Αγαπητοί φίλοι και φίλες!

Σήμερα πρόκειται να μιλήσουμε για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance. Ακούστηκε πρόσφατα από πολλούς εμπόρους κρυπτογράφησης, συχνά συζητείται και αναφέρεται παντού. Εμπορεύομαι επίσης σε αυτόν τον ιστότοπο. Τι ευκαιρίες έχει και γιατί σε λιγότερο από δύο χρόνια κέρδισε τέτοια δημοτικότητα – αυτό θα συζητηθεί στο άρθρο.

Θα αφιερώσω επίσης 3 δημοσιεύσεις στο Binance exchange, καθώς και στο διαδικτυακό διάγραμμα TradingView. Όπως και με την προηγούμενη σειρά άρθρων, αυτό το πρώτο κείμενο στο Binance θα είναι εισαγωγικό. Θα μιλήσουμε για το πώς είναι αυτός ο ιστότοπος, πώς εισήλθε στην αγορά κρυπτογράφησης, γεγονός που οδήγησε στην επιτυχία του. Ας εξετάσουμε τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της υπηρεσίας, μιλήστε για τους δημιουργούς της, το δικό μας κρυπτογράφηση και ακόμη και αγγίξτε άλλα έργα Binance. Παραδοσιακά, θα είναι ενδιαφέρον και ενημερωτικό!

Αλλά στα ακόλουθα άρθρα, έχω ετοιμάσει ένα πρακτικό μέρος για εσάς. Θα σας πω λεπτομερώς πώς να εγγραφείτε στο χρηματιστήριο, να αναπληρώσετε το λογαριασμό σας και να αποσύρετε χρήματα, να ελέγξετε και να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας από εισβολή και κακόβουλες επιθέσεις. Θα μάθετε πώς μπορείτε να συνδέσετε την ανταλλαγή με υπηρεσίες τρίτων, όπως 3commas και για ποιο σκοπό. Θα αναλύσουμε επίσης τον τρόπο εργασίας στο Binance, ποια εργαλεία παρέχονται για αυτό. Θα συνεχιστεί πολύ σύντομα!

 

Το Binance είναι το # 1 χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων στον κόσμο

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι μια πλατφόρμα που συγκεντρώνει εμπόρους και την αγορά. Εδώ κάνουν συναλλαγές και συναλλαγές. Ένας έμπορος επιλέγει την καταλληλότερη ανταλλαγή ανάλογα με τις προτιμήσεις του, επειδή καθένας από αυτούς διαφέρει στα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματά του, τις κάπως διαφορετικές συνθήκες, σε σύγκριση με άλλους, σύμφωνα με διάφορα κριτήρια:

 • αριθμός ζευγών νομισμάτων ·
 • το μέγεθος της προμήθειας ·
 • επίπεδο ασφαλείας;
 • ευκολία και αποτελεσματικότητα κατάθεσης / ανάληψης χρημάτων.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων αναπτύσσεται με τεράστιο ρυθμό. Μία φορά την εβδομάδα εισέρχεται σε μια νέα ανταλλαγή, σήμερα υπάρχουν περίπου 400 από αυτούς. Φυσικά, μόνο οι ισχυρότεροι παίκτες παραμένουν, υπερασπίζονται την «θέση τους στον ήλιο».

Το Binanas είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων. Κατάφερε να εξελιχθεί στη θέση του ηγέτη σε 6 μήνες από τη στιγμή της έναρξής του – εισήλθε στα 3 κορυφαία χρηματιστήρια κρυπτογράφησης όσον αφορά τον όγκο συναλλαγών ανά ημέρα. Και από σήμερα, 1 Φεβρουαρίου 2019, κατατάσσεται στην πρώτη θέση σε όλες τις αξιολογήσεις σύμφωνα με ορισμένα κριτήρια (η έρευνα πραγματοποιήθηκε από το cryptonisation.ru, coinmarketcap.com):

Με όγκο συναλλαγών

Ως πλατφόρμα με την πιο βολική έκδοση στα ρωσικά

Σύμφωνα με τις κριτικές και την αξιοπιστία των εμπόρων

Με το μέγεθος της προμήθειας

Ως ο ιστότοπος πιο κατάλληλος για αρχάριους

Μεταξύ των εμπόρων κρυπτογράφησης, πραγματοποιήθηκε μια έρευνα η οποία, κατά τη γνώμη τους, είναι η # 1 ανταλλαγή το 2019. Η εταιρεία δεν είχε ανταγωνιστές για το πρωτάθλημα.

Έτσι, όπως έχουμε ήδη δει, σήμερα το Binance βρίσκεται στην 1η θέση στην κατάταξη των ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων. Χάρη σε αυτό που κατάφερε να επιτύχει αυτό?

Ακόμα και στο στάδιο της εκκίνησης, οι διευθυντές της εταιρείας επέλεξαν μια πρώιμη τοποθέτηση κερμάτων, κυριολεκτικά αμέσως μετά τον ICO. Η χαμηλή προμήθεια της ανταλλαγής, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές, έπαιξε το ρόλο της. Αυτό έχει προσελκύσει πολλούς εμπόρους και επενδυτές. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα, σημείωσαν την υψηλή ταχύτητα της ανταλλαγής CMS – το παζλ συγκεντρώθηκε και το έργο «καταστράφηκε» στην επιτυχία.

Η κοινότητα ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων δέχτηκε ευχαρίστως έναν νέο ισχυρό παίκτη στην ομάδα του, στον ιστότοπο του οποίου εγγράφηκαν πάνω από 20 χιλιάδες χρήστες τις πρώτες ημέρες.

Όσον αφορά τον ημερήσιο όγκο συναλλαγών, η ανταλλαγή Binance έλαβε την 1η θέση στον κόσμο τον Ιανουάριο του 2019.!

Βασικά δεδομένα

 • Επίσημη ιστοσελίδα:  https://www.binance.com/
 • Γλώσσα ιστότοπου: διαθέσιμο σε 14 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ρωσικών και των αγγλικών
 • Εγγραφή ιστότοπου: 01 Απριλίου 2017
 • Μπόνους παραπομπής: 20% της προμήθειας
 • Ζεύγη κρυπτονομισμάτων: περισσότερα από 240 τεμ.
 • Εσωτερική κρυπτογράφηση: Binance Coin (BNB)
 • Κελάδημα: @ binance_2017
 • Σύμφωνα με το coinmarketcap.com, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανά ημέρα από την 1η Φεβρουαρίου 2019 ανήλθε σε 376 365 510 $ ή 107 862 BTC.
 • στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης – TOP-5 ζεύγη κρυπτονομισμάτων κατ ‘όγκο ανά ημέρα:

Πώς μπήκε η Binance στην αγορά?

Η ανταλλαγή Binance εισήλθε στην αγορά κρυπτογράφησης το 2017. Άνοιξε στην Ελβετία. Ιδρυτής είναι η Shanghai Beiji Technology Corporation, η οποία διευθύνεται από τον έμπειρο ηγέτη Changpeng Zhao. Αυτός είναι ο συνιδρυτής και CTO του OKCoin, και προτού ηγηθεί του τμήματος ανάπτυξης στο Blockchain..

Η ομάδα αποτελείται από κορυφαίους ειδικούς με εντυπωσιακή εμπειρία στη Wall Street στον τομέα των κρυπτονομισμάτων και είναι οι κορυφαίοι επαγγελματίες στον τομέα τους. Έτσι, ένα από τα μέλη της ομάδας είναι ένας κορυφαίος χρηματοδότης, μια σημαντική επιρροή στην κινεζική διαδικτυακή οικονομία – Yi He. Η εταιρεία είναι ελκυστική για χορηγούς και επενδυτές, γεγονός που διασφαλίζει την ταχεία ανάπτυξη της πλατφόρμας. Με έδρα τη Σαγκάη.

Αμέσως μετά την κυκλοφορία του ICO, εντός των πρώτων ημερών, συμμετείχαν 20 χιλιάδες χρήστες, 9 μήνες μετά την κυκλοφορία, ο ιστότοπος είχε 3 εκατομμύρια εμπόρους και σήμερα πάνω από 6 εκατομμύρια άνθρωποι διαπραγματεύονται. Τον Ιανουάριο του 2019, σημειώθηκε τιμή ρεκόρ: 250.000 άτομα εγγράφηκαν στο χρηματιστήριο σε 1 ώρα.

Το 2018, αποδείχθηκε ότι η πλατφόρμα έπρεπε να κλείσει εν συντομία την εγγραφή νέων χρηστών, καθώς οι τεχνικές δυνατότητες της υπηρεσίας δεν προέβλεπαν και δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν σε αυτήν την ανάπτυξη και το αντίστοιχο φορτίο. Αλλά σύντομα η κατάσταση επιλύθηκε, σήμερα όλοι μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτήν..

Η πλατφόρμα επεξεργάζεται περισσότερες από 1.400.000 παραγγελίες ανά δευτερόλεπτο. Κέρδισε μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ των ρωσόφωνων εμπόρων κρυπτογράφησης, χάρη στο γεγονός ότι υποστηρίζει τη ρωσική γλώσσα.

Η εταιρεία πήρε το όνομά της από ένα συνδυασμό δύο λέξεων: “binary”, το οποίο μεταφράστηκε από τα αγγλικά σημαίνει “double, binary” και “finance” – “χρηματοδότηση”. Αρχικά, ο ιστότοπος υποστήριξε 6, μετά 8 γλώσσες, σήμερα υπάρχουν ήδη 14 από αυτές:

Επομένως, η πλατφόρμα Binance μπορεί να ονομάζεται με ασφάλεια μια πλήρης πολυγλωσσική πλατφόρμα. Διαθέτει 24ωρη τεχνική υποστήριξη, η οποία επίσης ευχαριστεί τους εμπόρους. Ένας άλλος παράγοντας ελκυστικότητας είναι μια προμήθεια 0,1% για μια συμφωνία με έκπτωση 50% σε περίπτωση πληρωμής του Binance Coin (BNB), δηλαδή, μπορεί να μειωθεί σε 0,05% (οι χρήστες είχαν αυτήν την ευκαιρία μέχρι το τέλος του 2018, από το αρχές του 2019 η έκπτωση είναι 25%).

Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να υποβληθείτε σε υποχρεωτική επαλήθευση ταυτότητας για ανάληψη χρημάτων κάτω των 2BTC ανά ημέρα.

Πώς λειτουργεί η ανταλλαγή Binance?

Η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα, δηλαδή όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται μέσω του επίσημου ιστότοπου της εταιρείας. Ο ιστότοπος έχει δύο εκδόσεις: Βασική για έμπορους αρχάριων και Προχωρημένη για έμπειρους εμπόρους κρυπτογράφησης που προτιμούν ενεργές συναλλαγές, καθώς και μια εφαρμογή για κινητά που τρέχει σε δημοφιλείς πλατφόρμες για κινητά.

Και οι δύο διεπαφές είναι καλά μελετημένες, ανεπτυγμένες και διακρίνονται από υψηλής ποιότητας χρηστικότητα. Εάν έχετε συναντήσει τουλάχιστον λίγο και γνωρίζετε πώς λειτουργούν οι ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων, τότε μπορείτε εύκολα να καταλάβετε την πλατφόρμα και να καταλάβετε πώς λειτουργούν όλα εδώ..

Η βασική διαφορά μεταξύ αυτών των δύο τύπων διασυνδέσεων είναι ότι το προηγμένο έχει ευρύτερη λειτουργικότητα όσον αφορά την τεχνική ανάλυση, συμπεριλαμβανομένων των διαγραμμάτων. Σε αυτήν την περίπτωση, το κύριο αλλάζει γρήγορα από ζεύγος σε ζεύγος. Το ιστορικό των συναλλαγών, καθώς και τα βιβλία παραγγελιών είναι παρόντα.

Κύριο στιγμιότυπο οθόνης διεπαφής

Προηγμένο στιγμιότυπο οθόνης

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα Binance

Πριν από αυτό το μέρος του άρθρου, σας έλεγα όλη την ώρα για το τι θαυμάσια ανταλλαγή Binance, χάρη στην οποία κέρδισε τέτοια δημοτικότητα. Αλλά όπως και κάθε άλλη ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, δεν είναι χωρίς τα μειονεκτήματά της. Αν και έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα, οπότε είμαι σίγουρος ότι αξίζει την προσοχή σας, καθώς και να προσπαθήσω να το ανταλλάξω. Αλλά για αντικειμενικότητα, πρέπει να μιλήσετε για τις αδυναμίες της υπηρεσίας. Επομένως, θα τονίσουμε για άλλη μια φορά τα πλεονεκτήματα του έργου και θα αποκαλύψουμε τις ατέλειές του..

Βασικά οφέλη του Binance

 • Τεράστια συλλογή από ζεύγη νομισμάτων. Υπάρχουν πάνω από 240 από αυτά εδώ. Νέα νομίσματα, τα οποία αξίζει σίγουρα να προσέξετε, εμφανίζονται συχνά στο Binance αμέσως μετά το ICO.
 • Μεγάλος ημερήσιος κύκλος εργασιών, ο μεγαλύτερος όγκος Ethereum, NEO, TRON.
 • Δεν χρειάζεται να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας (επαλήθευση) εφόσον δεν σκοπεύετε να αποσύρετε περισσότερα από δύο bitcoin ανά ημέρα.
 • Εκσυγχρονισμένη έκδοση της ανταλλαγής. Χάρη σε αυτό, είναι ιδανικό για Ρωσόφωνους αρχάριους.
 • Διαισθητική διεπαφή, απλή και εύχρηστη. Δύο λειτουργίες με ευρεία λειτουργικότητα.
 • Πραγματικά χαμηλή προμήθεια, η οποία μπορεί να μειωθεί κατά ένα άλλο τρίμηνο, εάν πληρώσετε με την εσωτερική κρυπτογράφηση της ανταλλαγής.
 • Το Binance εκδίδει μηνιαίο GAS σε όλους τους κατόχους NEO.
 • Οι πόροι είναι εντυπωσιακοί – οι δυνατότητες της πλατφόρμας της επιτρέπουν να επεξεργάζεται σχεδόν 1,5 εκατομμύρια παραγγελίες σε 1 δευτερόλεπτο.
 • Παροχή API για τρίτους προγραμματιστές.
 • Μια λαμπρή ομάδα, διακεκριμένοι επενδυτές, συμπεριλαμβανομένων των Morgan Stanley, Roger Ver και άλλων.
 • Τεχνική υποστήριξη 24/7;
 • Αξιοπρεπής ανταμοιβή παραπομπής – 20% της προμήθειας.
 • Ο ιστότοπος φροντίζει για την προστασία από επιθέσεις και βελτιώνεται συνεχώς, καθιστώντας το επίπεδο ασφάλειας ακόμη υψηλότερο, το οποίο επιτυγχάνεται χάρη στην εξουσιοδότηση δύο παραγόντων που χρησιμοποιεί το Google Authentificator.
 • Υποστήριξη για πλατφόρμες για κινητά.
 • Άψογη φήμη και υψηλό επίπεδο εμπιστοσύνης μεταξύ των χρηστών.

Μειονεκτήματα του Binance

 • Εγκατάλειψη της Fiat λόγω αυστηρότερης κινεζικής νομοθεσίας κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Μπορείτε να αναπληρώσετε το λογαριασμό σας μόνο σε κρυπτονομίσματα. Αλλά η πλατφόρμα έχει ξεκινήσει μια ανταλλαγή κρυπτο-fiat στην ανατολική αφρικανική χώρα της Ουγκάντα. Περισσότερα για αυτό αργότερα.
 • Η εξευγενισμός παραμένει κουτσός. Οι ειδικοί εργάζονται για αυτό και ελπίζω ότι θα το επιδιορθώσουν στο εγγύς μέλλον. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ανεχθείτε αδέξια ή να χρησιμοποιήσετε την αγγλική έκδοση.
 • Οι αναφορές διατίθενται αποκλειστικά στα Αγγλικά και στα Κινέζικα.
 • Ορισμένα νομίσματα δεν μπορούν να αποσυρθούν με δέκατα και εκατοστά, μόνο το συνολικό ποσό.

Όπως μπορείτε να δείτε, τα πλεονεκτήματα της ανταλλαγής υπερτερούν σημαντικά των μειονεκτημάτων της. Επομένως, αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε το χέρι σας.!

Άλλα έργα Κάθισμα

Εκτός από την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, η Binance αναπτύσσει ενεργά άλλες υπηρεσίες που θα είναι χρήσιμες σε πολλά άτομα από την κοινότητα κρυπτονομισμάτων. Τα πιο δημοφιλή ανάμεσά τους:

Εργαστήρια Binance

Αυτό το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να υποστηρίξει τη νεοσύστατη εταιρεία, τον επιχειρηματία και την κοινότητα από τη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Το Binance επιλέγει τα πιο πολλά υποσχόμενα προγράμματα εκκίνησης και τα βοηθά να αναπτύξουν, να εισέλθουν στην αγορά κρυπτογράφησης και να παρέχουν οικονομική υποστήριξη.

Από καιρό σε καιρό, το εργαστήριο εγκαινιάζει διάφορα προγράμματα, για παράδειγμα, το Labs Incubation Program, ειδικά σχεδιασμένο για να υποστηρίζει τα καλύτερα έργα κρυπτογράφησης στο αρχικό στάδιο «επώασης» και να τους βοηθά να εφαρμόσουν ιδέες. Το Binance επενδύει τακτικά 10% στο πρόγραμμα.

Ακαδημία Binance

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό έργο για το οποίο η εταιρεία παρέχει εντελώς δωρεάν χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις τεχνολογίες blockchain και τη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Ανεξάρτητα από την ηλικία του πακέτου, περιέχει ήδη μια εκτενή βάση δεδομένων με πληροφορίες βίντεο και κειμένου. Τα υλικά της Ακαδημίας διατίθενται ελεύθερα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημοσιεύουν και να ζητούν περιεχόμενο που τους ενδιαφέρει.

Launchpad

Πλατφόρμα ICO.

Binance Ουγκάντα

Μια υπηρεσία κρυπτονομισμάτων στην ανατολική αφρικανική πολιτεία της Ουγκάντα. Αυτό είναι το πρώτο τέτοιο έργο, η πλατφόρμα χρησιμοποιεί το σελίνι της Ουγκάντας (τοπικό νόμισμα) μαζί με το κρυπτογράφηση.

Ίδρυμα φιλανθρωπίας Binance

Φιλανθρωπικό ίδρυμα Blockchain που ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Προέδρου της Μάλτας.

Αλυσίδα Binance

Το έργο ανακοίνωσης προγραμματιστή θα είναι μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή. Θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα (ανακοινώθηκε στις αρχές του 2019). Η πλατφόρμα δημιουργείται όχι μόνο για λειτουργίες με ψηφιακά στοιχεία, τα οποία διαχειρίζονται οι ίδιοι οι έμποροι, αλλά και για τους χρήστες να εκδίδουν τα νομίσματά τους και να τα ανταλλάσσουν στο χρηματιστήριο.. 

Πληροφορίες Binance

Πλατφόρμα πληροφοριών, μια βάση δεδομένων αφιερωμένη σε κρυπτονομίσματα και τεχνολογίες blockchain, ψηφιακά στοιχεία, από τα οποία οι χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των αρχάριων εμπόρων, μπορούν να λάβουν τα απαραίτητα δεδομένα για μάρκες και κέρματα Εδώ μπορούν να μάθουν τα τελευταία νέα, τη δυναμική των τιμών, να διαβάσουν βασικά οικονομικά, πολιτικά και άλλα σημαντικά γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν τη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου ψηφιακού νομίσματος..

τι τέτοιος Binance Coin (BNB)?

Το Binance Coin είναι το εσωτερικό κρυπτογράφηση του Binance exchange, το οποίο εκδίδεται με βάση το Ethereum blockchain. Η εταιρεία τη δημιούργησε για να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά, να επιταχύνει τις συναλλαγές και την κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια του ICO. Με τη βοήθεια του νομίσματος, η ανταλλαγή βελτιώνει τη λειτουργικότητα των υπηρεσιών της και αναπτύσσεται νέα.

Το χρηματιστήριο αγοράζει και καίει μάρκες BNB μία φορά το τέταρτο στο ποσό του 20% του κέρδους για μια δεδομένη περίοδο. Αυτό παρέχεται στη Λευκή Βίβλο έτσι ώστε η αξία τους να αυξάνεται λόγω περιορισμένου αριθμού. Η διαδικασία θα συνεχιστεί έως ότου η ανταλλαγή εξαργυρώσει το 50% (100.000.000 νομίσματα) του συνολικού όγκου Binance Coin.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα, το νόμισμα παρουσίασε σταθερή ανάπτυξη. Κατά την εγγραφή του Binance, η αξία του (συναλλαγματική ισοτιμία έναντι του δολαρίου) ήταν 0,1 $. Στις 6 Ιανουαρίου 2018, έφτασε σε τιμή σχεδόν 25 $. Αλλά κατά το 2018 σημειώθηκαν αρκετές απότομες πτώσεις στα 4,58 $.

Παρ ‘όλα αυτά, το Binance Coin θεωρείται ένα πολλά υποσχόμενο περιουσιακό στοιχείο που ανταλλάσσεται από το χρηματιστήριο, καθώς ανάλογα με την αύξηση της δημοτικότητας των έργων ανταλλαγής Binance και έχουν κολοσσιαίο, η αξία του νομίσματος θα αναπόφευκτα θα αυξηθεί..

BTCUSD εναντίον BNBUSD

Αν κοιτάξετε τη δυναμική του BNB σε σύγκριση με το BTC, τότε πέρυσι αυτό το altcoin αισθάνθηκε πιο σίγουρο από τον παππού του.

Σήμερα η BNB αξίζει 6,72 $. Δεδομένου ότι η Binance αναπτύσσεται και αναπτύσσεται πολύ πιο γρήγορα από άλλες πλατφόρμες συναλλαγών, το περιουσιακό στοιχείο έχει κάθε πιθανότητα να συνεχίσει να αναπτύσσεται..

Το νόμισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για συναλλαγές για συναλλαγές στο Binance, παρουσιάζεται σε πολλά ζεύγη νομισμάτων ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πληρωμή προμήθειας για συναλλαγές σε ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, για τις οποίες ο χρήστης λαμβάνει έκπτωση 25% στο μέγεθος του Επιτροπή, την οποία έχουμε ήδη συζητήσει παραπάνω.

Κατά τα επόμενα χρόνια, η έκπτωση θα μειωθεί στο μισό κάθε χρόνο. Δεδομένου ότι το 2018 δεν μετράται πλέον, υπάρχουν ακόμη τρεις μειώσεις στην έκπτωση έως ότου απενεργοποιηθεί πλήρως: 12,5%. 6,75% και 0%. Κρίνοντας από την ταχεία ανάπτυξη των έργων Binance, πόσο υπεύθυνη μεταχειρίζεται κάθε μία από τις επιχειρήσεις της, πιθανότατα η εταιρεία θα κατασκευάσει σύντομα ένα πλήρες οικοσύστημα blockchain.

Εάν πρόκειται να μεταφέρετε ήδη όλες τις αποταμιεύσεις σας για να αγοράσετε BNB, τότε πρέπει να κρυώσω το πάθος σας. Το γεγονός είναι ότι πρόσφατα, οι διαδικασίες ρύθμισης και λεύκανσης της αγοράς κρυπτονομισμάτων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, επομένως όλα τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, τα οποία είναι σχεδόν ομόλογα, διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο να επιβληθούν κυρώσεις από τη ρυθμιστική αρχή. Επομένως, η κρυπτογράφηση και η BNB παραμένουν ιδιαίτερα ένα περιουσιακό στοιχείο πολύ υψηλού κινδύνου, όπου δεν μπορείτε να επενδύσετε περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε να χάσετε..

Έτσι, τώρα ξέρετε τα πάντα για το πώς η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance και το νόμισμά της εισήλθαν στην αγορά. Στα ακόλουθα άρθρα, σίγουρα θα καταλάβουμε πώς να το επεξεργαστούμε. Τα λέμε σύντομα!

Καλή τύχη και καλά κέρδη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me