Εάν έχετε ακούσει τον όρο “Hash Ribbons” και αναρωτηθήκατε τι είναι και πώς μπορείτε να αποκομίσετε κέρδος χρησιμοποιώντας αυτόν τον δείκτη στο 3Commas, αυτό το υλικό είναι για εσάς.!

Εισαγωγή

Είτε είστε νέοι στο εμπόριο είτε θεωρείτε τον εαυτό σας έναν έμπειρο έμπορο, μπορεί να έχετε ακούσει τους αγαπημένους σας χρήστες κρυπτογράφησης ή τους επιδότες των κοινωνικών μέσων να αναφέρουν το Hash Ribbons του Bitcoin κατά καιρούς. Εάν αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μπορεί να είναι χρήσιμος αυτός ο δείκτης ή πώς λειτουργεί, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο.!

Τι είναι το “Hash Ribbons”?

Μεγάλη ερώτηση, ας το σκεφτούμε λίγο περισσότερο..

Ίσως γνωρίζετε ήδη ότι για να δημιουργήσετε bitcoin, οι bitcoin miners εκτελούν υπολογισμούς και επιλύουν ατέλειωτα ορισμένα μαθηματικά προβλήματα. Η απαιτούμενη υπολογιστική ισχύς μετράται σε λεγόμενες κατακερματισμούς και ο ρυθμός κατακερματισμού είναι το σύνολο της υπολογιστικής ισχύος όλων των συσκευών που εμπλέκονται στη δημιουργία bitcoin και στην εξασφάλιση της ασφάλειας του δικτύου. Τη στιγμή της γραφής, το Bitcoin έχει εκπληκτικά 125 Exahash ανά δευτερόλεπτο! Αυτό είναι ένα συναρπαστικό 125.000.000.000.000 προσπάθειες ανά δευτερόλεπτο για την επίλυση ενός μαθηματικού προβλήματος για μια ανταμοιβή 6,25 bitcoin!

Με απλά λόγια, το Hash Ribbons επιτρέπει οπτικοποιήστε το hashrate για να εκτελέσετε τεχνική ανάλυση δεδομένων χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό αλγορίθμων, συνήθως σε έναν δείκτη, τον οποίο μπορείτε να προσθέσετε στα διαγράμματα Bitcoin σε πλατφόρμες όπως TradingView.com.

Οι τακτικές διακυμάνσεις είναι μια συχνή εμφάνιση για τα ποσοστά κατακερματισμού, καθώς οι νέοι ανθρακωρύχοι συνδέονται συνεχώς και αποσυνδέονται από το δίκτυο Bitcoin, αλλά σημαντικές διακυμάνσεις στα ποσοστά κατακερματισμού μπορεί συχνά να είναι ένα σήμα για τον προσδιορισμό της πιθανής μεταβολής της τιμής του Bitcoin.

Πώς να ανταλλάξετε Hash Ribbons?

Θα θεωρήσουμε το πιο δημοφιλές αυτή τη στιγμή. Ένδειξη Hash Ribbons στην πλατφόρμα TradingView.

Αυτός ο δείκτης λειτουργεί διαβάζοντας ακατέργαστες κορδέλες Hash στο τέλος κάθε ημέρας και παρουσιάζοντάς τον ως δύο γραμμές σε ένα γράφημα: έναν ταχύτερο Moving Average 30 ημερών και έναν πιο αργό MA 60 ημερών..

Με απλά λόγια, όταν το γρήγορο MA διασχίζει το αργό πάνω από αυτό, υποδηλώνει αύξηση του ρυθμού κατακερματισμού και συνήθως σηματοδοτεί αύξηση της τιμής του bitcoin. Το αντίθετο ισχύει επίσης, εάν το γρήγορο MA διασχίσει το αργό, πέφτοντας κάτω από το τελευταίο, ο ρυθμός κατακερματισμού πέφτει και η τιμή συνήθως το ακολουθεί..

Δεδομένου ότι η ένδειξη Hash Ribbons λειτουργεί σε ένα χρονικό πλαίσιο μιας ημέρας, ταιριάζει καλύτερα σε υψηλότερα χρονικά πλαίσια, όπως 1D, 2D, 3D, Weekly (εβδομαδιαία) και πιθανώς Μηνιαία (μηνιαία) γραφήματα..

Στη συνέχεια, θα εξηγήσουμε πώς να δημιουργήσετε ένα bot 3Commas που ελέγχεται από το δείκτη Hash Ribbons..

Πόσο επιτυχημένες ήταν οι Hash Ribbons στο παρελθόν?

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει λίγο περισσότερο από ένα χρόνο ενέργειας BTC / USD και μπορείτε να δείτε μόνοι σας γιατί ο δείκτης Hash Ribbons είναι τόσο αποτελεσματικός.!

Εάν αγοράζατε Bitcoins τον τελευταίο χρόνο στο spot exchange όταν ο δείκτης Hash Ribbons εμφανίζει ένα σήμα αγοράς, κάθε συναλλαγή θα ήταν επιτυχής. Στην πραγματικότητα, αυτός ο δείκτης χρησιμοποιείται συχνά από μακροπρόθεσμους επενδυτές Bitcoin που χρησιμοποιούν το σήμα δείκτη Αγορά ως ευκαιρία να προσθέσουν περισσότερα Bitcoin στο χαρτοφυλάκιό τους..

Χρησιμοποιώντας το γράφημα Bitstamp για BTC / USD, μπορείτε να επιστρέψετε στον Αύγουστο του 2011 και να δείτε τα αποτελέσματα της δοκιμής του δείκτη Hash Ribbons.

Το παρακάτω γράφημα χρησιμοποιεί ένα εβδομαδιαίο χρονοδιάγραμμα και λογαριθμική κλιμάκωση για να χωρέσει όλα τα δεδομένα σε ένα στιγμιότυπο οθόνης:

Τα βέλη στο γράφημα δείχνουν την κατά προσέγγιση ημερομηνία του σήματος και μια συντηρητική εκτίμηση για το κλείσιμο της εβδομάδας (είσοδος) και έξοδο στην επόμενη τοπική κορυφή πριν από το κόκκινο κηροπήγιο. Εάν παρακολουθήσατε την τάση κατά τη διάρκεια του bull bull τον Αύγουστο του 2016, η πώληση στο αποκορύφωμά της θα σας έφερε ένα απίστευτο 2.450%!

Σταματήστε … Τι γίνεται με το τελευταίο σήμα αγοράς?

Παρατηρήθηκε καλά! Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας δείκτης δεν μπορεί να προσφέρει 100% επιτυχία και οι επαγγελματίες έμποροι θα είναι οι πρώτοι που θα επισημάνουν ότι δεν πρέπει ποτέ να βασίζεστε σε έναν δείκτη ως βάση για όλες τις εμπορικές σας αποφάσεις..

Είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσετε τον τρέχοντα bullish κύκλο Bitcoin και ενώ φαίνεται ότι η τιμή του ενεργητικού έχει μειωθεί από το τελευταίο σήμα Hash Ribbons Buy, είναι καιρός να δώσετε προσοχή και να αρχίσετε να κοιτάζετε την ώρα 4 ωρών και 1 ημέρας πλαίσια εν αναμονή της ανάκαμψης των τιμών, και δημιουργήστε ένα σχέδιο διαπραγμάτευσης για να εισέλθετε σε θέση θέσης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα bots 3Commas DCA και να χρησιμοποιήσετε Hash Ribbons για να πείτε στο bot να ξεκινήσει τις συναλλαγές όταν ενεργοποιείται ένα σήμα αγοράς, καθώς και να χρησιμοποιήσετε εντολές ασφαλείας για μέσες καταχωρίσεις θέσης.!

Δέσμευση του δείκτη Hash Ribbons στο DCA Bot 3Commas 

Μεταβείτε στο μενού Bot DCA (1) και πατήστε το κουμπί Δημιουργήστε ένα bot (2).

Στο τμήμα Κύριες ρυθμίσεις (3) εισαγάγετε το όνομα του bot, επιλέξτε το χρηματιστήριο στο οποίο θέλετε να ανταλλάξετε, καθώς και το ζεύγος BTC / USD ή BTC / USDT (ανάλογα με το οποίο υποστηρίζει η ανταλλαγή ή η περιοχή σας ως ζεύγος συναλλαγών). Θα επιλέξουμε να δημιουργήσουμε ένα απλό bot, καθώς ενδιαφερόμαστε να κάνουμε συναλλαγές μόνο με ένα ζευγάρι.

Στον πίνακα Στρατηγική (4) θα επιλέξουμε ΜΑΚΡΥΣ και νόμισμα Παραθέτω, αναφορά (για τον καθορισμό του κέρδους σε USD / USDT). Θα χρησιμοποιήσουμε μια οριακή εντολή για να ανοίξουμε μια θέση, καθώς αυτό μπορεί να εξοικονομήσει τέλη στα περισσότερα χρηματιστήρια..

Ας ορίσουμε το μέγεθος των Εντολών βάσης και ασφάλειας στα 100 $, αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το επίπεδο ανοχής κινδύνου και τα διαθέσιμα κεφάλαια για διαπραγμάτευση:

Στο τμήμα Προϋποθέσεις για την έναρξη μιας συμφωνίας (5) επιλέξτε “TradingView Personal Signal”, σύνολο Στόχος απόδοση (%) (6) σε συντηρητικό επίπεδο 10%, αν θέλετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το trailing take profit.

Θα απενεργοποιήσουμε Σταματήστε την απώλεια (7).

Θα εγκαταστήσουμε Εντολές ασφαλείας (8) προγραμματίζοντας κατ ‘ανώτατο όριο 3 εντολές ασφαλείας και 3 ταυτόχρονα ενεργές εντολές ασφαλείας. Θα ορίσουμε επίσης μια διακύμανση τιμής για να τοποθετήσουμε κάθε παραγγελία ασφαλείας στο 5%.

Θα αυξήσουμε τον όγκο των παραγγελιών ασφαλείας σε 2 και θα θέσουμε τον πολλαπλασιαστή βήματος εντολής ασφαλείας σε 1.

Μπορείτε να προσέξετε Βοηθός (9), το οποίο σε αυτήν την περίπτωση θα σας πει ότι χρησιμοποιούμε κατ ‘ανώτατο όριο περίπου 800 $ για αυτό το εμπόριο. Ταυτόχρονα, οι ρυθμίσεις μας για την εντολή ασφαλείας «Μέση τιμή του δολαρίου» θα μας επιτρέψουν να επωφεληθούμε σε περίπτωση πτώσης της τιμής BTC κατά 15% και να επωφεληθούμε από οποιαδήποτε πτώση στο γράφημα μετά το άνοιγμα μιας συναλλαγής..

Τώρα μπορείς Αποθηκεύσετε (10) bot.

Όταν δείτε την ερώτηση “θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο bot”, κάντε κλικ στο κουμπί Αρχή, και θα επιστρέψετε στη σελίδα Πληροφορίες. Κάντε κύλιση προς τα κάτω σε αυτήν τη σελίδα και αντιγράψτε το “μήνυμα σήματος έναρξης συναλλαγής” απλώς κάνοντας αριστερό κλικ στο μπλε κείμενο μία φορά:

Τώρα ανοίξτε το TradingView.com σε μια νέα καρτέλα του προγράμματος περιήγησης και συνδεθείτε.

Ανοίξτε ένα γράφημα BTCUSD ή BTCUSDT σε ένα χρονικό πλαίσιο 1D, στο χρηματιστήριο που χρησιμοποιείτε (1), κάντε κλικ στο κουμπί “Δείκτης” (2), εισάγετε “Hash κορδέλα“Και επιλέξτε την ένδειξη που παρέχεται από το” capriole_charles “(3):

Κάντε κλικ στο εικονίδιο συναγερμού για να δημιουργήσετε ένα νέο Γνωστοποίηση (τέσσερα).

Για ρυθμίσεις Συνθήκες επιλέξτε την ένδειξη “Hash Ribbons” και τη σκανδάλη “Alert – Buy” και, στη συνέχεια, επιλέξτε το “Μία φορά ανά μπάρα (για κλείσιμο)“(πέντε).

Ορισμένα επίπεδα συνδρομής TradingView περιορίζουν τις επιλογές σας σε ένα σταθερό ώρα λήξης την ημερομηνία λήξης της ειδοποίησης, παρακαλώ προσέξτε αυτό καθώς η ειδοποίηση πρέπει να επαναφέρεται κάθε μήνα περίπου (6).

Στο τμήμα Ενέργειες (7) επιλέξτε τη διεύθυνση URL του webhook και εισαγάγετε: https://3commas.io/trade_signal/trading_view. 

Σημείωση: Η διεύθυνση URL του webhook δεν είναι ιστοσελίδα, οπότε μην κάνετε κλικ στον σύνδεσμο σε μια προσπάθεια να την επισκεφτείτε!

Τέλος, στο πεδίο «Μήνυμα“(7) επικολλήστε το προηγουμένως αντιγραμμένο μήνυμα από το bot από τη σελίδα μας”Πληροφορίες Bot“Και πατήστε το κουμπί”Δημιουργώ ένα“(8):

Πρόστιμο!

Έχετε δημιουργήσει το bot σας και το συνδέσατε με την ένδειξη Hash Ribbons. Το μόνο που έχετε να κάνετε τώρα είναι να περιμένετε έως ότου ενεργοποιηθεί το επόμενο σήμα και το bot σας θα δημιουργήσει αυτόματα μια ανταλλαγή στην ανταλλαγή της επιλογής σας! Μπορείτε να αφήσετε το bot να διαχειριστεί την συναλλαγή έως ότου κλείσει με κέρδος 10% ή να επανεκτιμήσετε μετά το άνοιγμα της συναλλαγής εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Μετατροπή σε SmartTrade και να το χρησιμοποιήσετε ως πιο μακροπρόθεσμο εμπόριο που στοχεύει στη δημιουργία ακόμη περισσότερου κέρδους, με εξαιρετική τιμή εισόδου που επιτυγχάνεται από το αξιόπιστο bot σας 3Commas!

Σημείωση: Η διαπραγμάτευση κρυπτονομισμάτων είναι εγγενώς επικίνδυνη και ενώ οι αποδόσεις μπορεί να είναι αρκετά υψηλές, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου τους κινδύνους. Εάν η τιμή του περιουσιακού στοιχείου που διαπραγματεύεστε πέφτει απότομα, ενδέχεται να χάσετε μέρος της επένδυσής σας, εξαναγκάζοντας να πουλήσετε το περιουσιακό στοιχείο σε χαμηλότερη τιμή. Οι δημοσιεύσεις 3Commas Blog γράφονται για εκπαιδευτικούς σκοπούς και δεν πρέπει να εκληφθούν ως “Οικονομικές συμβουλές”.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me