Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των αγορών κρυπτογράφησης είναι ότι δεν κλείνουν ποτέ.

Για να είστε ένας αποτελεσματικός έμπορος κρυπτογράφησης, πρέπει να είστε σε θέση να επωφεληθείτε από την κίνηση των τιμών όποτε συμβεί.

Εάν μόλις ξεκινήσετε, μπορεί να είναι απίστευτα αγχωτικό να αποσυνδεθείτε και να αναρωτιέστε πώς έχουν οι επενδύσεις σας. Ευτυχώς, τα crypto bots σάς επιτρέπουν να εφαρμόζετε τις στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης 24/7.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε τι είναι τα ρομπότ συναλλαγών, πώς λειτουργούν και γιατί πρέπει να χρησιμοποιεί κάποιος σοβαρός έμπορος κρυπτογράφησης.

Τι είναι το Bots Trading?

Τα bots συναλλαγών είναι ειδικά σχεδιασμένα προγράμματα λογισμικού που εκτελούν τις στρατηγικές συναλλαγών σας χωρίς να τα παρακολουθείτε. Συνδέονται απευθείας με την επιλεγμένη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων και αναζητούν συνεχώς προ-προγραμματισμένους όρους αγοράς ή πώλησης.

Τα Crypto trading bots βασίζονται σε λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για αυτόματη ανταλλαγή αποθεμάτων. Λειτουργούν με πολύ παρόμοιους τρόπους. Δημιουργείτε μια στρατηγική για συναλλαγές και μετά προγραμματίζετε σε συνθήκες που αναζητά το bot σας.

Εάν βλέπει κίνηση ή δείκτες που ταιριάζουν με την προγραμματισμένη στρατηγική σας, θα εκτελέσει μια παραγγελία. Όλα αυτά χωρίς να σας ενοχλούν ποτέ.

Οφέλη ενός Crypto Bot

Πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτό αναρωτιούνται πιθανώς γιατί κάποιος θα ήθελε να παραδώσει τον έλεγχο των επενδύσεών του σε έναν υπολογιστή. Η χρήση ενός bot είναι ένα μεγάλο βήμα που πρέπει να κάνετε, αλλά μόλις καταλάβετε τα οφέλη γίνεται πολύ πιο εύκολο.

Η ημερήσια διαπραγμάτευση λειτουργεί μόνο εάν έχετε μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική βασισμένη σε καλή ανάλυση. Σχεδόν πιο σημαντικό όμως είναι η ικανότητα εκτέλεσης της στρατηγικής σας χωρίς να αφήσετε το συναίσθημα να θολώσει την κρίση σας.

Συναισθηματικός

Ένα ψυχρό μη συναισθηματικό μηχάνημα είναι στην πραγματικότητα ένα καλό πράγμα που έχετε όταν ασχολείστε με τις καθημερινές συναλλαγές. Το crypto bot δεν πρόκειται να επηρεαστεί από ένα «συναίσθημα» και να πάρει μια συναισθηματική απόφαση. Θα εξετάσει τις πληροφορίες που λαμβάνει, θα τις συγκρίνει με μια αλγοριθμική στρατηγική και θα λάβει μια συναισθηματική απόφαση.

Σε οικονομικά ζητήματα, η λογική ξεπερνά πάντα το συναίσθημα.

Βελτιωμένη ταχύτητα συναλλαγών

Οι έμποροι ημέρας πρέπει να είναι γρήγοροι. Οι συνθήκες που διαχωρίζουν ένα καλό εμπόριο και ένα κακό εμπόριο μπορούν να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν σε δευτερόλεπτα. Εάν παρακολουθείτε χειροκίνητα τις μεταβολές των τιμών, ενδέχεται να μην έχετε χρόνο να αντιδράσετε σε μια πλεονεκτική θέση.

Ένα bot συναλλαγών δεν έχει κανέναν από αυτούς τους περιορισμούς. Κυριολεκτικά σκέφτεται και ενεργεί με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από μικρές κινήσεις για πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα. Έχοντας αυτή την επιπλέον στιγμή μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ κέρδους και ζημίας.

Λεπτομερή εργαλεία ανάλυσης

Πολλά bots κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν επίσης εργαλεία ανάλυσης υψηλής ποιότητας. Επανεξέταση είναι ένα από τα δοκιμασμένα και αληθινά εργαλεία σε ένα οπλοστάσιο εμπόρων ημέρας. Σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τις στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης σε ιστορικά δεδομένα. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε πώς θα είχατε κάνει για διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δοκιμάσετε πολλές στρατηγικές έως ότου βρείτε αυτό που σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να συγκρίνετε την αποτελεσματικότητα διαφορετικών στρατηγικών σε πραγματικό χρόνο.

Τι να ψάξετε σε ένα Bot

Μόλις αποφασίσετε να συνεχίσετε την εμπορία bot, θα πρέπει να επιλέξετε ένα crypto bot για χρήση. Υπάρχουν εκατοντάδες διαφορετικά bots στην αγορά. Πρέπει να κάνετε την έρευνά σας για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

Μέθοδος πληρωμής

Τα υψηλής ποιότητας εμπορικά bots κοστίζουν χρήματα. Υπάρχουν διαθέσιμες εκδόσεις ανοιχτού κώδικα, αλλά δεν έχουν πουθενά κοντά στο ίδιο επίπεδο χρησιμότητας. Πολλά δωρεάν bots κρυπτογράφησης έχουν κακή ασφάλεια, στερούνται κρίσιμων δυνατοτήτων και μερικά έχουν ακόμη σχεδιαστεί ως κακόβουλο λογισμικό. Εάν είστε πραγματικά τεχνικά καταλαβαίνεις, μπορείτε ακόμη και Φτιάξε το δικό σου bot συναλλαγών.

Για high-end bots, μπορείτε είτε να αγοράσετε ένα πρόγραμμα είτε να χρησιμοποιήσετε μια συνδρομητική υπηρεσία. Με ποιον επιλέγετε να πάτε εξαρτάται από το είδος του ατόμου που είστε και ποια χαρακτηριστικά χρειάζεστε. Τα αγορασμένα bots μπορούν να κατασκευαστούν πολύ καλά, αλλά οι συνδρομητικές υπηρεσίες προσφέρουν γενικά περισσότερη υποστήριξη και δυνατότητες.

Ασφάλεια και λειτουργικότητα

Τα ρομπότ κρυπτογράφησης συνδέονται απευθείας με τους λογαριασμούς πορτοφολιού σας σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων. Έχουν την πλήρη εξουσία να αγοράζουν και να πωλούν crypto στο όνομά σας με λίγους περιορισμούς. Είναι απίστευτα σημαντικό να ελέγξετε το ιστορικό ασφαλείας του επιλεγμένου bot σας.

Μάθετε αν έχουν παραβιαστεί στο παρελθόν και αν ήταν σφάλμα χρήστη ή ελάττωμα στο ίδιο το bot. Κάθε bot που θα επιλέξετε θα πρέπει να έχει ένα εξαιρετικό αρχείο ασφαλείας. Πάντα ανακαλύψτε πόσο ενεργό είναι το δίκτυο υποστήριξης του επιλεγμένου bot σας. Κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους τουλάχιστον μία φορά κατά τη διαδικασία ρύθμισης.

Βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί ακριβώς όπως διαφημίζεται. Δεν θέλετε να ανακαλύψετε ότι το bot σας έκανε ένα σημαντικό εμπόριο που δεν ταιριάζει με τη στρατηγική σας αφού έχει ήδη συμβεί.

Υποστηριζόμενα νομίσματα

Δεν θα ανταλλάσσουν όλα τα νομίσματα όλα τα bot crypto. Αποφασίστε αν θέλετε το καλύτερο bot συναλλαγών bitcoin ή ένα bot που έχει σχεδιαστεί για να ανταλλάσσει πολλά altcoin πριν αγοράσετε ένα. Αυτό ακριβώς έρχεται στην προγραμματισμένη υποστήριξη και τις διαθέσιμες δυνατότητες συναλλαγών.

Ξεκινώντας με τις στρατηγικές συναλλαγών Crypto

Για να ξεκινήσετε τις συναλλαγές με ένα crypto bot, θα πρέπει να κάνετε μερικά πράγματα. Το πρώτο είναι να πάρετε ένα bot. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε μια ανταλλαγή και να την ρυθμίσετε για συναλλαγή.

Οι περισσότερες μεγάλες ανταλλαγές είναι στην ευχάριστη θέση να έχουν bots στις πλατφόρμες τους. Οι έμποροι bot προσθέτουν επιπλέον ρευστότητα στην αγορά και βοηθούν γενικά τις παραγγελίες να γεμίζουν γρήγορα. Θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στο API στο λογαριασμό σας και να δημιουργήσετε ένα κλειδί API.

Αυτό επιτρέπει στο bot σας να διασυνδέεται με ασφάλεια με την ανταλλαγή και να εκτελεί συναλλαγές. Δεν πρέπει ποτέ να δώσετε το κλειδί API σε οποιονδήποτε δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Θα τους επιτρέψει την πλήρη πρόσβαση σε όλα όσα έχετε στον λογαριασμό σας.

Να γνωρίζετε πάντα την ανοχή κινδύνου

Πριν κάνετε την πρώτη σας συναλλαγή, πρέπει να γνωρίζετε πόσο κίνδυνο μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Η εμπορία bot είναι εξαιρετικά γρήγορη και μπορείτε να δείτε σημαντικές απώλειες γρήγορα. Ελέγξτε ξανά τις στρατηγικές συναλλαγών κρυπτογράφησης και ότι έχουν εισαχθεί σωστά στο bot συναλλαγών σας.

Εάν σας ενδιαφέρει η ιδέα της παθητικής συναλλαγής με υποβοηθούμενη από bot, εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή του κορυφαίου εργαλείου συναλλαγών κρυπτογράφησης στον κλάδο.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me