Νέα κρυπτονομίσματα 2019

Η σημερινή κεφαλαιοποίηση της αγοράς κρυπτογράφησης ενσταλάζει την ελπίδα στην καρδιά των κατόχων περιουσιακών στοιχείων που χρησιμοποιούν τις συναλλαγές ή τις επενδύσεις ως τρόπο για να κερδίσουν χρήματα. Πριν από 6-7 μήνες φάνηκε ότι η αγορά κινείται αργά προς το θάνατό της. Στις 16 Δεκεμβρίου 2018, η κεφαλαιοποίηση έφτασε τα 100 δισεκατομμύρια δολάρια, η αγορά δεν άξιζε τόσο λίγο από το καλοκαίρι του 2017. Ανεξάρτητα από το πόσο θλιβερό ήταν πέρυσι για ολόκληρη την αγορά κρυπτογράφησης, κυκλοφόρησαν 428 νέα νομίσματα το 2018, συμπεριλαμβανομένου του Binance Coin (BNB) και Huobi token (HT), που επί του παρόντος κατατάσσονται 6η και 36η στην κατάταξη CoinMarketCap, αντίστοιχα. Οι συναλλαγές σε αυτά τα κρυπτονομίσματα είναι πολύ δραστήριες και πολλοί επενδυτές και έμποροι έχουν κερδίσει αξιοπρεπή χρήματα από αυτούς..

Το 2019, έχουν ήδη εμφανιστεί 190 κρυπτονομίσματα, μεταξύ των οποίων υπάρχουν επιτυχημένα και υπάρχουν επίσης πιθανώς επιτυχημένα. Στη σημερινή κριτική, θα μιλήσω για 12 κρυπτονομίσματα που κυκλοφόρησαν το 2019 που αξίζουν την προσοχή σας. Το καθήκον κάθε επενδυτή είναι να δει και να βρει το νέο Ethereum το 2019 ή τουλάχιστον το Huobi.

Παρεμπιπτόντως, παρεμπιπτόντως, μια ζωή hack για το Huobi, εάν κάνετε συναλλαγές σε αυτό το χρηματιστήριο, τότε η πρόσβαση σε 3com δεν θα σας κοστίσει μια δεκάρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να ρυθμίσετε αυτόματο εμπόριο, το οποίο θα εξοικονομήσει πολύ χρόνο και νεύρα.!

Λοιπόν, ετοιμάζουμε το έλκηθρο το καλοκαίρι και η λίστα με πολλά υποσχόμενα νομίσματα για την εποχή της βιόλας είναι αυτή τη στιγμή.

Πηγαίνω!

BitTorrent (BTT)

BitTorrent (BTT)BitTorrent (BTT)

Η αποκέντρωση είναι κρίσιμη για την τεχνολογία BitTorrent. Νομίζω ότι όλοι είναι εξοικειωμένοι με την ιδέα της ανταλλαγής ληφθέντων αρχείων μεταξύ ανθρώπων. Το κύριο πρόβλημα με τα torrents είναι η αργή ταχύτητα λήψης αρχείων λόγω του γεγονότος ότι οι χρήστες, αφού τα έχουν κατεβάσει, δεν θέλουν να διανείμουν. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα ήταν στην επιφάνεια. Οι χρήστες πρέπει απλώς να ενθαρρυνθούν να διανείμουν αρχεία και τότε θα είναι πιο πρόθυμοι να το κάνουν.

Το Cryptocurrency είναι κατάλληλο για την προώθηση. Η δημιουργία της ξεκίνησε μετά την αγορά της πλατφόρμας από τον δισεκατομμυριούχο κρυπτογράφησης Justin Sun, γνωστός για την ίδρυση της TRON. Το BTT κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου 2019 και μετά από 4 ημέρες η τιμή του αυξήθηκε σχεδόν 2,5 φορές.

Τώρα η τιμή και η κεφαλαιοποίησή της παρουσιάζουν κάποια πτώση, αλλά παρόλα αυτά, το κέρμα κατατάσσεται 44η στην βαθμολογία CoinMarketCap, η οποία είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Μπορεί να βρεθεί σε πολλές ανταλλαγές. Υπέρ του γεγονότος ότι τα πράγματα θα πάνε καλά για το BTT, ο σύνδεσμός του με το TRON και η παρουσία μιας κοινότητας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ανθρώπων που κατεβάζουν αρχεία μέσω των πρωτοκόλλων torrent BitTorrent.

Pivot Token (PVT)

Pivot Token (PVT)Pivot Token (PVT)

Μην κοιτάτε τη χαμηλή θέση στην βαθμολογία, σήμερα είναι μόνο το 1896, αλλά σύντομα αυτό μπορεί να αλλάξει δραματικά. Επειδή οι δημιουργοί έχουν υπέροχη ιδέα. Η Pivot ισχυρίζεται ότι είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα επενδύσεων και επικοινωνιών blockchain στον κόσμο.

Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες δεδομένα σε πραγματικό χρόνο στην αγορά κρυπτογράφησης. Φυσικά, το προϊόν θα είναι χρήσιμο τόσο για επενδυτές όσο και για εμπόρους, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έχουν δημιουργήσει αυτοματοποιημένες συναλλαγές. Σε αυτήν την πλατφόρμα, οι χρήστες όχι μόνο μπορούν να μάθουν και να μοιραστούν εμπειρίες, αλλά και να κερδίσουν εισόδημα. Τα κουπόνια απονέμονται για δημοσίευση, υλικό ανάγνωσης και πολλά άλλα. Η Pivot ελπίζει να βοηθήσει τους επενδυτές να μάθουν πώς να διαχειρίζονται καλύτερα τα περιουσιακά τους στοιχεία χρησιμοποιώντας χρηματοοικονομική τεχνολογία, καθώς και να αντλούν τις δεξιότητές τους στις συναλλαγές. Το PVT θα χρησιμοποιηθεί ως το μοναδικό διακριτικό στο οικοσύστημα Pivot.

Pivot Token (PVT)Pivot Token (PVT)

Το έργο έχει λάβει επενδύσεις από εταιρείες όπως Binance Labs, Huobi Eco, INBlockchain, LD Capital και LinkVC. Σύμφωνα με το Google Play, το Pivot έχει 3,62 εκατομμύρια χρήστες σε 232 χώρες και αυξάνεται.

Δίκτυο TOP (TOP)

Δίκτυο TOP (TOP)Δίκτυο TOP (TOP)

Σχεδόν όλες οι μέθοδοι επικοινωνίας περιλαμβάνουν αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες. Αυτό συνεπάγεται περιττά έξοδα με τη μορφή εγκατάστασης και συντήρησης διακομιστή, και εκτός αυτού, τα κεντρικά αποθηκευμένα δεδομένα είναι πολύ ευάλωτα..

Οι φιλόδοξοι δημιουργοί του TOP Network περιγράφουν το έργο τους ως αποκεντρωμένο ανοιχτό δίκτυο που παρέχει υπηρεσίες επικοινωνίας cloud στο blockchain. Το TOP προσφέρει ασφαλείς και προσιτές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν μηνύματα, κλήσεις, βίντεο, VPN και άλλα. Η μακροπρόθεσμη αποστολή του TOP Network είναι να δημιουργήσει μια δημόσια υποδομή blockchain για όλα τα Dapps.

Δίκτυο TOP (TOP)Δίκτυο TOP (TOP)

Το TOP Network βρίσκεται στην κατάταξη 261 στην κατάταξη CoinMarketCap. Εμπορεύεται σε διάφορα χρηματιστήρια. Ο χάρτης πορείας του έργου ενημερώνει ότι το messenger θα ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2019. Εάν το σχέδιο πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο, και ο αγγελιοφόρος αποδειχθεί καλός, το TOP θα αποκαλύψει τις δυνατότητές του και οι κάτοχοι αυτού του νομίσματος θα προτιμούσαν να τρίβουν τα χέρια τους και να είναι χαρούμενοι που το πίστεψαν σε εύθετο χρόνο. Οι έμποροι θα μπορούν να βγάλουν καλά χρήματα από τις αλλαγές στις τιμές..

Origo (OGO)

Origo (OGO)Origo (OGO)

«Το απόρρητο πεθαίνει στο Διαδίκτυο» – λέει ο ιστότοπος του Δικτύου Origo και οι προγραμματιστές αυτού του κρυπτονομίσματος πιστεύουν ότι βρήκαν τον τέλειο τρόπο διατήρησης της ιδιωτικής ζωής. Το Origo είναι ένα επειδή:

  • Με βάση το Zero Knowledge Proof (ZKP).
  • η επεκτασιμότητα του κρυπτονομίσματος είναι υψηλή, επιπλέον, χρησιμοποιείται ο υβριδικός μηχανισμός συναίνεσης BFT + Proof-Of-Stake.
  • οι συναλλαγές πραγματοποιούνται εκτός αλυσίδας.

Origo (OGO)Origo (OGO)

Το OGO βρίσκεται σήμερα στην 285η θέση σύμφωνα με το CoinMarketCap. Η αρχή της διαπραγμάτευσης σε αυτό το κρυπτογράφηση ήταν αναμενόμενη, επειδή στο στάδιο του ICO υπήρχε μεγάλη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από αυτό. Το διάγραμμα του OGO είναι ενδιαφέρον, οι διαπραγματεύσεις στα χρηματιστήρια ξεκίνησαν στις αρχές Ιουνίου του τρέχοντος έτους, και στα μέσα του μήνα η τιμή μειώθηκε σημαντικά. Οι αναλυτές το αποδίδουν στο γεγονός ότι οι κάτοχοι του περιουσιακού στοιχείου περίμεναν μια άμεση αύξηση των τιμών και όταν δεν συνέβη, έσπευσαν να απαλλαγούν από την κρυπτογράφηση. Μετά από αυτό, η τιμή αυξήθηκε πραγματικά πολύ. Έτσι, ειδικά οι απαιτητικοί έμποροι που δημιουργούν αυτοματοποιημένες συναλλαγές αγαπούν ήδη αυτό το νόμισμα, γιατί τους έφερε καλά κέρδη.

Το Origo μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους, μπορεί να ασχολείται με την ασφάλιση ή μπορείτε να πληρώνετε μηνιαίους μισθούς στους υπαλλήλους σας, διατηρώντας όλα τα δεδομένα εντελώς εμπιστευτικά. Γενικά, αυτό το cryptocurrency πρέπει επίσης να εξεταστεί, φαίνεται ότι έχει δυνατότητες.

Thunder core (TT)

Thunder core (TT)Thunder core (TT)

Το Thunder είναι ένα blockchain με το δικό του cryptocurrency. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι η συμβατότητα με EVM και η διεκπεραιωμένη απόδοση 1200 TPS με χρόνο επιβεβαίωσης λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και χαμηλό κόστος αερίου. Αυτό επιτρέπει στις αποκεντρωμένες εφαρμογές να κλιμακώνονται και να αναπτύσσονται γρήγορα και εύκολα. Επίσης, οι δημιουργοί στον ιστότοπό τους, όχι χωρίς υπερηφάνεια, δηλώνουν την απλότητα και την αξιοπιστία του πρωτοκόλλου τους. Κάθε βήμα του καθορίζεται πλήρως και υποστηρίζεται από αυστηρή μαθηματική απόδειξη..

Οι συναλλαγές επιβεβαιώνονται σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο επειδή οι κόμβοι συναίνεσης ολοκληρώνουν έναν γύρο ψηφοφορίας, ο οποίος είναι αρκετός για να περάσει η συναλλαγή. Ο επιταχυντής είναι ένα αξιόπιστο και ανθεκτικό στο DDoS σύστημα που συντονίζει τους κόμβους συναίνεσης.

Thunder core (TT)Thunder core (TT)

Το νόμισμα έχει εμφανιστεί στα χρηματιστήρια από τα μέσα Μαΐου του τρέχοντος έτους, παρά το γεγονός ότι τώρα οι συναλλαγές πραγματοποιούνται σε τιμή σημαντικά χαμηλότερη από εκείνη του Μαΐου, η Thunder κατέχει μια αυτοπεποίθηση 220η γραμμή στο CoinMarketCap. Οι αναλυτές δεν το κάνουν έκπτωση, αλλά αντίθετα πιστεύουν ότι το cryptocurrency έχει κάθε πιθανότητα να εισέλθει στα TOP-100 cryptocurrencies.

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Σίγουρα θα ήθελα να αναφέρω αυτό το νόμισμα στην κριτική, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε στα τέλη του 2018. Το Bitcoin SV είναι ένα ενδιαφέρον έργο στο οποίο οι έμποροι και οι επενδυτές πρέπει σίγουρα να προσέξουν εάν δεν το έχουν ήδη κάνει..

Το SV είναι ένα σκληρό πιρούνι Bitcoin Cash. Το έργο Bitcoin SV υποστηρίζεται κυρίως από το CoinGeek Mining με την ανάπτυξη του nChain. Οι ιδρυτές του Bitcoin Satoshi Vision πιστεύουν ότι είναι οι πραγματικοί διάδοχοι του Satoshi Nakamoto. Το Bitcoin SV είναι το δίκτυο peer-to-peer του Bitcoin. Ο κύριος στόχος του έργου είναι να δημιουργήσει ένα πιο σταθερό blockchain με υψηλότερη επεκτασιμότητα. Αυτό θα επιτρέψει στους πωλητές και τους αγοραστές οπουδήποτε στον κόσμο να χρησιμοποιούν έξυπνες συμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων τους..

Bitcoin Satoshi Vision (BSV)Bitcoin Satoshi Vision (BSV)

Η κοινότητα αντιμετωπίζει αυτό το κρυπτογράφηση με διαφορετικό τρόπο, αλλά παρόλα αυτά, το Bitcoin SV είναι σήμερα ένα από τα δέκα κύρια κρυπτονομίσματα στον πλανήτη. Τη στιγμή αυτής της γραφής, βρίσκεται στην ένατη γραμμή με κεφαλαιοποίηση 2,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δίκτυο Matic (MATIC)

Δίκτυο Matic (MATIC)

Αυτή η κρυπτογράφηση, η οποία ανέβηκε για διαπραγμάτευση στα τέλη Απριλίου 2019, έχει την 114η θέση στην κατάταξη με κεφαλαιοποίηση 38 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι δημιουργοί του Matic Network περιγράφουν το έργο τους ως λύση κλιμάκωσης στο δεύτερο επίπεδο, χρησιμοποιώντας πλευρά αλυσίδες για υπολογιστές εκτός αλυσίδας. Η ασφάλεια των στοιχείων διασφαλίζεται μέσω της χρήσης της πλατφόρμας Plasma και ενός αποκεντρωμένου δικτύου επικυρωτών με μηχανισμό συναίνεσης Proof-of-Stake (PoS). Οι δημιουργοί θέλουν οι αποκεντρωμένοι προγραμματιστές εφαρμογών να θεωρήσουν το Matic το καλύτερο εργαλείο για τη δημιουργικότητά τους προς αυτήν την κατεύθυνση..

Δίκτυο Matic (MATIC)Δίκτυο Matic (MATIC)

Προβλέπεται ότι θα δημιουργηθεί ένα πορτοφόλι με βάση το Matic Network, καθώς και προϊόντα που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να μεταφέρουν αποκεντρωμένες εφαρμογές που δημιουργήθηκαν, για παράδειγμα, στο Ethereum. Η Matic θα υποστηρίξει άλλα blockchain για να εξασφαλίσει διαλειτουργικότητα και υψηλή επεκτασιμότητα.

ΕΠΟΜΕΝΟ (ΔΙΚΤΥΟ)

ΕΠΟΜΕΝΟ (ΔΙΚΤΥΟ)

Εμφανίστηκε στα χρηματιστήρια στα μέσα Μαρτίου 2019 και μετά από ένα μήνα η τιμή ξεκίνησε με αυτοπεποίθηση και γρήγορη άνοδο. Σήμερα το NET βρίσκεται στο TOP-100, βρίσκεται στην 77η γραμμή της βαθμολογίας. Το διακριτικό λειτουργεί στην πλατφόρμα Ethereum. Η χρήση κεφαλαίων κατά τη στιγμή αυτής της γραφής είναι σχεδόν 78 εκατομμύρια δολάρια. Η έκδοση αυτού του νομίσματος περιορίζεται σε 200 εκατομμύρια μονάδες. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, αυτό δεν θα επιτρέψει τη μείωση της τιμής, επιπλέον, αγοράζουν περισσότερα νομίσματα για καύση κάθε μέρα από αυτά που εκδίδονται. Έτσι, η αξία κάθε νέου νομίσματος αυξάνεται ελαφρώς..

ΕΠΟΜΕΝΟ (ΔΙΚΤΥΟ)ΕΠΟΜΕΝΟ (ΔΙΚΤΥΟ)

Το νόμισμα διαπραγματεύεται από τα μέσα Μαρτίου του τρέχοντος έτους. Στο τέλος Απριλίου, μπορείτε να δείτε πόσο έντονα άρχισε να αυξάνεται η κεφαλαιοποίηση. Μαζί με αυτήν, η τιμή αυξάνεται επίσης, Επόμενο είναι ένα ενδιαφέρον κρυπτογράφηση, οι έμποροι και οι επενδυτές πρέπει να παρακολουθούν την ανάπτυξή του, καθώς η περιορισμένη εκπομπή και η καθημερινή καύση κερμάτων είναι πάντα ένα καλό πλεονέκτημα για τη φήμη του προϊόντος.

UNUS SED LEO (LEO)

Τη στιγμή αυτής της γραφής, η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων της Bitfinex κατέχει την 14η θέση στην αξιολόγηση κεφαλαιοποίησης κρυπτογράφησης. Η στάση απέναντι στο έργο είναι αμφιλεγόμενη, αλλά το πρόγραμμά του είναι μαγευτική. Έγινε δυνατή η εμπορία του νομίσματος στα τέλη Μαΐου του τρέχοντος έτους, και σε λιγότερο από ένα μήνα η τιμή και η κεφαλαιοποίησή του σχεδόν διπλασιάστηκαν, φέρνοντας τεράστια χρηματικά ποσά σε εμπόρους και επενδυτές. Μια σημαντική ανακάλυψη σε μόλις τέσσερις εβδομάδες στο TOP-20, αυτό δεν είναι αστείο, και ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται άσχημα στο έργο, πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψη.

Και βλέπουν το έργο επειδή οι αρχηγοί της ανταλλαγής το ξεκίνησαν για να καλύψουν το έλλειμμα του προϋπολογισμού. Πέρυσι, οι εισαγγελείς κατηγόρησαν την εταιρεία iFinex της Bitfinex ότι έχασε 850 εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία δεν παραδέχεται ενοχή και ισχυρίζεται ότι τα χρήματα δεν χάθηκαν, αλλά παγώθηκαν. Ωστόσο, η κοινότητα κρυπτογράφησης πήρε τις ειδήσεις πολύ οδυνηρά. Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις, τότε αποσύρθηκαν περισσότερα από 10 χιλιάδες BTC και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ETH..

UNUS SED LEO (LEO)UNUS SED LEO (LEO)

Σήμερα η Bitfinex ξοδεύει το 27% των κερδών της σε μηνιαία βάση για να εξαργυρώσει τα κέρματα με την τιμή της αγοράς. Η εταιρεία καίει αυτά τα νομίσματα και βάζει τα χρήματα στον προϋπολογισμό. Παρεμπιπτόντως, οι κάτοχοι LEO πληρώνουν 15% λιγότερη προμήθεια για τα Bitfinex και Ethfinex.

Δίκτυο Crypto.com (CRO)

Δίκτυο Crypto.com (CRO)

Θα ήθελα να αναφέρω αυτό το έργο, ο φιλόδοξος στόχος του οποίου είναι να επιταχύνει τη μετάβαση ολόκληρου του κόσμου σε κρυπτονομίσματα. Είδε το φως τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου πέρυσι, αλλά όλα τα κύρια ορόσημα ανάπτυξης του έπεσαν φέτος. Τα βασικά προϊόντα περιλαμβάνουν: Crypto.com Wallet app & Κάρτα, μια αγορά για αγορά, πώληση και πληρωμή με κρυπτογράφηση, μια κάρτα MCO Visa και το δίκτυο Crypto.com, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες επιτρέπει στους χρήστες να πληρώνουν και να λαμβάνουν πληρωμές οπουδήποτε δωρεάν. Με έδρα στο Χονγκ Κονγκ και απασχολεί πάνω από 120 άτομα.

Δίκτυο Crypto.com (CRO)Δίκτυο Crypto.com (CRO)

Σήμερα η CRO κατατάσσεται στην 25η θέση με κεφαλαιοποίηση 435 εκατομμυρίων δολαρίων. Ένα σοβαρό άλμα στην τιμή του έπεσε το δεύτερο μισό του Μαρτίου. Ένας CRO άρχισε να κοστίζει εννέα φορές περισσότερο από ό, τι αμέσως μετά την έναρξη της διαπραγμάτευσης, και μέχρι τώρα η τιμή δεν έχει πέσει από την εντυπωσιακή άνοδο. Η κρυπτογράφηση φαίνεται να είναι σταθερή και πρέπει σίγουρα να εξεταστεί. TOP – 30 στους πρώτους 7 μήνες της ζωής – αυτό είναι ένα σοβαρό αίτημα για επιτυχία.

Κουπόνι RIF (RIF)

Κουπόνι RIF (RIF)

Αυτό είναι ένα άλλο αστέρι του τρέχοντος έτους. Αφού έγινε δυνατή η διαπραγμάτευση του νομίσματος, η τιμή του κατέρρευσε και δεν μπορούσε να αρχίσει να κινείται σταθερά προς τα πάνω μέχρι τις 20 Ιουνίου. Σε λιγότερο από δύο καλοκαιρινούς μήνες, η κρυπτογράφηση κέρδισε πολλά στην τιμή και οι άνθρωποι που παρατήρησαν το έργο μετά τον ICO και αγόρασαν μέρος αυτού του περιουσιακού στοιχείου μπορούν τώρα να τρίβουν με χαρά τα χέρια τους. Σήμερα, το κέρμα κατατάσσεται 85 στην βαθμολογία CobnMarketCap με κεφαλαιοποίηση 64 εκατομμυρίων δολαρίων.

Κουπόνι RIF (RIF)Κουπόνι RIF (RIF)

Γενικά, το RIF Token (RIF) είναι ένα διακριτικό κρυπτογράφησης που λειτουργεί στην πλατφόρμα RSK Smart Bitcoin. Στον επίσημο ιστότοπο, το νόμισμα τοποθετείται ως προϊόν που θα βοηθήσει την ανθρωπότητα να εισέλθει στην εποχή των κρυπτονομισμάτων πιο γρήγορα. Ευσυνείδητη ως CRO. Το Open Root Infrastructure Standard είναι ένα σύνολο ανοιχτών και αποκεντρωμένων πρωτοκόλλων που επιτρέπουν την ταχύτερη, απλούστερη και πιο επεκτάσιμη ανάπτυξη κατανεμημένων εφαρμογών (dApps) σε ένα μόνο περιβάλλον..

Verasity (VRA)

Verasity (VRA)

Αυτό το έργο δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για μια πολύ υψηλή γραμμή στη βαθμολογία κεφαλαιοποίησης, ενώ είναι μόνο 596, αλλά φαίνεται ότι το έργο είναι υποτιμημένο. Το Verasity.io περιγράφεται ως πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που παρέχει “ανταμοιβή τεχνολογία αναπαραγωγής βίντεο”. Θα αποδειχθεί χρήσιμο σε σημαντικούς επιδραστές και δημιουργούς περιεχομένου βίντεο σε όλο τον κόσμο. Το Verasity.io προσφέρει ένα πατενταρισμένο πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο που επιτρέπει προγράμματα ανταμοιβής, δημιουργίας εσόδων και επιβράβευσης VRA στο πορτοφόλι του προγράμματος αναπαραγωγής βίντεο. Ένα άλλο εργαλείο για παθητικό εισόδημα.

Οι δημιουργοί της ισχυρίζονται ότι η τεχνολογία της είναι διαθέσιμη σε περισσότερους από 280.000 εκδότες βίντεο με 240 εκατομμύρια συνδρομητές και 50 δισεκατομμύρια προβολές το μήνα. Ο στόχος είναι να επιστρέψετε την προσοχή, το κοινό και τα έσοδα στους ιστότοπους εκδοτών βίντεο του YouTube. Το μοντέλο που βασίζεται στην προσοχή επιδιώκει να διανείμει μάρκες VRA σε θεατές, εκδότες βίντεο και διαφημιζόμενους. Η ιδέα είναι ενδιαφέρουσα και το γράφημα του νομίσματος δεν είναι κακό, σίγουρα πρέπει να μελετήσετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες του έργου, μπορεί να αποδειχθεί ελκυστικό για συναλλαγές και επενδύσεις.

Verasity (VRA)Verasity (VRA)

Φυσικά, το 2019, βγήκαν πολλά άλλα ενδιαφέροντα και αξιοσημείωτα κρυπτονομίσματα, αλλά δέκα άρθρα δεν θα είναι αρκετά για να τα πούμε γι ‘αυτά. Μην ξεχνάτε ότι η διαπραγμάτευση με τα χέρια σας είναι καλή, αλλά όταν όλα συμβαίνουν αυτόματα, είναι πολύ καλύτερα! Κερδίστε και επενδύστε με υπηρεσίες 3commas, κερδίστε και παθητικό εισόδημα από κρυπτονομίσματα και συνεχίστε τη ζωή σας!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map