Milyen kriptopénz-trendeket várhatunk 2019-ben?

2019 az az év, amikor a kriptovaluta legitim lesz.

Már tudja a biztonsági értéket, amelyet egy blockchain platform kínál a felhasználóknak. Tudja, milyen izgalommal jár az új érmék robbanása a piacon. De a világ többi részének felzárkóznia kell.

Szilárdítsa meg nyereségét most. Előrejelzésünk szerint ez a következő év lesz az, ahol az átlagos Joe a kriptográfusra ugrik.

Mit értünk pontosan? Mely érmék fognak megjelenni, és milyen újításokat fog látni a piac?

Örülünk, hogy megkérdezte. Futtattuk a számokat, és konzultáltunk a kripto istenekkel, hogy megtaláljuk a 2019-es kriptovaluta trendeket.

Olvass tovább. Tudja meg, hogyan lehet elfordulni, hogy a legtöbbet kihozza a kriptovaluta piacból a következő évben.

Az érméktől a láncokig: Az újév kriptopénz-trendjei

A jó kriptográfiai előrejelzésnek többnek kell lennie, mint egy jelentésre az új forró érmékről. Szerintünk ezek fontosak. Nem felejtjük el őket beilleszteni.

A horizontot azonban átkutattuk a piacot megváltoztató technológiai trendek iránt is. Néhány devizát stabilizálni fogunk. Sokkal több tiszteletet fogunk tapasztalni a pénzügyi világban általában.

Itt vannak a jóslataink. Értékelje őket saját maga.

A Bitcoin erősen marad és stabilizálódik

A Bitcoin a kriptopénz arany standardja. Mondhatnánk, hogy az arany a normál valuta Bitcoin szabványa. Ennyire sikeres.

Egy új valutában mindig instabilitás tapasztalható. A Bitcoin sem kivétel. De azt jósoljuk, hogy a Bitcoin hosszú utat fog elérni ebben az évben.

Látjuk, hogy a Bitcoin értéke folyamatosan növekszik, ahogy a nyilvánosság jobban megismeri. Ugyanakkor ez azt jelenti, hogy stabilizálódni fog a kétoldalú kereskedés miatt a Bitcoin piacon. Így nincs több óriási robbanás az értékében.

Ez jó és rossz hír. Jó hír mindenkinek, aki az első napokban kevés Bitcoin-t vásárolt. Rossz hír azok számára, akik még mindig a Bitcoin bányászatát gazdagodó-gyors sémaként tekintik.

Ez a fajta rossz hír általában jó egy valuta számára, ezért ezeket a nyereségeket összességében győzelemnek vesszük.

A Ripple megkapja az összes zümmögést

Ha a fényes új játékot keresi, fordítsa figyelmét a Bitcoin-ról a Ripple-re. Tudjuk, hogy a Ripple már néhány éve létezik, de a legújabb fejlemények vonzóbbá tették.

Idén a Ripple indult xRapid terméke. Az xRapid forradalmi. Lehetővé teszi a nagy kereskedelmi ügyfelek számára, hogy a valutát XRP-vé konvertálják a gyors átutalásokhoz.

A pénznem gyors, határokon átnyúló átutalása nagy áttörést jelent. Az xRapid miatt a Ripple készen áll arra, hogy 2019-ben nagyot lendítsen.

Megnövekedett legitimitás, amikor az intézményi pénz belép a piacra

Bitcoin határidős lesz megjelennek a NASDAQ-on Ez egy nagy lépés a kriptovaluta legitimálásában a pénzügyi szektorban.

Ezen legitimitás miatt az intézmények befektetni kívánnak a titkosításba. Ezek a beruházások még jobban növelik a kriptográfia legitimitását.

Meglátjuk, hogy megy a NASDAQ kísérlet 2019 első negyedévében. Vannak kételkedők. Ha bebizonyosodnak, hogy tévednek, akkor még több devizát fogunk látni a befektetési piacon.

Ez egy legitimációs ciklus.

Új értékelések

A legitimációs ciklus egyik másik tényezője az értékelési eszközök fejlődése. Eddig ezek az eszközök viszonylag korszerűtlenek voltak. Ez azért van, mert ezeknek a valutáknak nincs hosszú története, amiből jövőbeli értéküket megjósolhatnák.

Amint ezek a pénznemek stabilizálódnak és megmaradnak, az értékelési eszközök kifinomultabbá válnak. Olyan szakértők, mint Chris Burniske új képletek kidolgozása az értékeléshez. Burniske képlete sebességet ad az eszközök teljes méretéhez, amelyet a digitális erőforrás árának plusz annak mennyiségével egyenlő.

Általános decentralizáció

A kriptopénz szabadságot ígér. Azokat a befektetőket vonzza, akik gyorsan akarják mozgatni pénzüket. Azokat vonzza, akik nem félnek kockáztatni.

Az a biztonság, amelyet a blokklánc garantál a kriptográfiai befektetésekben, lehetővé teszi ezt a függetlenséget.

Előrejelzéseink szerint ez a szabadság csak 2019-ben nő.

A decentralizált kriptovaluták elhagyják a blokkláncot. A blokklánc árnyékos erő lehet, mivel nem teljesen világos, hogy ki melyik részét irányítja. A decentralizált devizák visszaadják a befektetés erejét a befektetők kezébe.

Decentralizált tőzsdék

A decentralizált kriptovalutáknak továbbra is szervezési modellekre van szükségük, függetlenül attól, hogy mennyire szabadok. Cserékre van szükség, ahol kereskedni lehet velük. Ellenkező esetben nem lenne értékük.

Megjósoljuk az ilyen cserék növekedését 2019-ben. Már létezik ezeknek a cseréknek, az úgynevezett DEX-eknek. De nagyobb technikai kifinomultságra van szükségük, és arra számítunk, hogy ezek a fejlesztések ebben az évben eljönnek.

Decentralizált alkalmazások

A decentralizáció nem csak az érméket érinti. Az Ethereum platformon végzett intelligens szerződések révén meglátjuk a fejlesztőket, hogy új módon működjenek együtt.

A CryptoKitties nevű játék már intelligens szerződéseket alkalmazott az Ethereumon, hogy a felhasználók digitális háziállatokat gyűjthessenek. E szerződések korlátai az Ethereum blokkláncának alacsony skálázhatóságához kapcsolódnak. Amint a fejlesztők rájönnek a méretezhetőségre, látni fogjuk, hogy a DApps még nagyobb számban jelenik meg.

A Blockchain felrobbant

Bármennyire is előrevetíthető, úgy tűnik, hogy a blockchain itt marad. Igen, a legtöbb vállalat blockchain platformja minimálisan méretezhető. De ezek a vállalatok elegendő pénzt öntenek ebbe a problémába, hogy gyorsan megoldhassák.

A „Big Four” könyvelőcég, a PricewaterhouseCoopers, az idén az egekbe szöktetett a keresletre a blokkláncra. A cég beszámol hogy a vállalatok csaknem 2 milliárd dollár összeget költenek blokklánc-tanácsadásra.

Szeretjük ezeket a számokat a blokklánc folyamatos növekedésének előrejelzésére.

Enyém

A kriptopénz-trendek a legizgalmasabb követendő pénzügyi trendek. A kutatáshoz mindig új pénznem vagy platform létezik. Mélyebbre ásva megtalálja azokat a befektetéseket, amelyek diverzifikálják és erősítik portfólióját.

A kezdő kripto-ból a kripto-pro-ba akarsz menni? Mutassuk meg, hogyan lehet teljes munkaidőben megkezdeni a kriptovaluta kereskedését.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map