Καλό απόγευμα φίλοι!

Σε προηγούμενα άρθρα, έχουμε ήδη ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στο Binance, το # 1 κρυπτογράφηση κρυπτογράφησης σήμερα. Ανακαλύψαμε τα κύρια μενού, τη λειτουργικότητα Binance, την καταχώριση, την προμήθεια και πολλά άλλα σημεία που μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε ότι η εργασία με την ανταλλαγή αξίζει σίγουρα τον κόπο. Ακόμα αγγίξαμε λίγο τις συναλλαγές στον ιστότοπο για να καταλάβουμε πώς προχωρά η διαδικασία της παραγγελίας και ποια είναι. Εάν κάποιος δεν έχει διαβάσει ακόμα αυτά τα άρθρα, είναι καλύτερα να ξεκινήσετε με αυτά “Πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance exchange”.

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στην εξάσκηση, να μιλήσετε για τις κύριες ευκαιρίες και τα εργαλεία διαπραγμάτευσης που προσφέρει η Binance. Αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε σε πραγματικές συναλλαγές. Ας αρχίσουμε!

Τι κατάθεση για να εισέλθετε στο χρηματιστήριο?

Πώς να χρηματοδοτήσετε έναν λογαριασμό στο Binance, έχω ήδη περιγράψει σε αυτό το άρθρο. Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για την ερώτηση, οπότε πόσο θα συμπληρώσετε; Εάν είστε αρχάριος έμπορος, διαπραγματεύεστε για μικρό χρονικό διάστημα, ας πούμε, έως και έξι μήνες, τότε είναι καλύτερο να ξεκινήσετε με μικρά ποσά που δεν είναι τρομακτικά (δεν είναι κρίσιμα για τον συνολικό προϋπολογισμό) να χάσετε.

Αλλά σίγουρα δεν αξίζει να ρισκάρετε ένα μεγάλο ποσό στα αρχικά στάδια. Μια ιδανική κατάθεση από $ 300 έως $ 500. Καθώς αποκτάτε πρακτικές δεξιότητες και εμπειρία, μπορείτε να την αυξήσετε σταδιακά. Όταν έχετε ήδη εμπειρία, εμπιστοσύνη, θα καταλάβετε ξεκάθαρα πώς πραγματοποιείται η διαπραγμάτευση, πώς λειτουργεί η αγορά κρυπτογράφησης, θα εξασκηθείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα – μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με μεγαλύτερη κατάθεση. Με αυτό το επίπεδο γνώσης, σταματάτε να είστε αρχάριος, η βέλτιστη κατάθεση για έναν έμπειρο ερασιτέχνη έμπορο ξεκινά από $ 2000.

Πώς να κάνετε συναλλαγές: αργός αλλά σίγουρος ή γρήγορος και επικίνδυνος?

Θα ήθελα αμέσως να θίξω το θέμα των τύπων συναλλαγών (είδη συναλλαγών), για τα οποία θα συζητήσουμε, γιατί σχεδόν ολόκληρο το επόμενο άρθρο θα αφιερωθεί σε αυτό, η επιλογή των ιστότοπων με τους οποίους θα εργαστείτε εξαρτάται από αυτό . Λοιπόν, πώς δημιουργείται η αξιολόγηση των ανταλλαγών και γιατί αυτές ή αυτές οι πλατφόρμες είναι δημοφιλείς στους εμπόρους; Όλα εξαρτώνται από τη λειτουργικότητα και τις δυνατότητες.

Για παράδειγμα, το Binance δεν διαθέτει fiat, πράγμα που σημαίνει ότι χάνει τακτικά αρκετά εκατομμύρια χρήστες και δισεκατομμύρια σε κύκλο εργασιών. Μερικοί από αυτούς έχουν βρει μια λύση και χρησιμοποιούν υπηρεσίες τρίτων. Το Binance δεν έχει διαπραγμάτευση περιθωρίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι έμποροι που προτιμούν να εργάζονται με μόχλευση ή σε θέσεις πώλησης θα αναζητήσουν διέξοδο και άλλα μέσα ή αρνούνται να εργαστούν σε αυτό το χρηματιστήριο.

Τι είναι το margin trading πολύ σύντομα?

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω εν συντομία τι είναι η διαπραγμάτευση περιθωρίου. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για συναλλαγές με δανεισμένα κεφάλαια, τα οποία, κατά κανόνα, παρέχονται από το ίδιο το χρηματιστήριο έναντι της εγγύησης της κατάθεσής σας. Ταυτόχρονα, το ποσό των δανεισμένων κεφαλαίων εξαρτάται από τη μόχλευση που επιλέγετε (εάν υπάρχει τέτοια ευκαιρία) ή από το ίδιο το χρηματιστήριο που διαθέτει για εσάς. Ας υποθέσουμε ότι εισάγετε μια ανταλλαγή με κατάθεση $ 100, σας προσφέρει μόχλευση x10. Δηλαδή, μπορείτε να κάνετε συναλλαγές έως και 1000 $. Ένα άνευ όρων πλεονέκτημα της διαπραγμάτευσης περιθωρίου είναι η δυνατότητα ανοίγματος των βραχυπρόθεσμων συναλλαγών ή, με άλλα λόγια, των αρνητικών θέσεων και του κέρδους από την πτώση της αγοράς. Θα αναλύσουμε αυτόν τον μηχανισμό με περισσότερες λεπτομέρειες στην επόμενη δημοσίευση..

Το κύριο χαρακτηριστικό της διαπραγμάτευσης περιθωρίου είναι η ικανότητα να έχετε ένα μεγάλο κέρδος, το οποίο μπορεί να ξεπεράσει τις επενδύσεις σας πολλές φορές, και αυτό συμβαίνει με μια αρκετά ήρεμη αγορά. Προφανώς, αυτό το νόμισμα έχει μια σκοτεινή πλευρά και, μαζί με την πιθανότητα τεράστιων κερδών, ο κίνδυνος απώλειας όλων των κεφαλαίων που επενδύονται στον λογαριασμό περιθωρίου αυξάνεται δραματικά..

Οι έμποροι που εργάζονται σύμφωνα με αυτό το σχήμα δεν χρησιμοποιούν πάντα ακόμη και βασικά εργαλεία, όπως το StopLoss, οπότε συνιστώ ανεπιφύλακτα να σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε σχετικά με την εμπορία περιθωρίων και να αποκτήσετε εμπειρία στο εμπόριο στην αγορά κρυπτογράφησης πριν αρχίσετε να το σκέφτεστε καθόλου.

Δεν υπάρχει συναλλαγή περιθωρίου στο Binance

Όπως είπα, δεν υπάρχει καμία διαπραγμάτευση περιθωρίου στο Binance. Το χρηματιστήριο ανακοίνωσε τα σχέδιά του να το εισαγάγει, αλλά μέχρι στιγμής αυτό είναι μόνο μια ανακοίνωση. Ωστόσο, υπάρχουν τεχνολογίες που σας επιτρέπουν να κερδίσετε χρήματα σε μια πτωτική αγορά χωρίς περιθώριο διαπραγμάτευσης με χαμηλότερους κινδύνους. Ειδικά για τέτοιες πλατφόρμες όπως το Binance, ειδικοί από το 3commas.io δημιούργησαν εργαλεία όπως μικρά bots και otkupers, επιπλέον, υπάρχουν στρατηγικές εργασίας όπως το Quickfinger Luc που είναι αρκετά αποτελεσματικές σε μια τόσο αργή αγορά αρκούδων όπως τώρα.

Θα μιλήσουμε λεπτομερώς για το πώς να εργαστείτε σε τέτοιες συνθήκες, για ποια είναι αυτά τα εργαλεία, στο επόμενο άρθρο, αλλά προς το παρόν προτείνω να αποφασίσω για τα βασικά των συναλλαγών.

Το πιο σημαντικό είναι ότι πριν ξεκινήσετε τις πραγματικές συναλλαγές, πρέπει να αποφασίσετε για ένα μοντέλο συμπεριφοράς στην αγορά. Τι θα διδάξεις; Μια λιγότερο ριψοκίνδυνη προσέγγιση, με ένα σταθερό, αλλά μικρό εισόδημα, ή μια πιο ριψοκίνδυνη μέθοδο, όπου για χάρη ενός μεγάλου κέρδους (διαβάστε – μια απώλεια) είστε έτοιμοι να χάσετε το μεγαλύτερο μέρος της κατάθεσης ή ακόμη και όλα τα επενδυμένα κεφάλαια.

Τα κύρια πρότυπα συμπεριφοράς των εμπόρων κρυπτογράφησης

Η διαπραγμάτευση κερμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί μακροπρόθεσμα, βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα. Αγοράζοντας κέρματα για μεγάλο χρονικό διάστημα (έως και αρκετά χρόνια), η μακροπρόθεσμη παρατήρηση της συμπεριφοράς της αγοράς είναι επενδύσεις, όχι διαπραγμάτευση. Το εμπόριο για το οποίο μιλάμε συνεχώς είναι μια μεσοπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη πώληση κερμάτων. Εξετάστε και τις δύο επιλογές για την εργασία ενός εμπόρου.

1. Επένδυση (ΑΠΟΣΤΟΛΗ HODL)

Επένδυση σε τρία έως πέντε δημοφιλή κορυφαία νομίσματα. Για παράδειγμα, Bitcoin, Ethereum, Ripple και άλλα. Δηλαδή, το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο αποτελείται από όχι περισσότερα από 5 νομίσματα. Για να δημιουργήσετε το χαρτοφυλάκιό σας, απλώς κατευθυνθείτε στο TradingView και δείτε ποια στοιχεία είναι τα πιο συζητημένα μεταξύ των συνεργατών σας. Εάν η αγορά αρχίσει να μειώνεται περισσότερο από 25%, αγοράζετε επιπλέον και το κάνετε με κάθε πτώση κατά άλλο 25% ή περισσότερο. Επομένως, το σημείο αλλαγής θα μειωθεί με κάθε επιπλέον αγορά, πράγμα που σημαίνει ότι η αντιστροφή και η αρχή μιας νέας παγκόσμιας ανοδικής τάσης ποτέ δεν θα σας εκπλήξει και μπορείτε εύκολα να αυξήσετε το κεφάλαιό σας..

Θα ήθελα να κάνω αμέσως μια κράτηση ότι αυτή η στρατηγική έχει σχεδιαστεί για 3-5 χρόνια και είναι κατάλληλη για άτομα που γνωρίζουν πραγματικά πώς να περιμένουν και να έχουν εμπιστοσύνη ότι το κρυπτογράφηση έχει μέλλον.

2. Συναλλαγές ή βραχυπρόθεσμες και μεσοπρόθεσμες συναλλαγές νομισμάτων

Αυτά μπορεί να είναι και τα κορυφαία νομίσματα και ένα ύψος μέσης δημοτικότητας. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιούμε τεχνική ανάλυση για να μελετήσουμε γραφήματα, τη συμπεριφορά των κερμάτων, καταφεύγουμε σε προβλέψεις, αναλυτικά στοιχεία. Ανάλογα με τη συμπεριφορά του νομίσματος, ανοίγουμε προσφορές ενδιαφέροντος για εμάς.

Για να μην χάσετε τα χρήματά σας, πρέπει να είστε καλά πεπειραμένοι όσον αφορά το ματ. μέρη και μάθετε τουλάχιστον τα βασικά της τεχνικής ανάλυσης. Για κάθε αρχάριο, το υποχρεωτικό πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει συνήθως τον D. Murphy «Τεχνική ανάλυση χρηματοπιστωτικών αγορών» ή D. Schwager «Τεχνική ανάλυση. Πλήρης πορεία “, όπως κάθε έμπορος που σέβεται τον εαυτό του γνωρίζει τα μοτίβα των κηροπηγίων και τουλάχιστον διαβάζει τα” ιαπωνικά κεριά “του Neeson.

Υπάρχει φυσικά ένας πιο σύντομος τρόπος. Μπορείτε να αγοράσετε ένα από τα μαθήματα κατάρτισης για τους εμπόρους, όπου θα σας δοθεί μια συμπίεση του απαραίτητου θεωρητικού υλικού και πιθανώς να πραγματοποιήσετε μερικές πρακτικές συνεδρίες. Εάν αυτό το μονοπάτι θα είναι πιο αποτελεσματικό για εσάς από ό, τι η αυτοδιδασκαλία είναι δύσκολο να πω, αλλά από τη δική μου εμπειρία μπορώ να πω ότι κανένα βιβλίο δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανεξάρτητη πρακτική και τίποτα δεν διδάσκει καλύτερα από μερικές συγχωνευμένες καταθέσεις..

Κοινωνικές συναλλαγές

Υπάρχει ένας άλλος τρόπος που θα σας κάνει να νιώσετε σαν γκουρού συναλλαγών, ακόμη και χωρίς πολλές γνώσεις και μηδενική εμπειρία. Για να είναι σε θέση ο καθένας να συναλλάσσεται στο ίδιο επίπεδο με επαγγελματίες, δημιουργήθηκε ένα εργαλείο όπως το “κοινωνικό” εμπόριο. Στην ουσία, αυτό αντιγράφει τις συναλλαγές ενός ή περισσότερων εμπόρων. Στην αγορά κρυπτογράφησης, λόγω της μεγάλης δημοσιότητας γύρω από αυτές τις επενδύσεις, έχουν εμφανιστεί πολλοί τσαρλάτες και ερασιτέχνες που δέχονται χρήματα στη διαχείριση χωρίς να έχουν την κατάλληλη εμπειρία.

Η προσωπική εμπειρία δείχνει ότι ακόμη και αν ένας έμπορος καταφέρει να κάνει συναλλαγές με ένα συν, διαχειρίζοντας τα δικά του κεφάλαια, δεν είναι γεγονός ότι με τα κεφάλαια στη διαχείριση, το αποτέλεσμα θα είναι παρόμοιο, επειδή το συναισθηματικό φορτίο στον διαχειριστή αυξάνεται σημαντικά. Όλα αυτά υπερτίθενται σε κάθε είδους τεχνικά προβλήματα με την αντιγραφή συναλλαγών και σημάτων κατά την είσοδο και την έξοδο. Και φυσικά, δεν μιλάω για απλή απάτη όταν οι άνθρωποι εξαφανίζονται με χρήματα..

Επομένως, εάν επιλέξετε τον δρόμο της «κοινωνικής» συναλλαγής για τον εαυτό σας, τότε σας συνιστούμε να εμπιστεύεστε αποκλειστικά αξιόπιστες και δοκιμασμένες στο χρόνο πλατφόρμες. Ένα από αυτά είναι το 3commas.io

Αυτός ο ιστότοπος κυκλοφορεί στην αγορά για αρκετά χρόνια και η εμπειρία μου με αυτήν είναι εξαιρετικά θετική. Το 3commas επιτρέπει την αντιγραφή συναλλαγών επιτυχημένων εμπόρων και τη σύνδεση σε κορυφαία κανάλια τηλεγραφημάτων που δίνουν σήματα συναλλαγών. Φυσικά, όλα αυτά μπορούν να διαμορφωθούν διαισθητικά και να μεταβούν σε αυτόματη λειτουργία συναλλαγών.

3. Ξεφλούδισμα

Αυτός είναι ένας τρόπος συναλλαγών όπου ένας έμπορος κάνει προσφορές κάθε λεπτό, αν όχι κάθε δευτερόλεπτο. Η κατώτατη γραμμή ξεφλουδίζει, δηλαδή καταγράφοντας μικρο κινήσεις. Το ποσό του κέρδους δημιουργείται από μεγάλο αριθμό μικρο-συναλλαγών με μικρό κέρδος. Ωστόσο, λόγω του αριθμού τέτοιων συναλλαγών, το κέρδος μπορεί να είναι αρκετά απτό..

Αν και αυτός ο τύπος συναλλαγών θεωρείται χαμηλού κινδύνου, είναι προφανές ότι για κάθε άτομο σχετίζεται με πολύ χρόνο και έντονο ψυχολογικό άγχος..

Επομένως, αυτή η προσέγγιση συνδέεται όλο και περισσότερο με τα αυτόματα αλγοριθμικά ρομπότ που μπορούν να λειτουργήσουν 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, ανοίγοντας εκατοντάδες ή και χιλιάδες συναλλαγές την ημέρα σύμφωνα με έναν αλγόριθμο που έχει ορίσει ο ιδιοκτήτης..

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες στην αγορά τώρα, αλλά μερικοί έχουν πολύ περίπλοκες ρυθμίσεις που είναι δύσκολο για ένα άτομο να καταλάβει χωρίς προετοιμασία, άλλοι έχουν έναν πολύ πρωτόγονο αλγόριθμο, ο οποίος συχνά φέρνει μόνο απώλειες σε μια αγορά αρκούδων.

Και πάλι, μπορώ να ονομάσω το χρυσό μέσο όρο 3commas. Τα παιδιά αντλούν συνεχώς τα bots τους, καθιστώντας τα όλο και πιο έξυπνα και πολυλειτουργικά. Οι πραγματικά επαγγελματικές λειτουργίες που ενσωματώνονται στα προγράμματά τους δεν έχουν πολύπλοκες ρυθμίσεις. Ταυτόχρονα, ένας αρχάριος δεν χρειάζεται καν να κατανοήσει τις περιπλοκές του πώς να το κάνει αυτό, γιατί μπορείτε απλά να αντιγράψετε τις ρυθμίσεις του πιο επιτυχημένου bot στον ιστότοπο με ένα κλικ του ποντικιού. Θα μιλήσουμε περισσότερα για αυτά τα εργαλεία στο επόμενο άρθρο, αλλά τώρα ας δούμε πώς να κάνετε συναλλαγές απευθείας στο ίδιο το Binance exchange.?

Πώς να κάνετε συναλλαγές στο Binance?

Αγορά κρυπτονομισμάτων

Ας δούμε το παράδειγμα του Bitcoin – BTC. Έτσι, έχουμε αναπληρώσει το υπόλοιπο, τώρα έχουμε USDT. Αγοράζουμε κρυπτογράφηση για αυτούς. Το γράφημα δείχνει το κόστος: πόσο αξίζει σήμερα το BTC, μπορείτε να δείτε πόσο κόστισε πριν από μια μέρα, πριν από δύο ημέρες.

Συμπληρώστε μια παραγγελία αγοράς, κάντε κλικ στο 100%. Αυτό σημαίνει ότι δίνετε το 100% του USDT σας για να αγοράσετε bitcoin και να λάβετε, για παράδειγμα, 4 εκατομμύρια με ένα μικρό satoshi για 150 $. Το μόνο που μένει να κάνουμε είναι να υποβάλουμε ένα αίτημα, δηλαδή κάντε κλικ στο κουμπί “Αγορά BTC”.

Σπουδαίος! Μπορείτε να καθορίσετε οποιαδήποτε τιμή στην οποία θέλετε να αγοράσετε BTC. Από προεπιλογή, αυτό το πεδίο περιέχει την τρέχουσα τιμή νομίσματος. Εάν θέλετε να αγοράσετε bitcoin όχι με αυτό το κόστος, αλλά, για παράδειγμα, στα 2.000 $, μπορείτε να το καθορίσετε. Φυσικά, κανείς δεν θα σας πουλήσει BTC σε αυτήν την τιμή, αλλά η αίτησή σας θα τοποθετηθεί στη λίστα παραγγελιών – “Glass”.

Το πλαίσιο στην αριστερή πλευρά του τερματικού διαπραγμάτευσης είναι το «Βάθος της αγοράς», μια λίστα παραγγελιών που πραγματοποιούνται από πραγματικούς εμπόρους. Παρακάτω υπάρχουν παραγγελίες για πώληση νομισμάτων, παρακάτω – για αγορά. Μπορείτε να δείτε πώς κινούνται σε πραγματικό χρόνο. Κατατάσσονται από το πλησιέστερο επιτόκιο στην τιμή αγοράς έως το πιο μακρινό. Εκείνοι. η παραγγελία αγοράς σας με τιμή 2.000 $ ανά bitcoin θα είναι κάπου στο κάτω μέρος της λίστας. Επιπλέον, μπορεί να εκτελεστεί μόνο όταν όλες οι παραγγελίες είναι υψηλότερες. σε καλύτερη τιμή θα εκπληρωθεί.

Οι εφαρμογές σας που προστέθηκαν αργότερα με πιο ευνοϊκό κόστος τοποθετούνται επίσης στην ουρά πάνω από τη δική σας, δηλ. μια παραγγελία σε “μη ρεαλιστική” τιμή για την αγορά αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να μην ολοκληρωθεί, εκτός εάν υπάρχουν ορισμένες παγκόσμιες αλλαγές και η αγορά γυρίζει με ριζοσπαστικό τρόπο.

Διαφορετικά, θα “κολλήσει” έως ότου μειωθεί το BTC στα 2.000 $. Ή μπορείτε να αφήσετε την τιμή αγοράς και σε αυτήν την περίπτωση, θα ανταλλάξετε δολάρια με bitcoin στην τρέχουσα αξία σχεδόν αμέσως..

Ταυτόχρονη λήψη κέρδους και διακοπή απώλειας

Είναι πολύ σημαντικό να αυξήσετε σημαντικά την αποτελεσματικότητα των συναλλαγών σας, ενώ ταυτόχρονα ορίζετε στόχους Stop Loss και Take Profit. Έχω ήδη πει ότι μόλις κάνετε μια παραγγελία στο Binance, πηγαίνει στο Βάθος της Αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι εάν κάνετε παραγγελία για την πώληση των νομισμάτων σας, «παγώνουν» έως ότου εκτελεστεί η συναλλαγή. Επιπλέον, εάν θέλετε να αντισταθμίσετε και να διακόψετε τα κέρδη σε περίπτωση ξαφνικού άλματος, τότε το Binance δεν θα σας επιτρέψει να το κάνετε μέχρι να εκτελεστεί η πρώτη συναλλαγή..

Εκείνοι. εάν κάναμε μια παραγγελία πώλησης, τότε δεν θα είμαστε σε θέση να ορίσουμε το Take Profit να αγοράσει σε χαμηλότερη τιμή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανοίξουμε μια παραγγελία στην αντίθετη κατεύθυνση. Ωστόσο, ορισμένες υπηρεσίες σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό. Για παράδειγμα, 3commas. Μόλις η τρέχουσα τιμή του νομίσματος φτάσει σε μία από τις προϋποθέσεις που ορίζουμε, το ανώτερο ή το κατώτατο όριο τιμών, το πρόγραμμα θα κλείσει τη θέση, δηλαδή θα πάρει κέρδος (κέρδος) ή θα διορθώσει μια ζημία (ζημία). Χάρη σε αυτό, το 3commas δεν φράζει το γυαλί της ανταλλαγής Binance και ελευθερώνει χρήματα για την πραγματοποίηση άλλων παραγγελιών..

Τι είναι οι μηχανισμοί που ακολουθούν (trailing)?

Επιπλέον, χάρη στους ειδικούς της 3commas, έχουμε τη δυνατότητα να ακολουθήσουμε τα επίπεδα Take Profit και Stop Loss. Ας δούμε πώς λειτουργεί χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του ζεύγους νομισμάτων ETH / BTC..

Ακολουθεί Διακοπή απώλειας

Για ευκολία των υπολογισμών, ας υποθέσουμε ότι αγοράστηκε 1 ETH για 0,05 BTC. Το Stop loss ορίζεται στο -10% (0,045BTC). Αυτό σημαίνει ότι εάν η τιμή μειωθεί κατά 10% της τιμής αγοράς και ανέρχεται σε 0,045BTC, το bot θα κλείσει την παραγγελία – η θέση Stop loss δείχνει ότι δεν είστε πλέον έτοιμοι να χάσετε πια.

Τι κάνει το trailing Stop σε αυτήν την περίπτωση: εάν το ρυθμίσετε στο ίδιο επίπεδο στο

0,045BTC με απόκλιση 0,5%, τότε όταν η τιμή φτάσει στο καθορισμένο σήμα, η συναλλαγή δεν θα κλείσει, αλλά ενεργοποιείται μόνο το ίδιο το Trailing, το οποίο, σε περίπτωση αντιστροφής και αύξησης των τιμών, θα μετακινήσει το επίπεδο StopLoss πίσω η τιμή αγοράς με απόκλιση 0,5%. Σε αυτήν την περίπτωση, έχουμε μια πραγματική δυνατότητα να σώσουμε το εμπόριο μας και ακόμη και να κερδίσουμε κέρδος, καθώς το trailing θα ακολουθήσει την τιμή μέχρι να μειωθεί ξανά και να κλείσει την παραγγελία στην μετακινημένη στάση.

Ακολουθεί Πάρε κέρδος

Με το Trailing for TakeProfit, ισχύει η ίδια αρχή με το προηγούμενο παράδειγμα, μόνο το επίπεδο StopLoss δεν θα κινηθεί και θα ακολουθήσει την αγορά, αλλά το TakeProfit, δηλαδή, αν η τιμή αυξηθεί, το Trailing TakeProfit δεν θα κλείσει τη θέση σε μια σταθερή τιμή , αλλά θα συνεχίσει να αυξάνει την κατάσταση κλεισίματος, όσο αυξάνεται η τιμή. Για παράδειγμα, αν θέσουμε το Trailing TP 8 $ (αύξηση 60% από την αρχική τιμή εισόδου 5 USD), τότε ενώ η τιμή αυξάνεται: 6 $ (20%), 8 $ (60%), 9 $ (80%) , η συνθήκη για το κλείσιμο της θέσης αλλάζει – η τιμή Take Profit αυξάνεται με μια συγκεκριμένη απόκλιση.

Μόλις η τιμή αρχίσει να μειώνεται και φτάσει το X% (αυτός ο δείκτης απόκλισης, τον οποίο ορίσαμε εκ των προτέρων), η θέση θα κλείσει. Εάν η τιμή αντιστραφεί, για παράδειγμα, κατά 9 $, θα λάβουμε ένα επιπλέον κέρδος 3 $ μείον το ποσοστό απόκλισης. Και όλα αυτά χάρη στο εργαλείο Trailing Take Profit.

Αντί για μετάφραση

Ολοκληρώνοντας αυτό το άρθρο, θέλω και πάλι να σας υπενθυμίσω ότι δεν πρέπει να ξεχάσετε να ορίσετε ειδοποιήσεις σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών σας. Αυτό θα αποφύγει πολλά προβλήματα που σχετίζονται με τις εκπλήξεις που είναι τόσο γεμάτες από την αγορά κρυπτογράφησης..

Πώς να ρυθμίσετε τέτοιες ειδοποιήσεις και πού μπορείτε να τις ενεργοποιήσετε, έγραψα ομοίως στο άρθρο σχετικά με το TradingView.

Το 3commas διαθέτει ευρείες ρυθμίσεις για διάφορες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να μην κρατάτε τον υπολογιστή σας συνεχώς πάνω ή κοντά σε αυτόν. Αρκεί να ρυθμίσετε μια παραγγελία μία φορά και να περιμένετε την ειδοποίηση εκτέλεσης.

Μια άλλη πολύ βολική και χρήσιμη επιλογή που θα χρησιμοποιήσετε σίγουρα μόλις αποκτήσετε εμπειρία και δεξιότητες συναλλαγών είναι σημειώσεις για παραγγελίες. Τις περισσότερες φορές, έρχονται σε αυτούς ως εξής: ένας έμπορος διαβάζει τις ειδήσεις σε ένα νόμισμα ή ακούει γνώμη, μια πρόβλεψη κάποιου αξιόπιστου εμπόρου κρυπτογράφησης και πηγαίνει για παραγγελία. Και μετά από λίγο, ειδικά αν υπάρχουν πολλές παραγγελίες σε διαφορετικά χρηματιστήρια, είναι δύσκολο να θυμόμαστε γιατί έγινε ακριβώς με αυτόν τον τρόπο και όχι διαφορετικά. Οι σημειώσεις σε 3commas θα σας βοηθήσουν να θυμηθείτε τίποτα.

Για να μάθετε πιο αποτελεσματικά και να αποκτήσετε εμπειρία πιο γρήγορα, είναι σημαντικό να αναλύετε συνεχώς τις δραστηριότητές σας. Υπάρχει ένα πρακτικό εργαλείο για αυτό – ένα ημερολόγιο ενός εμπόρου. Αυτή είναι μια λεπτομερής αναφορά για όλες τις συναλλαγές που γίνονται με βολικά φίλτρα. Εδώ μπορείτε όχι μόνο να πραγματοποιήσετε γρήγορα μια λεπτομερή ανάλυση των συναλλαγών σας, αλλά και να μοιραστείτε τα αποτελέσματα με άλλους χρήστες.

Αυτό είναι όλο. Σήμερα μάθατε για πολλά χρήσιμα εργαλεία για έναν έμπορο κρυπτονομισμάτων. Στο επόμενο άρθρο θα μιλήσουμε για την τρέχουσα τάση στην αγορά κρυπτογράφησης και ποια στρατηγική διαπραγμάτευσης θα είναι η βέλτιστη αυτή τη στιγμή – για πτώση της τιμής, τι να περιμένουμε και ποιες είναι οι προβλέψεις των βασικών αριθμών στην αγορά κρυπτογράφησης. Και πάλι, σας περιμένει μόνο χρήσιμη πρακτική γνώση. Θα μιλήσω για το πώς να κερδίζετε χρήματα πιο αποτελεσματικά σε μια τέτοια κατάσταση και για μια ποικιλία απλών και βολικών εργαλείων για αυτό. Παραδοσιακά, θα είναι ενδιαφέρον και ενημερωτικό! Τα λέμε σύντομα!

Καλή τύχη και καλά κέρδη!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me