Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την απόκτηση των δικών σας Bitcoin

Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, οι επενδυτές Bitcoin αντιμετωπίστηκαν με μια τεράστια αύξηση της αξίας του έως και 19.000 $. Έκτοτε έχει βγει από κάτω, αλλά σταθεροποιήθηκε στα 6.300 $. Για τους μη ενημερωμένους, αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια φοβερή επένδυση – ή τουλάχιστον πολύ επικίνδυνη.

Η αλήθεια είναι ότι, το Bitcoin είναι έτοιμο για μια άλλη αύξηση των τίτλων, χάρη στη σταθερή αύξηση των χρηστών και του όγκου των συναλλαγών. Όσοι από εσάς εκεί έξω που μπορεί να καταλαβαίνουν τις οικονομικές επενδύσεις, αλλά δεν έχουν γνώση Bitcoin μπορεί να αναρωτιούνται από πού να ξεκινήσουν.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να χαμηλώσετε και να αποκτήσετε τη δική σας κρυπτογράφηση. Μπορείτε να μάθετε πώς να κερδίζετε Bitcoins με μη αυτόματο τρόπο (εξόρυξη) ή να επωφεληθείτε από την αγορά. Θα σας δείξουμε πολλές μεθόδους και, στη συνέχεια, μπορείτε να προσδιορίσετε ποια είναι λογική για εσάς.

Αυτό κάνει τα κρυπτονομίσματα τόσο μεγάλα, δεν υπάρχουν φύλακες για να περιορίσετε το δυναμικό σας για κέρδη. Θα μπορούσατε κυριολεκτικά να κερδίσετε Bitcoin με μερικούς υπολογιστές ενεργοποιημένους στο υπόγειο.

Εξόρυξη του κατακερματισμού

Στην αρχή, δεν υπήρχε τίποτε άλλο παρά ένα σχεδιάγραμμα και ένα όνειρο. Το ταπεινό ξεκίνημα του Bitcoin φάνηκε να έχει περισσότερα κοινά καλλιέργεια χρυσού σε MMORPGs παρά την πραγματικότητα. Η ιδέα ότι θα μπορούσατε να «δημιουργήσετε» χρήματα από έναν υπολογιστή που επιλύει μαθηματικά προβλήματα ακούγεται γελοίο.

Αυτό είναι ουσιαστικά η εξόρυξη Bitcoin. Χωρίς να πάει πολύ βαθιά στις λεπτομέρειες, τα Bitcoin εξορύσσονται, όπως και κάθε άλλος πολύτιμος πόρος, εκτός από την πολύπλοκη επίλυση προβλημάτων που μόνο οι υπολογιστές μπορούν να λύσουν.

Επίσης, όπως και με τα πραγματικά ορυχεία, όσο περισσότερο ορυχείο, τόσο πιο δύσκολο είναι να ανακτήσετε (επίλυση) νομισμάτων.

Υπάρχει πολύ περισσότερο νόμισμα Bitcoin σε κυκλοφορία αυτή τη στιγμή, αλλά εξακολουθεί να είναι μόνο ένα μικρό κλάσμα άλλων νομισμάτων. Η ζήτηση για ψηφιακό νόμισμα όπως το Bitcoin παραμένει αμετάβλητη, παρά το ότι η αξία του είναι το 1/3 της υψηλότερης κορυφής του. Αυτή είναι ακόμα μια υπέροχη στιγμή για την εξόρυξη Bitcoins, αλλά δεν μπορεί να είναι στην κλίμακα ενός μόνο οικιακού υπολογιστή.

Το κόστος εξόρυξης Bitcoin

Όπως αναφέραμε, το Bitcoin δυσκολεύεται να το ορυχείο καθώς το δικό μου περισσότερο. Όσο περισσότερα νομίσματα δημιουργούνται, τόσο μεγαλύτερα είναι αυτά τα μαθηματικά προβλήματα για τους υπολογιστές να τα λύσουν. Αυτό σημαίνει ότι ένας υπολογιστής που λειτουργεί όλο το 24ωρο θα κερδίζει πολύ λιγότερα τώρα.

Τόσο η τιμή του Bitcoin όσο και το ποσό που κυκλοφόρησε έχουν καταστήσει σχεδόν αδύνατο για έναν μόνο οικιακό υπολογιστή υψηλού επιπέδου να αποφέρει κέρδος.

Έτσι, μπορείτε να ρωτήσετε, γιατί ενοχλείτε την εξόρυξη Bitcoin; Λοιπόν, εξακολουθεί να είναι επικερδές για την εξόρυξη, αλλά πρέπει να στοχεύσετε εξειδικευμένες «εκμεταλλεύσεις εξόρυξης» για να μειώσετε τον αντίκτυπο του ηλεκτρικού κόστους. Οι εργασίες εξόρυξης που έχουν βελτιστοποιηθεί για αυτήν τη συγκεκριμένη εργασία είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε αποτελεσματικά τα Bitcoin.

Πώς να κερδίσετε πιο γρήγορα τα Bitcoin

Εκτός από την επένδυση σε εκμεταλλεύσεις εξόρυξης που μπορούν να επωφεληθούν από το χαμηλότερο κόστος ισχύος σε άλλα μέρη του κόσμου, μπορείτε επίσης να κερδίσετε Bitcoin μέσω προσωπικών επενδύσεων. Η μετατροπή μετρητών σε Bitcoin είναι μια πολύ πιο απλή διαδικασία αυτές τις μέρες. Δεν χρειάζεστε καν τραπεζικό λογαριασμό. Δείτε πώς μπορείτε να κερδίσετε γρήγορα Bitcoin:

Ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων

Για να αποκτήσετε Bitcoin ή οποιοδήποτε κρυπτογράφηση, χρειάζεστε ένα πορτοφόλι. Ένα ψηφιακό πορτοφόλι, ειδικότερα. Αυτό το πορτοφόλι μοιάζει με τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο και έχει το δικό του μοναδικό αναγνωριστικό και κωδικό πρόσβασης.

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα πορτοφόλι κατεβάζοντας ένα απλό λογισμικό ή εγγραφώντας σε μια μεγάλη πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Αυτές οι ανταλλαγές συνδέονται στον τραπεζικό λογαριασμό σας και ρυθμίζονται για αγορά / πώληση Bitcoin μέσα σε λίγα λεπτά. Μερικοί από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους ανταλλαγής περιλαμβάνουν το Coinbase, το Coinsquare, το Bitstamp και το Bitfinex.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ανταλλαγής Bitcoin

Ενώ αυτές οι πλατφόρμες ανταλλαγής κάνουν τα κέρδη των Bitcoin αρκετά εύκολα, το καθένα έρχεται με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Πριν ρίξετε πολλά χρήματα σε αυτούς τους ιστότοπους, ερευνήστε τα εξής:

Συστάσεις

Ο ιστότοπος έχει καλή σχέση με την κοινότητα Bitcoin; Είχαν πρόβλημα στο παρελθόν με μεταφορές, επιστροφές χρημάτων κ.λπ.; Πόσο καιρό διαπραγματεύονται Bitcoin?

Συναλλαγματικές ισοτιμίες και τέλη

Ρίξτε μια ματιά στο πόσο χρεώνεται για αγορά / πώληση και κατάθεση νομισμάτων. Χρεώνουν ένα κατ ‘αποκοπή ποσοστό ή ένα ποσοστό που αντιστοιχεί στο μέγεθος των συναλλαγών; Αυτό είναι σημαντικό να θυμάστε αν σκοπεύετε να βάλετε πολλά χρήματα στο Bitcoin καθώς είναι έτοιμο να αναπτυχθεί.

Επιλογές αγοράς

Ορισμένες πλατφόρμες δεν προσφέρουν πολλές επιλογές πληρωμής, ενώ άλλες επιτρέπουν αγορές μέσω PayPal και πιστωτικής κάρτας. Εάν περιορίζεστε μόνο σε τραπεζικά εμβάσματα, τότε ίσως χρειαστεί να περιμένετε εβδομάδες μεταξύ των συναλλαγών. Αυτό μπορεί να κάνει τα κέρδη Bitcoin να είναι μια πολύ δύσκολη και δύσκολη διαδικασία.

Επαλήθευση

Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που θα επιλέξετε, θα πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Αυτό θα περιλαμβάνει τουλάχιστον ταυτότητα με φωτογραφία. Ορισμένοι ιστότοποι απαιτούν μια δεύτερη μορφή αναγνώρισης (ένας λογαριασμός με το όνομα και τη διεύθυνσή σας).

Αυτό είναι για την προστασία αυτών και των πελατών τους από απάτες, ξέπλυμα χρήματος και χειραγώγηση της αγοράς. Μπορεί επίσης να υπάρχουν γεωγραφικοί περιορισμοί για ορισμένους ιστότοπους ανταλλαγής. Αυτό συνήθως δεν αποτελεί πρόβλημα για τις Η.Π.Α. οι κατοικοι.

Όρια όγκου

Οι πλατφόρμες ανταλλαγής ποικίλλουν ανάλογα με το πόσο επιτρέπεται να πραγματοποιείτε συναλλαγές σε Bitcoin ανά ημέρα. Για μερικούς είναι ένα ή δύο, για ιστότοπους όπως το Binance, μπορείτε να κάνετε έως και 136 νομίσματα.

Ανταλλαγές προσωπικού

Αν κοιτάξετε στο Διαδίκτυο στις διαβαθμισμένες διαφημίσεις του Craigslist, του Offerup και άλλων, θα βρείτε έμποροι Bitcoin πρόθυμοι να πουλήσουν Bitcoin σε χαμηλότερη τιμή από τα χρηματιστήρια. Και τα δύο μέρη μπορούν να αποφύγουν τα τέλη συναλλαγής και να πάρουν τα μετρητά τους, ή Bitcoin, αμέσως. Πρόκειται προφανώς για μια ελαφρώς επικίνδυνη προσπάθεια, συναντώντας τους ξένους για να ανταλλάξουν μεγάλα ποσά μετρητών.

Υπάρχουν επίσης ειδικοί ιστότοποι όπως το LocalBitcoins που θα σας ταιριάζουν με τους ανθρώπους. Αν δεν σας αρέσει η ιδέα να κάνετε προσωπικές ανταλλαγές, μπορείτε να δοκιμάσετε να αναζητήσετε Bitcoin ATM ή τράπεζες που πραγματοποιούν συναλλαγές σε Bitcoin. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι το πιο εύκολο να βρείτε αν δεν ζείτε σε μια μεγάλη μητροπολιτική πόλη.

Αγορά φυσικών bitcoin

Σε αντίθεση με ορισμένους, τα bitcoins κόβονται επίσης σε ένα φυσικό νόμισμα. Αυτά τα νομίσματα, φυσικά, δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό νόμισμα εκτός από την αισθητική. Μερικά από αυτά τα νομίσματα μοιάζει με πραγματικό νόμισμα.

Φυσικά, ό, τι κι αν είναι, θα είναι η πραγματική τους αξία, παρά τους πωλητές που τους τιμολογούν στο 1 BTC.

Άλλοι τρόποι για να κερδίσετε Bitcoin

Εκτός από την εξόρυξη, υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε Bitcoin χωρίς ανταλλαγή. Αυτά είναι μερικά νόμιμα μέσα για να κερδίσετε Bitcoin.

Διαδικτυακά παιχνίδια

Υπάρχουν εφαρμογές για κινητά και διαδικτυακά παιχνίδια που πληρώνουν σε Bitcoin. Μερικά από αυτά τα παιχνίδια διατίθενται στην αγορά ειδικά για τους λάτρεις του Bitcoin, άλλα το έχουν ως άλλη μέθοδο πληρωμής.

Υπάρχουν επίσης διαδικτυακά καζίνο που μπορείτε να κερδίσετε χρήματα παίζοντας κουλοχέρηδες, πόκερ κ.λπ. Το Bitcoin θα είναι πάντα ο γρηγορότερος τρόπος για να πληρώνεστε για παιχνίδια στο διαδίκτυο.

Η πιο αξιόπιστη εταιρεία για τους παίκτες που πληρώνει σε Bitcoin, είναι η Bovada.

Έρευνες και εργασίες

Ορισμένοι ιστότοποι θα δώσουν Bitcoins εάν λάβετε έρευνες ή ολοκληρώσετε απλές εργασίες για αυτούς. Οι εργασίες μπορούν να σημαίνουν οτιδήποτε από την παρακολούθηση μιας διαφήμισης βίντεο, τη συμμετοχή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμη και την ανάγνωση βιβλίων.

Αυτό είναι σωστό, υπάρχουν εταιρείες εκεί έξω που θα πληρώνουν τους αναγνώστες σε Bitcoin. Μια τέτοια εταιρεία είναι τα PaidBooks.

Μπορείτε να διαβάσετε παλιές κλασικές κινήσεις όπως When the Sleep Wakes, Beyond Good and Evil, A Bottle in the Smoke, Pride and Prejudice και πολλά άλλα. Λάβετε υπόψη ότι οι ιστότοποι που προσφέρουν πληρωμές μέσω εργασιών όπως αυτές θα έχουν βαριές διαφημίσεις και captchas για κλικ.

Είναι τεχνικά δωρεάν χρήματα.

Πληρώθηκε για να γράψει

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εάν ψάχνετε να κερδίσετε πολλά Bitcoin χωρίς να μετατρέψετε τα δικά σας μετρητά, μπορείτε να γράψετε για κρυπτογραφημένα ιστολόγια. Τώρα, αυτό μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που προορίζεται μόνο για έμπειρους συγγραφείς, αλλά θα κάνατε λάθος.

ο καλύτερα ιστολόγια κρυπτογράφησης αναζητούν πάντα περισσότερες απόψεις ερασιτεχνών επενδυτών σχετικά με το crypto.

Εξετάστε λίγο στο Bitcoin, μάθετε τα βασικά και, στη συνέχεια, προωθήστε την προσωπική σας ιστορία σε μεγάλα ιστολόγια που πληρώνουν σε Bitcoin. Μπορείτε να βρείτε μερικά από αυτά μόνο μέσω της Google αναζητώντας “ιστολόγια που πληρώνουν σε Bitcoin”. Υπάρχουν ακόμη μερικά που θα μπορούσατε να γράψετε για άλλα θέματα και να κερδίσετε έτσι.

Διατηρήστε τα bitcoin σας ασφαλή

Όπως αναφέραμε στην αρχή, για να κάνετε συναλλαγές και να κερδίσετε Bitcoin, χρειάζεστε ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Όχι μόνο οποιοδήποτε πορτοφόλι, ένα ασφαλές. Εάν αναζητήσατε πορτοφόλια Bitcoin στο Διαδίκτυο ή στο Google Play, θα βρείτε αμέτρητα αποτελέσματα.

Μην τραβήξετε την πρώτη εφαρμογή πορτοφολιού που βλέπετε. Οι απάτες σε Bitcoin είναι αχαλίνωτες και η ασφάλεια αποτελεί ύψιστη ανησυχία.

Ναι, παίρνετε ένα πορτοφόλι Bitcoin ενώ εγγραφείτε σε πλατφόρμες ανταλλαγής όπως το Coinbase ή το Binance. Αν θέλετε να αποδείξετε μελλοντικά τις αποταμιεύσεις σας, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσετε τα νομίσματά σας αποθηκευμένα σε ιδιωτικό πορτοφόλι. Εάν αυτές οι πλατφόρμες αναδιπλώνονταν ή τερματίστηκαν, τα Bitcoin σας θα χαθούν.

Από τώρα, δεν υπάρχει προστασία καταναλωτή για ανταλλαγές Bitcoin. Σας προτείνουμε λοιπόν να κάνετε ένα από τα δύο: αγοράστε ένα φυσικό πορτοφόλι κρυπτογράφησης ή κατεβάστε ένα λογισμικό όπως το Electrum ή το Exodus. Αυτά τα πορτοφόλια θα είναι στην προσωπική σας κατοχή, αλλά αβάσιμα.

Ένα κλειδωμένο πορτοφόλι

Γιατί τα πορτοφόλια Bitcoin είναι ασταθή; Λοιπόν, οι κωδικοί πρόσβασης σε αυτά τα πορτοφόλια είναι τόσο απίστευτα μεγάλοι, ώστε κανένας χάκερ δεν μπορεί να μαντέψει ή να επιβάλει τον μέγιστο αριθμό συνδυασμών. Είναι μια σειρά λέξεων που ονομάζονται «λέξεις σπόρου» που δεν μπορούν ποτέ να επαναφερθούν όπως οι παραδοσιακοί κωδικοί πρόσβασης.

Τώρα, εάν τυχαίνει να επενδύσετε σε ένα πορτοφόλι υλικού, το οποίο είναι ένας φυσικός χώρος αποθήκευσης που στέλνει και λαμβάνει δεδομένα ασύρματα, είστε ακόμα πιο ασφαλείς. Οι υπολογιστές μπορούν να παραβιαστούν, αλλά τα πορτοφόλια υλικού δεν μπορούν. Ο μόνος τρόπος που κάποιος πρόκειται να κλέψει από το πορτοφόλι σας Bitcoin είναι εάν σας κυριολεκτικά κλέψει.

Προετοιμασία για το μέλλον

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο σύντομος φάκελος Bitcoin σας έδωσε λίγη σαφήνεια για το πώς λειτουργεί αυτή η ψηφιακή επανάσταση. Το Cryptocurrency έχει ακόμα πολλούς τρόπους για να αρχίσει να το βλέπουμε στο Starbucks ή το Walmart ως μέθοδο πληρωμής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να φτάσει εκεί. Υπάρχουν πάνω από 21 εκατομμύρια Bitcoin σε κυκλοφορία, ο αριθμός αυτός θα συνεχίσει να αυξάνεται – και έτσι θα έχει αξία.

Πότε θα ανεβεί το Bitcoin στα 10 χιλιάδες; Το Bitcoin πρέπει να γίνει ETF ή ανταλλαγή χρημάτων. Αυτό είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που βρίσκεται στις αγορές συναλλάγματος ως επίσημα αναγνωρισμένη προσφορά.

Λέει στους επενδυτές ότι δεν περιέχει ρευστότητα, πειρατεία, τρύπες ασφαλείας, κλοπές και ούτω καθεξής. Τα Bitcoin ταξινομήθηκαν ως ιδιοκτησία σε κυβερνητικές αποφάσεις και υπόκεινται σε μεταγενέστερους φορολογικούς κανόνες. Αυτός είναι εν μέρει ο λόγος για τον οποίο η αποδοχή του Bitcoin ήταν έντονη από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις.

Μόλις το Bitcoin αρχίσει να λαμβάνει αυτές τις λίστες ETF, θα ανοίξει νέες πόρτες για επενδύσεις. Όχι μόνο ιδιωτικές επενδύσεις αλλά και εταιρικές επενδύσεις και κυβερνήσεις.

Ένας καλύτερος τρόπος για να κερδίσετε Bitcoin

Ο κόσμος των κρυπτονομισμάτων μπορεί συχνά να αισθάνεται σαν την άγρια ​​άγρια ​​Δύση. Με σύγχυση σχετικά με το πώς να κερδίσετε με ασφάλεια το Bitcoin, είναι εύκολο να καταλάβετε γιατί χρειάστηκε τόσο πολύς χρόνος για να γίνει η υιοθεσία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε θεατής και απλώς να περιμένετε να επιστρέψει ο πυρετός του Bitcoin πριν κάνετε μια κίνηση.

Όσο περισσότερα μαθαίνετε για το Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το επενδυτικό σας χαρτοφυλάκιο. Στα 3 κόμματα, μπορείτε να ακολουθήσετε μια συντόμευση μέσω πολλών εμποδίων προσβασιμότητας Bitcoin. Προσφέρουμε έναν νέο και διαισθητικό τρόπο συναλλαγών.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που ονομάζουμε «έξυπνες συναλλαγές» μέσω της χρήσης bots συναλλαγών. Αυτός είναι ένας νέος και συναρπαστικός τρόπος συναλλαγών με τη βοήθεια συναλλαγών bots και βελτιωμένης διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

Μην καθίσετε εκεί αναρωτιέστε πώς πρέπει να επενδύσετε σε κρυπτονομίσματα και να κερδίσετε Bitcoin. ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα και ας σας δείξουμε.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map