καλή μέρα!

Συνεχίζουμε να εξετάζουμε την ανταλλαγή Binance και σήμερα θα μιλήσω για τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα – συναλλαγές, σημαντικές ρυθμίσεις και άλλες πτυχές της συνεργασίας με τον ιστότοπο. ΣΕ τελευταίο άρθρο καλύψαμε τα βασικά σημεία της ασφαλούς εργασίας στην πλατφόρμα: προστασία του λογαριασμού σας με έναν ισχυρό κωδικό πρόσβασης, κρυπτογραφημένη σύνδεση https και εξουσιοδότηση δύο παραγόντων 2FA χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Authentificator.

Εάν δεν έχετε διαβάσει ακόμη τις δημοσιεύσεις μου στο Binance exchange, σας προτείνω να ξεκινήσετε με ο πρώτος. Απομένουν λίγα να κάνουμε. Έτσι, μόλις συνδεθούμε σε έναν λογαριασμό για πρώτη φορά, το Binance μας προειδοποιεί αμέσως για τις ρυθμίσεις ασφαλείας. Σκεφτείτε πώς να αποφύγετε κινδύνους και να εργαστείτε χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια των χρημάτων σας.

Contents

Επιλογές ασφαλείας

Βάζουμε “τσιμπούρια” μπροστά από όλα τα στοιχεία, επιβεβαιώνουμε ότι κατανοείτε τους κινδύνους. Κάντε κλικ στο “Καταλαβαίνω” / Καταλαβαίνω.

Μετά από αυτό, θα βρεθείτε στον προσωπικό λογαριασμό του χρήστη. Ας εξετάσουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του.

Εμπορικό γραφείο

Ο προσωπικός λογαριασμός περιέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό. Εκτός από τη διεύθυνση email στην οποία έχει εγγραφεί ο λογαριασμός σας, δίπλα του υπάρχει ένα επίπεδο – Lv, το οποίο θα αλλάξει ανάλογα με το όριο ανάληψης και την κατάσταση (επαληθευμένος ή μη επαληθευμένος χρήστης).

Οι κύριες ενότητες του προσωπικού λογαριασμού στις Κάθισμα:

 1. Έκπτωση προμήθειας 25% κατά την πληρωμή Κάθισμα Κέρμα (BNB).
 2. Επίπεδο επαλήθευσης.
 3. Αλλαξε κωδικό.
 4. Κωδικός προστασίας ηλεκτρονικού “ψαρέματος”. Μπορεί να μελετηθεί και να εισαχθεί κατά τη σύνδεση για πρόσθετη προστασία.
 5. API. Σε αυτήν την ενότητα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κωδικό API για την είσοδο στο Exchange μέσω μιας εφαρμογής για κινητά ή ενός ιστότοπου τρίτου μέρους.
 6. Έλεγχος ταυτότητας SMS. Ο κωδικός επαλήθευσης για την είσοδο στον ιστότοπο θα σταλεί μέσω SMS.
 7. Έλεγχος ταυτότητας Google 2FA. Το έχουμε ήδη εγκαταστήσει.

Έχουμε ήδη μιλήσει για ρυθμίσεις ασφαλείας, επαλήθευση, όρια ανάληψης και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων σε προηγούμενα άρθρα, οπότε δεν θα αναφερθούμε λεπτομερώς στην περιγραφή των εργαλείων προσωπικού λογαριασμού, αλλά θα μεταβούμε στην κύρια σελίδα..

Αρχική σελίδα Binance.com

Κύρια τμήματα

Κορυφαίο μενού:

 • Δίπλα στο λογότυπο υπάρχει ένα μενού άλλων έργων ανταλλαγής.

 • ανταλλαγή – το μενού για την είσοδο στην πλατφόρμα συναλλαγών σε μια κανονική ή προηγμένη διεπαφή ·
 • στα αριστερά βρίσκεται το μενού λογαριασμού συναλλαγών: ανανέωση λογαριασμού, ανάληψη χρημάτων κ.λπ., καθώς και το μενού παραγγελιών. Θα το συζητήσουμε λεπτομερώς λίγο αργότερα.
 • τα επόμενα τρία στοιχεία του κορυφαίου μενού δεν προορίζονται για διαπραγμάτευση, αλλά πιο ενημερωτικά: Ελάτε μαζί μας – “Κενές θέσεις”, Υποστήριξη – “Υποστήριξη”, Ειδήσεις – “Ειδήσεις”, εισαγάγετε τον προσωπικό σας λογαριασμό και αλλάξτε τη γλώσσα διεπαφής.

2. Ένα άλλο μενού έργων Binance, καθώς και ειδήσεις, προσφορές κ.λπ.

3. Αποσπάσματα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια.

Η κύρια σελίδα εμφανίζει τα μαθήματα των πιο δημοφιλών ζευγών κρυπτογράφησης.

4. Αξιολόγηση των κρυπτονομισμάτων, που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο.

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε αμέσως το κύριο νόμισμα στο οποίο θα επιλεγεί το ζεύγος.

Κάτω μενού ιστότοπου

Πρόκειται για επίσημες πληροφορίες και πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, θα εξετάσουμε μόνο τα σημαντικά στοιχεία του κάτω μενού (έχουμε ήδη θεωρήσει τέτοια στοιχεία μενού ως προμήθεια και δεν θα σταματήσουμε δύο φορές):

 • Σχετικά – πληροφορίες για την εταιρεία: αποστολή, στόχος, στρατηγική, πλεονεκτήματα.
 • Όροι – συμφωνία χρήστη – μια συμφωνία που συνάπτει ο χρήστης με τον ιστότοπο και την εταιρεία κατά την εγγραφή. Περιέχει τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες των μερών.
 • Απόρρητο – πολιτική απορρήτου
 • API – πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία API.
 • Εφαρμογή στη λίστα – μια αίτηση για την προσθήκη κρυπτονομίσματος στη λίστα.
 • Η λήψη είναι μια ενότητα για τη λήψη της εφαρμογής σε Windows, MacOS, Android και άλλες πλατφόρμες.

Στη δεξιά πλευρά του κάτω μενού υπάρχουν σύνδεσμοι προς τις σελίδες της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα.

Πώς να κάνετε συναλλαγές στο χρηματιστήριο Binance?

Η διαπραγμάτευση στο Binance είναι τόσο εύκολη όσο η διαπραγμάτευση σε άλλα χρηματιστήρια. Ακόμα και ένας αρχάριος μπορεί εύκολα να το καταλάβει. Η διαπραγμάτευση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε Βασική ή Σύνθετη λειτουργία, για να μεταβείτε στον επιλεγμένο πίνακα συναλλαγών, πρέπει να κάνετε κλικ στο Ανταλλαγή.

Κύρια διεπαφή:

Προχωρημένος:

Η κύρια διαφορά μεταξύ των διεπαφών είναι στη λειτουργικότητά τους. Ο χρήστης μπορεί ελεύθερα και γρήγορα να εναλλάσσεται μεταξύ τους. Χωρίς περιορισμούς (πρόσβαση επί πληρωμή).

Βασικός επιτρέπει:

 • επιλέξτε ένα ζεύγος νομισμάτων.
 • αναλύστε το γράφημα και παρακολουθήστε το ιστορικό συναλλαγών.
 • δείτε την ανταλλαγή “γυαλί”?
 • συνεργαστείτε με τη μορφή παραγγελιών για πώληση ή αγορά νομίσματος.

Προχωρημένος

Περιλαμβάνει όλες τις βασικές λειτουργίες και σας επιτρέπει να κάνετε σε βάθος ανάλυση της συμπεριφοράς των κρυπτονομισμάτων.

Ας εξετάσουμε τη διαδικασία διαπραγμάτευσης στο παράδειγμα της κύριας διεπαφής. Η αριστερή πλευρά του πίνακα συναλλαγών – “βιβλία παραγγελιών” – προσφορές για πώληση και αγορά κρυπτογράφησης (αρχείο καταγραφής παραγγελιών). Ομαδοποιούνται, ταξινομούνται κατά τιμή. Στο πάνω μέρος υπάρχουν προσφορές προς πώληση, παρακάτω – για αγορά.

Κάτω από το γράφημα υπάρχουν παράθυρα που σας επιτρέπουν να ανοίξετε μια παραγγελία. Επιπλέον, οι κύριες πτυχές της διαπραγμάτευσης μειώνονται σε μια σειρά απλών βημάτων:

Στάδιο 1. Επιλέγοντας ένα ζεύγος νομισμάτων

Στον πίνακα διαπραγμάτευσης, χωρίζονται σε 4 κατηγορίες: ETH, BTC, USDT, BNB. Υπάρχουν μόνο 6 ζεύγη με USDT. Επάνω δεξιά, μπορείτε να επιλέξετε το νόμισμα ενδιαφέροντος από τη λίστα ή χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης.

Το πιο δημοφιλές πρόσφατα ήταν το ζεύγος νομισμάτων TRN / BTC. Στην ανταλλαγή Binance, είναι το ένα τέταρτο του ημερήσιου όγκου. Υπάρχουν επίσης σπάνια νομίσματα. Έτσι, μέχρι πρόσφατα, το Binance ήταν ένα από τα δύο χρηματιστήρια στα οποία διαπραγματεύτηκε το κρυπτογράφηση IOTA..

Στάδιο # 2. Ανάλυση δυναμικής μαθημάτων

Τώρα είναι η ώρα για τεχνική ανάλυση και χρήση όλων των εργαλείων που χρησιμοποιείτε για αυτό. Εκτός από τις τυπικές δυνατότητες, για παράδειγμα, για να διαμορφώσετε την εμφάνιση της δυναμικής ρυθμού για ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο: ώρα, ημέρα, μήνα, μπορείτε να εργαστείτε με την ευρεία λειτουργικότητα του διαδικτυακού γραφήματος TradingVeiw, απευθείας στην πλατφόρμα Binance, η οποία είναι ενσωματωμένο σε αυτό. Φυσικά, το Binance έχει το δικό του πρόγραμμα, όποιος είναι άνετος μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Τότε όλα είναι απλά, αν παρακολουθείτε ανεξάρτητα τα διαγράμματα και είστε ικανοποιημένοι με την τιμή του νομίσματος – το αγοράζετε, πηγαίνει στο κατάλληλο πορτοφόλι. Η πώληση πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο: μόλις καθορίσετε μια κερδοφόρα πορεία για τον εαυτό σας, μπορείτε να πουλήσετε.

Στάδιο # 3. Συμπλήρωση παραγγελίας

Στα δεξιά βρίσκεται ένας πίνακας πωλήσεων, στα αριστερά – αγορές. Το επάνω μενού του πίνακα παραγγελιών σας επιτρέπει να επιλέξετε τον τύπο του:

 • Οριο/Οριο – τυπικός τύπος εκκρεμών εντολών για πώληση ή αγορά.
 • Αγορά/ Αγορά (Αγορά) – άμεση πώληση ή αγορά στην καλύτερη τιμή που προσφέρει η αγορά αυτή τη στιγμή. Με αυτόν τον τύπο παραγγελίας, μια συναλλαγή μπορεί να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα, αλλά δεν μπορείτε να καθορίσετε μόνοι σας την αξία.
 • Να σταματήσειΟριο/ Όριο διακοπής – μια παραγγελία για την οποία ορίζετε μόνοι σας την επιθυμητή τιμή, με όριο για την αποφυγή υπερβολικών μεγάλων απωλειών. Μόλις η τιμή φτάσει στο καθορισμένο σήμα, η παραγγελία ενεργοποιείται και εισέρχεται στο βιβλίο παραγγελιών.

Αλλά αν το νόμισμα αρχίσει να πέφτει απότομα, η παραγγελία κλείνει αυτόματα με μικρές απώλειες μόλις φτάσει στο χαμηλότερο όριο που καθορίσατε..

Η απαιτούμενη παραγγελία (αγορά ή πώληση) επιλέγεται, ανάλογα με τον τύπο της συναλλαγής. Εξετάστε το παράδειγμα ενός ζευγαριού ETH/BTC. Αν θέλουμε να αγοράσουμε ETH ανά BTC, τότε η απαιτούμενη παραγγελία – Αγορά/”Αγορά”, και αν σκοπεύουμε να πουλήσουμε ETH, εκείνοι. αγορά BTC ανά ETH, τότε επιλέγουμε – Πουλώ/ “Πουλώ”.

Τώρα πρέπει να συμπληρώσετε μια φόρμα, για παράδειγμα, μια παραγγελία Οριο:

 1. Τιμή. Στην πρώτη γραμμή, πρέπει να υποδείξετε το κόστος με το οποίο το νόμισμα αγοράζεται ή πωλείται. Αρχικά, αυτή η στήλη δείχνει την τρέχουσα τιμή αγοράς. Μπορείτε να ξεκινήσετε από αυτό ως σημείο αναφοράς. Μπορείτε να το αυξήσετε ή να το μειώσετε με μη αυτόματο τρόπο.
 2. Αριθμός μονάδων κρυπτονομισμάτων. Στην επόμενη γραμμή, υποδεικνύουμε το απαιτούμενο ποσό – ακριβώς πόσο κρυπτονομίσματα θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε.
 3. Ποσό. Το επόμενο πεδίο θα υποδείξει το ποσό που θα χρεωθεί από τον λογαριασμό ή θα χρεωθεί.

Απομένει να πατήσετε Πουλώ ή Αγορά, η προσφορά θα γραφτεί στο βιβλίο παραγγελιών και θα πρέπει να περιμένετε μόνο για την εκτέλεσή της, δηλαδή όταν κάποιος αγοράζει ή πουλάει το σωστό ποσό κερμάτων. Κάτω από τα παράθυρα παραγγελιών υπάρχουν λίστες ανοιχτών προσφορών και το ιστορικό των λειτουργιών για μια ημέρα..

Θα πρέπει να πληρώσετε μια προμήθεια για να κάνετε μια συμφωνία στο χρηματιστήριο Binance, όπως και σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Όπως είπα και πριν, εδώ είναι το χαμηλότερο και είναι ένας% όταν πληρώνετε με οποιοδήποτε κρυπτογράφηση, 0,75% – κατά την πληρωμή Κάθισμα Κέρμα (BNB) – ανταλλαγή νομίσματος.

Όπως μπορείτε να δείτε, η λειτουργικότητα του ιστότοπου για την πραγματοποίηση παραγγελιών στο Binance exchange είναι αρκετά περιορισμένη. Αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί εύκολα με υπηρεσίες τρίτων. Για παράδειγμα, στο τελευταίο άρθρο μιλήσαμε για το πώς να συνδέσετε την ανταλλαγή με την υπηρεσία 3commas..

Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να κάνετε παραγγελίες για αγορά και πώληση. Μπορείτε να ορίσετε “σκάλες” για το Take Profit και να ορίσετε αυτόματα τη μέση θέση, αγοράζοντας σε περίπτωση πτώσης. Είναι δυνατόν να ορίσετε χρονόμετρα διακοπής, να κάνετε παραγγελίες με μια συνθήκη, χωρίς να εισάγετε το βιβλίο παραγγελιών ανταλλαγής, το οποίο καθιστά δυνατή την υποβολή όσων παραγγελιών θέλετε, χωρίς πάγωμα της κατάθεσης στο χρηματιστήριο.

Με τη χρήση αυτής της λειτουργικότητας, η διαπραγμάτευση στο binance γίνεται πολύ βολική και η κατάλληλη χρήση του οπλοστασίου των δυνατοτήτων 3commas αυξάνει επίσης την αποτελεσματικότητα των συναλλαγών..

Binance στα ρωσικά

Θα ήθελα να μιλήσω εν συντομία για τον τρόπο εργασίας σε μια πλατφόρμα Russified. Η εταιρεία δεν διαθέτει ξεχωριστό επίσημο ιστότοπο που λειτουργεί στα ρωσικά, όπως, για παράδειγμα, το TradingView: ο ιστότοπος στην αγγλική γλώσσα βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.tradingview.com και ο ιστότοπος της ρωσικής γλώσσας βρίσκεται στη διεύθυνση https: / /ru.tradingview.com. Και παρόλο που, αν ανοίξετε ένα διαδικτυακό γράφημα στα ρωσικά, όλες οι ενέργειες με αυτό είναι συγχρονισμένοι με το αγγλικό, εξακολουθούν να είναι ουσιαστικά δύο διαφορετικά ονόματα τομέα.

Το Binance είναι διαφορετικό. Για να συνεργαστείτε μαζί του στα ρωσικά, πρέπει πρώτα να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο στα αγγλικά, δηλαδή πηγαίνουμε στον ίδιο σύνδεσμο https://www.binance.com. Επιπλέον, στο τμήμα γλώσσας του επάνω μενού, επιλέξτε Ρωσικά και ο ιστότοπος μεταφράζεται, όπως ήταν, ως εξής:

Όλες οι δυνατότητες παραμένουν οι ίδιες, τίποτα δεν αλλάζει στη διεπαφή, αλλά γίνεται ευκολότερο για έναν Ρώσοφωνο έμπορο που δεν μιλά καθόλου Αγγλικά να εργάζεται και να πλοηγείται στην ανταλλαγή.

Έτσι φαίνεται το παράθυρο της ρωσικής γλώσσας για την είσοδο στον ιστότοπο:

Και, ίσως, αυτό που μπορεί να είναι πιο ενδιαφέρον για έναν έμπορο είναι μια πλατφόρμα συναλλαγών στα ρωσικά.

Κύρια διεπαφή:

Παράθυρο παραγγελιών:

Μια προηγμένη διεπαφή μαζί με ένα παράθυρο παραγγελίας:

Όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν ειδικές αλλαγές, μόνο ορισμένες από τις επιγραφές έχουν γίνει πιο ξεκάθαρες και μερικές είναι ακόμα στα Αγγλικά. Μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιήσετε τον μεταφραστή Google, τότε θα μεταφραστούν στα ρωσικά, αλλά, πάλι, αυτή θα είναι λανθασμένη μετάφραση και μπορεί να προκαλέσει σύγχυση περισσότερο από τη βοήθεια.

Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας για άλλη μια φορά: ο ιστότοπος στο χρηματιστήριο Κάθισμα μόνος! Όνομα τομέα binance.com. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να υπάρχουν τρία www μπροστά και μια επιβεβαίωση μιας ασφαλούς σύνδεσης https: //.

Αφού επιλέξετε μια γλώσσα, το όνομα τομέα θα έχει μια προσθήκη με τη μορφή δύο γραμμάτων της αγγλικής συντομογραφίας (συντομογραφία) της γλώσσας, για παράδειγμα, εάν χρησιμοποιείτε ρωσικά, τότε το όνομα τομέα της ανταλλαγής Binance θα μοιάζει με αυτό : https://www.binance.com/ ru /, και αν αγγλικά, τότε https://www.binance.com/en/.

Επομένως, δεν πρέπει καν να προσπαθήσετε να βρείτε κάποιον άλλο επίσημο ιστότοπο Binance στα ρωσικά, ο ιστότοπος έχει μόνο έναν ιστότοπο! Διαφορετικά, μπορείτε να καταλήξετε στα εισβολέα και οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες: από την απώλεια εμπιστευτικών δεδομένων και τη χρήση τους για απόπειρες εισόδου σε άλλους πόρους και ιστότοπους, καθώς και τις σχετικές συνέπειες, στην απώλεια των χρημάτων σας.

Οι απατεώνες δημιουργούν κλώνους του Binance που αντιγράφουν πλήρως τη διεπαφή ανταλλαγής, δεν θα υποψιαστείτε καν ότι δεν βρίσκεστε στον πραγματικό ιστότοπο ανταλλαγής και εδώ σίγουρα θα αποχαιρετήσετε τόσο τα χρήματα όσο και τα κατατεθέντα σας.

Υπάρχουν επίσης αρκετά ασφαλείς υπηρεσίες στο δίκτυο, οι οποίες αρχικά παρουσιάζονται ως πλατφόρμα ανταλλαγής ρωσικής γλώσσας, χρησιμοποιούν ακόμη και το λογότυπό της, αλλά αμέσως μετά τη μετάβαση σε έναν τέτοιο ιστότοπο γίνεται σαφές ότι αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια παραπομπή που διδάσκει νεοεισερχόμενους συνεργαστείτε με την ανταλλαγή χρησιμοποιώντας ενημερωτικό υλικό και καλώντας τους να μεταβούν στον επίσημο ιστότοπο της ανταλλαγής χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής για περαιτέρω εγγραφή. Ο σκοπός τέτοιων ιστότοπων είναι να λαμβάνουν ανταμοιβή παραπομπής, δηλαδή 20% της προμήθειας που κερδίζει το χρηματιστήριο στις συναλλαγές σας. Αυτά είναι τα πιο ακίνδυνα “Ρωσικά” Binances, οπότε προσέξτε!

Εφαρμογή για κινητά από την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance

Πολλοί χρήστες γνωρίζουν το πρόβλημα όπου η σελίδα φορτώνεται αργά.

Και αν μιλάμε για ανταλλαγή, αυτός ο παράγοντας είναι καθοριστικός: οι πιο σημαντικές πληροφορίες ενημερώνονται σε δευτερόλεπτο. Ακόμα και το πιο γρήγορο Διαδίκτυο μπορεί να καταρρεύσει. Δεδομένου ότι τέτοια προβλήματα είναι πολύ διαδεδομένα, η ανταλλαγή Binance έχει αναπτύξει μια εφαρμογή για κινητά για smartphone, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές (netbook, φορητούς υπολογιστές κ.λπ.).

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από τον επίσημο ιστότοπο, ακριβώς πάνω από το οποίο έγραψα πού ακριβώς, δεν είναι καθόλου κατώτερο από την κανονική έκδοση στη λειτουργικότητα, αλλά λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα ακόμα και σε αργή σύνδεση.

Χάρη στην εφαρμογή για κινητά, δεν θα χάσετε ποτέ κερδοφόρες προσφορές και θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα δυναμική ανταλλαγής.

Επιπλέον, δεδομένου του ρυθμού της σύγχρονης ζωής, για όσους δεν είναι άνετοι στον υπολογιστή όλη την ημέρα, η εφαρμογή Binance για κινητά σάς επιτρέπει να παραμείνετε δυναμικοί έμποροι ανά πάσα στιγμή..

Διαγωνισμοί και προσφορές

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance δίνει μεγάλη προσοχή στην αλληλεπίδραση με τους χρήστες, τους δίνει κίνητρα για ανατροφοδότηση και από καιρό σε καιρό διοργανώνει διαγωνισμούς, πραγματοποιεί προσφορές μεταξύ εμπόρων και ψηφιακών νομισμάτων. 

Έτσι, η εταιρεία διοργάνωσε 9 γύρους του διαγωνισμού Νόμισμα του Μήνα. Μόνο νέα νομίσματα που θα ήθελαν να καταχωριστούν στο Binance θα μπορούσαν να γίνουν συμμετέχοντες.

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, το κέρμα ή το διακριτικό που έγινε νικητής (με τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων από τους χρήστες ανταλλαγής) συμπεριλήφθηκε στη λίστα δωρεάν.

Επιπλέον, οι χρήστες συμμετέχουν σε μια κλήρωση ψηφιακού νομίσματος κάθε μήνα. Και οι κορυφαίοι έμποροι στην κορυφαία κατάταξη όσον αφορά τον όγκο των συναλλαγών υποβάλλουν αίτηση για τη διανομή κερμάτων – airdrop.

Συχνά, νεοσύστατες επιχειρήσεις και νεαρά αναπτυσσόμενα έργα που επιδιώκουν να επιστήσουν την προσοχή στις δραστηριότητές τους και να δηλώσουν ότι είναι χορηγοί τέτοιων προωθήσεων και λαχείων..

Τι λένε οι επαγγελματίες έμποροι κρυπτογράφησης για το Binance?

Έχω διαβάσει και ακούσει πολλές κριτικές και σχόλια σε φόρουμ, κοινωνικά δίκτυα και σε προσωπική επικοινωνία με εμπόρους. Πρέπει να πω ότι οι κριτικές για το Binance είναι κυρίως θετικές. Όχι ότι όλοι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον ιστότοπο, αλλά επαινείται και συνιστάται από τους περισσότερους χρήστες. Είναι ικανοποιημένοι με το έργο του ιστότοπου και αποφάσισαν να εργαστούν εδώ.

Τόσο οι αρχάριοι όσο και οι επαγγελματίες εργάζονται στην ανταλλαγή, μιλούν εξίσου καλά για την πλατφόρμα. Από τη θετική πλευρά, σημειώνουν υποστήριξη, η οποία όχι μόνο κάθεται και απαντά σε κλήσεις και μηνύματα όλο το εικοσιτετράωρο, αλλά πραγματικά βοηθά στην γρήγορη εξάλειψη σφαλμάτων και προβλημάτων που επιβραδύνουν το σύστημα.

Πολλοί τονίζουν το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, τη γρήγορη επεξεργασία παραγγελιών και τα χαμηλά τέλη συναλλαγής. Οι χρήστες συμπαθούν τις δύο βολικές και λειτουργικές διεπαφές στις οποίες μπορούν να λειτουργήσουν. Πρόσθετη άνεση και κινητικότητα στην εργασία παρέχεται από την εφαρμογή για iOS και Android.

Μερικοί έμποροι σημειώνουν επίσης την πολυγλωσσία του ιστότοπου. Παρ ‘όλα αυτά, αποκαλούν την «καμπύλη» εξευγενισμού το κύριο μειονέκτημα της ανταλλαγής. Πολλοί άνθρωποι δεν τους αρέσει ότι η ανταλλαγή λειτουργεί μόνο με κρυπτογράφηση (δεν υποστηρίζει fiat).

Όπως μπορείτε να δείτε, δεδομένων των πολλών πλεονεκτημάτων του ιστότοπου και των ευκαιριών που παρέχει η ανταλλαγή στους χρήστες του, τα μειονεκτήματά του είναι εντελώς ασήμαντα. Ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα εργαστεί για τη βελτίωση του ρωσόφωνου τμήματος στο εγγύς μέλλον.

Το Binance είναι μια νέα και πολλά υποσχόμενη υπηρεσία ανταλλαγής ψηφιακών στοιχείων. Η ομάδα εισάγει συνεχώς νέες λύσεις και βελτιώνει τον ιστότοπο, καθώς και αναπτύσσει νέα έργα που είναι χρήσιμα και ενδιαφέροντα όχι μόνο για τους εμπόρους κρυπτογράφησης, αλλά και για άτομα που βρίσκονται μακριά από τη σφαίρα των ψηφιακών στοιχείων. Γίνετε μέλος της κοινότητας χρηστών Binance και ανακαλύψτε νέες ευκαιρίες συναλλαγών! Τα λέμε σύντομα!

Καλή τύχη και καλά κέρδη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me