Чудите се как ежедневно да търгувате с криптовалута като кариера на пълен работен ден?

Знаете ли, че има обяви за работа за търговци на криптовалута нарасна с 621% от ноември 2015 г.? Дори след масивен спад криптовалутите все още са най-горещото нещо на инвестиционния пазар в края на 2018 г..

Истинският въпрос е как можете да се възползвате от тенденцията?

Копаенето на криптовалута все още е тенденция, въпреки че изисква значителни предварителни инвестиции. Трябва да придобиете целия необходим хардуер за работата, която може да струва повече от $ 10 000. Другата ви възможност е да търгувате с криптовалути.

Можете да наемете някой да купува и продава вместо вас. Или можете да направите всичко сами.

Повечето от вас, които четете тази статия, вече са извършили някаква търговия сами. И така, как го превключвате на щатна кариера? Е, ще ви разкажем всичко това и още.

Как да търгувате с криптовалута на ден: Стъпка 1, Оценка

Първата стъпка – и може би най-малко забавната стъпка – е да оцените разходите си. Хей, ако искате да се потопите в криптовалута на пълен работен ден, трябва да разберете колко пари ще ви трябват. Това означава да разберете сегашния си бюджет.

Съберете вашата кредитна карта и банкови извлечения за последните две години. Оценете месечните си разходи за живот. Започнете с повтарящи се сметки, като наем, комунални услуги и заеми. Продължете да добавяте разходи за покриване на други месечни нужди, като гориво, храна и пране.

Съставете си изчерпателен списък, като отбелязвате всеки елемент. Да, знаем, че не е забавно. Но е необходимо.

Да станеш търговец на ден отнема време. Трябва да си изградите финансов буфер, за да се поддържате, докато изграждате кариерата си. Препоръчваме ви да спестите поне шест месеца разходи за живот, преди да решите да залагате с промяната в кариерата.

Стъпка 2, Преобразуване в биткойн

Биткойн е най-стабилната и най-високо оценената криптовалута. Ето защо хората го използват като основа за разбиране на техните занаяти. Това, което бихме искали да направите, е да вземете сумата, която сте изчислили, че ще ви е необходима всеки месец, и да я конвертирате в биткойни.

Току-що сте записали целта си. Минимумът, от който се нуждаете, за да оцелеете всеки месец като дневен търговец. Ще трябва да осребрявате поне толкова много биткойни всеки месец, за да плащате сметките си.

Това точно ли е числото? Не. За съжаление пазарът се колебае, така че стойността на вашите биткойни ще варира от ден на ден. Докато очаквате да изтеглите поне тази сума всеки месец, ще имате ясна дестинация.

Стъпка 3, Практика

Може вече да имате много опит в търговията, а може и да не. Така или иначе, време е да започнете да търгувате с хартия. Това е лесен, безболезнен начин за определяне кога сте готови да започнете деня да търгувате с крипто.

Когато търгувате с хартия, всъщност не търгувате с твърда валута. Помислете за това по-скоро като преструвайте се на търговия или играйте на търговия. Това е лесен начин за дневна търговия с криптовалута, без да губите ризата си.

Просто следете сделките, които бихте направили, ако действително търгувахте. Съберете го в края на всеки ден. Не забравяйте да добавите всички данъци или такси за услуги, които обикновено бихте получили.

Ако не искате сами да го следите, множество уебсайтове предлагат и симулатори за търговия с криптовалута. Можете да ги играете като игра, за да станете по-опитни в търговията. Внимавайте със сайтовете, които изискват такса за използването на техните „безплатни“ симулатори.

Може би най-добрата част от този процес е, че можете да го направите, докато работите. Не е нужно да напускате работата си, за да се научите. Особено лесно е, ако имате гъвкава работа, която ще ви позволява да проверявате вашите сделки всеки час.

Стъпка 4, Търговия

По времето, когато реално започнете да търгувате на ден на криптовалута, трябва да имате следното:

  • Достатъчно спестени пари за покриване на разходите за шест месеца
  • Пари за инвестиране в криптовалута (разходи между четири и осем месеца)
  • Доказан опит за търговия с хартия

След това трябва да изберете любимите си уебсайтове за търговия с криптовалути. Ето списък на най-популярните сайтове:

Препоръчваме да играете на всеки за няколко дни, преди да изберете кой ви харесва. Уверете се, че сте избрали поне един сайт, който търгува с биткойни обратно във валутата на вашите държави. Ще ви е необходим, когато искате да осребрявате всеки месец, за да плащате сметките си.

Останалото можете да оставите, за да увеличите инвестиционния си капитал.

Покрих си сметките, какво сега?

Както при всяка кариера, и вие трябва да работите, за да отделяте пари за неща освен вашите сметки. Планирате ли скоро да отидете на почивка? Имате ли някакви специални събития, като рождени дни или сватби, в близко бъдеще?

Ами пенсионирането? За някои от вас това е дълъг път. За други това е по-рано, отколкото сте подготвени. Така или иначе сега е най-доброто време за инвестиция. Защо?

Две думи: сложна печалба.

Ако започнете да спестявате днес, утре имате по-голям инвестиционен капитал. Ако търгувате всеки ден, тази сума продължава да расте експоненциално.

Да приемем например, че започвате търговската си кариера с инвестицията си от $ 1000. Ако търгувате с помощта на показатели и модели, които ви носят 1% печалба всеки ден, ще спечелите $ 37 783 за една година.

Това може да не изглежда много, но вижте какво се случва до края на втората година. Ако продължите да печелите 1% всеки ден и реинвестирате тези пари, ще имате 1 427 587 долара до втората година.

Да, в реалния свят трябва да вземете предвид други променливи. Вероятно няма да работите 365 дни в годината. Ще трябва да платите и щатските и федералните данъци.

Не забравяйте да помислите за всичките си разходи, преди да започнете да търгувате на пълен работен ден. Сложните лихви могат да работят срещу вас толкова лесно, колкото сложната печалба може да работи за вас. Уверете се, че сте набрали всички номера, преди да се потопите.

Какво следва?

След като открихте как да търгувате на ден с криптовалута, е време да опитате процеса. Можете да търгувате с хартия, така че няма да ви струва нито стотинка.

Всичко, от което се нуждаете, е стабилна интернет връзка, устройство, готово за интернет, и метод за проследяване на вашите сделки. Ако не друго, вземете химикалка и хартия.

Запишете всяка сделка. Съберете нещата в края на всеки ден, за да видите колко добре сте се представили. Когато се справите добре за един месец или повече, можете да помислите да направите тази промяна в кариерата.

Полезна ли беше тази информация? Ако е така, елате да разгледате другите ни статии за търговия с криптовалути.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me