Bár a kriptovaluta új piac, a technológia felzárkózik és megkönnyíti a kereskedelem ellenőrzését és a kockázat korlátozását.

Mivel a kriptovaluta piac mindig nyitott, elveszíti a lehetőségeket, ha távol van a számítógéptől. A kereskedés kezelése iránti igény ebben az időben a kereskedési botok fejlődéséhez vezetett.

Kihasználhatja a piac előnyeit alvás közben is, ha egy kereskedési botot használ, amelyet vásárolni és eladni kíván az Ön számára.

Fontolgatta-e ennek a programnak a használatát, vagy többet szeretne megtudni arról, hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin segítségével? Ez az útmutató elmagyaráz mindent, amit tudnia kell.

Az alábbiakban olvashatja el, hogy ez az eszköz megfelel-e az Ön számára.

Mi az a kereskedési bot?

A kereskedési bot egy olyan program, amely képes beolvasni a piaci trendeket és vásárolni vagy eladni az Ön nevében. Az előre beprogramozott szabályok arra irányítják a botot, hogy egy bizonyos módon cselekedjen.

Sok kereskedési bot elérhető, és vagy ingyen kínálják, megvásárolják vagy bérbe adják a felhasználóknak.

Számos platform rendelkezik ingyenes próbaidőszakkal, amely ideális a kriptográfia piacán új felhasználók számára.

A kockázat csökkentése érdekében botprogramokat is meg lehet állítani egy hibamentes eszközzel. Ez egy döntő lépés az Ön számára megfelelő kereskedési bot stratégia kiválasztásakor.

Az ingyenes botok, más néven nyílt forráskódú bitcoin kereskedési botok, hozzáférhetőbbek a nyilvánosság számára. Az előfizetésen alapuló kereskedési botok többe kerülnek, de kevesebb korlátozással rendelkeznek.

Hogyan lehet pénzt keresni a Bitcoin segítségével kereskedési botok segítségével

A pletykák, hírek és a közösségi médiában megjelenő üzenetek piaci változásokat okozhatnak. Az online bejegyzések és a Twitter adatai azt mutatják, hogy a néma többség hogyan befolyásolja a Bitcoin árfolyamát.

Sajnos a kereskedési botok nem értik a cikkek és pletykák okozta változásokat.

Bár egy Bitcoin robotnak vannak korlátai, mégis hasznos lehet.

Eszközök a kriptovaluta, például a Bitcoin értékének nyomon követésére, nem pedig a gazdagodó-gyors programként a kereskedők számára.

Az automatizált kereskedők egy EMA (kísérleti mozgó átlag) segítségével követik nyomon a trendeket egy bizonyos ideig. Hátránya, hogy az EMA csak a múltból származó adatokat használhatja fel, amelyek nem jósolják meg, sőt nem is tükrözik a jövőbeli árakat.

Befektetés vagy botok használata előtt meg kell fontolnia néhány kulcsfontosságú kérdést:

  • Mennyit hajlandó költeni egy automatizált programra?
  • A kereskedési bot lehetővé teszi-e az utólagos tesztelést?
  • Magas vagy alacsony frekvencia? Milyen stratégia működik a legjobban az Ön számára?
  • Szeretne platformon létrehozott botot használni, vagy önállóan létrehozni?
  • Van-e elegendő ismerete a piacról és az alapvető kódolási ismeretek ahhoz, hogy változtatásokat hajtson végre a kereskedési boton??

Tippek az automatizált kereskedési botokkal való együttműködéshez

A legfontosabb lépés, amelyet mind a kezdőknek, mind a szakembereknek meg kell emlékezniük, az a gyakori tesztek futtatása. Ennek a lépésnek az elhagyása komoly veszteségekhez és fejfájáshoz vezethet.

Az utóteszt egy bizonyos stratégia tesztelésének módszere a múltbeli adatok felhasználásával és az eredmények ellenőrzésével. A nyereség és veszteség vizsgálatával felmérheti a kockázatot, mielőtt a saját pénzét valóban befektetné.

Előfordulhat, hogy az a stratégia, amely egy ember számára működik, nem felel meg Önnek. Döntő fontosságú a különböző kereskedési stratégiák kipróbálása és szükség esetén egy másik botra váltás a teszt eredményétől függően.

A kereskedési botod csak olyan erős, mint a legjobb stratégiád.

Ne felejtse el, hogy az automatizált kereskedési bot számára csak korlátozott eszközöket adjon az elején, hogy a lehető legnagyobb mértékben korlátozza a kockázatot. Szintén elengedhetetlen a hibamentes intézkedések telepítése.

Mivel módosítania kell botját, ismernie kell a piacot és néhány alapvető kódolási készséggel.

A Bitcoin robotok használatának előnyei

Személyes helyzetétől függően egyértelmű előnyei és hátrányai vannak az automatizált rendszer használatának. De helyesen használva a kereskedési botok egyszerűsíthetik a tranzakciókat.

Mivel a kereskedési bot egy automatizált program, akkor is működik az Ön számára, ha távol van a számítógépétől. A a Bitcoin felhasználók vizsgálata becslések szerint több mint 43 százalékuk teljes munkaidőben dolgozik, 56 százaléka pedig kapcsolatban állt.

A családi, a munkahelyi és a napi feladatok azt jelentik, hogy lehetetlen a nap 24 órájában a számítógép mellett tartózkodni. De a kereskedési bot egy program, és nem ugyanazokkal a korlátokkal rendelkezik, mint mi.

Az automatizált botok használata szintén teljesen legális, és még a piac számára is előnyös lehet.

Mivel továbbra is működnek, amíg Ön távol van, a kereskedési robotok megakadályozhatják a vékony piacot.

Megakadályozzák az érzelmi kereskedést vagy a vételi / eladási döntésekkel kapcsolatos második gondolatokat is. Azonnali reagálás, ha egy terv nem működik, rossz döntésekhez vezethet, de egy bot csak a benne programozott szabályokat követi, megszüntetve az érzelmi reakció lehetőségét.

A kereskedési bot használatának árnyoldalai

Előfordulhat, hogy az automatizált rendszerek és a kripto kereskedési botok nem felelnek meg az Ön egyedi igényeinek.

Állítsa be elvárásait, és ne feledje, hogy a bot használata nem gyors meggazdagodás. Automatizált Bitcoin botokat kell tesztelnie, tanulmányoznia kell az eredményeket, és el kell hagynia vagy át kell váltania a stratégiákat az optimális eredmények érdekében.

A számítógépet be kell kapcsolnia, vagy olyan szolgáltatást kell használnia, amely a botot az Ön számára tárolja. Ez pénzbe kerül, ezért ugrás előtt döntsön a költségvetésről.

Az áramkimaradás vagy az internetkiesés miatt mechanikus meghibásodásra is van esély.

Nem hagyhatja futni a programot anélkül, hogy szükség lenne változtatásokra és a stratégia megváltoztatására.

Várhatóan többet költenek egy minőségi programra, de tekintsék befektetésnek.

Kezdő lépések egy kriptovaluta-kereskedési robotral

A botok kereskedésének és a bitcoinral való pénzkeresés ismeretében most eldöntheti, hogy ez az eszköz a legmegfelelőbb-e az Ön számára.

Bár a passzív jövedelem generálásának nem ez a legjobb módja, a Bitcoin botok hasznosak lehetnek az eszközök kezelésével, még alvás közben is. Mivel nem lehet egész nap a számítógépénél, ez egy határozott plusz.

Tekintsük ezeket a programokat használandó eszközöknek, nem pedig szoftvereknek, amelyek folyamatos ellenőrzés nélkül működnek.

Végezzen gyakori utólagos tesztelést, kutasson különféle stratégiákat, és készen áll a változtatásokra. A kriptovaluta automatikus kereskedőjének figyelemmel kísérésével növelheti a profitot és csökkentheti a kockázatot.

Nézze meg és hasonlítsa össze az előfizetői csomagokat, hogy képet kapjon szolgáltatásainkról és többet tudjon meg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me