Δεν ήταν σε θέση να διατηρήσουν τις ηγετικές τους θέσεις όλα τα κρυπτονομίσματα που ήταν στο αποκορύφωμα της δημοτικότητας κατά τη διάρκεια της έκρηξης του 2017. Νέα προγράμματα κρυπτογράφησης εμφανίζονται τακτικά στην αγορά κρυπτογράφησης, τα οποία είναι πιο ελπιδοφόρα όσον αφορά την αξία για την κοινότητα και την τεχνολογία. Για να διατηρήσουν την υψηλή κατάσταση του έργου crypto, οι προγραμματιστές πρέπει να εργαστούν ενεργά για τη βελτίωση του λογισμικού και να δημοσιεύουν τακτικά ενημερώσεις, τροφοδοτώντας το ενδιαφέρον του κοινού. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι συνέβη στα κρυπτονομίσματα, τα οποία αποδείχτηκαν σχεδόν άχρηστα μετά την κορύφωση της δημοτικότητας το 2017.. 

Lisk (LSK)

Το cryptocurrency ήταν από τις είκοσι μεγαλύτερες πλατφόρμες blockchain το 2017 και η κεφαλαιοποίησή του ξεπέρασε τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Lisk ήταν στο χαρτοφυλάκιο μεγάλων κρυπτοεπενδυτών και το έργο θεωρήθηκε ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα, αλλά κάτι πήγε στραβά.

Το Lisk είναι μια ελβετική πλατφόρμα κρυπτογράφησης για την κατασκευή εφαρμογών blockchain που ιδρύθηκαν το 2016. Οι δημιουργοί εστίασαν στο να κάνουν το blockchain προσβάσιμο σε ένα ευρύ φάσμα χρηστών. Οι προγραμματιστές μπορούν να αναπτύξουν τη δική τους εφαρμογή στο blockchain Lisk ή ακόμα και να τρέξουν το δικό τους blockchain. Το Lisk ήταν ένα από τα πρώτα έργα κρυπτογράφησης που εφάρμοσαν τον αλγόριθμο συναίνεσης Delegated Proof-of-Stake (DPoS), ο οποίος είναι πλέον δημοφιλής στους κατόχους διακριτικών.

Το DPoS επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ποντάρουν κρυπτονομίσματα χωρίς να χρειάζεται να αναπτύξουν τον δικό τους κόμβο (κόμβος), οπότε αυτός ο αλγόριθμος είναι διαθέσιμος για χρήστες που δεν έχουν μεγάλα ποσά. Από το 2019, δεν έχουν κυκλοφορήσει σημαντικές ενημερώσεις. Τον Αύγουστο, οι προγραμματιστές ενημέρωσαν την εφαρμογή Lisk desktop. Η κρυπτογράφηση κατατάσσεται 101η στην κατάταξη του γνωστού πόρου CoinMarketCap και η απόδοση επένδυσης από την πρώτη λίστα είναι 1492%.

Το επιτόκιο LSK έφτασε στο απόλυτο μέγιστο (ATH) τον Φεβρουάριο του 2018 – 35,49 $. Από τότε, η τιμή έχει μειωθεί 96,6% στα 1,21 $. Ακόμα κι αν το έργο φαίνεται πολλά υποσχόμενο, η έλλειψη δραστηριότητας προγραμματιστή οδηγεί σε μείωση του ενδιαφέροντος των επενδυτών, καθώς νέες πλατφόρμες κρυπτογράφησης και ενημερώσεις εμφανίζονται τακτικά για τη βελτίωση της απόδοσης και της λειτουργικότητας των blockchains..

Το 2020, το έργο κυκλοφόρησε 3 δοκιμαστικά δίκτυα: Betanet v3, v4 και v5. Η Lisk επικεντρώθηκε στη δημιουργία πλαισίων για προγραμματιστές, άλλαξε το σύστημα βάσης δεδομένων σε EmbeddedDB και πρόσθεσε υποστήριξη για επικοινωνία με το πλαίσιο IPC. Εάν οι προγραμματιστές παραμείνουν ενεργοί και ξεκινήσουν ένα πλήρες δίκτυο blockchain, η κατάσταση με το κρυπτογράφηση μπορεί να αλλάξει..

Κατάσταση (SNT)

Το Status έχει γίνει ένα από τα πιο επιτυχημένα έργα ICO του 2018. Κατά τη διάρκεια του πλήθους, το έργο συγκέντρωσε 107 εκατομμύρια δολάρια και γρήγορα βρέθηκε μεταξύ των πρώτων 40 έργων κρυπτογράφησης με κεφαλαιοποίηση περίπου 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Εκείνη την εποχή, πολλοί επενδυτές επένδυαν πυρετωδώς σε ICO, περιμένοντας να επαναλάβουν την επιτυχία του Ethereum (ETH) και άλλων πλατφορμών υψηλού προφίλ. Επομένως, για να προσελκύσουμε μεγάλες επενδύσεις στο έργο, ήταν αρκετό ικανό μάρκετινγκ.

Ακόμα και τα δόλια έργα του ICO συγκέντρωσαν εκατομμύρια δολάρια, και αν υπήρχε μια υπόδειξη προοπτικών, δεν ήταν δύσκολο να συλλεχθούν τέτοια ποσά. Τα απατηλά έργα PinCoin και iFan από τη ModernTech κατάφεραν να συγκεντρώσουν 660 εκατομμύρια δολάρια – περισσότερα από τα TRON (TRX) και Tezos (XTZ).

Το διακριτικό SNT έφερε στους επενδυτές του ICO περισσότερο από το 49% της ζημίας και σε σχέση με το ιστορικό μέγιστο, η κρυπτογράφηση μειώθηκε κατά 94,7% από 0,57 $ σε 0,031 $. Παρ ‘όλα αυτά, το διακριτικό εξακολουθεί να διαπραγματεύεται στα μεγάλα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης Binance, Huobi Global, OKEx και πολλά άλλα..

Το 2018, η κατάσταση δεν ήταν η μόνη αποτυχία, παρά το γεγονός ότι το πλήθος κατάφερε να συγκεντρώσει εντυπωσιακά ποσά. Μαζί μαζί του, γνωστά έργα όπως:

  • Dragonchain (DRGN) – 320 εκατομμύρια δολάρια συγκεντρώθηκαν μέσω του ICO
  • Bancor (BNT) – 153 εκατομμύρια δολάρια
  • Bankera (BNK) – 150 εκατομμύρια δολάρια
  • Polymath (POLY) – 96 εκατομμύρια δολάρια

Εάν πιστεύετε ότι οι προγραμματιστές έχουν εγκαταλείψει το έργο, τότε αυτό δεν ισχύει. Οι δημιουργοί του Status φιλοξενούν τακτικά συναντήσεις και διαδικτυακά σεμινάρια και τον Δεκέμβριο του 2020 ξεκίνησαν την εφαρμογή CryptoAtelier – έναν χώρο εργασίας για δημιουργικούς ανθρώπους.

Οι προγραμματιστές κατάστασης έχουν κυκλοφορήσει το δικό τους κινητό πορτοφόλι κρυπτογράφησης για iOS και Android, το οποίο μπορεί να διακριθεί από πολλές άλλες εφαρμογές. Η ουσία είναι ότι η εφαρμογή Status συνδυάζει τις λειτουργίες ενός ασφαλούς πορτοφολιού, ενός προγράμματος περιήγησης DApp και ενός messenger. Είναι μοναδικό και πολύ βολικό. Λάβετε υπόψη ότι το ενσωματωμένο messenger λείπει από όλα τα γνωστά πορτοφόλια κρυπτογράφησης..

Νάνο (NANO)

Το cryptocurrency αρχικά ονομάστηκε RiaBlocks (XRB) και κυκλοφόρησε το 2014. Τα νομίσματα XRB διανεμήθηκαν δωρεάν μέσω του fauset: για να τα λάβουν, ήταν απαραίτητο να λυθεί το captcha, μετά το οποίο εστάλη ένα μικρό ποσό στα πορτοφόλια των χρηστών..

Το 2018, οι δημιουργοί μετονομάστηκαν και μετονόμασαν το κρυπτογράφηση σε NANO, το οποίο είναι πολύ συμβολικό, δεδομένου του τρέχοντος ρυθμού κρυπτογράφησης: τώρα το νόμισμα διαπραγματεύεται σε τιμή μόνο 3 $ με εκπομπές 133 εκατομμυρίων NANO. Η NANO υποχώρησε 91,9% από το υψηλό όλων των εποχών των 37,62 $.

Το blockchain NANO σχεδιάστηκε για την πραγματοποίηση εμπορικών πληρωμών. Η πλατφόρμα επεξεργάζεται τις συναλλαγές γρήγορα, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιείτε πληρωμές χωρίς καθυστερήσεις και με ελάχιστες χρεώσεις.

Τα τελευταία δύο χρόνια, οι προγραμματιστές δεν έχουν κυκλοφορήσει καμία σημαντική ενημέρωση. Γι ‘αυτό το ενδιαφέρον για το νόμισμα έχει εξασθενίσει και πολλοί επενδυτές κρυπτογράφησης το έχουν ξεχάσει. Ωστόσο, οι πρώτοι επενδυτές μπορούν ακόμα να κλειδώσουν κέρδη άνω του 9000% από την πρώτη τους εισαγωγή σε χρηματιστήρια..

Στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, οι προγραμματιστές κυκλοφόρησαν την εφαρμογή WeNano με στόχο την επέκταση της κοινότητας που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για πληρωμές. Ο αριθμός των χρηστών WeNano ξεπέρασε τους 10.000, οι οποίοι πραγματοποίησαν συλλογικά περισσότερες από 2.500 πληρωμές. Η εφαρμογή απευθύνεται κυρίως σε Βραζιλιάνους χρήστες.

Πληθυσμός (PPT)

Η κρυπτογράφηση PPT είναι ένα σαφές παράδειγμα για το πώς η αδιαφορία των ιδρυτών σε ένα πρόγραμμα κρυπτογράφησης μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του ενδιαφέροντος των επενδυτών κατά περισσότερο από εκατό φορές. Από τον Ιανουάριο του 2018, το ποσοστό κρυπτογράφησης PPT μειώθηκε κατά 99,4% από 69,52 $ σε 0,40 $.

Στην περίπτωση του Πληθυσμού, δεν μπορούμε να πούμε για το υψηλό κέρδος των πρώτων επενδυτών, επειδή η απόδοση επένδυσης κρυπτογράφησης είναι -85,71%. Η ιδέα πίσω από το Populous είναι ότι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν να αποκτήσουν ρευστότητα σε τιμολόγια για έως και 90 ημέρες χρησιμοποιώντας το blockchain. Οι προγραμματιστές επέλεξαν μια μάλλον στενή κατεύθυνση, επομένως δεν είναι δυνατή η κλήση της πλατφόρμας Populous.

Το cryptocurrency ήταν δημοφιλές μεταξύ των εμπόρων το 2017-2018. και ήταν στα κορυφαία 30 νομίσματα όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση, η οποία ξεπέρασε τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Αλλά μετά την έναρξη του «κρυπτογράφησης χειμώνα», πολλοί ξέχασαν για το PPT και τώρα το διακριτικό κατέχει την 195η θέση στη λίστα CMC.

Το 2020, οι προγραμματιστές κυκλοφόρησαν το πρωτόκολλο PopDeFi DeFi, στο οποίο οι κάτοχοι PPT μπορούν να προσθέσουν μάρκες στο σύνολο ρευστότητας, να δανειστούν και να δανείσουν κρυπτογράφηση σε άλλους χρήστες. Ενώ πρόκειται για δοκιμαστικό MVP και το πρωτόκολλο ελέγχεται από τη γνωστή εταιρεία κυβερνοασφάλειας Hacken. 

Μπόνους: Dash (DASH)

Αυτό δεν σημαίνει ότι κανείς δεν χρειάζεται την κρυπτογράφηση DASH. Το νόμισμα βρίσκεται στην 27η θέση στη λίστα CoinMarketCap και εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα κρυπτονομίσματα. Αν και αυτό δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχία: το 2017, η Dash ήταν από τα δέκα μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα όσον αφορά την κεφαλαιοποίηση. Γιατί λοιπόν ο Dash έκανε τη λίστα μας; Το γεγονός είναι ότι στο φόντο της έκρηξης της κρυπτογράφησης, το νόμισμα DASH, όπως και πολλά άλλα altcoins, αποδείχθηκε πολύ υπερεκτιμημένο..

Το Dash (DASH) είναι ένα cryptocurrency ανοιχτού κώδικα που δημιουργήθηκε για τη δημιουργία ενός γρήγορου και ασφαλούς παγκόσμιου δικτύου πληρωμών blockchain. Το όνομα του κρυπτονομίσματος προέρχεται από την έκφραση «ρεigital Γφλαμουριά” Παρεμπιπτόντως, η γνωστή ανταλλαγή κρυπτογράφησης Binance κατέφυγε σε μια παρόμοια τεχνική, το όνομα της οποίας αποτελείται από τις λέξεις σιitcoin + φάστην είσοδο.

Το Dash τροφοδοτείται από τον αλγόριθμο κατακερματισμού X11 και ήταν ένα από τα πρώτα ψηφιακά στοιχεία που εφάρμοσαν έναν υβριδικό μηχανισμό PoW. & PoS. Αλλά για να λάβουν ανταμοιβή, οι κάτοχοι πρέπει να ξεκινήσουν ένα masternode. Για να δουλέψετε, πρέπει να έχετε αρκετές χιλιάδες δολάρια στο πορτοφόλι σας. Επομένως, η κρυπτογράφηση δεν βρήκε δημοτικότητα μεταξύ των κατόχων..

Ωστόσο, το Dash παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα νομίσματα στο darknet παράλληλα με το Monero (XMR) και το Zcash (ZEC). Οι συναλλαγές χρηστών αναμιγνύονται όταν αποστέλλονται και στη συνέχεια αποστέλλονται τυχαία σε διαφορετικές διευθύνσεις, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να παρακολουθείτε τον αποστολέα και τον παραλήπτη.

Για μισό χρόνο το 2017, το επιτόκιο DASH αυξήθηκε δέκα φορές και έφτασε τα 1.607 δολάρια τον Δεκέμβριο. Στη συνέχεια όμως, κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης διόρθωσης στην κρυπτογράφηση, η τιμή μειώθηκε περισσότερο από 10 φορές. Το διακριτικό διαπραγματεύεται επί του παρόντος στα 103 $, 93,6% κάτω από το ATH. Ανεξάρτητα, οι πρώτοι επενδυτές έχουν απόδοση επένδυσης άνω του 9000%, καθιστώντας το DASH μια κερδοφόρα επένδυση ακόμη και με μια τόσο εντυπωσιακή πτώση..

Κυκλοφορίες Dash πλατφόρμα cloud για αποκεντρωμένες εφαρμογές και κρυπτονομικές πληρωμές. Τα δεδομένα της εφαρμογής και τα API αποθηκεύονται με κατανεμημένο τρόπο, γεγονός που καθιστά τη διαδικασία ασφαλή. Το Dash θα είναι το πρώτο κρυπτογράφηση που θα λειτουργεί ως υπηρεσία cloud και οι προγραμματιστές εισάγουν επίσης έννοιες όπως το Dash Platform Username Service (DPNS), DPP και DAPI. Το DPNS θα εξαλείψει μεγάλες και περίπλοκες διευθύνσεις για συναλλαγές DASH και θα χρησιμοποιήσει ονόματα χρηστών.

συμπέρασμα

Ακόμα και τα κάποτε διάσημα και δημοφιλή έργα blockchain ξεχνιούνται εάν οι προγραμματιστές δεν το υποστηρίζουν και κυκλοφορήσουν βελτιώσεις. Η αγορά κρυπτογράφησης, όπως κάθε ελεύθερη αγορά, είναι έντονα ανταγωνιστική. Για να πάρουν και να διατηρήσουν ηγετικές θέσεις, οι προγραμματιστές πρέπει να προσφέρουν λύσεις που δεν προσφέρουν άλλα έργα. Διαφορετικά, το έργο θα αρχίσει να ξεχαστεί και η θέση του θα αντικατασταθεί από πιο πολλά υποσχόμενες πλατφόρμες που θα λύσουν τα τρέχοντα προβλήματα των χρηστών και θα φέρουν το blockchain πιο κοντά στη μαζική υιοθέτηση..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me