γεια σε όλους!

Πριν από λίγο καιρό, ένα σήμα για bots εμφανίστηκε στο Marketplace στο 3Commas.io Κοτάρο Σήματα.

Σε αυτήν την ανάρτηση θα εξετάσω πού και τι μπορείτε να ανταλλάξετε σε αυτό το σήμα, να περιγράψω τις προτεινόμενες στρατηγικές και πώς να ρυθμίσετε το bot για αυτόν τον τύπο σημάτων.

Περιεχόμενο:

 1. Εγγραφή και σύνδεση της ανταλλαγής στο 3Commas.io.
 2. Διαθέσιμα ζεύγη και ανταλλαγές.
 3. Συνιστώμενες στρατηγικές για σήματα Κοτάρο Σήματα.
 4. Ρύθμιση bot με σήματα Κοτάρο Σήματα στο 3Сommas.io.

1. Εγγραφή και σύνδεση της ανταλλαγής για 3Commas.io

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου – ο σύνδεσμος παραπομπής μου θα δώσει έκπτωση 10% στην πληρωμή.

Μετά την εγγραφή, θα έχετε πρόσβαση σε δωρεάν υπηρεσία 7 ημερών στην τιμή “Professional” με όλες τις δυνατότητες και εάν η κατάθεσή σας είναι μικρότερη από 750 $, τότε η υπηρεσία θα παραμείνει δωρεάν για εσάς ακόμη και μετά τη δοκιμαστική περίοδο. Εάν έχετε περισσότερα από 750 $ στο υπόλοιπό σας, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις συνδρομές. Για να εργαστείτε σε σήματα Κοτάρο Σήματα Είναι πιο βολικό να δουλεύετε με σύνθετα bots, θα περιγράψω όλες τις περαιτέρω ρυθμίσεις για ένα τέτοιο bot, είναι διαθέσιμο στην τιμή “Professional”.

Αφού εγγραφείτε στην υπηρεσία 3commas, πρέπει να συνδέσετε το Binance exchange μέσω API, διαβάστε πώς να το κάνετε εδώ.

Ο τρόπος δημιουργίας ενός κλειδιού API για το Binance γράφεται εδώ.

2. Διαθέσιμα ζεύγη και ανταλλαγές.

Ας ρίξουμε πρώτα μια ματιά σε ποιες ανταλλαγές και σε ποια ζευγάρια είναι σχετικό αυτό το σήμα..

Όπως μπορείτε να δείτε, τα σήματα ανταλλάσσονται μόνο στο BINANCE, αλλά ποιο ζεύγος για συναλλαγές – USDT ή BTC – η επιλογή είναι δική σας. Οι ρυθμίσεις στο bot θα είναι οι ίδιες, η μόνη διαφορά είναι στην επιλογή ζευγών.

Στο παράδειγμά μας, θα χρησιμοποιήσουμε συναλλαγές USDT.

3. Συνιστώμενες στρατηγικές για σήματα Κοτάρο Σήματα.

Παρακάτω θα περιγράψω τις κύριες προτεινόμενες στρατηγικές για τη ρύθμιση του bot 3Commas, που ισχύει από τις 27/6/2019, αλλά πάντα να θυμάστε ότι οι προτάσεις είναι όχι κανόνες, αναλαμβάνετε όλους τους κινδύνους μόνοι σας και κατά την κατάθεσή σας.

Πήρα όλες τις προτάσεις από τον ιστότοπο αυτών των σημάτων μέσω του συνδέσμου https://www.kotarosignals.com/.

Υπάρχει ένα κανάλι τηλεγράφου όπου συζητούνται οι στρατηγικές εργασίας και οι χρήστες, αν το επιθυμούν, δημοσιεύουν τα αποτελέσματα της εργασίας τους: https://t.me/kotarochat

Θα προσπαθήσω να μεταφέρω εν συντομία την αρχή των σημάτων και των στρατηγικών για τη χρήση τους..

Σήματα Kotaro δεν συνεπάγεται τη χρήση του Stop Loss και βασίζεται στην αρχή του «μέσου όρου», αλλά αυτό δεν είναι ένα μέτρο ασφαλείας, αλλά ένας τρόπος για να δημιουργήσετε μια θέση για να αυξήσετε τα κέρδη.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ: Μία από τις διαφορές από έναν αριθμό άλλων σημάτων είναι ότι από Σήματα Kotaro Οι εντολές έρχονται να πουλήσουν, δηλαδή, ανεξάρτητα από το αν έχετε ορίσει Take Profit ή όχι, η συναλλαγή σας μπορεί να κλείσει με ένα σήμα και αυτό μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, τόσο στο “συν” είτε στο “μείον”, προκειμένου να την κατάθεσή σας από μια βαθύτερη ανάληψη. Ένα σήμα πώλησης για το bot δεν θα λειτουργήσει μόνο εάν το Trailing Take Profit έχει ήδη ενεργοποιηθεί για το ζεύγος στο οποίο ήρθε η εντολή πώλησης.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι συναλλαγών με σήματα: ΑΓΡΟΤΙΚΟ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΤΙΚΟ και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΤΩΝ.

Θα δώσω τη σύγκριση τους με τη μορφή πίνακα (αριθμός πίνακα 2):

4. Ρύθμιση bot με σήματα Κοτάρο Σήματα σε 3Cωμ

 1. Αγορά σήματος:

Εάν όλα πήγαν καλά, θα δείτε τα εξής:

 1. Ρύθμιση του bot. Θα δημιουργήσω το παράδειγμα συναλλαγών σε USDT _ ***, σύμφωνα με τη ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΤΟΣ. Αυτή είναι μια νέα εμπειρία για μένα να πωλώ όχι με δεδομένο% του εισοδήματος, αλλά σε ένα μήνυμα για έξοδο, θα εμπιστευτώ πλήρως το Kotaro &# 128578;

Δημιουργήστε ένα bot:

Θα προσαρμόσουμε με Blocks:

 • Αποκλεισμός “Βασικές παράμετροι”

 • Μπλοκ ζευγάρια

Αφού κάνετε κλικ στο “Εκκαθάριση” θα δούμε τη ρύθμιση για άλλα ζεύγη, επιλέξτε USDT_ALL

Θα πρέπει να μοιάζει με αυτό:

Κατά τη γνώμη μου, είναι καλύτερο να αφαιρέσετε ζεύγη σταθερών νομισμάτων όπως: USDT-ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-Δολάρια ΗΠΑ, USDT-USDSB. Απλώς κάντε κλικ στο σταυρό στα δεξιά ενός συγκεκριμένου ζεύγους.

 • Αποκλεισμός “Στρατηγική” – ακριβώς εδώ καθορίζεται ποια από την επιλεγμένη στρατηγική σύμφωνα με τον Πίνακα №2 που θα ακολουθήσετε, ή ίσως θα γράψετε τη δική σας, χωρίς να βασίζεστε στις αρχικές συστάσεις της Kotaro Signals. Επιτρέψτε μου να σας υπενθυμίσω ότι έχω επιλέξει “ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΑΤΟΣ”

 • Αποκλεισμός “Προϋπόθεση για την έναρξη της συναλλαγής”. Όλα είναι απλά εδώ: επιλέξτε Kotaro Signals (εάν δεν έχετε τέτοιο σήμα στη λίστα, τότε δεν το έχετε αγοράσει ακόμη και πρέπει να επιστρέψετε στο σημείο 1 “Αγορά σήματος”):

 • Πάρτε μπλοκ κέρδους

 • Αποκλεισμός “Διακοπή απώλειας” – δεν συνιστάται για αυτούς τους τύπους σημάτων διακοπής απώλειας.

 • Μπλοκ εντολών ασφαλείας

 • Αποκλεισμός “Πρόσθετες ρυθμίσεις”

Όλο το bot έχει ρυθμιστεί. Σπρώξτε

Λαμβάνουμε μια υπενθύμιση για την εκκίνηση του bot.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Εκτέλεση”

Αυτό είναι όλο για τη ρύθμιση. Επιλέξτε διαφορετικές στρατηγικές ανάλογα με τις συνθήκες της αγοράς.

Ο σύνδεσμος προς το bot, τον οποίο μόλις διαμορφώσαμε μαζί σας, θα φύγω από εδώ (σύνδεσμος), κάνοντας κλικ σε αυτό μπορείτε να το αντιγράψετε, να “προσαρμόσετε” τον εαυτό σας ή να δείτε τα στατιστικά στοιχεία του έργου του.

Δημοσιεύω επίσης έναν σύνδεσμο στο ιστολόγιο, το οποίο περιέχει άρθρα σχετικά με τις ρυθμίσεις άλλων σημάτων και στατιστικών σε πραγματικό χρόνο και σε μια πραγματική κατάθεση για διαφορετικά σήματα, όπου μπορείτε να εξοικειωθείτε και να αποφασίσετε εάν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι ένα συγκεκριμένο σήμα για το bot..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me