γεια σε όλους!

Για bots 3Commas από το Marketplace, υπάρχει ένα σύνολο σημάτων από έναν προμηθευτή – Δήμος, τα οποία χωρίζονται σε 4 τύπους σημάτων:

 •  Δυναμικό πλέγμα Muunship
 •  Muunship Scalper Bot
 •  Κύπελλο και λαβή Muunship
 •  Muunship QFL Bot σήματα

Αυτά τα σήματα έχουν εντολή να ξεκινήσουν μια συναλλαγή και το εμπόριο τερματίζεται όταν επιτευχθεί το κέρδος δέσμευσης. Εάν ξαφνικά η τιμή άρχισε να πέφτει, τότε η απόφαση για περαιτέρω μέσο όρο ή καθορισμό ζημιών είναι δική σας..

Περιεχόμενο:

 1. Εγγραφή και σύνδεση της ανταλλαγής στο 3Commas.
 2. Διαθέσιμα ζεύγη και ανταλλαγές σημάτων Δήμος
 3. Συνιστώμενες στρατηγικές για σήματα Δήμος.
 4. Διαμόρφωση του bot 3Commas με σήματα Δήμος.

1. Εγγραφή και σύνδεση της ανταλλαγής για 3Κόμματα

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου, αυτός είναι ένας σύνδεσμος παραπομπής, θα δώσει έκπτωση 10% στην πληρωμή. Μετά την εγγραφή, θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσία 7 ημερών στο τιμολόγιο “Professional” με όλες τις δυνατότητες και εάν η κατάθεσή σας είναι μικρότερη από 750 $, τότε η υπηρεσία θα παραμείνει δωρεάν για εσάς ακόμα και μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου . Εάν έχετε περισσότερα από 750 $ στο υπόλοιπό σας, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις συνδρομές. Για να εργαστείτε σε σήματα Δήμος θα συνεργαστούμε με σύνθετα bots.

Αφού εγγραφείτε στην υπηρεσία 3Commas, πρέπει να συνδέσετε την ανταλλαγή Binance μέσω API, διαβάστε πώς να το κάνετε εδώ.

Ο τρόπος δημιουργίας ενός κλειδιού API για το Binance γράφεται εδώ.

2. Διαθέσιμα ζεύγη και ανταλλαγές

Δήμος είναι σχετικό για όλες τις διαθέσιμες ανταλλαγές για bots 3Commas και συναλλαγές σε δημοφιλή ζεύγη:

3. Συνιστώμενες στρατηγικές για σήματα Δήμος

Παρακάτω θα περιγράψω τις προτεινόμενες στρατηγικές για τη ρύθμιση του bot 3Commas, αλλά όπως πάντα, λάβετε υπόψη ότι οι προτάσεις είναι όχι κανόνες και αναλαμβάνετε όλους τους κινδύνους μόνοι σας και στην κατάθεσή σας – γράφω αυτόν τον κανόνα σε κάθε δημοσίευση, μην τον παραμελείτε.

Δήμος – εκτός από τα σήματα, υπάρχει, κατά τη γνώμη μου, μια πολύ βολική πλατφόρμα για την ανταλλαγή “χεριών”. Μπορείτε να το δείτε και να το αξιολογήσετε μεταβαίνοντας στον ιστότοπο. Η εγγραφή είναι απλή και υπάρχει μια σειρά μαθημάτων βίντεο για τη ρύθμιση, αλλά μέχρι στιγμής μόνο στα Αγγλικά.

Δικτυακός τόπος: https://muunship.com

Αλλά ας επιστρέψουμε στα σήματα.

Δυναμικό πλέγμα Muunship – δυναμική στρατηγική συναλλαγών πλέγματος. Υπάρχουν πολλά άρθρα σχετικά με αυτό το θέμα στο Διαδίκτυο, κυρίως στην αγορά συναλλάγματος. Για απλοποίηση σε λίγες λέξεις, όταν η τιμή κινείται, εμφανίζονται όλα τα είδη μοτίβων αγοράς, αυτή τη στιγμή έρχεται ένα σήμα και ανοίγει μια συμφωνία Ο πάροχος σήματος δεν αποκαλύπτει λεπτομέρειες, αλλά κοιτάζοντας το bot, θα δείτε ότι λειτουργεί, και μέχρι στιγμής δεν είναι κακό. Χρησιμοποιώ τη λέξη “αντίο” γιατί τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και πρέπει να προσαρμοστείτε στην “αγορά”.

Κύπελλο και λαβή Muunship – τη στρατηγική “Κύπελλο και λαβή”. Αυτό είναι ένα σχήμα τεχνικής ανάλυσης, υπάρχουν επίσης πολλά άρθρα σε αυτό στο Διαδίκτυο που μπορείτε να διαβάσετε μόνοι σας. Το θέμα είναι απλό: το σχήμα στο γράφημα μοιάζει πολύ με ένα κύπελλο. Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μοτίβου είναι ότι εμφανίζεται αποκλειστικά σε ανοδική τάση και προειδοποιεί για τη συνέχισή του..

Νομίζω ότι έχετε κατανοήσει το νόημα και την αρχική φύση των σημάτων που ήρθαν στο εμπόριο κρυπτογράφησης από τα χρηματιστήρια..

Κανάλια τηλεγραφημάτων:

https://t.me/muunship – κανάλι πληροφοριών.

https://t.me/dynamicgridbot – ένα κανάλι για αναφορές συναλλαγών, τώρα στέλνω πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές μου εκεί.

Εχω Δήμος δεν υπάρχουν ακόμη τηλεγραφήματα συνομιλίας όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν και να συζητήσουν στρατηγικές, αλλά είμαι βέβαιος ότι θα εμφανιστεί σύντομα και πληροφορίες σχετικά με αυτό θα δημοσιευτούν στα κανάλια που ανέφερα παραπάνω.

Τώρα επιτρέψτε μου να δώσω τις ρυθμίσεις με τη μορφή Πίνακα # 2:

 1. Ρύθμιση Bot 3Κόμματα από σήματα Muunship.

Εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε σήματα επί πληρωμή Δήμος, στη συνέχεια καθορίστε πρώτα ποια και / ή ποια από τις τέσσερις θα χρησιμοποιήσετε και μεταβείτε στο βήμα 1.

Σε αυτό το άρθρο, θα δημιουργήσουμε ένα bot που βασίζεται σε σήματα Δυναμικό πλέγμα Muunship για ζεύγη έως BTC. Ως “μπόνους” στο τέλος, θα επισυνάψω, ως συνήθως, συνδέσμους σε bot που λειτουργούν τόσο στο BTC όσο και στο ETH, μέσω των οποίων μπορείτε να παρακολουθείτε στατιστικά στοιχεία απόδοσης ή απλά να τα αντιγράφετε, προσαρμόζοντάς τα στην κατάθεση και τη στρατηγική σας.

 1. Αγορά σήματος:

Εάν όλα πήγαν καλά, θα δείτε τα εξής:

 1. Ρύθμιση Bot

Θα διαμορφώσουμε χρησιμοποιώντας τον Πίνακα 2 για τύπους σήματος Δυναμικό πλέγμα, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη στρατηγική σας:

Δημιουργήστε ένα bot:

Θα προσαρμόσουμε με Blocks:

 • Αποκλεισμός “Βασικές παράμετροι”

 • Μπλοκ ζεύγους (θα δημιουργήσω συναλλαγές για BTC)

Θα πρέπει να μοιάζει με αυτό:

Σημείωση: εάν θέλετε να αφαιρέσετε μερικά ζεύγη από τις συναλλαγές, απλώς κάντε κλικ στο σταυρό στα δεξιά ενός συγκεκριμένου ζεύγους.

 • Αποκλεισμός “Στρατηγική”

Σημείωση: μην βάλετε το ελάχιστο ποσό των 0,0001 BTC στην “Ένταση της παραγγελίας έναρξης”, επειδή υπάρχει πιθανότητα, λόγω της στρογγυλοποίησης των ανταλλαγών, κατά την αγορά της παραγγελίας σας να μην λειτουργεί, έχοντας εκδώσει ένα μήνυμα

Χρησιμοποιήστε λοιπόν 0,00015 ή περισσότερα.

 • Αποκλεισμός “Προϋπόθεση για έναρξη συμφωνίας” – απλώς επιλέξτε το επιθυμητό σήμα. Στο παράδειγμά μας Δυναμικό πλέγμα Muunship. Εάν δεν έχετε αυτό το σήμα στη λίστα, τότε δεν το έχετε εκδώσει ακόμη. Πρέπει να επιστρέψετε στο σημείο 1 “Αγορά σήματος”:

 • Πάρτε μπλοκ κέρδους

 • Μπλοκ “Εντολές ασφαλείας”

 • Αποκλεισμός “Stop Loss” σε σήματα Δήμος δεν συνιστάται η χρήση

 • Αποκλεισμός “Πρόσθετες ρυθμίσεις”

Αυτό είναι, το bot έχει ρυθμιστεί. Σπρώξτε

Λαμβάνουμε μια υπενθύμιση για την εκκίνηση του bot.

Μετά από αυτό, μην ξεχάσετε να κάνετε κλικ στο “Εκτέλεση”

Αυτό ολοκληρώνει τη ρύθμιση του bot με σήμα Δυναμικό πλέγμα Muunship πεπερασμένος.

Σύνδεσμος προς ένα προσαρμοσμένο bot (https://3commas.io/ru/bots/565410/shared_show?secret=e2dd234f37)

Το υποσχεμένο “μπόνους”: ένας σύνδεσμος προς το διαμορφωμένο bot για ζευγάρια στο ETH (https://3commas.io/ru/bots/566306/shared_show?secret=9e4d898244)

Κάνοντας κλικ στους συνδέσμους, μπορείτε να αντιγράψετε αμέσως το bot, να “προσαρμόσετε” τις παραμέτρους σας ή απλώς να εξοικειωθείτε με τα στατιστικά στοιχεία της εργασίας του.

Προειδοποίηση: μετά από λίγο, μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις, οπότε μην εκπλαγείτε αν δεν ταιριάζουν με αυτές που περιγράφονται παραπάνω..

Δημοσιεύω επίσης έναν σύνδεσμο προς το ιστολόγιο, ο οποίος περιέχει άρθρα σχετικά με τις ρυθμίσεις άλλων σημάτων και στατιστικά σε πραγματικό χρόνο σχετικά με μια πραγματική κατάθεση για διάφορα σήματα.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me