Ρυθμίσεις bot για σήματα QFL για 3commas.

Περιεχόμενο:

  1. Εγγραφή και σύνδεση της ανταλλαγής στα 3commas.
  2. Αρχή του σχηματισμού σημάτων QFL.
  3. Ρύθμιση bot χρησιμοποιώντας σήματα QFL σε 3commas.
  1. Εγγραφή για 3κόμματα.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο 3commas.io, αυτός είναι ο σύνδεσμος παραπομπής μου, θα δώσει έκπτωση 10% στην πληρωμή.

Μετά την εγγραφή, θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσία 3 ημερών με το τιμολόγιο “Professional” με όλες τις δυνατότητες. Και αν έχετε ήδη εγγραφεί ή / και έχουν περάσει 3 ημέρες δοκιμής, τότε πρέπει να επιλέξετε μία από τις συνδρομές.

Για να εργαστείτε σε σήματα QFL, είναι πιο βολικό να δουλεύετε με σύνθετα bots και θα περιγράψω όλες τις περαιτέρω ρυθμίσεις γι ‘αυτό, είναι διαθέσιμα στην τιμή “Professional”, η οποία επεκτείνει τις δυνατότητες της υπηρεσίας, μπορείτε να διαβάσετε για όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του τιμολογίου για τους άλλους εσείς.

Αφού εγγραφείτε στην υπηρεσία 3commas, θα πρέπει να συνδέσετε την ανταλλαγή Binance μέσω API, διαβάστε πώς να το κάνετε εδώ

Ο τρόπος δημιουργίας ενός κλειδιού API για το Binance γράφεται εδώ

2. Η αρχή του σχηματισμού σημάτων QFL.

Για να κατανοήσουμε την αρχή του σχηματισμού και λειτουργίας αυτών των σημάτων και για να μεταφέρουμε πληροφορίες σε μια συνοπτική και κατανοητή μορφή, αυτό άρθρο. Θα προσπαθήσω να περιγράψω πολύ σύντομα πώς λειτουργεί, διαφορετικά θα μετατραπεί σε επιστημονικό άρθρο, αλλά μπορείτε να το καταλάβετε μόνοι σας με περισσότερες λεπτομέρειες..

Η αρχή της λειτουργίας των σημάτων QFL: υπάρχουν ζώνες όπου η τιμή βρίσκεται πιο συχνά – αυτή είναι η βάση. Εάν η τιμή πέσει κάτω από τη λεγόμενη βάση, τότε υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να επιστρέψει εκεί..

Τα σήματα φτάνουν στον ιστότοπο https://cryptobasescanner.com

Υπάρχει μια εφαρμογή τηλεφώνου.

3. Ρύθμιση bot χρησιμοποιώντας σήματα QFL στα 3commas.

Τα σήματα QFL είναι δωρεάν για χρήστες 3commas.io, δεν έρχονται τόσο συχνά όσο άλλα σήματα και αυτό συμβαίνει κυρίως όταν η αγορά πέσει..

Εμφανίστηκαν για bots 3commas πριν από πολύ καιρό (ένα καλοκαίρι 2018) ήταν επιτυχία και πολλοί άνθρωποι τους έκαναν συναλλαγές σαν κι εμένα, αλλά μετά έκανα εναλλαγή σε άλλα σήματα, δεν θυμάμαι για ποιους λόγους.

Πρόσφατα αυτά τα σήματα τράβηξαν ξανά την προσοχή μου χάρη στο @ roman506 που συνέχισε να τις δοκιμάζει και να εργάζεται πάνω τους και με βοήθησε με τις τρέχουσες ρυθμίσεις, για τις οποίες ευχαριστώ πολύ.

Το 3commas έχει βελτιώσει τις ρυθμίσεις bot για αυτά τα σήματα και τώρα τα θεωρώ πιο συντηρητικά (ασφαλή για ανάγνωση) από πριν.

Άρχισα να τα δοκιμάζω ξανά σε ζευγάρια για BTC στις 21/2/19/19 και σε 2 εβδομάδες τα σήματα λειτούργησαν πολύ καλά, με το «καλό», εννοώ ότι πέτυχαν τους στόχους που έθεσα για τον εαυτό μου, θέτοντάς τους, δηλαδή:

  • Έλλειψη “επενδυτών”
  • Επίτευξη κέρδους + 3%

Στατιστικά περίπου 2 εβδομάδων:

Σήμα Ανοιξε

συμφωνίες

Κλειστό

συμφωνίες

Νυμφεύω χρόνος

κλείνοντας μια συμφωνία

Νυμφεύω Κέρδος
QFL δέκα δέκα 8:23:45 2,9% *

* το κέρδος κάτω του 3% σχετίζεται με τη χρήση του trailing στο bot, αλλά θα το γράψω ξεχωριστά.

Η θεωρία με την ιστορία έχει τελειώσει, και τώρα στην πρακτική της δημιουργίας του bot.

Δημιουργήστε ένα σύνθετο Bot:

Μόλις δημιουργηθεί, αρχίζουμε να διαμορφώνουμε:

Αφού επιλέξετε όλα τα ζεύγη, θα είναι έτσι:

Ας προχωρήσουμε περαιτέρω στις ρυθμίσεις:

Επεξήγηση: αυτήν τη στιγμή (Μάρτιος 2019) Δεν χρησιμοποιώ εντολές ασφαλείας (εφεξής «CO») και δουλεύω το 100% της κατάθεσης, το οποίο είναι αρκετά επικίνδυνο και ενδέχεται να μην είναι κατάλληλο για τη στρατηγική συναλλαγών σας, σε αυτήν την περίπτωση , ρυθμίστε το bot στο 60-70% του ποσού που έχει διατεθεί για αυτό το bot κατάθεσης και χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο πριν αγοράσετε κέρματα σε χαμηλότερες τιμές (μέση τιμή αγοράς), αλλά η συμβουλή μου δεν είναι να βιαστείτε να αγοράσετε, ίσως η τιμή θα πάει ακόμη χαμηλότερα, αφήστε το νόμισμα να «κρυώσει, να βρει υποστήριξη» και μόνο τότε να είναι μέσος όρος. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους σε ήδη ανοιχτές προσφορές:

1 τρόπος. Προσθέτοντας CO

Μέθοδος 2. Κουμπί μέσου όρου

Πηγαίνουμε κάτω και συνεχίζουμε να διαμορφώνουμε:

Επιλέγοντας ένα σήμα για ανταλλαγή QFL

Σχόλιο: Δεν βρήκα περιγραφή και διαφορά (κατά τη διάρκεια δοκιμών το καλοκαίρι του 2018) μεταξύ των τύπων (Original, Day trading κ.λπ.), επομένως χρησιμοποιώ το Original. Εάν βρείτε πληροφορίες ή τις καταλάβετε με δοκιμές, ενημερώστε με ότι θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

“% Of drawdown” στις ρυθμίσεις του bot, τα στατιστικά στοιχεία του οποίου παρείχα παραπάνω, χρησιμοποιώ -7% Έχω δημιουργήσει ένα άλλο στο -10%, αλλά δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη προσφορές σε αυτό.

Αφού ορίσουμε όλες τις παραμέτρους, ελέγχουμε τις τιμές στον Βοηθό, εάν το “Ποσοστό χρημάτων που χρησιμοποιείται από το bot” είναι μεγαλύτερο από 100%, τότε θα πρέπει να μειώσετε την αρχική παραγγελία ή την παραγγελία ασφαλείας ή τον αριθμό των ζεύγη συναλλαγών.

Αφού ολοκληρωθούν όλα τα παραπάνω βήματα, κάντε κλικ στο “Δημιουργία bot”

Κάνοντας κλικ στο παραπάνω κουμπί, θα ανοίξει μια σελίδα στην οποία πρέπει να κάνετε κλικ στο “Εκτέλεση” και το bot θα αρχίσει να λειτουργεί, περιμένετε ένα σήμα και ανοίξτε προσφορές, μπορείτε να δείτε όλες τις λειτουργίες μεταβαίνοντας στο bot και κοιτάζοντας την επεξεργασία παράθυρο:

Αυτό είναι όλο για τη ρύθμιση του bot χρησιμοποιώντας σήματα QFL.

Μπορείτε επίσης να δείτε την περιγραφή των ρυθμίσεων bot για σήματα καρτέλ που περιγράψαμε προηγουμένως.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map