Πώς να δημιουργήσετε ένα bot χρησιμοποιώντας κοινούς δείκτες ενσωματωμένους σε 3Commas?

Εισαγωγή

Έτσι, ίσως αναρωτιέστε πώς να δημιουργήσετε ένα bot για να ανταλλάξετε ένα από τα αγαπημένα σας altcoins χρησιμοποιώντας έναν από τους δείκτες τεχνικής ανάλυσης που είναι ενσωματωμένοι στο 3Commas; Λοιπόν, σας παρουσιάζουμε έναν οδηγό για αυτό το θέμα.!

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ένα bot συναλλαγών altcoin και να χρησιμοποιείτε ίσως τον πιο διάσημο και σεβαστό δείκτη στον κόσμο των συναλλαγών – RSI (Relative Strength Index).

Το RSI εμφανίζει μια τιμή (συνήθως με τη μορφή γραφήματος γραμμών) που υποδεικνύει εάν ένα περιουσιακό στοιχείο είναι υπεραγοράς (συνήθως όταν φτάνει σε επίπεδα πάνω από 70-80) ή υπερπώληση (συνήθως όταν πέφτει κάτω από τα επίπεδα 20-30). Όταν το RSI στρέφεται προς αυτούς τους δείκτες, οι τιμές των περιουσιακών στοιχείων είναι γνωστό ότι αντιστρέφονται, μερικές φορές μόνο για μια προσωρινή “αναπήδηση”. Είναι αυτές οι αντιστροφές που θα στοχεύσουμε να πιάσουμε με τη βοήθεια του DCA-Bot μας..

Δημιουργία Bot

Μεταβείτε στο κύριο μενού και επιλέξτε την καρτέλα DCA-Bot, και μετά πατήστε το κουμπί Δημιουργήστε ένα bot:

Θα δημιουργήσουμε ένα “απλό” bot, αυτό θα σας επιτρέψει να ανταλλάξετε ένα ζευγάρι νομισμάτων.

Στο παράδειγμά μας, θα επιλέξουμε το ζεύγος LTC / USDT, θα τοποθετήσουμε επίσης 3 παραγγελίες ασφαλείας και 150 $ χρήματα ανά συναλλαγή.

Βεβαιωθείτε ότι η καρτέλα είναι επιλεγμένη στο επάνω μέρος της σελίδας Προχωρημένος και ότι επιλέξατε τον Τίτλο (Ονομα) για το bot σας (θα εμφανίζεται στο περιοδικό, καθώς και στην ενότητα Οι προσφορές μου και στη σελίδα DCA-Bots), επιλέξτε λογαριασμό ανταλλαγής (Χρηματιστήριο), τα κεφάλαια από τα οποία θα χρησιμοποιήσει το bot, και επίσης επιλέξτε Πεδιάδα στις ρυθμίσεις τύπου bot:

Για παράδειγμα, θα επιλέξουμε “LTC / USDT” από την ενότητα Ζευγάρια, Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ζεύγος από τη δυναμική ενότητα Συνιστώμενα ζεύγη; Αυτά είναι νομίσματα που ενημερώνονται δυναμικά σύμφωνα με τα ζεύγη με τις περισσότερες συναλλαγές στο 3Commas τις τελευταίες 24 ώρες. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε ζεύγος χρησιμοποιώντας τα δικά σας κριτήρια, όπως υψηλός όγκος συναλλαγών, ένα καθημερινό κερί που κλείνει πάνω από τον κινούμενο μέσο όρο των 200 ημερών (200MA) που αυξάνεται ή εκκρεμεί ένα θετικό συμβάν ειδήσεων για το νόμισμα που παρακολουθείτε:

Τώρα θα δούμε τις ρυθμίσεις ενότητας Στρατηγική; σε αυτήν την περίπτωση οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις είναι εντάξει.

Θα χρησιμοποιήσουμε τη στρατηγική ΜΑΚΡΥΣ, γιατί θέλουμε να αγοράσουμε κέρματα σε χαμηλή τιμή και να τα πουλήσουμε σε υψηλότερη τιμή για να κερδίσουμε κέρδος. 

Θα δεχτούμε τη ρύθμιση κερδών Παραθέτω, αναφορά και θα κερδίσουμε σε USDT. 

Εάν αυτό είναι ένα από τα πρώτα σας bots, τότε ίσως αξίζει να εξοικονομήσετε ποσά εκκίνηση και ασφάλεια παραγγελίες 10 USDT, αυτό το bot θα χρησιμοποιήσει συνολικά 150 USDT εάν χρησιμοποιούνται όλες οι παραγγελίες DCA / ασφάλειας. Καθώς κερδίζετε περισσότερη εμπιστοσύνη στις στρατηγικές που χρησιμοποιείτε, ίσως θελήσετε να αυξήσετε το επίπεδο κινδύνου ανά εμπόριο bot..

Συνιστάται να διατηρείτε τον τύπο της αρχικής σειράς στην ένδειξη Οριο, καθώς αυτό διασφαλίζει ότι το bot θα ανοίξει συναλλαγές χωρίς ολίσθηση τιμών, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την ανταλλαγή κερμάτων με χαμηλή ρευστότητα:

Στη συνέχεια, θα ορίσουμε την προϋπόθεση για την έναρξη της συναλλαγής. Αυτή η ρύθμιση θα ενημερώσει το bot πότε θα ανοίξει ένα νέο εμπόριο για το επιλεγμένο νόμισμα. Θα χρησιμοποιήσουμε μια σκανδάλη για τιμή RSI-7 μικρότερη από 20 στο χρονικό πλαίσιο των 5 λεπτών. Αυτό θα επιτρέψει στο bot να ανοίξει μια συναλλαγή σε περίπτωση απότομης πτώσης της αγοραστικής πίεσης LTC / USDT πιέζοντας την τιμή. Θα προσπαθούμε να κερδίζουμε γρήγορα και συχνά μικρά κέρδη κάθε φορά που πληρούται αυτή η προϋπόθεση. Αυτές οι συναλλαγές πρέπει να είναι αρκετά γρήγορες και συχνές, καθώς χρησιμοποιούνται στο χαμηλό χρονικό πλαίσιο του γραφήματος:

Εάν ενδιαφέρεστε να απεικονίσετε το άνοιγμα των συναλλαγών από ένα bot, παρακαλούμε δώστε προσοχή στο τέλος αυτού του οδηγού, όπου θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε τον δείκτη RSI στο γράφημα, ώστε να μπορείτε να δείτε τις τιμές του..

Τώρα θα ορίσουμε τις παραμέτρους Πάρε κέρδος στο bot μας. στοχεύουμε σε επαναλαμβανόμενες σύντομες συναλλαγές. Δεδομένου ότι τα γραφήματα “scalping” με χαμηλό χρονικό διάστημα είναι αρκετά επικίνδυνα, το κλειδί είναι να προσπαθήσουμε να κλείσουμε όλες τις συναλλαγές το συντομότερο δυνατό. εμείς εμείς δεν θα χρησιμοποιήστε το Trailing Take Profit για αυτό το bot. Ορίστε την τιμή Στόχος κερδοφορίας ίσος 0,5%, και η τιμή Υπολογισμός κερδοφορίαςΩς ποσοστό του συνολικού όγκου, καθώς θα θέλαμε το κέρδος να είναι 0,5%, από τη μέση τιμή των κερμάτων που αγόρασε αυτό το bot:

εμείς εμείς δεν θα χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις Stop Loss για αυτό το bot. Συνιστάται να διατηρήσετε τα αποθεματικά χρήματα στον λογαριασμό για να βοηθήσετε να “εξαργυρώσετε” μη αυτόματα τις συναλλαγές του bot που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε απώλεια.

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις Stop Loss, δοκιμάστε τις προσεκτικά με έναν λογαριασμό Paper Trading, ωστόσο, η αγορά κρυπτογράφησης είναι γνωστή για την υψηλή μεταβλητότητά της, επομένως μπορεί να διαπιστώσετε ότι το Stop Loss μπορεί στην πραγματικότητα να αυξήσει τις απώλειές σας σε σύγκριση με την επιλογή γραφημάτων ποιότητας. γρήγορα ανακτώντας νομίσματα, ακόμη και αν “βυθιστούν” κάτω στο -10% της τιμής αγοράς.

Με αυτό το bot θα χρησιμοποιήσουμε 3 Εντολές ασφαλείας, και το ίδιο Αριθμός ταυτόχρονα ενεργών εντολών ασφαλείας; Αυτό διασφαλίζει ότι τα χρήματα που απαιτούνται για τις παραγγελίες ασφαλείας θα διατηρούνται πάντα και δεν μπορούν να δαπανηθούν κατά λάθος σε άλλη συναλλαγή και να εγγραφούν σε παραγγελία βιβλίων ως Limit Order. Οι εντολές ασφαλείας χρησιμοποιούνται για τη μείωση της μέσης τιμής των κερμάτων που αγοράστηκαν από ένα bot σε περίπτωση πτώσης των τιμών μετά το άνοιγμα μιας συμφωνίας. ονομάζεται επίσης DCA ή Dollar Cost Averaging.

Για την πρώτη χρησιμοποιημένη εντολή ασφαλείας, ορίστε Απόκλιση τιμών για την παραγγελία ασφαλείας κατά 0,5%. Εγκαθιστώ Πολλαπλασιαστής όγκου παραγγελίας ασφαλείας στις 2; Αυτό σημαίνει ότι ο αριθμός των κερμάτων που αγοράζονται μέσω της εντολής ασφαλείας θα διπλασιάζεται κάθε φορά που δημιουργείται μια νέα παραγγελία. Αυτό θα συμβάλει στη σημαντική μείωση του μέσου κόστους κάθε νομίσματος που αγόρασε το bot..

Εγκαθιστώ Πολλαπλασιαστής βημάτων παραγγελίας ασφαλείας στις 2; Αυτό σημαίνει ότι το bot θα διπλασιάσει αυτήν την τιμή ξεκινώντας από την πρώτη απόκλιση τιμών και την εκτέλεση της εντολής ασφαλείας. Βασικά, η πρώτη παραγγελία ασφαλείας θα τοποθετηθεί 0,5% κάτω από την τιμή ανοίγματος του εμπορίου (αρχική εντολή), η δεύτερη εντολή ασφαλείας θα τοποθετηθεί κατά 1% χαμηλότερη και η τρίτη 2% χαμηλότερη. Αυτό καλύπτει πτώση 3,5% στην τιμή του νομίσματος μετά το άνοιγμα μιας συναλλαγής και σημαίνει ότι μπορούμε να κερδίσουμε γρηγορότερα:

Δεν θα εγκαταστήσουμε Επιπρόσθετες ρυθμίσεις για αυτό το bot, καθώς προς το παρόν δεν χρειάζονται.

Μπορούμε να ελέγξουμε το ποσό των χρημάτων που θα χρησιμοποιήσει το bot μας κοιτάζοντας την καρτέλα Βοηθός (δεξιά) – μην χάσετε αυτήν τη δυνατότητα – είναι πολύ χρήσιμο!

Στο παράθυρο Βοηθός θα δείξει πόσα χρήματα θα χρειαστεί αυτό το bot για να λειτουργεί σωστά με τις διαμορφωμένες παραμέτρους, καθώς και τη μέγιστη πτώση τιμών που μπορεί να καλύψει η ασφαλιστική σας προσφορά και το ποσοστό των διαθέσιμων δωρεάν χρημάτων που θα χρησιμοποιήσει το bot (προσπαθήστε πάντα να διατηρήσετε αρκετά χρήματα για υποστήριξη bots σε χειροκίνητη λειτουργία).

Στη σελίδα Τραπέζι θα αντικατοπτρίζει το ποσό των χρημάτων κατά την εγκατάσταση Πολλαπλασιαστής όγκου παραγγελίας ασφαλείας, καθώς και το ποσοστό διακύμανσης τιμών που θα καλυφθεί Πολλαπλασιαστής βημάτων παραγγελίας ασφαλείας.

Τέλος, ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά είναι η σελίδα Τραπέζι δείχνει λεπτομερώς πώς ακριβώς θα χρησιμοποιηθούν οι εντολές ασφαλείας.

Αποτέλεσμα

Λίγες μέρες μετά τη δημιουργία του, τα αποτελέσματα του bot φαίνονται πολλά υποσχόμενα! Παρεμπιπτόντως, μπορείτε εύκολα να βρείτε το ίδιο το bot κάνοντας κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο!

Και αν δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα την πλατφόρμα μας, ήρθε η ώρα να το κάνετε!

Εγγραφείτε στο 3Commas και λάβετε 3 ημέρες δωρεάν πρόσβασης σε όλες τις δυνατότητες, καθώς και έκπτωση 50% κατά την αγορά μιας ετήσιας συνδρομής!

Η δημοσίευση μπορεί να περιέχει αναλυτικά στοιχεία και προβλέψεις της αγοράς κρυπτογράφησης, που σχετίζονται με υψηλούς κινδύνους. Οι πληροφορίες παρουσιάζονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να εκληφθούν ως σύσταση για αγορά ή πώληση περιουσιακών στοιχείων. Πρέπει να κάνετε τη δική σας διεξοδική έρευνα πριν λάβετε οποιεσδήποτε επενδυτικές αποφάσεις. Όλοι οι κίνδυνοι, οι απώλειες και τα έξοδα που σχετίζονται με την επένδυση, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους απώλειας της κύριας κατάθεσης, είναι δική σας ευθύνη.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me