Töltse fel skalpelését az intelligens kereskedésekkel

Hogyan lehet használni az intelligens kereskedelem összes funkcióját a fejbőr kereskedelemhez

Bevezetés

A Bitcoin jelenleg nagyon bullish, mivel a közelmúltban megtörte az All Time High értéket.

Kihasználhatjuk ezt a bullish lendületet, és célul tűzhetjük ki a fejbőr „hosszú” kereskedését egy konszolidációs időszak alatt az alacsony időkereten, 15 perces diagramon.

Az alábbi ábrán olyan kereskedési ötlet jelenik meg, amelynek kockázat-haszon aránya körülbelül 2: 1, vagyis egyértelműen meghatározzuk az 1 dolláros veszteség kockázatát egy potenciális 2 dolláros jutalom esetén.

Ez a blogbejegyzés megmutatja, hogyan lehet kamatoztatni egy kereskedelmi ötletet a 3Commas által kínált intelligens kereskedelem legtöbb funkciójának felhasználásával!

Kereskedelmi terv

A diagram zöld, szaggatott vonala, kb. 23200 dollár, a helyi konszolidációs tartomány csúcspontját jelöli, amelytől az ár ugrál. A piros szaggatott vonal a veszteségünket jelenti kb. 21800 dollárnál a konszolidációs zónába való belépés óta mért legalacsonyabb gyertya kanóc alján..

Lehetséges bejegyzésünket sárga szaggatott vonallal jelöltük, kb. 22280 dollár, ami kísérleti jellegű rövid távú támogatásnak bizonyult, ahol az ár elcsúszott és visszapattant.

Ezenkívül az RSI-mutató kezd mutatni, hogy a Bitcoin megközelíti a túlteljesítést, és valószínűleg rövid távú visszapattanás miatt.

Ideális esetben ezt a fajta kereskedelmet egy Futures tőzsdén hoznák létre, hogy kihasználják a tőkeáttételt, azonban a Spot tőzsdén történő létrehozása is működni fog..

Intelligens kereskedelem beállítása

Kattints a Intelligens kereskedelem (1) menüpontot, és válassza ki a lehetőséget Csere számláján a pénzeszközeivel, válassza az USD vagy USDT lehetőséget Piac valuta, majd a BTC / USD vagy a BTC / USDT az Ön számára Kereskedési pár (2):

Most válassza a Intelligens kereskedelem (3) kereskedési típus, ez lehetővé teszi, hogy alacsony áron megvásároljon egy Önnek nem birtokolt érmét, hogy magasabb áron nyereségért eladhassa.

Itt láthatja azokat az ellenőrzéseket, amelyek lehetővé teszik a kereskedelem létrehozását a Kereskedelmi tervünkben felvázolt előírásoknak megfelelően. Te állítod be Belépés (négy), Vegye Profit (5) és Veszteség megállítása (6) kritériumok az oldal ezen részén:

A mi létrehozása Belépés sorrendben adja meg a Ár (7) a kereskedelmi tervünkben korábban megállapítottuk, 22 280 dollár.

Kapcsold be Utána vétel funkciót és állítsa be az értéket 0,05% -ra, mivel az ár hirtelen süllyedést és „kanócot” tapasztalhat, ezt kihasználva kihasználhatjuk a vétel utáni vásárlást, mivel ez sokkal jobb belépési árat eredményezhet kereskedelmünk számára! 

Írd be a Teljes (8) a kereskedelemhez felhasználandó pénzösszeg, ebben a példában 100 dollárt használunk:

A Vegye Profit kattintson a gombra Osztott célok gomb:

Írjon be 4% -ot a Nyereség cél elérése (9) és állítsa be a Hangerő 75% -ra, ez azt jelenti, hogy belépési pozíciónk 75% -át bezárjuk, ha az ár 4% -kal magasabb lesz.

Kattints a Adja hozzá a TP célpontot (10) gombbal zárolhatja ezt a beállítást, és adja meg a következő 6% -os nyereség célt, és használja a pozíció méretének fennmaradó 25% -át a Hangerő és kattintson a gombra Adja hozzá a TP célpontot gomb ismét a profitcél bejegyzéseink teljesítéséhez (11):

A Take Profit beállítások utolsó lépése az engedélyezés Után nyereség (12), kapcsolja be ezt az opciót, és állítsa -0,05% -ra, ez követni fogja a célunk fölötti árat. Az ötlet az, hogy megpróbáljon egy kis extra profitot elérni, ha az ár meghaladja az eredeti célunkat:

Végül meghatározzuk Veszteség megállítása (13) -2,16% -ra a Kereskedelmi Tervünk szerint, és lehetővé teszi a Utolsó Stop Loss (14) olyan tulajdonság, amely -2,16% -kal marad el az aktuális diagram árától, amikor felfelé halad és meghaladja a kereskedés belépési árát:

Most rákattinthat a Kereskedelem létrehozása gombra, és ellenőrizze a megjelenő megerősítő mező beállításait:

Ha örül, hogy a beállításokat helyesen adta meg, kattintson a gombra megerősít, különben csukja be a dobozt a x gombot a jobb felső sarokban.

Gratulálunk, a szakmája létrejött és megteheti figyelemmel kíséri a kereskedelem fejlődését (15), és kattintson arra is, hogy megnézzen egy diagramot, amelyen szerepel a Take Profit és a Stop Loss szint (16):

Már csak annyit kell tennie, hogy megvárja a kereskedelem játékait, tudva, hogy minden eshetőség lefedett, kereskedési terve teljesen automatizált. Kimehet sétálni, aludni, filmet nézni és visszaszerezni az idejét!

Figyelem: Az alapjaival való kereskedés eredendően kockázatos, és bár a haszon nagy lehet, ugyanúgy lehetséges veszteségek is felmerülhetnek. Ha drámai módon csökken az Ön által forgalmazott kriptovaluta ára, akkor veszteséget szenvedhet, ha alacsonyabb áron ad el, mint amennyiért a devizát vásárolta. A 3Commas blogbejegyzések oktató jellegűek, és nem tekinthetők „pénzügyi tanácsadásnak”..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map