλγορίθμων που τους επιτρέπουν να εντοπίζουν τάσεις και να εκτελούν συναλλαγές όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Μπορείτε να καθορίσετε ένα σύνολο παραμέτρων και το bot σας θα τις ακολουθήσει για να κάνει τις συναλλαγές σας ενώ είστε μακριά. Τα ρομπότ δεν είναι τίποτα νέο ή εξωτικό. Οι επενδυτές hedge fund και χρηματιστηρίου χρησιμοποιούν παρόμοιο λογισμικό αυτοματισμού για χρόνια.

Δεδομένου ότι η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων βασίζεται πολύ στο τέλειο χρονοδιάγραμμα, είναι λογικό να ανατεθούν ορισμένες από τις πιο τεχνικές πτυχές της επένδυσης σε αξιόπιστα προγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο, οι έμποροι μπορούν να διασφαλίσουν ότι δεν θα υπερβάλλουν ούτε θα πουλήσουν. Τα εμπορικά bots βοηθούν επίσης τους εμπόρους να παραμείνουν στο παιχνίδι καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα bots συναλλαγών αναλύουν διάφορους παράγοντες, όπως:

 • Παγκόσμιες τάσεις
 • Τιμή
 • Ενταση ΗΧΟΥ
 • Σειρά
 • χρόνος
 • Ιστορικά δεδομένα

Μέσω των παραπάνω δεδομένων, τα bots μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις συναλλαγές και να λάβουν σωστές αποφάσεις με βάση τις προκαθορισμένες παραμέτρους σας.

Δεν είναι όλα τα bots συναλλαγών ίδια. Σήμερα, πολλά bots είναι δωρεάν για χρήση και πολλοί ερασιτέχνες επενδυτές Bitcoin τα χρησιμοποιούν για να αυξήσουν την απόδοση των συναλλαγών τους. Υπάρχουν επίσης premium bots που προσφέρουν καλύτερη λειτουργικότητα σε τιμή.

Ωστόσο, τα bots είναι τόσο καλά όσο ο έμπορος που τα χειρίζεται, όπως θα δούμε παρακάτω.

Η δύναμη των καλών εργαλείων συναλλαγών

Μερικοί ερασιτέχνες έμποροι πιστεύουν ότι τα ρομπότ συναλλαγών είναι παθητικοί δημιουργοί εισοδήματος. Αυτό είναι ψεύτικο. Τα bots είναι αξιόπιστα και ισχυρά εργαλεία, αλλά πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε σωστά για να κερδίσετε χρήματα.

Τα πιο ισχυρά bots συναλλαγών σάς επιτρέπουν να καθορίσετε παραμέτρους συναλλαγών που θα μιμούνται τον τρόπο που κάνετε τις συναλλαγές σας χειροκίνητα. Εάν δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές χωρίς bot συναλλαγών, πιθανότατα, θα προγραμματίσετε λάθος το bot σας.

Δεδομένου ότι οι αγορές κρυπτογράφησης αλλάζουν καθημερινά, η διαμόρφωση bot θα χρειαστεί επίσης τακτικές ενημερώσεις. Μια στρατηγική που λειτούργησε σήμερα μπορεί να μην λειτουργεί αύριο, οπότε πρέπει να επιστρέφετε στο bot σας και να το προσαρμόζετε συχνά.

Οι κίνδυνοι συναλλαγών

Μόλις οριστεί και ενεργοποιηθεί, τα ρομπότ κρυπτογράφησης λαμβάνουν οικονομικές ενέργειες για λογαριασμό σας χωρίς την άδειά σας. Όταν εμπιστεύεστε τα χρήματά σας σε κάποιον άλλο, υπάρχει πάντα κίνδυνος.

Η διαπραγμάτευση bots μπορεί να μην είναι μια νέα εφεύρεση, αλλά η ίδια η αγορά κρυπτογράφησης είναι νέα. Αυτό ανοίγει πολύ χώρο για λάθη. Οι δυσλειτουργίες λογισμικού, οι διακοπές λειτουργίας του διακομιστή, οι εισβολές και το απλό σφάλμα χρήστη μπορούν να σας κοστίσουν πολλά χρήματα.

Εάν το bot σας είναι ξεπερασμένο ή με κακή κωδικοποίηση, θα είναι επιρρεπές σε δυσλειτουργίες και σφάλματα. Ακόμα κι αν το bot είναι σταθερό, οι διακομιστές συναλλαγών ενδέχεται να βιώσουν αυτό που είναι γνωστό ως συντριβή φλας, που βλάπτει ολόκληρη την αγορά σε λίγα δευτερόλεπτα.

Οι χάκερ μπορούν επίσης να στοχεύουν έναν συγκεκριμένο έμπορο. Αυτός είναι ένας μεγάλος κίνδυνος, ειδικά όταν συνδυάζεται με κάποιο είδος απάτης ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) για τη λήψη των προσωπικών δεδομένων του εμπόρου. Τέλος, υπάρχουν κίνδυνοι αποκλειστικά επειδή οι έμποροι κάνουν λάθη. Ένα επιπλέον μηδέν στο πεδίο εισαγωγής μπορεί να κάνει το bot σας να αγοράσει δέκα φορές υψηλότερο, γεγονός που μπορεί να καταστρέψει το πορτοφόλι σας.

Αξιόπιστα και αξιόπιστα Bots συναλλαγών

Λοιπόν, ποιο bot επιλέγετε για τις συναλλαγές σας; Η εμπλοκή του πορτοφολιού σας σε ένα λογισμικό μπορεί να ακούγεται τρομακτικό, αλλά οι ανταμοιβές αξίζουν τον κόπο. Παρακάτω ρίχνουμε μια σύντομη ματιά σε μερικά από τα πιο αξιόπιστα bots συναλλαγών κρυπτογράφησης.

3Commas

Το 3Commas είναι ίσως το πιο δημοφιλές και με υψηλότερη βαθμολογία bot συναλλαγών κρυπτογράφησης. Επιτρέπει στους εμπόρους να αυτοματοποιούν συναλλαγές για Bitcoin και τα περισσότερα altcoins σε ένα ευρύ φάσμα ανταλλαγών.

Αυτό είναι ένα bot που σας προσφέρει έναν διαισθητικό ταμπλό. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο 3Commas SmartTrade από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Δίνει στους εμπόρους τη δυνατότητα να ελέγχουν όλες τις συναλλαγές τους και το παρελθόν ιστορικό συναλλαγών τους. Το πρόγραμμα συνοδεύεται από όλες τις καμπάνες και τους σφυρίχτρες που θα περιμένατε, όπως:

 • Απώλειες στοπ
 • Μέση συναλλαγή αναθεώρησης
 • Αντιγραφή συναλλαγών
 • Δοκιμές μοντέλου
 • Ανάλυση ιστορικών δεδομένων

Οι τιμές για 3Commas ξεκινούν από $ 29 USD ανά μήνα και φτάνουν τα 99 $ USD ανά μήνα. Οι επιχειρήσεις μπορούν να ζητήσουν έναν εταιρικό λογαριασμό, ο οποίος είναι προσαρμοσμένος στις προδιαγραφές τους.

Άλλα αξιόπιστα bots

Εκτός από το 3Commas, υπάρχουν πολλά άλλα αξιόπιστα bots συναλλαγών που μπορείτε να βρείτε. Να προσέχετε πάντα τα μηνιαία τέλη. Τα δωρεάν bots μπορεί να είναι υπέροχα για αρχάριους, αλλά συχνά είναι πολύ απλά για να κάνουν μια πραγματική διαφορά.

Μερικοί απατεώνες πωλούν ρομπότ που υπόσχονται απίστευτη απόδοση. Στον κόσμο των crypto bots, αν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε μάλλον είναι.

Χρησιμοποιώντας το 3Commas ως παράδειγμα, έχετε μια σύγκριση αναφοράς των υπηρεσιών και των τιμών. Εάν το 3Commas δεν σας ταιριάζει, αναζητήστε bots που προσφέρουν παρόμοιες λειτουργίες με συγκρίσιμο κόστος. Εάν είστε νέος έμπορος, μην πληρώνετε περισσότερα από $ 30 USD το μήνα για το bot συναλλαγών σας, καθώς υπάρχουν φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις.

Ό, τι κι αν αποφασίσετε, θυμηθείτε ότι πρέπει πάντα να κάνετε την εργασία σας πριν εμπιστευτείτε το πορτοφόλι σας σε ένα εμπορικό bot ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο αυτοματισμού.

Βρείτε το καλύτερο Bot Crypto Trading στα 3commas

Αν ψάχνετε για το καλύτερο bot συναλλαγών κρυπτογράφησης, σας καλύπτουμε. Εδώ στο 3Commas, προσφέρουμε εργαλεία διαπραγμάτευσης κρυπτογράφησης κορυφαίου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένων μερικών από τα πιο αποτελεσματικά bots στην αγορά σήμερα.

Ελάτε μέσα και ρίξτε μια ματιά στα εργαλεία που θα αυξήσουν τις συναλλαγές σας και θα ενισχύσουν την αποτελεσματικότητα του πορτοφολιού σας σήμερα!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me