2019 е годината, в която криптовалутата става легитимна.

Вече знаете стойността на сигурността, която блокчейн платформата предлага на своите потребители. Знаете вълнението, което идва с гледането на нови експлозии на монети на пазара. Но останалият свят трябва да навакса.

Консолидирайте печалбите си сега. Предполагаме, че следващата година е тази, при която средният Джо скача на крипто бандата.

Какво имаме предвид точно? Кои монети ще изскочат и какви други иновации ще види пазарът?

Радваме се, че попитахте. Проверихме номерата и се консултирахме с крипто боговете, за да намерим криптовалутните тенденции за 2019 г..

Продължавай да четеш. Разберете как можете да се въртите, за да се възползвате максимално от пазара на криптовалути през следващата година.

От монети до вериги: криптовалутни тенденции за Нова година

Добрата крипто прогноза трябва да бъде нещо повече от отчет за горещите нови монети. Ние смятаме, че те са важни. Няма да забравим да ги включим.

Ние обаче също така сканирахме хоризонта за технологични тенденции, които ще променят пазара. Ще видим няколко валути да се стабилизират. Ще видим много повече уважение от финансовия свят като цяло.

Ето нашите прогнози. Оценете ги сами.

Биткойнът остава силен и се стабилизира

Биткойнът е златният стандарт за криптовалута. Можем да кажем, че златото е стандартът за биткойн за обикновената валута. Толкова е успешен.

Винаги има нестабилност в нова валута. Биткойн не е изключение. Но ние прогнозираме, че биткойнът ще измине дълъг път тази година.

Виждаме, че биткойнът нараства непрекъснато в стойност, тъй като обществеността става по-запозната с него. В същото време това означава, че ще се стабилизира поради двустранната търговия на биткойн пазара. По този начин няма повече гигантски експлозии по стойност.

Това са добри и лоши новини. Това е добра новина за всеки, който е купувал ниско ниво на биткойн в първите дни. Това е лоша новина за всеки, който все още гледа на добива на биткойн като на схема за бързо забогатяване.

Подобни лоши новини обикновено са добри за валута, така че ние ще приемем тези печалби като печалба като цяло.

Ripple получава цялата вест

Ако търсите лъскавата нова играчка, насочете вниманието си от Биткойн към Ripple. Знаем, че Ripple съществува от няколко години, но последните събития го направиха по-привлекателен.

Тази година Ripple стартира своя xRapid продукт. xRapid е революционен. Той позволява на големи търговски клиенти да конвертират валута в XRP за бързи преводи.

Бързото прехвърляне на валута през границите е голям пробив. Поради xRapid, Ripple е готов да направи голям фурор през 2019 г..

Повишена легитимност, тъй като институционалните пари навлизат на пазара

Биткойн фючърсите ще се появяват на NASDAQ през 2019 г. Това е голяма стъпка в легитимирането на криптовалутата във финансовия сектор.

Поради тази легитимност институциите търсят да инвестират в крипто. Тези инвестиции ще увеличат още повече легитимността на крипто.

Ще видим как ще продължи експериментът NASDAQ през първото тримесечие на 2019 г. Има съмнения. Ако се докаже, че грешат, ще видим, че още повече валути излизат на пазара за инвестиции.

Това е цикъл на легитимност.

Нови оценки

Един от другите фактори в цикъла на легитимност е еволюцията на инструментите за оценка. Досега тези инструменти са относително неизискани. Това е така, защото тези валути нямат дълга история, от която да черпят, когато прогнозират бъдещата си стойност.

Тъй като тези валути се стабилизират и остават, инструментите за оценка стават по-сложни. Експерти като Крис Бурниске са разработване на нови формули за оценка. Формулата на Бурниске добавя скорост към общия размер на активите, която той приравнява на цената на цифровия ресурс плюс количеството му.

Обща децентрализация

Криптовалутата обещава свобода. Той се харесва на инвеститорите, които искат бързо да преместят парите си. Той се харесва на тези, които не се страхуват да рискуват.

Сигурността, която блокчейнът гарантира при крипто инвестирането, прави тази независимост възможна.

Предполагаме, че тази свобода ще нарасне едва през 2019 г..

Децентрализираните криптовалути се отказват от блокчейна. Блокчейнът може да бъде сенчеста сила, тъй като не е съвсем ясно кой контролира кои части от него. Децентрализираните валути връщат силата на инвестиране обратно в ръцете на инвеститорите.

Децентрализирани борси

Децентрализираните криптовалути все още се нуждаят от модели на организация, независимо колко свободни са. Трябва да има борси, където да можете да ги търгувате. В противен случай те не биха имали стойност.

Предвиждаме растежа на такива борси през 2019 г. Вече има шепа от тези борси, наречени DEX. Но те се нуждаят от по-голяма техническа сложност и очакваме тези разработки да дойдат тази година.

Децентрализирани приложения

Децентрализацията няма да засегне само монетите. Чрез интелигентни договори на платформата Ethereum ще видим разработчиците да си сътрудничат по нови начини.

Игра, наречена CryptoKitties, вече използва интелигентни договори на Ethereum, за да позволи на потребителите да събират цифрови домашни любимци. Ограниченията на тези договори са свързани с ниската мащабируемост на блокчейна на Ethereum. След като разработчиците разберат тази мащабируемост, ще видим DApps да се появяват в още по-голям брой.

Blockchain продължава да се взривява

Колкото и да е предчувствие, блокчейнът изглежда остава тук. Да, блокчейн платформите на повечето компании са минимално мащабируеми. Но тези компании влагат достатъчно пари в този проблем, за да го отстранят бързо.

Тази година счетоводната къща “Голямата четворка” PricewaterhouseCoopers отбеляза стремително покачване на търсенето на блокчейн. Фирмата отчита че компаниите харчат за блокчейн консултации в размер на близо 2 милиарда долара.

Харесваме тези цифри за прогнозиране на продължаващия растеж на блокчейн.

Моята далеч

Криптовалутните тенденции са най-вълнуващите финансови тенденции, които трябва да се следват. Винаги има нова валута или платформа за изследване. Докато задълбавате, откривате инвестициите, които разнообразяват и укрепват портфолиото ви.

Търсите ли да преминете от крипто начинаещ към крипто професионалист? Нека ви покажем как да започнете да търгувате с криптовалута като работа на пълен работен ден.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me