καλή μέρα!

Σήμερα συνεχίζουμε τη συζήτησή μας για την ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων Binance. Στο προηγούμενο άρθρο, εξετάσαμε τα κύρια πλεονεκτήματα αυτού του ιστότοπου, την γρήγορη επιτυχία του, που του επιτρέπει να κατέχει σωστά την ηγετική θέση σήμερα..

Βεβαιωθήκαμε ότι αυτός ο ιστότοπος αξίζει την προσοχή μας και σίγουρα αξίζει να δοκιμάσουμε το χέρι μας. Επομένως, ας προχωρήσουμε στην εγγραφή και να ξεκινήσουμε με την ανταλλαγή..

Binance.com: Βήματα εγγραφής

Για να εισέλθετε στην ανταλλαγή, πρέπει παραδοσιακά να εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στον επίσημο ιστότοπο του ιστότοπου https://www.binance.com/. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, εισαγάγετε τον κωδικό μίας χρήσης που θα σας έρθει στην εφαρμογή Google Επαληθευτής. Ας εξετάσουμε όλα τα βήματα με τη σειρά.

Βήμα 1. Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε κλικ στον σύνδεσμο στην επάνω δεξιά γωνία Εγγραφή / “Εγγραφή”, αυτό το παράθυρο θα εμφανιστεί:

Μέχρι στιγμής, όλα είναι ως συνήθως: εισάγουμε ένα αξιόπιστα προστατευμένο e-mail, έχουμε έναν σύνθετο κωδικό πρόσβασης που δεν χρησιμοποιείται πουθενά αλλού, το επιβεβαιώνουμε για δεύτερη φορά και συμφωνούμε με τους όρους χρήσης του ιστότοπου.

Σπρώξτε Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ ή “Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ”, εάν χρησιμοποιείτε τη ρωσική έκδοση του ιστότοπου. Μετά από αυτό, θα λάβετε ένα email με έναν σύνδεσμο για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Ακολουθήστε το και η εγγραφή θα ολοκληρωθεί.

Εάν έχετε έναν κωδικό παραπομπής, τότε μπορείτε να τον εισαγάγετε στο πεδίο Παραπομπή ταυτότητα, για να λαμβάνετε εκπτώσεις σε προμήθειες, δώρα και άλλα ευχάριστα μπόνους.

Βήμα 2. Συνδεθείτε στο Κάθισμα

Για να εισαγάγετε τον λογαριασμό σας, δεν πρέπει να εισάγετε μόνο το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στον ιστότοπο https://www.binance.com/. Η εταιρεία αντιμετώπισε επανειλημμένα το γεγονός ότι οι απατεώνες μεταμφιέζουν τους πόρους τους ως επίσημος ιστότοπος της ανταλλαγής, οπότε πριν εισέλθετε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι μεταβαίνετε στον ιστότοπο Binance.

Πρέπει να υπάρχει λουκέτο δίπλα στη γραμμή με τη διεύθυνση URL και η διεύθυνση του ιστότοπου πρέπει να ξεκινά με https: // Αυτό υποδηλώνει ασφαλή σύνδεση.

Μετά την επαλήθευση, πρέπει να κάνετε κλικ στο πεδίο με τη διεύθυνση του ιστότοπου στη φόρμα με τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πρόσβασης.

Βήμα # 3. Captcha Κάθισμα

Το Binance χρησιμοποιεί έναν έξυπνο τρόπο επαλήθευσης ότι ο χρήστης δεν είναι ρομπότ. Αντί να εισάγει το συνηθισμένο captcha: κείμενο, αριθμούς ή μια εικόνα, πρέπει να μετακινήσει ένα κομμάτι του παζλ στο σωστό μέρος, και μόλις ταιριάζει, θα εμφανιστεί μια αντίστοιχη επιγραφή για την επιτυχή ολοκλήρωση του captcha.

Αυτό είναι όλο με την εγγραφή. Τώρα μπορείτε να συμπληρώσετε το υπόλοιπό σας με οποιοδήποτε κρυπτογράφηση, συνήθως είναι BTC ή ETH και να ξεκινήσετε τις συναλλαγές.

Ρύθμιση ελέγχου ταυτότητας 2 παραγόντων 2FA

Το Binance θεωρεί ότι ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας είναι ένα από τα βασικά καθήκοντά του στο έργο των χρηστών στην ανταλλαγή. Και δεν θα διαφωνήσουμε μαζί της, γιατί όλα όσα σχετίζονται με τα οικονομικά πρέπει να προστατεύονται αξιόπιστα, καθώς οι απατεώνες, οι χάκερ και άλλοι επιτιθέμενοι δεν κοιμούνται στο δίκτυο..

Επομένως, μετά από επαναλαμβανόμενες καταχωρήσεις, η ανταλλαγή θα επιμείνει με κάθε δυνατό τρόπο σε μια ενισχυμένη μέθοδο προστασίας και θα προσφέρει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Σας συνιστώ επίσης να ενεργοποιήσετε αμέσως το 2FA για να ξεχάσετε τις υπενθυμίσεις ανταλλαγής και να παραμείνετε σίγουροι για την ασφάλεια των χρημάτων σας και την ασφάλεια λογαριασμού.

Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τον διπλό έλεγχο ταυτότητας ακόμη και αν δεν ανησυχείτε πολύ για την ασφάλεια – πολλές σημαντικές λειτουργίες δεν λειτουργούν χωρίς αυτήν. Για παράδειγμα, δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε επαλήθευση ή ανάληψη χρημάτων.

Το Binance.com παρέχει δύο μεθόδους ελέγχου ταυτότητας, μπορείτε να επιλέξετε την πιο βολική και κάντε κλικ επιτρέπω:

 • διά μέσου γραπτό μήνυμα. Αυτή η μέθοδος είναι ευκολότερη – απλώς συνδέστε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο λογαριασμό σας και κάθε φορά που συνδέεστε, αποσύρετε χρήματα ή αλλάζετε ρυθμίσεις, η ανταλλαγή θα σας στέλνει έναν κωδικό σε SMS.

Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο Αποστολή SMS / “Αποστολή”. Λίγα λεπτά αργότερα, θα σταλεί ένας κωδικός στο μήνυμα, ο οποίος θα πρέπει να εισαχθεί στη στήλη “Κωδικός ελέγχου ταυτότητας SMS” και πατήστε υποβάλλουν.

Αυτή η μέθοδος είναι λιγότερο αξιόπιστη, δεδομένου ότι μερικές φορές τα SMS δεν φτάνουν ή φθάνουν με καθυστέρηση, υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι εισβολείς παρεμπόδισαν επίσης SMS, γι ‘αυτό προτείνω να χρησιμοποιήσετε τη δεύτερη μέθοδο.

 • αυθεντικοποίηση Google. Για να γίνει αυτό, μια εφαρμογή εγκαθίσταται στο smartphone Google Επαληθευτής, ο λογαριασμός της εφαρμογής είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό Binance.

Τώρα, κάθε φορά που εισάγετε, η ανταλλαγή θα ζητάει έναν κωδικό που έρχεται στην εφαρμογή και αλλάζει κάθε λεπτό, οπότε είναι αδύνατο να τον παρακολουθήσετε. Αυτός είναι ένας βολικός και ασφαλής τρόπος. Ας το εξετάσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι ενεργός κάθισμα.com απέναντι Google Επαληθευτής

1. Κατεβάστε την εφαρμογή Google Authentificator από το PlayMarket ή το Google App Store και εγκαταστήστε την στο smartphone σας. Μπορείτε να το κατεβάσετε απευθείας στον ιστότοποhttps://www.binance.com

2. Το σύστημα θα σας ζητήσει τη σάρωση Κωδικός QR, για να εισαγάγετε αυτόματα το ιδιωτικό κλειδί στην εφαρμογή. Εάν για κάποιο λόγο το smartphone σας δεν μπορεί να διαβάσει τον κωδικό, μπορείτε να εισαγάγετε μη αυτόματα δεδομένα στην εφαρμογή.

Το ιδιωτικό κλειδί σας από Επαληθευτής Google θα γραφτεί δίπλα στον κωδικό QR. Θα χρησιμεύσει ως βάση για τη δημιουργία μελλοντικών κωδικών για την είσοδο στο χρηματιστήριο..

Είναι σημαντικό να διατηρήσετε αυτό το κλειδί σε ασφαλές μέσο σε ασφαλές μέρος. Χωρίς αυτόν τον κωδικό, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Σύνδεση του λογαριασμού Binance με τον Επαληθευτή Google. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εισαγάγετε:

 • Κλειδί;
 • κωδικός πρόσβασης λογαριασμού στη γραμμή Login Passvord.
 • εφάπαξ κωδικός από την εφαρμογή.

Εάν κάνατε τα πάντα σωστά, θα εμφανιστεί μια ειδοποίηση για την επιτυχή ενεργοποίηση του ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ! Εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας Google, όταν εισαγάγετε τον κωδικό από την εφαρμογή, εμφανίζεται ένα σφάλμα συνεχώς ότι ο κωδικός ή ο κωδικός πρόσβασης είναι εσφαλμένος, κάντε τα εξής: ανοίξτε την εφαρμογή και μεταβείτε στο “Ρυθμίσεις”, εκεί επιλέξτε το αντικείμενο “Διόρθωση χρόνου για κωδικούς”.

Επαληθεύτηκε προσωπικά, μετά από αυτό η σύνδεση θα λειτουργήσει.

Επαλήθευση στο Binance

Επίπεδο 1.

Εάν δεν σκοπεύετε να κάνετε ανάληψη περισσότερων από 2 bitcoin ανά ημέρα, τότε δεν χρειάζεται να περάσετε από την υποχρεωτική επαλήθευση, καθώς δεν υπάρχει καμία αλλαγή στην ανταλλαγή. Αυτό είναι το κύριο επίπεδο επαλήθευσης, που σημαίνει ότι έχετε περάσει την επαλήθευση της επισυναπτόμενης αλληλογραφίας, αρκεί οι περισσότεροι χρήστες να εργαστούν..

Επίπεδο 2.

Για ανάληψη έως και 100 BTC ανά ημέρα, χρειάζεστε έλεγχο ταυτότητας και βαθύτερη επαλήθευση λογαριασμού. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να στείλετε τα δεδομένα του διαβατηρίου σας στην ανταλλαγή και τη φωτογραφία σας μαζί του στα χέρια σας. Μετά από αυτό, θα χρειαστεί λίγος χρόνος για τον έλεγχο των εγγράφων.

Επίπεδο 3.

Για να καταργήσετε τους υψηλότερους περιορισμούς ανάληψης – πάνω από 100 BTC ανά ημέρα), θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με την υποστήριξη ανταλλαγής.

Κάθε επίπεδο είναι διαθέσιμο μόνο αφού περάσει επιτυχώς το προηγούμενο και ενεργοποιήθηκε το 2FA.

Πώς να χρηματοδοτήσετε το Binance?

Το Binance είναι μια ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων, οπότε δεν θα βρείτε δολάρια, ρούβλια ή ευρώ εδώ. Δεν θα μπορείτε να αναπληρώσετε το ηλεκτρονικό χρήμα: Webmoney, Yandex.Money, Qiwi κ.λπ. Μόνο ψηφιακά νομίσματα.

Μπορείτε να αγοράσετε κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας την κάρτα MasterCard / VISA. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση, η τιμή θα διαφέρει αρκετά σημαντικά από την επίσημη, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αξιόπιστους διαδικτυακούς εναλλάκτες και να αγοράζετε κρυπτογράφηση εκ των προτέρων.

ντοΤο evens μπορεί να αναπληρωθεί με τα ακόλουθα νομίσματα χωρίς προβλήματα:

 • Binance Coin (BNB) ντοοιν) – το νόμισμα εσωτερικής προοπτικής της ανταλλαγής ·
 • Bitcon (BTC) εξακολουθεί να είναι το κορυφαίο cryptocurrency.
 • Αιθέριο (ETH) – το δεύτερο πιο δημοφιλές κρυπτογράφηση μετά το Bitcoin.
 • Τριχιά (USDT) – νόμισμα από την Tether Limited, σύμφωνα με αυτούς, που υποστηρίζεται από τα αμερικανικά δολάρια στους λογαριασμούς τους.
 • πολλοι αλλοι.

Ανανέωση λογαριασμού στο χρηματιστήριο Κάθισμα πολύ απλό:

 • μεταβείτε στην ενότητα Χρήματα – Κατάθεσημικρό;
 • επιλέξτε το νόμισμα στο νόμισμα του οποίου θέλετε να αναπληρώσετε την κατάθεση.
 • εισαγάγετε τα στοιχεία του πορτοφολιού για την αναπλήρωση.

Η εγγραφή δεν πραγματοποιείται άμεσα. Μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία και να ελέγξετε την παραλαβή των χρημάτων στην ενότητα Κεφάλαια – Ιστορικό συναλλαγών.

Μετά την επιτυχή αναπλήρωση του υπολοίπου, μπορείτε να ξεκινήσετε τις συναλλαγές ή να κάνετε επενδύσεις σε ορισμένα έργα. Το Binance exchange προσφέρει μια τεράστια λίστα κρυπτονομισμάτων: ένα σχεδόν πλήρες σύνολο από τα πιο πολλά υποσχόμενα νομίσματα και πολλά νέα που έχουν ολοκληρώσει το ICO.

Ανάληψη χρημάτων στο Binance

Για να αποσύρετε κρυπτογράφηση στο πορτοφόλι σας, πρέπει να επιλέξετε στο μενού Κεφάλαια παράγραφος Απόσυρση. Μετά από αυτό, επιλέξτε το νόμισμα, το ποσό ανάληψης και πατήστε υποβάλλουν.

ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ! Οι αναλήψεις είναι δυνατές μόνο εάν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Έξοδα συναλλαγής

Στο προηγούμενο άρθρο, έχουμε ήδη μιλήσει για το γεγονός ότι ένας από τους παράγοντες που επηρέασαν την ταχεία ανάπτυξη της δημοτικότητας του ανταλλαγής Binance είναι η χαμηλότερη προμήθεια σε σύγκριση με όλες τις ανταλλαγές κρυπτονομισμάτων. Υπάρχουν συνήθως τρεις τύποι ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων:

 • για κατάθεση χρημάτων ·
 • για απόσυρση ·
 • ανά συναλλαγή.

Από τις 5 Φεβρουαρίου 2019, η προμήθεια εξακολουθεί να είναι το 1% της συναλλαγής. Δεν υπάρχει προμήθεια για την ανανέωση του λογαριασμού και υπάρχει επίσης μια πολύ δημοκρατική προσέγγιση για την ανάληψη χρημάτων από τον ιστότοπο: Ripple – 0,25%, Bitcoin – 0,001%, Ethereum – 0,01% κ.λπ..

Τα τέλη στο Binance είναι πράγματι σημαντικά χαμηλότερα από αυτά του διαγωνισμού. Επιπλέον, μπορεί να περιλαμβάνει έκπτωση 25% στις πληρωμές Binance Coin και μείωση σε 0,75%. Αυτό είναι ένα από τα χαμηλότερα τέλη συναλλαγών μεταξύ των δημοφιλών χρηματιστηρίων κρυπτογράφησης..

Καταχώριση Binance

Το Binance έχει μια πολύ μεγάλη λίστα με ζεύγη κρυπτονομισμάτων, η ανταλλαγή είναι ανοιχτή σε συνεργασία με νέα νομίσματα και προσθέτει τακτικά στη λίστα του. Ο ιστότοπος παρουσιάζει: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, NEO, Monero, LiteCoin και πολλά άλλα.

Από τη μία πλευρά, μόνο άξια νομίσματα περιλαμβάνονται στη λίστα, από την άλλη πλευρά, η εταιρεία παραθέτει επίσης πρόθυμα να αναφέρει πολλά υποσχόμενα νέα κρυπτονομίσματα μετά το ICO. Σήμερα στο χρηματιστήριο υπάρχουν περισσότερα από 240 νομίσματα για διαπραγμάτευση σε περισσότερα από 370 ζεύγη νομισμάτων.

Είναι δύσκολο να καταχωρηθεί στο Binance, καθώς είναι το πιο απαιτητικό για την εισαγωγή νέων νομισμάτων σήμερα. Ορισμένες πηγές ισχυρίζονται ότι το νόμισμα μπορεί να εισαχθεί στην ανταλλαγή για 2 εκατομμύρια δολάρια. Αλλά αυτό δεν είναι το κύριο και όχι το μόνο όρο. Μετά από αυτό, θα πρέπει να περάσει από μια αυστηρή επιλογή σύμφωνα με διάφορα κριτήρια..

Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από ειδική επιτροπή. Πραγματοποιεί μια κλειστή συνάντηση στην οποία εξετάζει λεπτομερώς την αιτούσα. Είναι αδύνατο να επηρεαστεί η απόφασή του, γιατί κανείς δεν γνωρίζει ούτε τη σύνθεση της επιτροπής ούτε τους παράγοντες επιλογής.

Οι προγραμματιστές νέων νομισμάτων δεν επιτρέπεται να ανακοινώνουν ή να κοινοποιούν με οποιονδήποτε τρόπο ότι σχεδιάζουν ή επιδιώκουν να συμπεριληφθούν στο Binance. Διαφορετικά, ο τρόπος για την ανταλλαγή θα είναι κλειστός για ένα τέτοιο νόμισμα μια για πάντα. Εάν η απόφαση της προμήθειας ληφθεί υπέρ του νομίσματος, τότε ο προγραμματιστής της θα είναι σε θέση να το μάθει από τις επίσημες πηγές της ανταλλαγής μαζί με τους κύριους χρήστες..

Έτσι, η εταιρεία επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αξιοπιστία και την άψογη φήμη της..

Γιατί να συνδέσετε το Binance σε υπηρεσίες κρυπτονομισμάτων τρίτων μερών?

Όπως είπαμε στο προηγούμενο άρθρο, η ανταλλαγή κρυπτονομισμάτων είναι μια πλατφόρμα που συνδέει έναν έμπορο με την αγορά κρυπτογράφησης. Σε αυτό, μπορεί να κάνει συναλλαγές και να κάνει τις συναλλαγές του. Στην ουσία, του δίνει πρόσβαση στην αγορά. Φυσικά, στον ιστότοπο ανταλλαγών, ειδικά όπως το Binance, υπάρχουν πολλά εργαλεία για τεχνική ανάλυση, πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι σημαντικές για έναν έμπορο κρυπτογράφησης και μια σειρά από άλλα χαρακτηριστικά για τα οποία έχουμε ήδη συζητήσει εν μέρει (για παράδειγμα, ένα βασική και προηγμένη διεπαφή) και θα αγγίξει το επόμενο άρθρο. … Αλλά συχνά αυτό δεν είναι αρκετό για έναν έμπορο.

Ειδικά εάν αρχίζει να διαπραγματεύεται και δεν έχει ακόμη τη δυνατότητα να γράφει κωδικούς δεικτών μόνος του, αλλά προτιμά να δημιουργήσει συμβούλους, να χρησιμοποιήσει bots που θα ανταλλάσσουν σύμφωνα με καθορισμένους δείκτες, να ρυθμίζει ειδοποιήσεις κ.λπ. Δηλαδή, τόσο ένας αρχάριος όσο και ένας έμπειρος έμπορος προσπαθούν να επιλέξουν μια αξιόπιστη υπηρεσία για τον εαυτό τους που απλοποιεί και αυτοματοποιεί τη δουλειά τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Μία από αυτές τις υπηρεσίες είναι η πλατφόρμα 3commas.

Αφού εγγραφείτε σε 3commas ή σε άλλο ιστότοπο, μπορείτε να συνδέσετε το Binance και άλλες ανταλλαγές σε αυτό για να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες τους σχετικά με προσφορές και να πραγματοποιήσετε συναλλαγές.

Πώς να συνδέσετε το Binance σε 3commas?

Αφού εγγραφείτε για 3commas στον προσωπικό σας λογαριασμό, πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί “Προσθήκη ανταλλαγής” και, στη συνέχεια, στο “Connect to the exchange”.

Εδώ εισάγουμε το επιθυμητό όνομα της ανταλλαγής και το επιλέγουμε από τη λίστα. Μετά από αυτό, πρέπει να εισαγάγετε ένα ζευγάρι κλειδιών: API Key και API Secret. Για να τα λάβετε, πρέπει να έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων (2FA) στο Binance, για το οποίο συζητήσαμε παραπάνω. μετά από αυτό χρειάζεστε:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο https://www.binance.com/

2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Λογαριασμός.

3. Μεταβείτε στην ενότητα Ρύθμιση API.

4. Εισαγάγετε οποιοδήποτε επιθυμητό και σημαντικό όνομα για το πλήκτρο και πατήστε Δημιουργήστε νέο κλειδί.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό από Επαληθευτής Google.

6. Στο επόμενο παράθυρο θα εμφανιστεί ένα ζευγάρι API και μυστικών κλειδιών έτοιμων προς χρήση:

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για διαπραγμάτευση, αυτό ολοκληρώνει τη διαμόρφωση του κλειδιού API. Και αν χρειάζεστε μια υπηρεσία για να λάβετε γραφικές πληροφορίες, τότε πρέπει να κάνετε κλικ στο κουμπί Επεξεργασία καιαποεπιλέξτε το πλαίσιο Ενεργοποίηση συναλλαγών, μετά πιέστε Αποθηκεύσετε και εισαγάγετε ξανά τον κωδικό 2FA από την εφαρμογή Google Επαληθευτής.

Εάν για έναν ή τον άλλο λόγο πρέπει να διαγράψετε το κλειδί – κάντε κλικ στο Διαγράφω και επιβεβαιώστε την ενέργεια.

Τώρα έχουμε προετοιμάσει τα πάντα για δουλειά: καταχωρήσαμε έναν λογαριασμό, ρυθμίσαμε την ασφάλειά του, συνδέσαμε την υπηρεσία κρυπτογράφησης που μας ενδιαφέρει για αυτοματοποιημένες συναλλαγές ή απλοποίηση της εργασίας μας. Ας ξεκινήσουμε τις συναλλαγές! Στο επόμενο άρθρο Binance, θα ρίξουμε μια ματιά στον τρόπο διαπραγμάτευσης στο # 1 χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων. Τα λέμε σύντομα!

Καλή τύχη και καλά κέρδη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me