Papírkereskedelem: Hogyan kell gyakorolni kockázatmentesen

Papírkereskedelem: Hogyan kell gyakorolni kockázatmentesen

Kiváló módja van annak, hogy a befektetők pénzkockázat nélkül próbálják ki az adásvételt: a papírkereskedelem. Ez valójában egyenes fogalom, és ebben a cikkben fogjuk elemezni.

Mi a papírkereskedelem?

Ezt a kifejezést még akkor fogalmazták meg, amikor a kereskedők papírral gyakorolták, mielőtt kockáztattak volna pénzt az élő piacokon – ez jóval azelőtt volt, hogy az online kereskedési platformok rendelkezésre álltak volna. A papírkereskedő minden kereskedését kézzel rögzíti, hogy nyomon követhesse a hipotetikus portfóliókat, a kereskedési pozíciókat és a nyereséget vagy veszteséget. Manapság a papírkereskedelem valójában e-market szimulátort használ, nem pedig papír. Ezek a szimulátorok hasonlóan működnek, mint egy valódi kereskedési platform.

Manapság sok online alkusz felajánlja ügyfeleinek a papírkereskedelmi számlák használatát. Így a kezdő felhasználók megtanulhatják, hogyan kell navigálni a platformokon és kereskedni – bár a papírkereskedelmi számlák valós piaci feltételeket képviselnek, nem nyújtják a valódi kereskedelem érzelmeit.

Miért kellene gyakorolnia a papírkereskedést?

A papírkereskedelem kiváló módja a kereskedési stratégiák kipróbálásának és a portfólió kiépítésének munkájának – akárcsak a valódi kereskedés során. Ha egy virtuális kereskedési számla valós idejű adatokat használ, akkor annak tényleges teljesítménye tükröződik. Ráadásul, ha már rengeteg tapasztalata van az egyszerű eszközökről, például az opciókról, kipróbálhatja a bonyolultabb kereskedéseket is, például részvények vételét és eladását.

Pénzt is spórolhat, miközben kipróbálhatja a papírkereskedőket – nincs vesztenivalója. Ez szabadságot ad a kísérletezésre, anélkül, hogy hangsúlyozná a pénzvesztést. A papírkereskedők végtelen stratégiákat is kipróbálhatnak egy cent elvesztése nélkül.

Ezenkívül a papírkereskedelem elősegíti a kereskedők bizalmának növelését. Miután azonban áttér a kereskedési stratégiákat a való életben alkalmazókra, mindenképpen vegye figyelembe a kockázatokat. Ne hagyja, hogy a papírkereskedelem biztonsága mohóságba keverje. Tudjon meg többet a kereskedési pszichológiáról, és arról, hogy a kapzsiság és a félelem árthat-e itt kereskedés közben.

A papírkereskedelem típusai

Sokféle eszközzel lehet kereskedni – megvizsgáljuk a leggyakrabban papíron forgalmazott eszközöket.

Papíron forgalmazott részvények

Ez a papírkereskedelem legegyszerűbb formája, amelyben azonosít egy vonzó részvényt, rögzíti annak jegyét, és kiválasztja a vételi (vagy eladási) megbízás leadásának időpontját. Ha a munkamenet elején lép be, akkor rögzíti a nyitási árat. Ellenkező esetben a kereskedési nap folyamán figyelje a jegyzést, és válasszon egy olyan helyet, amely jó belépési pontnak tűnik.

Papíron forgalmazott opciók

Az opciós kereskedelem elsöprőnek tűnhet az új kereskedők számára, ezért a papírkereskedelem kiváló oktatási eszköz ezen a területen. Az opció megadja a vevőnek a jogot (megjegyzés: nem kötelezettség), hogy egy eszközt meghatározott áron vásároljon vagy adjon el egy adott napon vagy az adott időpont előtt. Ez időnként bonyolult lehet, de a papírkereskedelem segíthet a helyzet megértésében.

Papírral kereskedett határidős ügyletek

A határidős ügyleteket (amelyeket tőzsdén könnyen vásárolnak és adnak el) szabványosítják, meghatározva egy mértékegységet, a kereskedelem rendezésének módját, a fedezendő vagy leszállítandó áruk számát, a szerződés által használt pénzegységet és minőségi szempontokat. Amint láthatja, sok tényező kötődik határidős szerződéshez, ezért jöhetnek jól a papíron forgalmazott határidős ügyletek.

Papír által forgalmazott kripto

A kriptovaluta-kereskedések újabbak, mint a kereskedelem egyéb formái – emiatt úgy gondoljuk, hogy az új és a veterán kereskedők egyaránt profitálhatnak a papírkereskedésből ezen a területen. Megismerheti a kriptográfia különféle formáit, amikor megismeri az érmék árát. Ha szeretné kipróbálni a kriptopapír-kereskedelmet saját maga számára, a 3Commas funkciókban gazdag eszközzel rendelkezik, amelyben akár 100 élő botügylet vagy intelligens kereskedés is támogatott.

Hogyan kell a papírkereskedelmet

A papírkereskedelem megkezdése valójában nagyon egyszerű! Ha inkább a virtuális utat választja, ahelyett, hogy ceruzát és papírt használna, akkor ki kell választania egy platformot, nyitnia kell egy fiókot, és akkor csak el kell kezdenie.

Nyisson Papírkereskedelmi Számlát

A 3Commas papírkereskedelmet kínál, amelyben kipróbálhatja a kereskedési stratégiákat és valódi tapasztalatokat szerezhet – jellemzőik valós időben replikálják a valós ármozgásokat. Még szimulált díjak is vannak – megrendelésenként 0,1%.

A 3Commas papírkereskedelem engedélyezéséhez rendelkeznie kell az egyik fiók-előfizetéssel. Jelentkezzen be, és ellenőrizze a felső menüsávot, hogy a funkció engedélyezve van-e a fiókjában. Ha igen, kattintson rá, és azonnal megkezdheti a papírkereskedelmet.

Papírkereskedési számla aktiválása

Ha nem látja a menüben, lépjen a fiókbeállításaihoz, és kattintson a “Papírkereskedés elrejtése” opció alatt az “Elrejtés” gombra..

Papírkereskedelem elrejtése

Ezt követően a papír kereskedési lehetőség jelenik meg a felső menüben.

Indítsa el a papírkereskedelmet

Virtuális, szimulált pénzeszközöket kap számlájára kereskedési célokra. Ennek megszerzéséhez lépjen a platform Saját cserék részéhez.

Saját cserék szakasz

Kattintson a „Nézet” gombra a papírfiókján.

Papírszámla

Ezután kattintson a „+ 1000 USD” gombra.

Gomb + 1000 USD

Tedd ezt addig, amíg meg nem elégedsz a számládon lévő pénzeszközök mennyiségével – majd ugyanúgy kezdj el dolgozni a kereskedéseken, mint egy szokásos számlával.

Papírkereskedelmi alkalmazások & Szimulátorok

Más papírkereskedelmi alkalmazások és szimulátorok is elérhetők az interneten; megnézünk néhány népszerűt.

Ameritrade

Az Ameritrade szimulátora, a paperMoney ® lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben, kockázatmentesen kereskedjenek. Hozzáférést biztosít a felhasználókhoz az „igazi” kereskedési platform néhány funkciójához, de nem mindenhez. A részvényeken kívül alapvető opciók, határidős és forex opciók állnak rendelkezésre.

TradingView

A TradingView jó papírkereskedelmi rendszert kínál – azonban a 3Commákkal és más opciókkal ellentétben nincs mód arra, hogy a számla pénznemét USD-ről más típusúra változtassuk. Ha a TradingView papírkereskedési számláját használja, akkor 100 000 dollárral kezdi, és ez az összeg bármikor visszaállítható. Ezen a fiókmódon adásvételi értékpapírokat vásárolhat és adhat el.

ThinkorSwim

A ThinkorSwim robusztus papírkereskedelmi eszközzel rendelkezik, amelyben kockázatmentesen 100 000 dollárnyi virtuális pénzzel kereskedhet. Néhány más szolgáltatással ellentétben nem kell meglévő fiókkal rendelkeznie ahhoz, hogy regisztráljon a Paper Trading számlára.

Papírkereskedelmi profik & Hátrányok

Mint minden más kereskedés esetében, a papírkereskedelemnek is vannak előnyei és hátrányai.

Előnyök

  • Nincs kockázat: A papírkereskedelem nem kerül semmibe – így nem pazarolhatja el a pénzt, ha rossz döntéseket hoz vagy rossz az időzítése.
  • Nincs stressz: A stressz mohóságot és félelmet okozhat – mindkettő negatívan befolyásolhatja kereskedési pszichológiáját, és kockázatokat vállalhat vagy elkerülhet. A papírkereskedéssel teljes mértékben a kereskedelem matematikai alááramlására koncentrálhat, nem pedig buktatókra.
  • Gyakorlat: A papírkereskedéssel a kereskedő tapasztalatokat szerez a folyamat minden aspektusában – a piac előtti előkészítéstől a végső nyereség vagy veszteség felvételéig.
  • Bizalom: A hipotetikus profitot eredményező összetett döntések meghozatala után egy kezdő magabiztosabbnak és felkészültebbnek érzi magát ilyen döntések meghozatalához, ha valódi pénzzel foglalkozik.
  • Statisztika: Ha néhány hétig papírral kereskedik, hasznos statisztikákat készíthet egy új stratégiáról és piaci megközelítéséről. Ezek a statisztikák megmutathatják, hová kell a továbbiakban összpontosítania.

Hátrányok

  • Piaci összefüggés: A papírkereskedelem nem képes kezelni a széles piacnak az egyes értékpapírokra gyakorolt ​​hatását.
  • Csúszás és jutalékok: Ha valódi pénzzel kereskednek, a kereskedők sok rejtett csúszási és jutalékköltséggel küzdenek – és ezt gyakran nem a papír kereskedés fedezi.
  • Érzelmi valóság: Lehet, hogy a kereskedők nem élnek át olyan valós érzelmeket, amelyeket valódi veszteségek vagy nyereség okozna.
  • Formázás: A papírkereskedelem az ideális belépők és kilépések kiválasztására összpontosít, és nem oldja meg az olyan akadályokat, mint a ragadozó algoritmusok, amelyek a valódi kereskedéssel játszhatnak szerepet..

Papírkereskedési tippek

Ha a papírkereskedelem kezdetén gondolkodik, feltétlenül kövesse tippjeinket, hogy hatékony oktatási eszközévé váljon.

Légy realista

Csak papír alapú kereskedelmet javasolunk, olyan összeggel, amelyet ténylegesen felhasználna valódi pénz kereskedésnél. Ez értelmesebbé teszi a veszteségeket és a nyereséget.

Jegyezze fel az eredményeket

Szükséges a kereskedő naplójának vezetése az eredményekről – így láthatja, hogyan javul az idő múlásával. Kövesse nyomon a dátumot, az időt, az R / R, valamint a tényleges nyereséget és veszteséget.

Elemezze az összes kereskedését

Ne csak azt nézze meg, hogy mi ment rosszul, hanem elemezze a sikeres kereskedéseket is, hogy azonosítsa, mit érdemes újra megpróbálni. A végső cél az, hogy működőképes elvihetőségekkel álljanak elő.

Ne feledje a különbséget a valós között & Papírkereskedelem

A papírkereskedelem kiváló módja a kereskedelemelmélet és a gyakorlat kombinálásának, de ne feledje, hogy ez nem azonos a valódi kereskedéssel. A valódi kereskedéssel több érzelem jár, ráadásul a likviditás is tényező.

Fejlessze kereskedési bizalmát

A papírkereskedelem kiváló eszköz az önbizalom fejlesztésére, hogy jól felkészültnek érezze magát komplex kereskedési döntések meghozatalához. Csak ne feledje, hogy van különbség a magabiztosság és az arrogancia között.

Papírkereskedelem GYIK

Mi a legjobb papírkereskedelmi alkalmazás? A 3Commas papírkereskedelmi szolgáltatásokat kínál, és van egy kényelmes mobilalkalmazás is, amelyet letölthet. A valódi pénzeszközök kockáztatása nélkül kipróbálhatja a funkciókat.

Hogyan indíthatok papírkereskedelmi számlát? Ellenőrizze a fent felsorolt ​​képernyőképeket – a legtöbb platformon létrehoz egy rendes számlát, majd bekapcsolja a „Papírkereskedelem” opciót.

Mi a legjobb papírkereskedelmi webhely? Mint fent említettük, a legnépszerűbb papírkereskedelmi webhelyek között szerepel a 3Commas, az Ameritrade, a TradingView és a ThinkorSwim.

Hol tudok papírkereskedelmi opciókat használni? A fent felsorolt ​​mind a négy platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy papírkereskedelmi opciókat készítsenek.

Hol lehet papíron kereskedni kriptovalutákkal? A 3Commas és a TradingView egyaránt lehetőséget nyújt a kriptovaluták papír kereskedelmére.

Szerezzen 3 napos ingyenes, teljes hozzáférést a 3Commas-on

A cikk tartalmának nem célja pénzügyi tanácsadás, ezért nem szabad ilyenként kezelni. A 3commas és szerzői semmilyen felelősséget nem vállalnak a nyereségért vagy veszteségért a cikk elolvasása után. Az itt szereplő információk különféle forrásokból gyűjtött adatokon alapulnak. Ezt nem szabad befektetési paraméterként használni. A felhasználónak meg kell végeznie a saját független kutatását, hogy megalapozott döntéseket hozzon a kriptográfiai beruházásaival kapcsolatban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map