GTI kereskedési botok

Kedves barátaim,

KIS KAPCSOLAT RÓLAM

A kriptopénz kereskedők Mihail Hipipov néven ismernek.

Több mint egy évtizede aktívan kereskedek. Ez idő alatt sok győzelmet és vereséget értem el. Nem számít, milyen véres a kudarc, soha nem hagytam abba a kereskedést. Ehelyett megdupláztam a tanulmányomat, és kifejlesztettem a kereskedés művészetét.

Elkezdtem a Forex kereskedését, majd promóciókra és komódokra jártam. Sikerült alaposan megismernem a kriptovalutát, amikor a Bitcoin 200 dollár volt, és mindenki a BTC-e-n ült.

Ez idő alatt mélyen belemerültem olyan technikai elemzési eszközök tanulmányozásába, mint:

 • Elemző eszközök és kereskedési stratégiák, Thomas DeMark
 • A 9. tér, Pythagoras módszere és az igazi napfogyatkozás
 • Harmonikus minták, fraktál és ciklikus elemzés
 • Grafikus és trendelemzés
 • Panorámás áttekintés és SK-FX
 • Gyertyák, tic-tac-toe, Range, Kagi, Renko, Lineáris áttörés elemzése
 • Klaszterelemzés és mennyiségelemzés
 • Hullámelemzés
 • Különböző trendmutatók és oszcillátorok
 • Nagy figyelmet fordítottam a piacpszichológia, az alapvető elemzések és a kockázatkezelési rendszerek tanulmányozására is.
 • Minden felhalmozott tudásomat és tapasztalatomat ingyen megosztom kedvenc olvasóimmal.
 • Oktatási és elemzési cikkeim és előrejelzéseim megtalálhatók az interneten különböző forrásokból, amelyek közül a legfontosabb itt

Stratégiám

Az aktív volatilitás és a manipulálhatóság a kriptovaluta piac fő jellemzői. Ezért a kisebb időkereteken alapuló kereskedés (percdiagramok) összekeveri a dolgokat a piaci zajjal és a hamis jelekkel. Az ilyen rövid időtartamú automatizálás nélküli kereskedelem pszichológiailag kimeríti a kereskedőket és hibákat okoz.

Hagyja ezt a frusztrációt, és használjon 3commas robotokat!

Évtizedes tudásom és tapasztalatom felhasználásával kidolgoztam egy olyan stratégiát, amely hatékonyan működik bármilyen piaci körülmények között, sok időkereten belül.

Egy működő stratégiával rendelkező kereskedő sem árulja el minden titkát; a 3commas-nak köszönhetően azonban lehetősége van online velem kereskedni.

A GTI MH kereskedési stratégiáját egy ismert kereskedő és technikai elemzési szakértő, Thomas DeMark munkája ihlette.

Kidolgoztam egy egyedi szkriptet, amely egy eszköz rendellenesen túlértékesített értékeit jelzi a DeMark mutatói szerint egy adott időpontban – ha elérte, a szükséges visszahúzás nem sokkal később.

Figyelembe véve az eszköz általános tendenciáját, a stratégia az, hogy elemezze a mintát és sikeres kereskedéssé alakítsa az árhúzás során.

Tanulmányok azt mutatják, hogy a minimális visszagörgetés a vett jel után 3%.

A lehetséges hibák minimalizálása érdekében a stratégia kereskedelemenként 0,5% -os haszonkulcsra összpontosít. A jel ennek a stratégiának megfelelően nem késik, de gyakran vezető jelet ad.

 A stratégia előírja a költségátlagolást a pozíciójának mikro-növelésével és az árrés csökkentésével, amely több profitot és kevesebb kockázatot jelent. Az átlagolás lehetővé teszi az Take-Profit tranzakció 3% -nál kisebb távolságban történő lezárásához szükséges növekedési szint fenntartását, még a belépési pont 6% -os lehívásának figyelembevételével is.

Minden jelet a BINANCE tőzsdei adatok alapján és kizárólag likvid kereskedési eszközökön keresztül adunk.

Azoknál a lehetőségeknél, amelyek remélhetőleg mindenkinek segítenek, felosztottam a stratégia 3 jelcsatornáját:

 •   GTI MH BTCUSD – kizárólag a BTCUSDT páron működik (egyszerű bot, minimális befizetési méret 240 USD) – INGYENES

 • GTI MH ALTBTC – kizárólag Altcoin / BTC párokon működik (összetett bot, minimális betétméret 0,12 BTC) – csak havi 8,76 USD

 •   GTI MH ALTUSD – kizárólag Altcoin / USDT párokon működik (összetett bot, minimális betétméret 1200 USDT) – csak havonta 8,76 USD

PÉLDA A KERESKEDELMI CSATORNA MUNKÁJÁRA

Tegyük fel, hogy csatlakozik az ALTBTC csatornához. Az összes csatorna botbeállításai azonosak. Ezért ez a példa releváns lesz a GTI család többi csatornája számára is.

A kereskedési stratégiát követve két vételi jelet kaptunk egymástól kis időközönként. Mivel ez a csatorna lehetővé teszi, hogy egyszerre legfeljebb 5 kereskedést nyithasson meg, és egy pár legfeljebb 3 megrendelést nyújtson, mindkét jel feldolgozásra került.

Mint látható, az utolsó jel kevesebb, mint 30 perc alatt profitált, mert közvetlenül a jel után mikrotörés következett be, ami elég volt a jövedelem rögzítéséhez.

Ami az első jelet illeti, sokkal élvezetesebb a helyzet vele. A piros nyíl az eredeti belépési pontot jelöli. Közvetlenül utána hat biztonsági megrendelés sorakozik alá, amelyek tömörítéssel és méretnövekedéssel járnak. A hat megbízás mindegyikének végrehajtásakor egy újabb még alacsonyabban nyílik meg. Az ilyen margó lehetővé teszi, hogy elkapja a gyertya szorítását (a gyertya hosszú árnyéka, hogy kivegye a megállókat), és azonnal nyereséggel zárja a pozíciót.

Példánkban azonban ez nem így van, a pánikértékesítés helyett szisztematikus visszaesés folytatódott.

A zöld keret a teljesített biztosítási megbízásokat jelöli – a 16-ból csak 8-at. Az alábbiakban még egy sor 6 látható – kék kerettel kiemelve. És még lejjebb, piros kerettel emeltem ki azt a helyet, ahol az utolsó két biztonsági megrendelés megjelenik, hátha a helyzet tovább romlik.

Nézd meg a példát. Valamennyi megbízás teljesítésekor azt látjuk, hogy az eredményelvétel szintjétől való eltérés nem haladja meg a 2,55% -ot.

Amint a fenti táblázatból látható, az eltérés lényegében a tizedik biztosítási megrendelésnél megáll. Növekszik, hogy továbbra is nagy valószínűséggel nyereséges helyzetbe kerüljön, még a belépéstől számított 6% -os dömpingben is. Rendkívül ritka az ennél jelentősebb lehívási mélység.

A fenti ábra azt mutatja, hogy a biztosítási megbízások tömörítése megbízható kereskedési csatornákhoz és támogatási szintekhez kapcsolódik, amelyek meglehetősen képesek legalább egy rövid távú bullish pullback biztosítására, amelyek nyomán rögzítjük a nyereséget..

Amint láthatja, az ár nagyon hamar átlépte a megtérülési szintet – narancssárga nyíllal jelölve, és nagyon közel van a profitszerzés szintjéhez. De képzeljük el a legrosszabb esetet, és soha nem történt visszalépés.

Ebben az esetben két lehetősége van:

 1. Javítsa azokat a veszteségeket, amelyek nem haladják meg a betét 1% -át. Ehhez javítson 4-5% eltéréssel a megtérülési szinttől vagy körülbelül 10% -kal a belépés pillanatától. Mivel a bejáratot helyi medve impulzuson hajtják végre, az ősz elejétől már 15-20% mélységű lesz. Azok a kereskedők, akik régóta kriptográfia alatt állnak, tudják, hogy az ilyen erőteljes összeomlások, ellengörgetés nélkül, rendkívül ritkák, és általában valamilyen vis maiorral társulnak. De megint csak ebben az esetben a veszteség nem haladja meg a betét 1% -át, ami megfelel a kockázatkezelés szokásos szabályainak.
 2. Ha konzervatívabb vagy, és még 1% -os veszteséget sem akarsz elfogadni, akkor lehetőség van kijönni a vízből és profitot termelni. Van egy mágikus funkció a tranzakció megfordítására.

 Aktiválása után a bot törli a nyitott megrendeléseket, és egy új bot stratégiát készít a már megvásárolt kriptóhoz. Az új stratégia ősszel fog játszani. Különlegessége, hogy hanyatláson dolgozik, de minden tőkeáttétel nélkül.

 Ugyanazon az elven működik, mint a klasszikus bot, csak az ellenkező irányba. Az alap rendelést az aktuális pozíción adja el, és meghatározott százalékkal alacsonyabb értékben váltja vissza. Ha a rejtjel kibontakozik és felmegy, akkor a biztosítási megrendelések növekedését regisztráljuk. Mindenesetre előnyös lesz számunkra, mivel a brácsa növekedésével többet kapunk az alapeszközünkből (kompenzáljuk a veszteségeinket).

 Ezzel a módszerrel nagyon óvatosnak kell lennie. Ez nem véd meg a veszteségektől egy bearish összeomlás és a trend folytatása esetén. Ehelyett módja egy pozíció átlagolásának, annak növelése nélkül, a jelenlegi értékek közeli értékre, abban az esetben, ha a fordított visszagörgetés várható..

 Ezért ezt a módszert még tapasztalt kereskedőknek is tudom ajánlani. És a hírnevemről elmondhatom, hogy működik és jól működik!

 Ha hirtelen úgy dönt, hogy erre az útra megy, ne felejtse el ellenőrizni a beállításokat.

 1. Ügyeljen arra, hogy az alap- és biztosítási megrendeléseket 2: 1 arányban adja le
 2. Győződjön meg arról, hogy a felhasznált egyenleg nem haladja meg a 100% -ot

3. A tranzakciónak a lehető leghamarabb meg kell történnie

4. Nyereségszint 0,5% -on

5. A kamatlábat a volumen függvényében kell kialakítani

6. A biztonsági megrendelések maximális száma – 16

7. Az egyidejűleg aktív biztonsági megrendelések száma – 6

8. Áreltérés a biztonsági megrendelés leadásakor – 0,84

9. A biztonsági megrendelések volumenének tényezője – 1,04

10. A biztonsági megrendelések lépésszorzója – 0,88

Csatorna eredmények:

 • A GTI MH BTCUSD csatornához itt vannak a bot eredményei
 • A GTI MH ALTBTC csatorna esetében a bot eredményei itt vannak
 • A GTI MH ALTUSD csatorna esetében a bot eredményei itt vannak

Röviden összefoglalva az eredményeket, gyakorlatilag nincs veszteség a csatornákon, a kezdetektől eltekintve, amikor a beállításokat valós számlákon tesztelték. Ezek a jelek most rendkívül jövedelmezőek és állandó jövedelmet hoznak!

 AJÁNLÁSOK A JELSŐ CSATORNA HASZNÁLATÁRA 

 1. Használjon egy külön fiókot a központban a GTI-jelekkel való együttműködéshez. Ez segít elkerülni a biztosítási megbízások leadásához szükséges források hiányát más csatornákból származó keresztügyletek vagy kézi kereskedés miatt.
 1. Ellenőrizze a robot minimális alapszintjét. Nyílt pozíciók hiányában a bot által felhasznált alapok maximális összegének kisebbnek vagy egyenlőnek kell lennie a szabad egyenleggel. Ha nem ez a helyzet, akkor vagy csökkentenie kell a bot pozíció méretét, vagy pótolnia kell az egyensúlyt a kezeléshez.
 1. Ne módosítsa a bot beállításait. A bot beállításai olyanok, hogy kifejezetten a kereskedési stratégiánk számára kínálják a legoptimálisabb kockázat-haszon arányt. Bármely jogosulatlan változtatás a jövedelmezőség csökkenéséhez vagy a kockázatok növekedéséhez vezethet!

A botok legfrissebb beállításait az alábbi linkeken találja meg:

 • A GTI MH BTCUSD csatornához itt vannak a bot beállításai
 • A GTI MH ALTBTC csatornához itt vannak a bot beállításai
 • A GTI MH ALTUSD csatornához itt vannak a bot beállításai
 1. Csatlakozzon közösségünkhöz táviratokban https://t.me/GoodTradingIdea / GTI SZIGNÁLOK. Ennek a csatornának köszönhetően gyorsan értesítést kap a robotok beállításainak, a kereskedési stratégiák és az összes többi, a kereskedési csatornákkal kapcsolatos hír változásairól. Kérdések esetén bármikor kapcsolatba léphet nyílt csevegésünkkel GTI CHAT. Mi segítünk!

Sok szerencsét és jó profitot!

Üdvözlettel,

Mihail @Hipipov

 NYILATKOZAT: A jelszolgáltató nem tesz közzé tanácsokat a kriptovaluta vagy a kriptovaluta kereskedésével kapcsolatban. Noha a webhely a Signals Provider által létrehozott algoritmikus mutatóval kapcsolatos információkat tartalmaz, pénzügyi tanácsokat nem ad olvasóinak. Nem vagyunk felelősek a mutató által közzétett adatokért, mivel csak tájékoztató jellegűek. Nem leszünk felelősek szerződésben, kártérítésben (beleértve a gondatlanságot) vagy más módon sem az esetleges károkért, költségekért vagy egyéb veszteségekért, amelyeket ilyen információk vagy az ilyen információkra támaszkodva okozhatnak..

Tartalmainkat felhasználásra szánjuk, és csak tájékoztató jellegűek. Elengedhetetlen, hogy elemzése előtt végezzen bármilyen beruházást a körülményei alapján. Az algoritmikus mutató korábbi teljesítményei nem jelentenek útmutatást a jövő számára. A kétségek elkerülése végett a jelszolgáltató és bármely társult vállalat, illetve alkalmazott nem tartja magát áruforgalmi tanácsadóként („CTA-k”) vagy felhatalmazott pénzügyi tanácsadóként („AFA”). Tekintettel erre az ábrázolásra, a Jelszolgáltató és bármely társult vállalat vagy alkalmazott által nyújtott minden információ, adat és anyag kizárólag oktatási célokat szolgál, és nem tekinthető egyedi befektetési tanácsnak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map