Когато говорите за търговия с криптовалута, повечето хора мислят за биткойн. Но този тип търговия е много повече от това. Има 1 658 криптовалути днес.

Подобно на търговията на фондовия пазар, трябва да имате инструменти за търговия с криптовалута, които да ви помогнат да направите интелигентен избор. Това включва проследяване на тенденциите в търговията, индустриални събития и друга информация, отнасяща се до отделните валути.

Ако искате да напуснете работата си на пълен работен ден и да търгувате с криптовалута на ден, ще ви трябват някои инструменти. Това ще помогне за рационализиране и автоматизиране на процеса на търговия, така че да можете да увеличите максимално печалбите си.

1. CoinMarketCal

Това е най-препоръчителният инструмент, когато става въпрос за търговия с криптовалута. Това е децентрализирано приложение, което позволява на потребителите да организират срещи.

Той е базиран на календар, така че се фокусира върху предоставянето на информация за важни дати на общността за крипто търговия. Това включва и събития и конференции.

Можете да персонализирате календара, който виждате, така че да показва само събитията, които ви интересуват.

2. BlockFolio

Ако искате нещо по-мобилно, помислете за BlockFolio. Този мобилен инструмент ви позволява да наблюдавате портфолиото си.

Няма много функционалност, но това я прави удобна за потребителите за всички, които искат да търгуват. Всичко, което трябва да направите, е да въведете в какво сте инвестирали и колко от всеки имате.

След това приложението работи, като изчислява колко струва вашето портфолио. Има проследяване в реално време, което ви позволява да наблюдавате промяната на скоростта.

3. Coinmarketcap

Търсите официален регистър на информация за монети? Това е инструментът за вас. Ще намерите поддържани обмени, документирани, финансови данни и връзки към официалния уебсайт и други профили.

Има четири основни категории информация за този ресурс. Отидете в раздела „Пазарна стойност“ за средното тегло на жетоните и монетите.

Разделът за обем на търговия ще ви даде изчислен общ обем на търговията за последните 24 часа на признати платформи. Разделът Тенденции ви позволява да проследявате двойки за търговия въз основа на филтри, които сте задали.

Четвъртият раздел е раздел Допълнителни инструменти. Този раздел ще ви даде набор от инструменти, който улеснява живота ви, като конвертор на валута.

4. Coinigy

Coinigy ще премахне необходимостта да имате отворени куп различни борси за търговия. Това означава, че процесът ви на търговия ще бъде рационализиран.

Той има универсален подход към търговията, така че борсите се агрегират в едно табло. Можете също да интегрирате адресите на портфейла си и да обменяте акаунти.

След това имате възможност да използвате Coinigy на вашия работен плот или чрез мобилното им приложение. Можете също така да настроите сигнали за получаване на актуализации в реално време чрез SMS и имейл.

Това е идеалното табло за онези, които участват в бързо движещия се свят на ежедневни или краткосрочни инвестиции.

5. CoinView

Това е друг мобилен телефон, който може да ви предостави информация, докато сте в движение. Основната полза от използването на това приложение е, че имате новини, сигнали и котировки в дланта на ръката си.

Приложението използва и API, който ще ви позволи да търгувате на борсите. Това означава, че трябва да отидете на едно място за търговия на 6 от най-често срещаните борси за криптовалути.

Бъдещето е светло и за това приложение. Последната им актуализация ги кара да работят за съвместимост с търговски ботове.

6. OnChainFX

Харесвате ли CoinMarketCap, но искате повече? Тогава имате нужда от OnChainFX. Налични са милион различни комбинации от данни, за да можете да създадете напълно персонализирано табло.

Впечатляващото е, че въпреки че получавате информация за overdrive, тя все още е лесна за разбиране.

7. BitcoinTalk

Ако търгувате, трябва да видите какво се казва във водещия форум за криптовалута в света. Този форум ще ви предостави най-големия ресурс от информация.

Ще имате достъп до комуникация с над 20 милиона души от цял ​​свят. Ще намерите голямо разнообразие от теми, които ежедневно се обсъждат активно. Най-забележителното обаче е, че всеки вид валута има свой борд.

Всеки път, когато има ново ICO, ще се създава нова нишка. Тук можете да намерите най-новото информация и съобщения.

8. Криптосравнение

Ако искате най-авторитетния и най-старият ресурс, тогава имате нужда от Cryptocompare. Можете да получите достъп до информация за търговия от различни полета на едно място.

Ще откриете, че най-полезният инструмент е пълният списък с монети и жетони с подробно описание на всяка от тях. С някои много днес, това ще направи вашето проучване на нови потенциални инвестиции много по-лесно.

9. Синдикатор

Ако търсите малко човешки съвет, тогава ще искате да използвате Cindicator. Този инструмент съчетава компютърни алгоритми и анализи със съвети за човешки финансови анализатори.

Това води до невероятно точни прогнози и съвети за инвеститорите. Те ще ви дадат прогнози и информация за неща като големи икономически промени и стойности на монетите.

10. MatchCoins

Това е инструмент, който ще ви позволи да разгледате потенциалните печалби на монети. Можете да сравнявате монети въз основа на различни параметри. Те могат да бъдат от различни или от една и съща ниша.

Някои от различните филтри, които можете да използвате, включват цена в щатски долари и BTC, обща доставка, пазарна капитализация и циркулиращи. Тази информация ви позволява да решите дали си струва да инвестирате в нова монета, като я сравните с ефективността на монетите, с които сте запознати.

Инструменти за търговия с криптовалута

Не се опитвайте сами да влезете в света на търговията с криптовалута. Трябва да имате тези инструменти, за да ви дадат предимство.

Използвайки инструменти за търговия с криптовалута, вие си давате по-добро разбиране на текущите условия на пазара за търговия и потенциалните промени.

Също така ще бъдете по-добре информирани за събития и промени, които биха могли да променят вашата търговска стратегия.

Уверете се, че не правите тези често срещани грешки при дневна търговия с криптовалута.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me