Trinnvise instruksjoner for handel med en Grid-bot

Hvordan Grid-bot fungerer?

I vår artikkel fra 3Commas-praksis-syklusen har vi allerede undersøkt prinsippet til GRID-bot.Vi anbefaler på det sterkeste at du gjør deg kjent med det før du leser denne artikkelen.!

La oss kort huske: for å starte en GRID-bot er det nok å indikere de øvre og nedre prisgrensene som boten vil operere i, samt antall prislinjenivåer mellom dem. Strategien skaper en serie horisontale kjøps- og salgsnivåer, og boten akkumulerer fortjeneste når prisen beveger seg, “spretter” innenfor det innebygde rutenettet.

Hva er så bra med GRID-bot??

I utgangspunktet fungerer roboter i kryptovalutamarkedet ved å motta signaler for å starte og fullføre en transaksjon, men når det gjelder en GRID-bot, er alt annerledes..

GRID-bot prøver å tjene penger på hver prisbevegelse ved å kjøpe billigere og selge dyrere. Prisen er nede – boten kjøpt, prisen opp – boten solgte, og det er slik hele tiden, 24 timer i døgnet, til boten utarbeider all prisbevegelse inne i rutenettet, og til prisen går utenfor rutenettet. Alt som kreves av oss er å spesifisere de nedre og øvre prisene på rutenettet og bredden på hvert rutenett, og bevege seg langs som boten vil kjøpe og selge mynter. 

La oss gå videre til innstillingene til vår Grid-bot.

For å gjøre dette, gå til GRID-bot-siden eller www.tradingview.com (for hvem det er mer praktisk) og vi begynner å se kartene over forskjellige mynter. Metoden for manuell analyse og oppretting av en GRID-bot i “Manuell strategi” er å finne og velge slike handelspar der prisen er nær støttenivået, som er den viktigste faktoren for suksess i nett-GRID-handel..

hint

Støttenivået er det laveste prisnivået i en viss periode. Når du når dette nivået, snur prisen og går som regel opp.

Det er best å søke etter mynter som begynner med 4 timers tidsramme.  Den mest passende mynten vil være den som gikk ned i pris til et sterkt støttenivå og stadig blir frastøtt fra den. Det vil si at det er klart at kjøpere kjøper bunnen hver gang. Selvfølgelig, ideelt sett, må du se etter en mynt med høyere volatilitet, vi vil ha flere sjanser til å tjene penger på den, mens prisen beveger seg opp og ned i rutenettet vårt.

hint

Høy volatilitet medfører økt risiko for å tjene penger, men åpner også for større muligheter for å tjene penger i handel.

Etter å ha gjennomgått forskjellige mynter og brukt minimale tekniske analyseferdigheter, bestemmer vi oss for å stoppe ved et par ZRX / USDT.

Hvorfor det? På dette paret observerer vi:

  • En prisoppgang fra den nedre delen av et sterkt støttenivå, hvorfra den gradvis kan gå opp igjen eller gå inn i en leilighet, det vil si at den vil bevege seg opp og ned og deretter gå utover denne kanalen. Dette er hva vi trenger for at prisen skal bevege seg langs kanalen vår og deretter gå opp, hvorpå vi trygt kan lukke bot og gå videre til neste par;
  • Det er en sterk Bullish Divergence på RSI;

hint

Bullish avvik er lavere nedre prisdiagram og store nedre indikator, i dette tilfellet RSI.

  • Selv om ZRX ikke leder når det gjelder markedsverdi, har den sammen med LEND mange flere holdere enn andre Defi-tokens, noe som er en viktig indikator i handel.

Og så har vi 300 USDT, og vi vil plassere rutenettet riktig på ZRX / USDT-paret. GRID-boten i seg selv er en ganske romslig bot, det vil si jo flere nivåer i boten, jo mer fri balanse trenger vi.

Vi begynner å sette opp bot. Vi bytter til å se på 4-timers tidsramme (den beste oversikten over nivåene) og justerer den i henhold til diagrammet slik at prisen går fra bunnen av vårt sterke støttenivå til toppen av kanalen, langs hvilken prisen kan bevege seg i noen tid innenfor nettet vårt. Vi setter masken slik at den nedre og øvre masken berørte nedre og øvre nivå av kanalen, og til prisbevegelsen i nettet berørte hvert nett i bot så ofte som mulig. Hvis 4-timers tidsramme ikke er praktisk, kan du for nøyaktighet velge en 15-minutters tidsramme (det betyr noe om rutenettet ikke er så stort og bredden er mindre enn 1%).

Deretter angir du følgende parametere i Grid bot-innstillingene:

Par: ZRX / BTC

Øvre grensepris: 0.4250

Nedre grensepris: 0,3065

Antall rutenettlinjer: 30

Mengde i ett rutenett: 33 ZRX (minimumsbeløpet for hver transaksjon, litt mer enn $ 10)

Investeringsbeløp: 272 USD

Bot lanseringspris: 0.3174

Rutenettbredde: 0,96% ~ 1,31%

Hele maskestørrelse: 38%

Når du har fullført innstillingene til GRID-bot, klikker du på “Lage en“. I meldingen som vises om vellykket opprettelse av boten, klikker du “OK”Deretter går GRID-bot inn i beredskapssonen, men har ennå ikke blitt lansert. I avsnitt “My Grid Bots“Rett under grafen sjekker vi alle innstillingene til bot igjen (om nødvendig kan vi klikke”Redigere«, Foreta rettelser og lagre) og hvis alt passer oss – la oss begynne! For å starte boten, må du klikke “Muliggjøre“.

Etter det vil boten spørre oss igjen om vi er sikre på handlingene våre, hvis ja, så bekrefter vi ved å klikke på den grønne knappen “Jeg bekrefter“.

Så gjenstår det siste trinnet. For at GRID-bot skal fungere, må vi kjøpe den nødvendige mengden ZRX. Dette kan gjøres manuelt ved hjelp av Smart Trade-terminalen eller bare ved å klikke på “Kjøp etter marked“.

Etter det vil vår GRID-bot begynne å fungere, det vil si at den vil plassere begrensningsordrer på børsen, og når prisen beveger seg og hver grenseordre blir utført, vil den plassere ordrene igjen og igjen og tjene penger på hver pris bevegelse innenfor rutenettet vårt..

Hvis vi klikker på et par i GRID-bot (i vårt tilfelle er det ZRX / USDT), så åpnes et diagram der selve rutenettet og utførte ordrer vil være synlige. Fra tid til annen, når vi åpner diagrammet, samler vi et bilde av hva som skjer med boten og hvordan den oppnår fortjenesten. Også i seksjonen “My Grid Bots»Realisert fortjeneste vises ved siden av botdataene dine til høyre. Om nødvendig kan du stoppe boten, vente i 30-60 sekunder (slik at boten kan kansellere alle begrensningsordrer på sentralen), gjøre endringer i rutenettet og lagre og kjøre igjen.

Hvis vi også klikker på overskriften til vår GRID-bot, vil en liste med vår åpne posisjon og med alle plasserte begrensningsordrer som er i ferd med å bli behandlet åpne for oss, og det er de som reserverer saldoen din for transaksjoner. Også på denne siden kan du eksportere alle data på vår bot.

Når er det ideelt å logge av en GRID-bot? 

Det ideelle tidspunktet å stoppe boten og lukke den vil være når prisen passerer hele rutenettet helt fra bunnen til toppen og går ut av rutenettet oppover. Hvis prisen gikk motsatt, utenfor bunnen av rutenettet, er det to alternativer: vent til prisen kommer tilbake til rutenettet, eller stopp boten, hvoretter usolgte (i vårt tilfelle ZRX) mynter blir igjen i lommeboken. Du kan prøve å selge mynter som sitter fast på lommeboken din for fortjeneste ved hjelp av Smart Trade-håndterminalen og Smart Selg-verktøyet. Hvis vi har en gratis saldo på lommeboken, kan vi bruke “Averaging” og trekke mynten for å tjene penger på dette. Dermed vil vi motta fortjeneste både fra selve GRID-bot og fra Smart Sell-avtalen.

===================================================== ======================

En dag senere vil vi sjekke hvordan vår GRID-bot fungerer..

Som vi kan se på diagrammet, prisen ZRX gikk opp, boten fungerer og tjener. Tidligere nevnte vi at for å få et betydelig overskudd på hver prisbevegelse, må du oppgi et større beløp enn vi brukte som et eksempel. Likevel viser vår bot seg perfekt og fungerer i et pluss.

Hvordan overvåke botdrift?

Nedenfor på diagrammet ser vi merkene “B” og “S”, eller “BS”.

B“- betyr at boten kjøpte en mynt på dette lyset;

S“- betyr at boten solgte mynten på dette lyset;

BS“- betyr at boten klarte å kjøpe og selge en mynt på dette lyset.

I transaksjonsoversikten ser vi alle inntektene som boten klarte å gi oss. Hvis du klikker på “Alle transaksjoner”, vil vi se et mer fullstendig bilde av arbeidet til vår Grid-bot.

Så det er alt! Nå, etter å ha funnet ut arbeidet til GRID-bot på et reelt eksempel, kan du enkelt konfigurere det og begynne å handle med fortjeneste!

Og hvis du ikke har prøvd plattformen vår ennå, er det på tide å gjøre det!

Registrer deg på 3Commas og få 3 dagers gratis tilgang til alle funksjonene, samt 50% rabatt når du kjøper et årlig abonnement!

Lykke til alle sammen!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map