Прогноза за цена на EOS 2020-2021

Последна актуализация: 28 декември 2020 г.

Редовно актуализираме информацията, за да сме сигурни, че получавате най-добрите препоръки за търговия. Неотдавнашната ни актуализация включваше нови резултати за производителността на EOS през 2021 година.

Инвестирането във форми на криптовалута като Ethereum, Bitcoin и EOS може да обърка търговците, които са нови за този нововъзникващ клас активи и заложената в него блокчейн технология. Ако изпаднете в тази ситуация, може да сте задавали въпроси като „Добра инвестиция ли е EOS?“ Или може би сте се чудили каква е дългосрочната прогноза на цените за този криптоактив.

Нашето ръководство ще обхване най-често задаваните въпроси за EOS на крипто пазара. Надяваме се, че след като прочетете това ръководство за прогнозиране на цените, ще се чувствате комфортно и уверено, формулирайки решение дали да включите EOS във вашия инвестиционен портфейл или не.

Прочетете, за да разберете всички най-важни аспекти на прогнозите за цените на EOS, като технически анализ, фундаментален анализ и цели от водещите крипто експерти в бранша. И така, как ще се цени цената на EOS през 2021 г.? Нека обсъдим бъдещето на монетата.

Преглед на EOS

EOS е най-добрият проект за криптовалута, създаден за решаване на проблемите с гъвкавостта, скоростта, мащабируемостта и високите такси, присъстващи в Ethereum и Bitcoin. EOS използва блокчейн протокола EOS.IO, който е платформа за интелигентен договор, използваема за децентрализирани приложения. Този протокол е проектиран да бъде корпоративно решение за емулиране на хардуер за съхранение и обработка на компютър, за мащабиране на компютърни ресурси и др.

EOS претърпя издание на бяла книга през 2017 г., разработено от Brendan Blumer и Dan Larimer. Първото EOS ICO (първоначално предлагане на монети) стартира през юни 2017 г. и завърши една година по-късно. ICO внесе 4,197 долара набран капитал – което по това време счупи рекордите.

EOS е по-спорен от другите форми на криптовалута. Той обаче има и най-големия потенциал за печалба в дългосрочен план поради разрушителната си технология. Протоколната блокчейн технология на EOS.IO може потенциално да промени бъдещето на компютърните приложения и ресурси по драстичен начин, като по този начин подобри множество индустрии. Това е, което би накарало дългосрочната стойност на EOS да се покачи експоненциално.

Плюсове на EOS

Блокчейн платформата на EOS е лесна за употреба, стабилна оферта, от която разработчиците на ICO и dApp могат да разчитат. Ето няколко начина, по които EOS си заслужава:

  • Много удобно за разработчици. EOS е проектиран по начин, който улеснява използването на разработчиците. Неговият уеб инструментариум има вградени много полезни функционалности – като например системата за разрешения, базирана на роли, например. Разработчиците могат да използват тези инструменти за изграждане на dApps (децентрализирани приложения) по ефективен и прост начин.
  • Токенизация на достъпа до управление. Хората, които имат EOS токен, могат да получат право да участват в процеса на гласуване, който определя как работи управлението на веригата. Влиянието на заинтересованата страна е пропорционално на броя на жетоните, които те притежават. Освен това тези маркери позволяват достъп до еквивалентна честотна лента в блокчейн мрежата
  • Самодостатъчен модел за премахване на такса и награда. Платформата EOS е проектирана да има фиксиран процент на инфлация – 5%, за да бъдем точни. Тези средства се използват за възнаграждение на майнери за създаване на блокове и валидиране на транзакции – нещо повече, част от парите се използват за спонсориране на децентрализирани предложения за приложения, за които се гласува. Поради този фиксиран процент на инфлация, таксите на платформата са почти премахнати.
  • Отлична скорост. Поради технологията за паралелна обработка на EOS транзакциите се валидират и обработват много ефективно. Платформата е проектирана така, че да може да обработва милиони транзакции в секунда.

Недостатъци на EOS

  • Както при всяка форма на криптовалута, EOS има своите недостатъци. По-рано споменахме, че EOS е по-спорна форма на криптовалута – но защо е така? Проектът EOS дойде със своя справедлив дял от противоречия. Например, през ноември 2018 г. имаше шум след като доказателствата се покачиха, показвайки модератор, обръщащ транзакции, които вече бяха потвърдени.
  • Друг недостатък на EOS е, че той не е напълно децентрализиран. Управлението на проекта е проектирано да има 21 производители на блокове във всеки един момент от времето – и начинът, по който мрежата работи, зависи от гласовете на заинтересованите страни. Поради ограничения брой производители на блокове плюс възможността за ниска избирателна активност, управлението на платформата EOS не е точно демократичен процес. Освен това потребителите не могат да проверяват мрежата без изпълнение на пълен възел.

EOS Price Today (EOS / USD) – Как се променя цената?

Цената на EOS варира от създаването му през 2017 г. Вижте графиката по-долу, за да видите как стойността на EOS се е променила през последната година.

EOS-USD

EOS Последни промени – 2019 & Първата половина на 2020 г.

EOS преживя някои значителни промени в стойността през последните 12 месеца – както можете да видите от графиката, имаше голям скок в стойността около февруари и началото на март 2020 г., но след това тя спадна значително в края на март и началото на април. Оттогава бавно се стабилизира – с изключение на нов скок и падане през септември.

През 2020 г. EOS достигна най-високата стойност за всички времена от 5,37 долара за токен, а най-ниската му точка тази година беше 1,86 долара за токен. И двете двойки дават на търговците отлична дълга възможност, тъй като излизаме от две години на усвояване и мечи пазар.

Поглед назад към EOS

Въз основа на нашите изследвания на EOS, заедно с анализа на експертни мнения, този криптоактив показва признаците, че е на ръба на огромен срив. В началото на септември много видове криптоактиви паднаха на пазара. Докато ETH и BTC постигнаха значителен напредък към отмяна на низходящия тренд, EOS едва се възстанови.

Оттогава EOS не е в състояние да разшири бичи действия над 3 долара Капка септември. EOS биковете изглежда са изтощени от честите отхвърляния, причинени от 50 SMA. Освен това изглежда низходящ триъгълник, който предполага, че цената на EOS може да бъде насочена към $ 1,75. Този модел на низходящ триъгълник е формиран през 2018 г. – така че той се работи от доста време.

Низходящ модел на триъгълник

Експертен анализ на EOS цена

Интересното е, че въпреки низходящия модел на триъгълник, някои експерти не са съгласни относно прогнозната цена на EOS. Събрахме анализи от водещи търговци в индустрията и публикации.

Сатис Груп

Сатис Груп

През 2018 г. експертните анализатори в Сатис Груп демонстрира, че Ethereum е единственият проект, който може да остане жизнеспособен в нишата на интелигентните договори. Групата обаче прогнозира отрицателен резултат за EOS, с целева цена от $ 3,6 USD за 2021 година.

Цена EOS от USD

Margin buu

Потребител „Pro“ Trading View, Margin buu, прогнозира, че EOS ще отскачат нагоре около $ 2,6 и скоро ще бъдете преведени през границата от $ 2,8. Платената търговия EOS / USD обаче трябва да има спад, както е посочено в анализ на времевия период D1. Търговците трябва да предвидят кратка крипто възможност и пазарът ще се премести от купувачи към продавачи.

Намаляване на времевата рамка D1

Mati greenspan

Mati greenspan

Mati greenspan, старши пазарен анализатор за eToro, че EOS е много вълнуващ проект и е една от най-бързо развиващите се мрежи в индустрията на криптоактивите. В интервю за Cryptoglobe, Грийнспан посочи, че общият размер на разработчиците за EOS е повече от всяка друга форма на крипто, с изключение на ETH. Когато обаче Грийнспан беше попитан дали е мечи или бичи, той каза, че е намалил теглото на EOS в портфолиото си.

Смела нова монета

В скорошно видео Brave New Coin отбелязва, че откъсването от текущата консолидация е от решаващо значение за EOS. Това ще даде на пазара увереността, че монетата ще отиде по-високо. В настоящия момент настроението е по-скоро мечи, отколкото бичи.

Силна зона на съпротива лежи на $ 3.70 и $ 4.80 – $ 5.90 с еднакво силно ниво на подкрепа на $ 2.40 – $ 2.92. Годишните пивотни нива отразяват съпротивлението при $ 4.50 и $ 6.75. Това означава, че е малко вероятно да се повиши в близко бъдеще.

Тенденцията ще остане меча, докато спот цената не бъде под Ichimoku Daily Cloud, в момента на $ 3,10.

Нашата присъда: Ако купувате EOS през 2021 г.?

Въпреки че експертите виждат, че са разделени по мненията на EOS, ние предпочитаме тези, които вземат предвид надолу триъгълника. Прекалено оптимистично е да очакваме EOS да достигне $ 100 – $ 1000 след няколко години.

Като цяло, добре ли е да купувате EOS през 2021 г.? Зависи дали се насочвате към дългосрочна или краткосрочна стратегия. Ако искате краткосрочно, по-добре би било да си купите криптовалута, която се е възстановила достатъчно от спада през септември – например ETH, например. Ако обаче искате да държите EOS няколко години тогава, да, сега би било подходящо време за покупка.

Месечна прогноза за цена на EOS: Сега през декември 2021 г.

Ето какво очакват някои експерти цените на EOS между сега и края на 2021 г..

Месец Оценете прогноза MIN ставка МАКС. Скорост Промени,%
Ноември 2020 г. 4.03 3.68 4.32 14,83
Декември 2020 г. 5.41 4.97 5.71 12.97
Януари 2021г 5.40 5.11 5.83 12.36
Февруари 2021 5.39 5.07 5.71 11.21
Март 2021г 5.77 5.56 6.05 8.1
Април 2021г 5.59 5.15 6.09 15.44
Май 2021 г. 5.25 4.91 5.71 14.02
Юни 2021 г. 5.41 5.10 5.83 12.53
Юли 2021 г. 5.35 5.04 5.80 13.11
Август 2021 5.62 5.22 5.90 11.53
Септември 2021 година 5.18 4.71 5.60 15,90
Октомври 2021 6.66 6.42 6.81 5.73
Ноември 2021 г. 6.46 6.23 6.96 10.49
Декември 2021 6.32 6.22 6.64 6.33

Дългосрочна прогноза за EOS цена: 2021-2025

Според Digitalcoin EOS трябва достигне 5,24 долара до края на 2020 г., $ 6,56 до края на 2021 г. (за пореден път и двете прогнози са сходни), $ 7,74 за 2022 г., $ 9,35 за 2023 г., $ 10,69 за 2024 г. и $ 11,86 за 2025 г. Те също прогнозират $ 13,08 за 2026 г., но това е твърде далеч в бъдещето, за да се предсказва уверено.

Дългосрочна прогноза за цена EOS 2021-2025

EOS е жизнеспособна дългосрочна инвестиция?

Повечето експерти, които проучихме, вярват, че EOS ще се увеличи в дългосрочен план (с изключение на WalletInvestor, който вярва, че цената ще отшуми до почти нищо). Степента, до която монетата ще се увеличи, е оспорена – някои анализатори изглеждат прекалено оптимистични.

Можем обаче да бъдем доста уверени, че EOS ще се увеличи четирикратно по стойност до края на 2025 г. Така че, да, ако се интересувате от дългосрочни инвестиции, EOS е добър вариант. Както споменахме по-рано, обаче, ако търсите по-бърза печалба, по-добре би било да използвате друг криптоактив.

Отрицателни прогнози за цена на EOS

В абсолютно най-лошия сценарий, според WalletInvestor, EOS ще струва само 0,1 долара през януари 2022 г. Тогава движението на цените ще остане същото за около 2 години, след което ще достигне 0,5 долара до 2024 г. През 2025 г. , ако тази прогноза е вярна, EOS едва тогава ще достигне $ 1 на стойност.

Положителни прогнози за цените на EOS

По-голямата част от прогнозите за цените на EOS са положителни; събрахме няколко, само за да можете сами да видите как могат да се различават дългосрочните положителни прогнози. Това са прогнозни цифри за EOS през 2025 г..

  • Coinswitch: $ 106,77
  • Цена на дигитални монети: $ 12.42
  • Freewallet: $ 10.51
  • PrimeXBT: Някъде от $ 37 – $ 1200

Бъдещето на eos

Бъдещето на EOS до голяма степен зависи от това дали разработчиците могат да си върнат доверието на потребителите – особено след гореспоменатото фиаско за модериране. Освен това EOS често се възприема в негативна светлина поради политиката му на управление, която изисква одобрение 15/21 от производителите на блокове и основните притежатели на токени. Когато интересите на колективния орган са съобразени с индивидуалните интереси, това е моментът, в който EOS ще процъфти още веднъж.

Въпреки това, независимо дали EOS достига тази процъфтяваща точка, все още е планирано да има евентуални увеличения в дългосрочен план.

За нас

3Commas е проста, интуитивна и богата на функции платформа, която поддържа 23 борси за търговия. Нашите услуги позволяват на потребителите да настройват автоматизирани ботове за търговия в допълнение към интегрираната ръчна търговия Smart-Trade. Освен това можете да създавате, преглеждате, балансирате, копирате и редактирате портфейли на нашата платформа. 3Commas ви позволява да настроите и използвате функционалността на API във вашия акаунт, а също така можете да използвате нашето приложение за търговия и проследяване на сделки в движение.

Вземете своя безплатен 3-дневен пълен достъп на 3Commas

Отказ от отговорност Нашите прогнози за цените се доставят от различни експерти в бранша. Тези ръководства са предназначени за образователни цели. Силно насърчаваме нашите читатели да направят свои задълбочени проучвания, преди да инвестират.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me