Πραγματοποίηση παραγγελιών και χρήση bot σε συναλλαγές στο BitMEX

καλή μέρα!

Συνεχίζουμε να εξετάζουμε συναλλαγές στο BitMEX και τη λειτουργικότητα της οριακής εντολής. Ας δούμε γιατί χρειαζόμαστε όλα τα πλαίσια στα οποία μπορείτε να βάλετε ένα σημάδι επιλογής. Λίγα έχουν γραφτεί για αυτό, αλλά θέλω να καταλάβω τι μας δίνει?

Contents

Πρόσθετες επιλογές για τη σειρά Limit

 • Μόνο μετά την παράδοση / “Παθητική παραγγελία” – χρησιμοποιείται για τη δημιουργία μιας παραγγελίας που θα εκτελεστεί μόνο εάν υπάρχει αγοραστής για αυτήν. Χάρη σε αυτό, θα λάβετε την προμήθεια του κατασκευαστή και η προμήθεια του αναδόχου δεν θα χρεωθεί από εσάς ή η παραγγελία απλά δεν θα πραγματοποιηθεί. Θα σας πω περισσότερα για τις καταστάσεις σήμανσης και λήψης λίγο αργότερα στο μπλοκ “Επιτροπή”.
 • Κρυφό / “Κρυφό” – μια τέτοια παραγγελία δεν εμφανίζεται στο βιβλίο παραγγελιών (βιβλίο παραγγελιών). Όταν δημιουργηθεί, ένα μενού θα είναι διαθέσιμο όπου μπορείτε να καθορίσετε ποιο μέρος της παραγγελίας θα είναι ορατό – “iceberg”. Αυτό είναι πολύ βολικό για έμπειρους εμπόρους που ανταλλάσσουν πολύ μεγάλους όγκους και δεν θέλουν οι άλλοι να δουν ολόκληρο τον όγκο παραγγελιών..
 • Μείωση μόνο – δεν υπάρχει τέτοια επιλογή σε άλλα χρηματιστήρια, αυτή είναι μια πολύ βολική ευκαιρία, εάν πρέπει να κλείσετε μια παραγγελία σε μια τέτοια περίπτωση, όταν το stop-loss και το take-profit άνοιξαν ταυτόχρονα για το ίδιο νόμισμα και αποδείχθηκε ότι υπήρχαν περισσότερα συμβόλαια για πώληση από ό, τι είναι διαθέσιμα στο υπόλοιπό σας.

Αυτό συμβαίνει όταν η τιμή φτάσει αρχικά στην τιμή αγοράς και μετά στην τιμή πώλησης. Εάν έχετε επιλέξει το πλαίσιο, τότε, όταν είναι απαραίτητο, η παραγγελία θα διορθώσει τις θέσεις σας.

Για να το καταστήσω σαφέστερο, θα το εξηγήσω με ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι έχετε αγοράσει BTC στα 3500. Δημιουργείτε όριο πώλησης στα 4500 και σταματάτε τις πωλήσεις στα 4300. Ελέγξτε τη μείωση μόνο όταν τις τοποθετείτε και θα εκτελεστεί μόνο μία από αυτές τις παραγγελίες. Διαφορετικά, μπορεί να αποδειχθεί ότι το πρώτο bitcoin θα πουληθεί με στάση και στη συνέχεια η τιμή θα φτάσει τα 4500 και θα ανοίξει ένα σύντομο, το οποίο θα πρέπει να κλείσει.

Όροι της παραγγελίας 

 • GoodTillCancel / “Ακύρωση Good Till” – η παραγγελία θα εκτελεστεί όταν φτάσει στην καθορισμένη τιμή, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό πρέπει να περιμένετε.
 • ΑμεσοςΟrCancel / “Εκτελέστε αμέσως ή ακυρώστε” – εάν ένα μέρος της παραγγελίας δεν εκτελέστηκε αμέσως, θα ακυρωθεί.
 • ΓέμισμαΟrKill / “Ολοκληρώστε ή σκοτώστε” – εάν ολόκληρη η παραγγελία δεν εκτελεστεί πλήρως, ακυρώνεται.  

Παραγγελία αγοράς, ίσως ο απλούστερος από τους προσφερόμενους τύπους παραγγελιών. Εκτελείται στην τρέχουσα τιμή ζήτησης, δηλ. στην τιμή του πωλητή. Πληρώνετε μια αυξημένη προμήθεια αναδόχου, αλλά η παραγγελία σας είναι εγγυημένη ότι θα εκτελεστεί πολύ γρήγορα, χωρίς σπατάλη χρόνου, κάτι που μερικές φορές είναι πολύ πιο σημαντικό από το κόστος της προσφοράς και το μέγεθος της προμήθειας.

Για παραγγελίες Παίρνω Κέρδος και Να σταματήσει υπάρχει ένα σημάδι επιλογής Κλείσε επί Δώσει το έναυσμα για“/” Κλείσιμο σκανδάλης “. Αυτό το στοιχείο είναι σημαντικό. Χάρη σε αυτό, η παραγγελία δεν “αναστρέφεται”. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω με ένα παράδειγμα τι σημαίνει αυτό: η τιμή έχει φτάσει στο επίπεδο αντίστασης, τώρα τοποθετείτε μια τιμή στα 200 $. Αλλά η στρατηγική σας προϋποθέτει ότι εάν υπερβεί αυτό το επίπεδο, τότε θα κλείσετε σύντομα και θα ανοίξετε πολύ.

Τώρα πρέπει να καταργήσετε την επιλογή Κλείσιμο στο Trigger και να ορίσετε το buy-stop στα 400 $ στο επίπεδο αντίστασης. Όταν η τιμή σπάσει αυτό το επίπεδο, η τιμή κλεισίματος θα κλείσει και λόγω της υπερβολικής παραγγελίας στα $ 200, θα ανοίξει μια θετική θέση για $ 200.

Εάν έχετε λίγη εμπειρία για τέτοια “πραξικοπήματα”, είναι καλύτερο να διατηρείτε πάντα ενεργοποιημένο αυτό το πλαίσιο ελέγχου.

Πώς να ανοίξετε μια παραγγελία στο BitMEX?

Για να ξεκινήσετε μια συναλλαγή, πρέπει να καθορίσετε τον όγκο της παραγγελίας σε USD με την τιμή του 1 δολαρίου = 1 συμβόλαιο (XBT). Δεν θα μπορείτε να ανοίξετε ταυτόχρονα θέσεις θετικών και θετικών θέσεων. Είτε μακρά είτε σύντομη. Το επόμενο βήμα είναι η μόχλευση. Στα πρώτα στάδια, η μέγιστη μόχλευση είναι X2 ή X3. Κατά την υποβολή μιας παραγγελίας, το κόστος εκκαθάρισης καθορίζεται αμέσως – το επίπεδο στο οποίο ο ρυθμός θα πρέπει να αλλάξει στην αντίθετη κατεύθυνση, έτσι ώστε το περιθώριο να εξαντληθεί με τη μόχλευση (μόχλευση) που καθορίσατε.

Έτσι, εάν η μόχλευση X3 είναι 25%. Απομένει να κάνετε κλικ στο “Αγορά”, η παραγγελία θα βρίσκεται στο βιβλίο παραγγελιών και θα βρίσκεται στο μενού Παραγγελίες για να περιμένει την εκτέλεση της.

Φυσικά, η παραγγελία σας θα εμφανίζεται στο γράφημα TradingView και ένα σήμα θα εμφανιστεί στο κατάλληλο επίπεδο. Μπορεί να μετακινηθεί έτσι ώστε η παραγγελία να εκτελεστεί γρηγορότερα – αυτό είναι βολικό και δεν υλοποιείται πουθενά αλλού.

Μόλις εκτελεστεί η παραγγελία, θα βρίσκεται στην ενότητα “Θέσεις”. Μπορείτε επίσης να υποδείξετε αμέσως το κόστος με το οποίο κλείνετε τη συμφωνία.

Μόλις ανοίξει μια συμφωνία, καθορίζεται ένα περιθώριο – κεφάλαια που ασφαλίζουν την ανταλλαγή έναντι ζημιών. Εξαρτάται άμεσα από την αξία της παραγγελίας και τη μόχλευση. Για παράδειγμα, με μόχλευση X5 και όγκο συναλλαγών 0,1 XBT, το περιθώριο θα είναι περίπου 0,02 XBT και με μόχλευση X2 – 0,05 XBT.

Μια άλλη σημαντική πτυχή.

Στο BitMEX υπάρχει ένα χαρακτηριστικό τιμής. Παίζει σημαντικό ρόλο στην εξάλειψη των θέσεων. Αυτή είναι μια χρονική σήμανση τιμής που χρησιμεύει για την προστασία των παραγγελιών από την αναγκαστική εκκαθάριση και συμπιέσεις. Συνήθως η επισήμανση έρχεται σε λογική τιμή. Σε διαρκή συμβόλαια, αυτή είναι η τιμή ίση με την αξία του υποκείμενου δείκτη περιουσιακών στοιχείων + το ποσοστό της βάσης χρηματοδότησης, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο χρηματοδότησης και το διάστημα της.

Μερικές φορές, σε περιόδους υψηλής μεταβλητότητας, το BitMEX μεταβαίνει σε ετικέτα τελευταίας τιμής με προστασία, η οποία φυσικά ενημερώνει τους χρήστες. Παρόλο που αυτή η σήμανση έχει λειτουργικά το ίδιο νόημα, ο υπολογισμός της περιλαμβάνει απλώς μια συγκεκριμένη διαφορά από την τελευταία τιμή, η οποία στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επικίνδυνη για έναν έμπορο..

Σπουδαίος! Αποθαρρύνω έντονα τις συναλλαγές στο BitMEX κατά τη διάρκεια της τελευταίας προσθήκης τιμών!

Σας έχω ήδη πει για εκκαθάριση, αυτό είναι ακριβώς το κόστος, όταν φτάσετε στο οποίο η συναλλαγή θα κλείσει αυτόματα μείον.

Σπουδαίος! Η τιμή εκκαθάρισης είναι η στιγμή κατά την οποία πραγματοποιείται η κλήση περιθωρίου, δηλ. κλείνει αυτόματα τη θέση σας και εκκαθαρίζει την κατάθεσή σας για να εξασφαλίσει μόχλευση.

Μπορείτε να αλλάξετε το περιθώριο και, κατά συνέπεια, την τιμή εκκαθάρισης στον αριστερό πίνακα ή αυξάνοντας τον όγκο της συναλλαγής, κάτι που δεν συνιστώ ανεπιφύλακτα.!

Και την τελευταία στιγμή στη διεπαφή – το μειονέκτημα του BitMEX – με έντονα φορτία και διακυμάνσεις, ο ιστότοπος ανταλλαγής επιβραδύνεται, καθώς όλοι οι χρήστες γίνονται πιο ενεργοί και αρχίζουν να αλλάζουν τις θέσεις τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κινούμενη εικόνα για να μειώσετε ελαφρώς την καθυστέρηση..

Προμήθειες BitMEX

Θα βρείτε μια λίστα προμηθειών που έχουν δημιουργηθεί στον ιστότοπο στον παρακάτω πίνακα.

Λήψη (λήπτης) – εντολή αγοράς.

Δημιουργός (κατασκευαστής) – περιορισμένη παραγγελία που εμφανίζεται στο βιβλίο παραγγελιών (εκτός από κρυφές / κρυφές παραγγελίες).

Επιτροπή για τις παραδοσιακές συμβάσεις

Επιτροπή για διαρκή συμβάσεις

Συμβάσεις ΕΠΑΝΩ

Συμβάσεις ΚΑΤΩ

Επιτροπή εισροών / εκροών

Δεν υπάρχει προμήθεια για την αναπλήρωση της κατάθεσης και ανάληψη χρημάτων στο BitMEX. Για την απόσυρση του BTC απαιτείται προμήθεια Bitcoin Network. Είναι δυναμικό και εξαρτάται από το φορτίο Blockchain.

Προμήθεια για κρυφές παραγγελίες

Η προμήθεια αναλήπτη πληρώνεται για την κρυφή παραγγελία. Καταβάλλεται επίσης χρέωση ανάληψης για το Iceberg, αλλά μόνο μέχρι την πλήρη εκτέλεση των κρυφών παραγγελιών. Μετά από αυτό, γίνεται συνηθισμένο, ο κάτοχός του θα λάβει προμήθεια κατασκευαστή για μη κρυφές παραγγελίες.

Ένα παράδειγμα πραγματικής προμήθειας:

Επίδειξη συναλλαγών στο BitMEX

Πριν μπείτε στην πραγματική αγορά μελλοντικών συμβολαίων και ξεκινήσετε τις συναλλαγές με μόχλευση, μπορείτε να δοκιμάσετε το χέρι σας σε έναν εικονικό λογαριασμό επίδειξης. Θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς λειτουργούν όλα εδώ, αν και δεν μεταφέρει όλες τις αισθήσεις του πραγματικού εμπορίου. Η πλατφόρμα επίδειξης έχει μια εντελώς πανομοιότυπη διεπαφή με ένα πραγματικό τερματικό. Η μόνη διαφορά είναι ότι χρησιμοποιεί εικονικά, όχι πραγματικά bitcoin. Η υπηρεσία ονομάζεται “Test-no”. Επίσημη ιστοσελίδα https://testnet.bitmex.com

Μπορείτε να λάβετε δωρεάν δοκιμαστικό δίκτυο BTC σε έναν αριθμό ειδικών ιστότοπων, η λίστα των οποίων και ο αριθμός πορτοφολιού βρίσκονται στο μενού λογαριασμού, στην ενότητα “Κατάθεση”. Αφού συμπληρώσετε το πορτοφόλι, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Χρησιμοποιώντας bots σε συναλλαγές στο BitMEX

Σήμερα, πολλοί έμποροι χρησιμοποιούν bots για να εργαστούν σε ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Αυτό αυτοματοποιεί τις συναλλαγές, εξοικονομεί χρόνο και λαμβάνει παθητικό εισόδημα όταν ένας έμπορος πρέπει να ανοίξει πολλές παρόμοιες συναλλαγές. Αυτή είναι μια πραγματική ευκαιρία για τους αρχάριους να αρχίσουν να κερδίζουν χρήματα σε αυτό το χρηματιστήριο, χωρίς να έχουν αρκετή εμπειρία για να κάνουν συναλλαγές χειροκίνητα. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα – το ρομπότ είναι πάντα ήρεμο, δεν κάνει λάθη στο συναίσθημα και σώζει τα νεύρα σας.

Αρκεί να διαμορφώσετε το bot μία φορά σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους και θα σας ανταλλάξει. Εξετάστε το ενδεχόμενο να κάνετε συναλλαγές στο BitMEX χρησιμοποιώντας ένα bot από 3commas. Αυτός είναι ένας νέος βολικός αλγόριθμος για έξυπνες συναλλαγές που θα σας βοηθήσει να προβλέψετε τα πάντα προκειμένου να μεγιστοποιήσετε την προστασία από τους κινδύνους..

Τι πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τις συναλλαγές με το bot 3commas?

Ο πιο σημαντικός κανόνας εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε ένα bot στο εμπόριο: δεν μπορείτε να παρεμβαίνετε στη δουλειά του! Εάν σκοπεύετε να εργαστείτε στο BitMEX παράλληλα με το bot 3commas, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου ότι δεν μπορείτε να ανταλλάξετε το ίδιο ζεύγος νομισμάτων χειροκίνητα ή να χρησιμοποιήσετε άλλα bots. Αυτό μπορεί να έχει απρόβλεπτες συνέπειες..

Για να αποτρέψετε το bot να παρεμβαίνει στις ενέργειές σας και εσείς, μπορείτε να καταχωρίσετε έναν ξεχωριστό λογαριασμό για την ανταλλαγή του ή μπορείτε να εργαστείτε σε διαφορετικό ζεύγος νομισμάτων. Δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα με παραγγελίες από το bot, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του μεγέθους θέσης, της μόχλευσης ή του περιθωρίου. Η προσφορά δεν ενεργοποιείται εάν έχετε ήδη ανοίξει μια παραγγελία για αυτό το ζεύγος νομισμάτων. Το bot ελέγχει και ελέγχει αυτήν τη στιγμή.

Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με άλλες δυνατότητες του bot 3commas στη βάση γνώσεων. Το ίδιο το bot είναι καθολικό και κατάλληλο για εργασία με πολλές ανταλλαγές ταυτόχρονα. Επομένως, για να το προετοιμάσετε για εργασία με το BitMEX, πρέπει να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Πώς να ρυθμίσετε ένα bot 3commas για διαπραγμάτευση στο BitMEX?

Στο προηγούμενο άρθρο, εξετάσαμε πώς να δημιουργήσουμε ένα σύντομο bot για συναλλαγές στο χρηματιστήριο Binance. Η αρχή παραμένει η ίδια, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουμε διαπραγμάτευση περιθωρίου εδώ, οπότε πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά τις ρυθμίσεις περιθωρίου, την επιλογή μόχλευσης και να δώσετε προσοχή στην τιμή εκκαθάρισης.

Για αυτήν την ανταλλαγή, το bot μπορεί επίσης να είναι ένα απλό, σύνθετο, σύντομο και σύνθετο σύντομο bot. Ας επιλέξουμε απλό.

Μετά από αυτό, θα ανοίξει ένα παράθυρο με ρυθμίσεις bot. Ας αναλύσουμε το κύριο.

 1. Κατ ‘αρχάς, επιλέγουμε την ανταλλαγή BitMEX έτσι ώστε να φορτωθούν οι απαραίτητες ρυθμίσεις.
 2. Στη συνέχεια, στο πεδίο “Όνομα”, αντιστοιχίστε το όνομα του επιλεγμένου ζεύγους νομισμάτων στο bot. Σε συναλλαγές με bot, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο δύο ζεύγη μέχρι στιγμής XBT_XBTUSD, XBT_ETHUSD. Αυτά είναι διαρκή συμβόλαια. Η υπηρεσία σχεδιάζει να προσθέσει και άλλες προσφορές BitMEX στο μέλλον. Επομένως, στο πεδίο “Pair” μπορείτε να ορίσετε αμέσως την επιθυμητή προσφορά.
 3. Επιλέξτε μια μακρά ή σύντομη στρατηγική.
 4. Λάβετε υπόψη ότι το προεπιλεγμένο νόμισμα συναλλαγής είναι XBT, είναι αδύνατο να επιλέξετε άλλο, γιατί, όπως είπαμε στο πρώτο άρθρο σχετικά με το BitMEX, όλοι οι διακανονισμοί σε αυτό το χρηματιστήριο πραγματοποιούνται μόνο σε αυτό το νόμισμα..
 5. Στη συνέχεια, μπορείτε να κάνετε όλες τις ρυθμίσεις όπως όταν κάνετε συναλλαγές με bot σε τακτική ανταλλαγή, ανάλογα με τη στρατηγική και την κατάθεσή σας. Τι πρέπει να προσέξετε:
 • Μπορείτε να υποβάλετε δύο τύπους παραγγελιών: Όριο ή Αγορά.
 • η ανταλλαγή δεν επιτρέπει την υποβολή εντολής ασφαλείας στην τιμή εκκαθάρισης ·
 • Το Stop-loss επίσης δεν μπορεί να τοποθετηθεί κάτω ή πάνω από το επίπεδο εκκαθάρισης.
 • η ανταλλαγή έχει τη δική της τελική σειρά. Εάν, κατά τη ρύθμιση του bot, επιλέγετε το πλαίσιο Trailing, όταν το κόστος φτάσει στο καθορισμένο κέρδος, το ίδιο το bot θα δημιουργήσει μια εντολή που ακολουθεί απευθείας στο χρηματιστήριο, το οποίο θα επεξεργαστεί από το BitMEX.

Και φτάσαμε λοιπόν στο πιο ενδιαφέρον πράγμα – στο στοιχείο “Leverage” – τον τύπο της μόχλευσης.

6. Τύπος μοχλού.

Στις ρυθμίσεις, μπορείτε να επιλέξετε από 3 επιλογές:

 • μην εκθέτετε – σε αυτήν την περίπτωση, η μόχλευση που βάζετε στο χρηματιστήριο θα “τραβηχτεί” στις ρυθμίσεις του bot. Δεν συνιστώ να το χρησιμοποιήσετε, καθώς το BitMEX θα επαναφέρει αυτές τις ρυθμίσεις στις προεπιλεγμένες τιμές τους κατά καιρούς.
 • σταυρός – κατ ‘αναλογία με την ανταλλαγή, όταν ανοίξει η παραγγελία, θα χρησιμοποιηθεί ολόκληρη η κατάθεση και η μόχλευση θα ρυθμιστεί αυτόματα, ανάλογα με το μέγεθος της θέσης.
 • το νόημά του – καθορίζετε μόνοι σας το μέγεθος του ώμου. Για το ζεύγος XBT_XBTUSD, η τιμή του μπορεί να κυμαίνεται από 0,01 έως 100 (τιμές μεγαλύτερες από 50 εισάγονται χειροκίνητα) και για XBT_ETHUSD – από 0,01 έως 50. Μια τιμή μεγαλύτερη από 50 εισάγεται χειροκίνητα.

Η τιμή μόχλευσης θα πρέπει να οριστεί πριν από κάθε συναλλαγή, αλλά ενώ είναι ενεργή, δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή της – οι αλλαγές απλά δεν θα επηρεάσουν την συναλλαγή. Δεν προτείνω να αλλάξετε τις τιμές μόχλευσης στο ίδιο το χρηματιστήριο όταν το bot έχει ήδη δημιουργηθεί και περιμένει την έναρξη της εργασίας.

Ας συνοψίσουμε

Το BitMEX διαφέρει από το χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με διάφορους τρόπους:

 • μόχλευση έως X100
 • πλήρης δέσμευση για το XBT.
 • εμπορικές συμβάσεις, όχι νομίσματα ·
 • εκκαθάριση με αναφορά στο δείκτη και όχι στην τρέχουσα συναλλαγματική ισοτιμία.

Έχω ξεχωρίσει για τον εαυτό μου τα ακόλουθα πλεονεκτήματα ιστότοπου:

 • διαπραγμάτευση περιθωρίου με μόχλευση ·
 • πολλές διαφορετικές παραγγελίες
 • την ικανότητα να ανοίξετε θέσεις πώλησης και να κερδίσετε χρήματα όταν πέσει η αγορά ·
 • Το διάγραμμα TradingView ενσωματώνεται στην πλατφόρμα με μεγάλη λειτουργικότητα.
 • την ευκαιρία να εξασκηθείτε σε έναν λογαριασμό επίδειξης.

Μειονεκτήματα: 

 • φρενάρισμα υπό βαριά φορτία ·
 • λίγα ζεύγη νομισμάτων
 • πολύ υψηλός κίνδυνος.

Το τελευταίο είναι το κύριο. Πώς να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους?

Διαχείριση κινδύνων ή τι πρέπει να θυμάστε όταν κάνετε συναλλαγές

 • προσπαθήστε πάντα να βρείτε το πιο κερδοφόρο σημείο εισόδου και να κάνετε μια στάση αμέσως μετά το άνοιγμα μιας παραγγελίας.
 • μην πειραματιστείτε με πολύ μεγάλους ώμους.
 • Αυξήστε σταδιακά την κατάθεσή σας, ανάλογα με το πώς θα αυξηθεί η εμπειρία σας.
 • τρένο στο δίχτυ δοκιμής ·
 • εάν αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας, τοποθετήστε τις συναλλαγές σύμφωνα με την τάση.
 • εάν πραγματοποιείτε συναλλαγές σε διάφορα χρηματιστήρια ταυτόχρονα, μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από 3-5% του χαρτοφυλακίου σας στο BitMEX. Καλύτερα να ξεκινήσετε με 1%.
 • μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν απομονωμένο ώμο αντί για στάση για να ελέγξετε τους κινδύνους, να τον προσαρμόσετε στο επίπεδο υποστήριξης. Εάν η τιμή πηγαίνει προς την αντίθετη κατεύθυνση προς την παραγγελία, η ανταλλαγή θα την ρευστοποιήσει και θα χάσετε μόνο μέρος της κατάθεσης. 

Μόλις η συναλλαγή στο BitMEX αρχίσει να είναι κερδοφόρα, μην μπείτε στον πειρασμό να εισέλθετε σε πολύ μεγάλες θέσεις χωρίς στάσεις.

 • Μην χρησιμοποιείτε μόχλευση περισσότερο από το X10, ειδικά εάν έχει ρυθμιστεί το Cross. Στα αρχικά στάδια, δεν πρέπει να είναι περισσότερο από X2-3. Μια μεγάλη μόχλευση θα μειώσει τη διάρκεια ζωής της κατάθεσής σας. Εάν έχετε εμπιστοσύνη στην παραγγελία, μπορείτε σταδιακά να αγοράσετε περισσότερα συμβόλαια καθώς η τιμή αυξάνεται.
 • τοποθετείτε πάντα τις στάσεις αμέσως μετά το άνοιγμα μιας θέσης. Αυτός είναι ένας σημαντικός κανόνας για έναν ικανό έμπορο. Οι ανταλλαγές καθυστερούν, δεν σας επιτρέπουν πάντα να κλείσετε μια παραγγελία μόνοι σας. Και το BitMEX δεν αποτελεί εξαίρεση.
 • Ανάληψη δωρεάν χρημάτων, ώστε να μην δελεαστείτε στον πειρασμό. Αφήστε μόνο ένα άνετο ποσό που δεν φοβάστε να χάσετε. Είναι πολύ εύκολο να αδειάσετε μια κατάθεση εδώ, οπότε πρέπει να ενεργήσετε πολύ προσεκτικά και να ελαχιστοποιήσετε όλους τους κινδύνους, συμπεριλαμβανομένου του κινδύνου ότι ο λογαριασμός σας στο BitMEX θα είναι στα χέρια των απατεώνων.
 • Μην προσπαθήσετε να προσθέσετε χρήματα για να αποφύγετε την εκκαθάριση, αυτό θα αυξήσει μόνο τις απώλειές σας.
 • αναπτύξτε την ηρεμία σας και την αντίσταση στο άγχος – στο εμπόριο περιθωρίων δεν υπάρχει τρόπος.

Και το κύριο πράγμα: εάν αρχίζετε να ανταλλάσσετε κρυπτονομίσματα – έως ότου έχετε εμπειρία σε συμβατικά χρηματιστήρια, δεν έχετε καμία σχέση με το BitMEX:

Εάν έχετε εμπειρία στο εμπόριο κρυπτονομισμάτων, αλλά αμφιβάλλετε αν αξίζει να δοκιμάσετε περιθώρια συναλλαγών – ξεκινήστε με το bot 3commas, αλλά για επαγγελματίες εμπόρους όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί!

Αυτό είναι όλο, η συζήτησή μας για το BitMEX έχει τελειώσει. Στα ακόλουθα άρθρα, θα αναλύσουμε το Bittrex exchange – μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες πλατφόρμες για εμπόρους. Γιατί; Θα μάθετε πολύ σύντομα! Μέχρι την επόμενη φορά!

Καλή τύχη και καλά κέρδη!   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map