Как да намерите най-добрия бот за крипто търговия за вашите цели

Търсите ли да оптимизирате ефективността на портфейла си с търговски ботове?

Софтуерът за автоматизация може да подобри вашата криптовалутна игра и да ви помогне да спечелите повече пари от всяка транзакция. Но как да намерите най-добрия бот за крипто търговия?

Прочетете, за да разберете как да разширите своето криптовалутно портфолио с търговски ботове.

Основи на търговията с ботове

Нека първо да се справим с някои дефиниции. Търговските ботове са софтуерни програми, които могат да автоматизират търговията с криптовалута. Те правят това чрез различни алгоритми, които им позволяват да идентифицират тенденции и да извършват сделки, когато са изпълнени определени условия.

Можете да посочите набор от параметри и вашият бот ще ги следва, за да извършва вашата търговия, докато сте далеч. Ботовете не са нищо ново или екзотично. Инвеститорите от хедж фондове и фондовия пазар използват подобен софтуер за автоматизация от години.

Тъй като търговията с криптовалути разчита много на перфектен момент, има смисъл да се делегират някои от по-техническите аспекти на инвестирането в надеждни програми. По този начин търговците могат да гарантират, че няма да прекалят или да продават късо. Търговските ботове също помагат на търговците да останат в играта през целия ден.

Търговските ботове анализират различни фактори, включително:

 • Глобални тенденции
 • Цена
 • Сила на звука
 • Поръчка
 • Време
 • Исторически данни

Чрез горните данни ботовете могат да автоматизират търговията и да вземат разумни решения въз основа на вашите предварително зададени параметри.

Не всички търговски ботове са равни. Днес много ботове са безплатни за използване и много аматьорски биткойн инвеститори ги използват, за да подобрят търговските си резултати. Има и премиум ботове, които предлагат по-добра функционалност на цена.

Въпреки това, ботовете са толкова добри, колкото и търговецът, който ги управлява, както ще видим по-долу.

Силата на добрите инструменти за търговия

Някои търговци аматьори вярват, че търговските ботове са генериращи пасивен доход. Това е невярно. Ботовете са надеждни и мощни инструменти, но все пак трябва да ги използвате правилно, за да печелите пари.

Най-мощните търговски ботове ви позволяват да дефинирате търговски параметри, които ще имитират начина, по който извършвате ръчната си търговия. Ако не можете да търгувате без бот за търговия, най-вероятно ще програмирате бота си погрешно.

Тъй като крипто пазарите се променят ежедневно, конфигурацията на вашия бот също ще се нуждае от редовни актуализации. Стратегия, която работи днес, може да не работи утре, така че трябва да се връщате към бота си и да го настройвате често.

Рисковете от търговията с ботове

След като бъдат настроени и активирани, ботовете за крипто търговия предприемат финансови действия от ваше име без ваше разрешение. Когато поверите парите си на някой друг, винаги има риск.

Търговията с ботове може да не е ново изобретение, но самият пазар на криптовалути е нов. Това отваря много място за грешки. Софтуерни проблеми, сривове на сървъри, хакове и обикновена потребителска грешка могат да ви струват много пари.

Ако вашият бот е остарял или лошо кодиран, той ще бъде склонен към проблеми и грешки. Дори ако ботът е стабилен, сървърите за търговия могат да изпитат това, което е известно като флаш срив, което вреди на целия пазар за няколко секунди.

Хакерите също могат да се насочат към конкретен търговец. Това е голям риск, особено когато се комбинира с някакъв вид фишинг измама, за да се получат личните данни на търговеца. И накрая, рисковете са свързани само защото търговците правят грешки. Допълнителна нула в поле за въвеждане може да накара вашия бот да купи десет пъти по-високо, което може да съсипе портфейла ви.

Надеждни и реномирани търговски ботове

И така, кой бот избирате за вашата търговия? Да поверите портфейла си на софтуер може да ви звучи обезсърчително, но наградите си заслужават. По-долу разглеждаме накратко някои от най-надеждните ботове за крипто търговия.

3 Комаси

3Commas е може би най-популярният и най-високо оценен бот за крипто търговия. Тя позволява на търговците да автоматизират търговията за биткойни и повечето алткойни в широк кръг борси.

Това е бот, който ви предлага интуитивно табло. Можете да получите достъп до 3Commas SmartTrade от вашия браузър. Той дава на търговците силата да преглеждат всички свои сделки и миналата история на търговия. Програмата идва с всички камбани, които бихте очаквали, включително:

 • Последващи стоп загуби
 • Средна ревизионна търговия
 • Копиране на търговия
 • Тестване на модел
 • Анализ на исторически данни

Цените за 3Commas започват от $ 29 USD на месец и достигат до $ 99 USD на месец. Бизнесът може да поиска корпоративен акаунт, който е съобразен с техните спецификации.

Други надеждни ботове

В допълнение към 3Commas има няколко други надеждни търговски бота, които можете да намерите. Винаги обръщайте внимание на месечните такси. Безплатните ботове могат да бъдат чудесни за начинаещи, но често са твърде прости, за да направят истинска разлика.

Някои измамници продават търговски ботове, които обещават невероятна производителност. В света на крипто ботовете, ако нещо звучи твърде добре, за да е истина, тогава вероятно е така.

Като използвате 3Commas като пример, имате сравнителна справка за услуги и цени. Ако 3Commas не е съвсем подходящ за вас, потърсете ботове, които предлагат подобни функции на сравними разходи. Ако сте нов търговец, не плащайте повече от $ 30 на месец за вашия бот за търговия, тъй като има по-евтини алтернативи.

Каквото и да решите, не забравяйте, че винаги трябва да си правите домашното, преди да се доверите на портфейла си на търговски бот или друг инструмент за автоматизация.

Намерете най-добрия бот за крипто търговия на 3commas

Ако търсите най-добрия бот за крипто търговия, ние ви покриваме. Тук, в 3Commas, ние предлагаме инструменти за крипто търговия от първо ниво, включително някои от най-ефективните ботове на пазара днес.

Влезте и проверете инструментите, които ще повишат вашата търговия и ще повишат ефективността на портфейла ви днес!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map