Üdv mindenkinek!

Nem is olyan régen a Kotaro Signals, a robotok jelzése, megjelent a 3Commas Marketplace-en. Ebben a bejegyzésben megvizsgáljuk, hogyan lehet kereskedni ezzel a jellel, leírom a bot ajánlott stratégiáit és beállításait.

Tartalom:

 1. Regisztráció és a központ cseréje a 3Commas-on.
 2. Rendelkezésre álló párok és cserék.
 3. Ajánlott stratégiák a Kotaro Signals számára.
 4. Hogyan állítsunk be botot a Kotaro Signals számára a 3Commas-on.
 1. Regisztráció és a központ cseréje a 3Commas-on.

Használja a tc12655 hivatkozási linkemet, és 10% kedvezményt kap az első vásárláshoz.

A regisztráció után 7 nap ingyenes Pro fiókot kap az összes rendelkezésre álló eszközzel. Egy próbaidőszak után, ha a befizetés kevesebb, mint 750 USD, a szolgáltatás ingyenes marad az Ön számára. Ha több mint 750 dollár van a számláján, kérjük, válasszon egyet az előfizetések közül. A Kotaro Signals használatához a legkényelmesebb az összetett botok használata, és pontosan leírom az összes beállítást ehhez a bottípushoz.

A 3Commas regisztráció után csatlakoztatnia kell a Binance exchange API-t. Erről bővebben itt olvashat: https://support.3commas.io/hc/en-us/articles/360000221733

2. Elérhető párok és cserék.

Határozzuk meg, hogy ez a jel mely cserékre és párokra vonatkozik.

Amint láthatja, a jelek csak a BINANCE-on használhatók, de választhatja a párost: USDT vagy BTC. A bot beállításai ugyanazok lesznek; az egyetlen különbség a párválasztásban van.

Példánkban a BTC-t fogjuk használni.

3. A Kotaro Signals ajánlott stratégiái.

Az alábbiakban ismertetem a 3Commas bot felállításának alapvető ajánlott stratégiáit, amelyek relevánsak a bejegyzés megírásának időpontjában, de mindig tartsuk szem előtt, hogy az ajánlások nem a szabályok és vállalod az összes kockázatot.

A jelek webhelyéről az összes ajánlást átvettem a linken keresztül: https://www.kotarosignals.com/

Van egy távirati csatorna, ahol a felhasználók megvitatják stratégiáikat, és opcionálisan közzéteszik a munka eredményeit: https://t.me/kotarochat

Megpróbálom röviden elmondani a jelek elvét és a használatukra vonatkozó stratégiákat.

Kotaro Signals nem használhatja a Stop Loss-ot, és az átlagolás elvén alapszik, de ez nem biztonsági intézkedés, hanem egy módja a pozíció növelésének a profit növelése érdekében.

FONTOS: Az egyik különbség számos más jellel szemben az Kotaro Signals küld elad jeleket, vagyis függetlenül attól, hogy a Take Profit beállította-e vagy sem, kereskedelmét egy jel zárhatja, és ez bármikor megtörténhet mind nyereséggel, mind veszteséggel – hogy megvédje betétjét egy mélyebb lehívástól. Az eladási jel csak akkor nem fog működni a bot számára, ha a Trailing Take Profit már aktiválta azt a párost, amelyhez az eladási jel érkezett..

A jelkereskedelemnek több típusa létezik: AGresszív, Konzervatív és SELL SIGNAL stratégia.

Összehasonlításukat a 2. lapon adom meg:

4. Hogyan állítsunk be botot a Kotaro Signals-hoz a 3Commas-on.

 1. Jelvásárlás:

Ha minden jól sikerült, a következőket látja:

2. Konfigurálja a botot. Az USDT *** -ig történő kereskedés példáját fogom használni a SIGNAL STRATEGY-vel – ez egy új tapasztalat számomra nem a meghatározott profit%, hanem a CLOSE jel miatt, így teljes mértékben megbízni fogok Kotaro-ban ☺:

Bot létrehozása:

Szakaszok szerint fogjuk megtenni: Az első szakasz az Fő beállítások

Párok szakasz

A Törlés gombra kattintva beállíthatunk más párokat is, válassza az USDT_ALL lehetőséget

Ennek így kell lennie:

Véleményem szerint jobb eltávolítani a stabil érmepárokat, mint például: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Csak kattintson a pár jobb oldalán található keresztre.

 • Stratégia szakasz – itt meghatározhatja, hogy a lapból kiválasztott stratégiák közül melyiket fogja követni, vagy esetleg megírja a sajátját anélkül, hogy a Kotaro Signals kezdeti ajánlásaira támaszkodna. Hadd emlékeztessem önöket, hogy a SIGNAL STRATEGY-t választottam
 • Deal start feltétel– válassza itt a Kotaro jeleket (ha nem látja a listában, az azt jelenti, hogy még nem vásárolta meg, és vissza kell térnie az 1. tételhez: Jel vásárlás:
 • Vegyél profitot szakasz
 • Stop Loss – az ilyen típusú Stop Loss jelekhez nem ajánlott.
 • Biztonsági parancsok szakasz
 • További beállítások szakasz

Ha minden kész, kattintson a „Bot létrehozása” gombra.

Kérjen emlékeztetőt arról, hogy a bot futtatásához szükséges.

Ezután kattintson a „Start” gombra

Ez minden. Válasszon különböző stratégiákat a piaci viszonyoktól függően.

Itt hagyom az imént létrehozott bot linkjét: https://3commas.io/ru/bots/507933/shared_show?url_secret=78b4414949, rákattintva másolhatja, testreszabhatja vagy megtekintheti a statisztikákat ez munka.

Szép napot, tartsa a kapcsolatot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me