Как да настроите бот с Kotaro сигнали на 3Commas

Здравейте всички!

Не толкова отдавна Kotaro Signals, сигнал за ботовете, се появи на пазара на 3Commas’s Marketplace. В този пост ще разгледаме как да търгуваме по този сигнал, ще опиша препоръчаните стратегии и настройки на бота.

Съдържание:

 1. Регистрация и свързване на борсата в 3Commas.
 2. Налични двойки и борси.
 3. Препоръчителни стратегии за сигнали Kotaro.
 4. Как да настроите бот за Kotaro Signals на 3Commas.
 1. Регистрация и свързване на борсата в 3Commas.

Използвайте моя реферален линк tc12655 и вземете 10% отстъпка за първата покупка.

След регистрацията ще получите 7 дни безплатен Pro акаунт с всички налични инструменти. След пробен период, ако депозитът ви е по-малък от 750 долара, услугата ще остане безплатна за вас. Ако имате повече от 750 долара в акаунта си, моля, изберете един от абонаментите. За да работите с Kotaro Signals, е най-удобно да използвате композитни ботове и ще опиша всички настройки точно за този тип ботове.

След регистрация в 3Commas, трябва да свържете API за обмен на Binance. Повече за това можете да прочетете тук: https://support.3commas.io/hc/en-us/articles/360000221733

2. Налични двойки и борси.

Нека определим за кои обмени и двойки е подходящ този сигнал.

Както можете да видите, сигналите могат да се използват само на BINANCE, но можете да изберете двойката: USDT или BTC. Настройките на бота ще бъдат същите; единствената разлика е в избора на двойки.

В нашия пример ще използваме BTC.

3. Препоръчителни стратегии за сигнали Kotaro.

По-долу ще опиша основните препоръчителни стратегии за създаване на 3Commas бот, които са подходящи към датата на написване на тази публикация, но винаги имайте предвид, че препоръките не са правилата и вие поемате всички рискове.

Взех всички препоръки от уебсайта на тези сигнали чрез връзката: https://www.kotarosignals.com/

Има телеграмен канал, където потребителите обсъждат своите стратегии и по желание публикуват резултатите от работата си: https://t.me/kotarochat

Ще се опитам накратко да ви разкажа принципа на сигналите и стратегиите за тяхното използване.

Котаро сигнали не може да използва Stop Loss и се основава на принципа на осредняване, но това не е мярка за сигурност, а начин за повишаване на позицията, за да увеличите печалбата си.

ВАЖНО: Една от разликите от редица други сигнали е тази Котаро сигнали изпраща продавам сигнали, тоест независимо дали сте задали Take Profit или не, вашата сделка може да бъде затворена чрез сигнал и това може да се случи по всяко време както на печалба, така и на загуба – за да защитите депозита си от по-дълбоко изтегляне. Сигналът за продажба няма да работи за бота само ако двойката, към която е получен сигналът за продажба, вече е била активирана от Trailing Take Profit.

Има няколко вида търговия със сигнали: АГРЕСИВНА, КОНСЕРВАТИВНА и ПРОДАВА СИГНАЛ стратегия.

Ще дам тяхното сравнение в този лист №2:

4. Как да настроите бот за Kotaro Signals на 3Commas.

 1. Покупка на сигнал:

Ако всичко е минало добре, ще видите следното:

2. Конфигурирайте бот. Ще използвам примера за търговия с USDT *** със СИГНАЛНАТА СТРАТЕГИЯ – това е ново изживяване за мен не за зададена печалба%, а за сигнал ЗАТИГАНЕ, така че ще се доверя напълно на Kotaro ☺:

Създайте бот:

Ще го направим по раздели: Първият раздел е Основни настройки

Двойки раздел

След като щракнете върху бутона Изчистване, можем да зададем други двойки, изберете USDT_ALL

Трябва да е така:

Според мен е по-добре да премахнете двойките стабилни монети като: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Просто щракнете върху кръста вдясно от чифт.

 • Стратегия раздел – тук можете да определите коя от стратегиите, избрани от листа, ще следвате, или може би ще напишете своя собствена, без да разчитате на първоначалните препоръки от Kotaro Signals. Нека ви напомня, че избрах СТРАТЕГИЯ НА СИГНАЛА
 • Условие за стартиране на сделката– изберете тук Kotaro Signals (ако не го виждате в списъка, това означава, че все още не сте го купили и трябва да се върнете към елемент 1 Сигнална покупка:
 • Вземете печалба раздел
 • Stop Loss – не се препоръчва за тези типове сигнали Stop Loss.
 • Заповеди за безопасност раздел
 • Разширени настройки раздел

Когато всичко приключи, щракнете върху „Създаване на бот“.

Получете напомняне, че трябва да стартирате бота.

След това щракнете върху „Старт“

Това е всичко. Изберете различни стратегии в зависимост от пазарните условия.

Тук оставям връзката към бота, който току-що създадохме с вас: https://3commas.io/ru/bots/507933/shared_show?url_secret=78b4414949, като щракнете върху него, можете да го копирате, персонализирате или да видите статистиката на това е работа.

Приятен ден, поддържайте връзка.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map